Horoskop 2023 Lev

Rok 2023 si bude vyžadovať, aby Lev pracoval so svojou psychickou odolnosťou. Do života leva sa pretláčajú rôzne povinnosti, ale aj rozhodnutia, ktoré si budú vyžadovať dobrú duševnú stabilitu. Astrologický graf v druhej časti roka upozorňuje každého leva aj na priberania na váhe, ktoré môže ohroziť levovu celkovú vitalitu.


Horoskop Zdravia Lev na rok 2023

Keďže prichádzajú astrologické aspekty súvisiace s pohodlím, lev nebude mať potrebu tráviť veľa času v prírode, alebo zdravým pohybom. Každopádne, prvá dekáda roka je tu preto, aby Lev naštartoval svoj metabolizmus, a pracoval i so svojím vlastným zdravým.

Zdravie leva v roku 2023 je spojené so zelenou farbou, prorokuje ročný Horoskop. Z hľadiska liečenia farbami je táto farba, a jej odtiene tou, ktorá vám pomáha ukľudniť sa, meditovať, relaxovať… Vraví pravdivý Horoskop Lev. Je veľmi dôležitá pre psychické zdravie leva, počas celého roka. Táto farba sa spája s čakrou, ktorá bude počas roka 2023 u leva azda najviac ohrozená.

Je ňou 4. čakra v poradí, srdcová čakra. Ak je štvrtá čakra poškodená, alebo zablokovaná, má lev problém prijať samého seba. Zdôrazňuje zdravotný Horoskop pre znamenie Lev na rok 2023. A práve tieto pocity Lev vníma už v prvej časti roka 2023. A práve kvôli tomu, aby Lev správne vnímal seba samého, aby bolo vaše sebavedomie povzbudené, je nutné túto čakru udržiavať v harmónii.

Čakry, ktoré zdravotný Horoskop Lev 2023 vyzdvihuje

Srdcová čakra je zodpovedná aj za schopnosť prijímať a dávať lásku. Aby neboli blokované vaše prejavy lásky a emócií voči ostatným ľuďom, musíte sa stotožniť so súcitom a láskavosťou, za ktorú zodpovedá srdcová čakra. Celkovú energiu ovplyvňuje zdravá srdcová čakra pozitívnym spôsobom. Zablokovaná srdcová čakra sa v roku prejaví tým, že vaše emócie budú v niektorých dňoch pohltené záplavou negatívnych vibrácií. Práve na blokáciu čakier upozorňuje pravdivý Horoskop 2023 pre znamenie Lev. Máte niekedy problém pochopiť ostatných, alebo naplno prejaviť svoje emócie? Práve vtedy je vaša srdcová čakra narušená.

Neliečená 4. čakra môže spôsobiť nielen psychické problémy, ale i obrovskú fyzickú bolesť. Blokuje totiž správne fungovanie metabolizmu a obrannej schopnosti organizmu. Môže viesť až k bolesti chrbtice, krížov, ale aj k dýchacím ťažkostiam. Preto horoskop zdravia 2023 hneď v úvode upozorňuje, aby sa každý lev snažil udržiavať čakru v harmónii. Ako to však urobiť?

Hlavným krokom k tomu, ako sa pohnúť ďalej, je nedívať sa viac negatívne na lásku okolo. Aj nezadaný lev, ktorý počúva z každej strany o nevýhodách manželstva alebo dlhotrvajúceho vzťahu sa viac nesmie negatívne dívať na lásku, podčiarkuje veľký Horoskop 2023. Každý lev by mal v roku 2023 vnímať pozitívne vibrácie tejto energie lásky, ktorá je považovaná za tú najsilnejšiu energiu. A Lev musí tiež zmieriť svoju myseľ s minulosťou.

Na udržanie zdravej čakry je dôležitá starostlivosť o emócie. Levovi horoskop 2023 pripomína, aby viac cvičil svoje duševné zdravie prostredníctvom meditácie, alebo prostredníctvom práce so sebou samým. Každý deň si musíte nájsť čas len pre seba, kedy posúdite celý deň, jeho negatíva aj pozitíva. Uvedomte si, čo pri konfrontáciách cítite, navrhuje Horoskop 2023 Lev. Vnímajte aj pocity, ktoré vám spôsobujú radosť, napríklad pri blízkosti milovaných.

Pracujte s pocitmi, radí Horoskop 2023 Lev

So všetkými pocitmi vo vašom vnútri sa učíte pracovať. Negatívne pocity sa snažte dostať pod svoju kontrolu. Tie pozitívne viac prejavujte, radí horoskop 2023 lev, pre ešte lepšie fyzické zdravie počas celého roka. Čo sa týka fyzických ťažkostí, okrem bolesti chrbtice, krížov, alebo dýchacích ťažkostí, čakajú na leva ešte ďalšie varovania ohľadom zdravia. Ako už horoskop lev na rok 2023 v úvode spomenul, druhá dekáda roka môže leva obohatiť o nejaké kilá navyše.

Hlavne 23. augustu až 15. septemberu prisudzuje Horoskop 2023 obdobie, ktoré si vyžaduje zvýšenú pozornosť leva. V týchto dňoch by ste sa mali usilovať viac cvičiť, fyzicky sa hýbať, ísť do prírody, alebo sa donútiť robiť niečo, čo vám nedovolí priberať. Nastáva totiž retrográdny merkúr v druhom dome, ktorý je zodpovedný za priberanie na váhe. A to hlavne kvôli pohodlnosti, ktorú teraz lev cíti, a nechce prekonať.

Horoskop Zdravia 2023 Lev na druhú polovicu roka

Zdravie v prvej polovici roka nehovorí o žiadnych komplikáciách, a kvynecháme liečenie srdcovej čakry, ktorú sme v predchádzajúcich riadkoch spomenuli. Počas sezóny leva od 23. júla do 23. augusta sa slnko pohybuje z 1. do 2. domu. Z vášho znamenia sa presúva do znamenia panna. Slnko v 1. dome vytvára extrovertnú povahu, človeka spontánneho, odhodlaného. Dáva vám schopnosť a iniciatívu.

Práve 23. augusta nastane spomínaný retrográdny merkúr zodpovedný za priberanie na váhe a vplyv na ročný Horoskop Lev. Aj z tohto dôvodu je predpoveď na rok 2023 radostná, pretože celý mesiac pred príchodom spätného merkúru vám dáva dostatok energie, aby ste zlepšili vaše návyky a fyzické zdravie. Tento mesiac je totiž blahodarný pre liečenie, pre uzatvorenie istej epizódy a stotožnenie sa s tým, čo naozaj chcete.

Horoskop na rok 2023 radí, kde Lev nájde energiu

Ak stehľadali energiu, ktorá vám pomôže schudnúť, a zlepšiť vaše fyzické zdravie, je to práve sezóna leva - od 23. júla do 23. augusta. Záver roka je veľmi blahodárny k Levovým pocitom. Upriamuje Levovú pozornosť na rodinu, i na krásne zážitky z minulosti. Horoskop zdravia lev však dôrazne varuje pred jazdou pod vplyvom alkoholu, alebo iných návykových látok.

Takéto jednanie sa vám môže vypomstiť nielen počas letných mesiacov. Či už vo vašej, alebo cudzej krajine - pri dovolenke, ale aj v záverečných mesiacoch tohto roka. Levovi horoskop dôrazne odporúča, aby zvážil všetky svoje kroky, a to hlavne vtedy, ak sa chystá urobiť rozhodnutie nebezpečné pre fyzické zdravie, ale aj pre zdravie ostatných.

Vyhýbajte sa akýmkoľvek rizikovým aktivitám, ktoré by vám v závere roka mohli spôsobiť zlomeniny - fyzické aj psychické problémy, alebo až hlbšie poškodenie vášho fyzického zdravia, varuje dôrazne horoskop na rok 2023 pre záver roka, konkrétne pre posledný štvrťrok roka 2023. Horoskop tiež pripomína nevyhnutnosť pravidelného pitného režimu počas celého roka. Práve pitný režim môže napomôcť rozhýbať metabolizmus Leva.

Ešte raz si prečítajte dôležité kapitoly horoskopu pre Leva na rok 2023. Vnímajte rady a odporúčania od kozmickej energie.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Lev OD ZAČIATKU ->


Ďalšie Horoskopy pre Leva


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Lev

Horoskop 2023 Lev & Merkúr

Horoskop 2023 Lev & Venuša

Horoskop 2023 Lev & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Lev 2023 a planéta Saturn

Ročný Horoskop Lev 2023 a spätný Urán

Horoskop Lev 2023 a silná planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Lev


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com