Horoskop 2023 Rak

Horoskop zdravia pre 4. znamenie zverokruhu v poradí - pre Raka na rok 2023 definuje tento rak ako obodbie, kedy sa musíte zaujímať o svoje vlastné zdravie a aj o zdravie najbližších. Aby ste sa vyhli akýmkoľvek veľkým komplikáciám v rodine, ktoré súvisia so zdravím je potrebné venovať pozornosť seba aj najbližším.


Horoskop Zdravia Rak na rok 2023

Rok 2023 je časom na pozastavenie sa, na premýšľanie o tom, či je vaše fyzické zdravie a vaša psychika v dobrej kondícii. Pre vaše fyzické zdravie je vynikajúcou správou fakt, že rok 2023 vám dáva do daru mnoho energie, ktorú môžete využiť podľa vlastných predstáv.

Tento rok je tiež správne nastavený na to, aby Rak schudol a pestoval si správne návyky. Ak po tom rak túži, a to hlavne ten rak, ktorý nieje spokojný so svojím fyzickým zdravím. V úvodnom štvrťroku roka 2023 sa neudeje nič podstatné, čo by nejakým spôsobom ohrozovalo zdravie raka.

Pozor však na prvých 18 dní roka, kedy môže byť energia z Merkúru predzvesťou aj komplikácii pre zdravie Raka. Hlavne úrazy vás môžu v týchto dňoch potrápiť. A preto Horoskop Rak radí opatrnosť pri šoférovaní alebo pri iných aktivitách, ktoré môžu byť rizikové.

Na konci prvého štvrťroku roka sa Mars začína pohybovať prvým domom. Uhniezďuje sa v znamení zverokruhu Rak, kde vyžaruje silnú marsovskú energiu. Tento prechod Marsu trvá dlho, a to až do 20. Mája. Tieto dni je teda obdobím výraznejšieho nárastu sily a vitality. Horoskop zdravia Rak na rok 2023 vytvára z raka človeka plného energie. Teraz je ten správny čas aby ste sa starali aj zaujímali o zdravie ostatných.

Mars ovplyvňuje Horoskop 2023 Rak

Mars v prvom dome Raka a ročný Horoskop hovoria o tom, že ak chce rak budovať silu a viac cvičiť môže začať práve teraz. Mars totiž dodáva silu a až vodcovské pocity Rakovi, ktorý teraz chce držať všetky veci pevne v rukách, pod svojou vlastnou kontrolou. Rak teraz nepozná hranice ani limity v zlepšovaní svojho zdravia, popisuje Horoskop 2023 Rak. Pozor, drahí Rak, je možné, že svoju energiu nebudete vedieť udržať úplne pod kontrolou a preto je nevyhnutné vybiť energiu fyzickým cvičením.

Najpravdivejší Horoskop vníma Apríl ako obodie mimoriadne aktívne. Žiaden Rak by teraz nemal zanedbávať ani preventívne prehliadky u lekára. Tie je nevyhnutné splniť si ešte v prvej polovici roka, kedy spoznávate svoj zdravotný stav podrobne a dokonca viete pracovať aj s prípadnými nepríjemnými správami - ako je vysoký krvný tlak, cholesterol, nedostatočný príjem potrebných vitamínov.

Keď už Horoskop 2023 Rak spomína vitamíny, tie musia byť súčasťou každodennej stravy. Ak viete o tom, že nie ste schopný svojou stravou doplniť všetky potrebné vitamíny je nevyhnutné tieto vitamíny doplniť umelo. Rak by si mal uvedomiť, že potrebnú dávku vitamínu D doplní aj slnko, ale v prípade daždivého dňa je možno lepšie doplniť tento vitamín umelo, určuje predpoveď Raka 2023. Dodržujte však doporučenú dennú dávku vitamínu. Nezanedbávajte silu tohto vitamínu, ktorý je zodpovedný za silnú imunitu Raka.

Tehotenský Horoskop 2023 Rak

Pre tehotné račice je teraz nevyhnutné prijímať dostatok vitamínov skupiny B, kyseliny listovej a tiež vápnika. Tehotenský Horoskop Rak 2023 varuje pred nedostatkom vitamínov. Rak by sa mal tiež v druhej polovici tohto roka vyhýbať alkoholu a to hlavne vtedy, ak môže alkohol u Raka spôsobovať rôzne problémy tráviaceho systému, ale aj prehnanú bolesť hlavy. Pocity, ktoré máte ráno po oslave sú totiž príznakom toho, že vaše telo alkohol neprijíma tak ako by malo. Poškodzuje vaše pevné zdravie a v neposlednom rade si poškodzujete aj vašu celkovú odolnosť organizmu, dodáva veľký Horoskop 2023.

Zlé návyky v roku 2023 najviac poškodzujú vaše pevné zdravie, vraví presný Horoskop Rak. Tento rok je z hľadiska tranzitov obdobím, kedy musíte povedať rázne nie všetkym zlým návykom. Samozrejme, fast food z času na čas vaše zdravie neznicí. Cigarety a veľa alkoholu však môže vaše telo naozaj silne vyčerpať, zdôrazňuje pravdivý Horoskop Rak 2023. Preto sa snažte bojovať proti devastačným návykom a uvedomte si, že pevné zdravie musí byť v roku 2023 Rakovou prioritou.

Pevné zdravie môže vyrušiť v druhej polovici roka mesačný Nov aj Spln počas Decembra, upozorňuje ročný Horoskop 2023. 12. Decembra 2023 nastane mesačný Nov v znamení Strelec, a teda v šiestom dome Raka. V tomto smere sú dni okolo 06. Decembra špecifické veľkými výkyvmi nálad Raka. Pozor drahí Rak, môžu sa objaviť problémy pri cukrovke, ale aj prejav rôznych alergií. Buďte opatrní v úvode roka Raci, pretože nepríjemné zranenie, ale aj alergická reakcia môže z minúty na minútu zmeniť vaše plány, varuje Horoskop.

Záverečné energie skúma Horoskop Rak na rok 2023

V závere Decembra je Mesiac umiestnený v prvom dome Raka. V týchto dňoch opäť Horoskop zdravia na rok 2023 Rak varuje pred žalúdočnými ťažkosťami. Preto vám Horoskop na predchádzajúce dni radí striedmosť v jedení. Vyhýbajte sa hlavne teraz nezdravému jedlu, ktoré môže narušiť vaše trávenie. Račice sa môžu v decembri stretnúť aj s riešením problémov ženského charakteru a preto sa venujte aj svojmu ženskému zdraviu.

Mimoriadne opatrné by mali byť v poslednom mesiaci roka 2022 aj tehotné račice. V neposlednom rade musí Horoskop 2023 Rak pre zdravie spomenúť aj čakru Tretie Oko, ktorú je nutné opatrovať hlavne u Rakov, ktorí majú problém s prácou so svojim vnútrom a duševným nastavením. Navyše, zdravá čakra Tretie Oko zosilní intuíciu a tá vás môže vopred varovať pred rôznymi komplikáciami, ktoré sa môžu v roku 2023 objaviť.

Liečte Čakry. Sústreďte sa na Tretie oko, dodáva Horoskop 2023

Tretie Oko stimuluje pamäť, predstavivosť, intuíciu… Spája Raka s prírodným svetom. Rak sa tak môže spoľahnúť na správny odhad problémov u seba aj u rodiny. Neustály tok myšlienok, ktorý zapríčiňuje nekvalitný spánok u raka upokojuje tiež zdravá čakra Tretie Oko. Čakru udržujte v správnom prostredí a v zdravej kondícii cez meditáciu, ale aj takými spôsobmi, ktoré ďalej predstavuje naša stránka.

Horoskop a Tarot vám, milí Raci, želá mnoho šťastia a radosti v roku 2023.

Ešte raz si prečítajte dôležité kapitoly horoskopu pre Raka na rok 2023. Vnímajte rady a odporúčania od kozmickej energie.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Rak OD ZAČIATKU ->


Ďalšie Horoskopy pre Raka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Rak

Horoskop 2023 Rak & Merkúr

Horoskop 2023 Rak & Venuša

Horoskop 2023 Rak & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Veľký Horoskop Rak 2023 a planéta Saturn

Presný Horoskop Rak 2023 a Urán

Ročný Horoskop Rak a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Rak 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com