Horoskop 2023 Rak

Zaujímavé novinky a kozmické energie sa v roku 2023 týkajú i tých Rakov, ktorí sa zaujímajú o lásku, vzťahy a emocionálnu budúcnosť. Jupiter sa v úvode roka 2023 nachádza v sektore vlasntej identity a napredovania, predvída ročný Horoskop rak. Vďaka tomu, že je Jupiter až do 20. Mája priaznivo umiestnený v prvom dome je Rak obdarovaný mimoriadne dobrými vzťahmi s rodinou aj so sebou samým.


Horoskop predstavuje Raka na rok 2023 - 2024

Láska vás môže potrápiť v úvode roka len v prvých osemnástich dňoch roka 2023. Cúvajúci Merkúr dokončuje svoje vibrovanie v siedmom dome Raka. Tento tranzit Raci cítia od 29. Decembra roka 2022 a trvá až do 18. Januára. Vplýva aj na ročný Horoskop. Rak si teraz nieje istý svojím dlhotrvajúcim vzťahom. Navyše, k partnerovi sa v týchto úvodných dňoch roka, správate skôr ako k súrodencovi, alebo k dieťaťu. Chcete ho ovládať, ovládať, túžite ním manipulovať.

Rak je znamenie, ktoré je známe tým, že dokáže zmanipulovať každého, koho chce mať na svojej ceste. Horoskop vzťahov 2023 Rak podčiarkuje, že úvod roka môže byť rakom nesprávne pochopený a preto môže nesprávne vyhodnocovať svoje vzťahy. Horoskop varuje pred slovami, ktoré by mohli vášho partnera, alebo blízkeho priateľa zraniť. Dávajte si pozor na také slová, ktoré by mohli u druhého človeka vyvolať smútok, varuje horoskop do 18. Januára 2023.

Od tohto dňa sa však veci v láske Raka začínajú vylepšovať a vyjasňovať, popisuje Horoskop lásky 2023 Rak. Slnko sa od dvadsiateho januára 2023 presúva zo siedmeho domu do ôsmeho, kde odštartuje sezónu vodnára. Zároveň je umiestnený v dome, ktorý predpovedá finančné blaho získané prostredníctvom partnera, dodáva ročný Horoskop Rak. Teraz je ten správny čas, aby ste vášho partnera usmerňovali a pomáhali mu v budovaní takých plánov, ktoré budú úspešné. Toto slnko vás nahovára aj na angažovanie sa v pomoci druhým.

Pozor však na vašich blízkych, pretože Slnko v tejto pozícii znamená nečakané, nie pozitívne zmeny v zdraví najbližších, upriamuje Horoskop Rak na ročnú veštbu na rok 2023. Viac sa zaujímajte o to, ako môže váš záujem o ostatných povzbudíť ich zdravie a energiu. Láska nieje iba o vzťahu páru či partnerov. Je aj o tom, ako sa zaujímame o najbližších. Či sa vieme postarať o tých, ktorý sa v minulosti starali o nás. Preto Rakovi horoskop lásky doporučuje sa od januára do februára viac starať o rodičov aj súrodencov.

Horoskop Rak 2023 varuje pred aférami

Vo Februári sa Venuša presúva z deviateho do desiateho domu, kde sa usídľuje do 16. Marca 2023. Celý február je zameraný na trocha iný prístup ku vzťahom s partnerom, než tomu bolo doposiaľ. Nieje žiadnou výnimkou, že počas takto postavených planét sa človek zaujíma o cudzie kultúry a o cudzincov. Ak ste rak, ktorý sa vo februári chystá vycestovať tak si predtým urobte poriadok v osobnom vzťahu. Akékoľvek sklamanie vo vašom partnerovi, či nedoriešené konflikty vám môžu zahmliť úsudok.

Horoskop 2023 Rak upozroňuje zadaného Raka na románik s cudzincom, ktorého následky môžu byť devastačné pre dlhodobý vzťah. Ten rak, ktorý je však vo vzťahu spokojný a ktorý má vyjasnené všetky predchádzajúce vzťahové komplikácie sa nemusí obávať tohto varovania od Venuše.

Raci spokojní vo svojom vzťahu môžu rozvíjať osobné emočné spjenia a posilňovať lásku prostredníctvom zosilňovania partnerského vzťahu. V každom prípade je druhý mesiac roka 2023 vhodný na vzťah, ktorý povedie k spokojnosti a k vyššiemu poznaniu. Ak teda plánujete zahraničnú cestu, zapojte do týchto plánov aj partnera. Ak vás vo februári cesta nečaká, rozvíjajte vzťah cez komunikáciu a spoločné záujmy, dodáva na záver ročný Horoskop Rak.

V marci je Venušou osídlený desiaty a jedenásty dom. Zároveň sa astrologický graf díva aj na postavenie Merkúru v deviatom a desiatom dome. Tieto postavenia planét vnášajú do Rakovho života viac mužskej energie. Ženská energia Raka, ktorá väčšinou u tohto znamenia prevažuje je správne vyrovnaná. A preto je láska v prvom štvrťroku zakončená veľmi priaznivou energiou, ktorá ešte viac znásobuje spokojnosť v Rakovom vzťahu. Nič negatívne Horoskop v tomto období nepredpovedá a preto je veštba na rok 2023 priaznivá.

Horoskop na rok 2023 Rak hovorí aj o nervozite

V predchádzajúcich riadkoch Horoskop spomínal hlavne priaznivé a rovnovážne emócie v súvislosti s láskou a so vzťahmi. Prichádzajú však dni, kedy vnímate nelichotivo okolie, ale i seba samého. Toto neprimerané vnímanie seba samého sa spájajú s vyšším pracovným tlakom na Raka a tak je rak emočne nestabilný. Na tieto dni upozorňuje Horoskop, Sibyla a teda astrologický graf 2023 Rak od 21. Apríla do 15. Mája 2023.

Rak je teraz z prítomnosti druhých ľudí, ako aj z prítomnosti partnera nervózny. Táto nervozita je vyvolaná pochybnosťami o sebe samom, ktoré sú teraz u raka špecifické pod vplyvom rušivého Merkúru. Raková schopnosť chápať druhých je teraz obmädzená, poukazuje ročný Horoskop Rak. Tento Merkúr so sebou nesie i frustráciu a to hlavne z intímneho života Raka. Neviete sa naladiť na vlnu partnerových potrieb.

Uvedené kozmické konštalácie sú obtiažne hlavne pre to, že rak vníma veci a vzťahy príliš neosobne. A toto správanie sa môže dotknúť rakovho partnera, ktorý Rakovo správanie nevie správne odôvodniť. Takéto nepriaznivé pocity sa okolo vás pohybujú počas apríla a aj v úvode mája 2023, upozorňuje ročný Horoskop Rak na rok 2023.

Horoskop Blíženci sa díva do budúcnosti roka 2023

Po 15. Máji 2023, kedy odoznieva rušivý Merkúr sa situácia okolo vzťahu dostáva do túženej stability. Slnko sa pohybuje dvanástym domom až do dňa, kedy započne sezóna Raka - do 21. Júna 2023. Dokiaľ však Rak oslávi svoje narodeniny musí sa sústrediť aj na dokončenie povinností a užívanie si radostí, ktoré u zadaného raka súvisia so vzťahom.

Slnko v dvanástom dome a silné obsadenie domu jedenásteho znamená pohľad do budúcnosti. Rak sa pozerá na to, čo končí a víta to, čo prichádza, prorokuje Horoskop Rak. V súvislosti so vzťahom môžu tieto aspekty naznačovať isté ukončenie - hádok, aférok, uspokojenie túžob… Končí sa jedna etepa, prichádza etapa druhá, plná radosti a šťastia.

Pre Rakov môže byť zaujímavé i to, že vzťahy, ktoré sú nepríjemné, násilnícke, podčiarknuté negatívnymi energiami môže teraz Rak jednoduchšie eliminovať, zdôrazňuje ročný Horoskop 2023. Ukončenie týchto spojení je nevyhnutné pre ďaleký pohľad do svetlej budúcnosti.

Horoskop Lásky 2023 spomína sezónu Raka

Od 15. Mája do 21. Júna 2023 sú astrologické sily naladené tak, aby pomohli Rakovi v životnej zmene, v posune vpred. A to hlavne tým rakom, ktorí sa boja, obávajú, ktorí každodenne znášajú následky svojích predchádzajúcich zlých rozhodnutí. Sila prichádza od Marsu, aj od Slnka. Využite ju drahí Raci a nedovoľte, aby bol naďalej váš život plný trápenia a sĺz, navrhuje ročný Horoskop Rak. Rok 2023 môže byť zlomový. Odhodlajte sa a obráťte sa konečne na kompetentné inštitúcie, ktoré vám teraz podávajú pomocnú ruku.

Tak, ako každý rok, aj v tomto roku oslavuje Rak svoje narodeniny. 21. Júna 2023 začína sezóna raka, pripomína Horoskop 2023. Obdobie, kedy sa v minulosti postupne narodili všetci raci. Mnohých rakov čaká oslava tohto dňa v úvode sezóny, pre ďalších je až júl mesiacom rakovho narodenia. Každý rak by sa mal počas roka 2023 však tešiť z tohto obdobia.

Aj lásku každého Raka zasiahne umiestnenie slnka v prvom dome, podtrhuje Horoskop Rak. Vplyv Slnka je veľmi silný u každého raka, ktorý si tiež počas týchto dní užíva priaznivé energie Mesiaca - svojho vládcu. Rak si toto obdobie užíva aj v partnerskom vzťahu. Slnko v prvom dome prepožičiava Rakovi mnoho disponibilnej energie, ktorú môže Rak vložiť do vzťahu, ale aj do budovania vlastného, osobného šťastia. Po všetky tieto mesiace, ktoré už Horoskop rozobral z hľadiska lásky sú vzťahy Raka s deťmi v dobrej rovine.

Horoskop na rok 2023 Rak súvisí so vzťahmi

Nemusíte sa obávať nepríjemnosti v súvislosti so vzťahmi detí, predzvestuje Horoskop Rak 2023. Dokonca, Raci, ktorí sa snažia stať matkami, alebo otcami majú tento úspech teraz na dosah. Jupiter v desiatom dome, ktorý je tam usídlený do 17. Mája totiž vplýva blahodárne na dlhodobé ciele Raka. Tie budú istotne splnené, ak sa rak o uspokojenie tejto túžby neustále zaujíma.

S výnimkou dní od 21. apríla do prvej polovice Mája je astrológia v tomto smere plná nádejí a splnených prianí, určuje Horoskop 2023 Rak. Rak sa nesústredí plne na tieto životné kroky, je však požehnaný priaznivými silami astrológie, ktoré Rakovi naplnia aj tie najtajnejšie túžby, dodáva Horoskop lásky 2023 Rak.

Čo sa týka lásky, prvá časť roka patrí pohodliu a radosti. Druhá polovica roka je spojená s nesprávnym fantazírovaním o partnerovi a istej životnej nepohode. Žiadne negatívne prekvapenia sa s Rakovou láskou nesprájajú, a to až do úvodu Novemra. Vtedy sa astrológia díva na Rakovu lásku ako na časy, ktoré môžu byť nezabudnuteľné a to v pozitívnom, či negatívnom význame.

Rakov Horoskop vzťahov radí predchádzať starostiam

Aby ste predišli problémom je nevyhnutné vyhnúť sa pokušeniam, ktoré do vášho života prichádzajú. Rak má teraz sklon nedôverovať partnerovi a to počas celého Novembra, až do záverečných dní Decembra 2023, upozorňuje Horoskop Rak. K rušivej pozícii marsu sa v decembri pridáva aj umiestnenie Venuše v piatom astrologickom dome.

Od 04. Decembra môže rak čeliť niekomu z minulosti, kto sa teraz bude snažiť vzťah raka ohroziť, upozorňuje ročný horoskop 2023. Pozor, drahí Raci, nenechajte sa namotať na medové rečičky človeka, ktorý nemá dobré umysly s vašim srdcom. Čakajú vás aj mnohé spoločenské udalosti počas celého roka, popisuje veľký horoskop rak. Decembrové spoločenské stretnutia však môžu ohroziť váš vzťah, a to možno na prvý pohľad nevinným flirtom s niekym, kto vás obdivuje.

Rak sa cez Horoskop 2023 dozvedá aj o priaznivých obdobiach

Najpriaznivejšími mesiacmi roka sú teda mesiace, ktoré sú harmonické pre raka aj jeho rodinu. Mesiace Február, Marec, Jún, Júl a Október patria radosti Raka. Nepriaznivým obdobím sa zdá byť druhá polovica roka a posledný mesiac roka 2023, ktorý však nemusí byť nepriaznivý. Všetko záleží od rozhodnutí raka, ktoré nemusia byť vždy správne, upozorňuje celoročný Horoskop Raka 2023.

Aby ste úspešne ukočili rok 2023 s úsmevom na tvári nenechajte sa ovplyvniť silnou vášnivou energiou Venuše, alebo ju len správne nasmerujte - a to smerom na vášho dlhodobého partnera, radí ročný Horoskop Rakovi. V spontánnych prejavoch sexuality s partnerom nachádzate radosť, šťastie a uspokojenie. Takto viete rok 2023 úspešne navigovať smerom k osobnému šťastiu, dodáva Horoskop 2023 Rak.

Sú pre Raka nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Rakov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Rak POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Raka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Rak

Horoskop 2023 Rak & Merkúr

Horoskop 2023 Rak & Venuša

Horoskop 2023 Rak & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Veľký Horoskop Rak 2023 a planéta Saturn

Presný Horoskop Rak 2023 a Urán

Ročný Horoskop Rak a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Rak 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com