Horoskop 2023 Rak

Nezadaný Rak nevníma vzťahy roka 2023 ako doposiaľ. Hneď úvod roka upozorňuje Horoskop nezadaných cez retrográdny Merkúr v 7. dome na všetky chyby, ktoré Rak v minulosti urobil. Tento negatívny svet, do ktorého sa vnára nezadaný Rak v úvode roka, po celých prvých 18 dní roka 2023, môže u raka spôsobiť frustráciu a nedôveru voči budúcnosti. Rak je teraz veľmi nerozhodný. Aj keď ide iba o 18 dní roka, tie môžu byť pre Raka nesmierne náročné.


Ročný Horoskop pre Nezadaných Rakov na rok 2023

Tranzit astrológie, ktorý označuje Horoskop Rak 2023 ako retrográdny Merkúr sa prelína ešte z predchádzajúceho roka 2022. Prvý spätný Merkúr totiž trvá od 29. Decembra 2022 do 18. Januára 2023. A tieto dni sú pre nezadaného raka mimoriadne rušivé. Ak by ste cítili mnoho smútrku, alebo stratu sebavedomia je nevyhnutné obrátiť sa na niekoho, komu dôverujete. Nenechávajte si smútok iba pre seba. Riešte pocity, ktoré vás vždy ťahajú do minulosti, ktoré vám nedovoľujú v živote napredovať, číta Horoskop Rak váš osud.

Drahí raci, nebojte sa vyhľadať oporu a pomoc, možno aj z radu profesionálov ak cítite, že nevládzete zlvádať nástrahy života. Tento tranzit totiž môže byť naozaj veľmi náročný a Horoskop dôrazne varuje pred zanedbaním nepríjemných pocitov, ktoré vás teraz obklopujú. Ak patríte k Rakom, ktorí sú so svojim statusom - nezadaní - zmierení ste v správnom postoji voči sebe samému. A tak sa vás tieto krátkodobé, no príliš náročné energie nedotknú tak veľmi, ako ostatných, dodáva Horoskop 2023 Rak.

Od tohto termínu, kedy sa Rak opäť dostane postupne do kondície sa Jupiter pohybuje deviatym domom a je blahodárny aj k nezadaným rakom. Jupiter od 18. Januára robí všetko pre to, aby bol nezadaný rak opäť šťastný a spokojný. Aby napredoval a aby sa nebál prijať zmeny, ktoré v roku 2023 nastanú.

Horoskop 2023 Rak hodnotí pôsobenie Jupiteru

Niektorí nezadaní raci sa totiž obávajú odovzdania svojho srdca, pretože to bolo v minulosti zdranené. Aby ste vašu dušu obohatili o novú lásku, musíte sa prestať obávať budúcnosti a tešiť sa na všetko nové. A v tom vám silno dopomôže práve Jupiter v roku 2023. Horoskop nezadaných pre prvý štvrťrok roka 2023 predpovedá osobný rast a osobné duševné napredovanie. Pozícia tohto Jupiteru znamená najvýhodnejšiu polohu astrologického postavenia pre nezadaných rakov na rok 2023, dodáva v závere veľký Horoskop Rak.

Po celú prvú časť roka znamená toto postavenie Jupiteru pre nezadaných rakov magické schopnosti, ktoré sa spájajú so zdravou intuíciou. Vďaka tomu je Rak správne naladený a teší sa zo všetkého prichádzajúceho, dodáva Horoskop Lásky Rak 2023. Aspoň by to tak mal Rak teraz cítiť. Mnoho záleží aj na tom, ako rak zvládne úvodnú fázu roka - pôsobenie prvého retrográdneho Merkúru.

Vďaka Jupiteru sa zameriavate na osobné duševné budovanie postavenia a vzťahu k sebe samému. A práve vďaka tomu môže byť prvá polovica roka plná zaujímavých prekvapení pre raka, ktorý hľadá vzťah, prorokuje ročný Horoskop 2023 Rak. Rak, ktorý je s tým, že je nezadaný stotožnený je pripravený ešte viac posilniť svoju radosť z tohto obdobia. Tento rak si užíva krásy bežného dňa. Nevyrušuje vás v smere lásky žiadny problém, ste na vlne radosti a šťastia. A hlavne ste rak spokojný.

Horoskop 2023 prepája Raka s minulosťou

Nezadaný Rak hľadajúci a túžiaci po láske sa v druhej polovici zameriava i na minulosť. Astrologický graf 2023 predstavuje mnoho tranzitov, ktoré naznačujú spojenie Raka s minulosťou. U niektorých rakov to znamená, že sa opäť stretnú s minulým partnerom, alebo zatúžia po návrate k expartnerovi, definuje ročný Horoskop na rok 2023 pre znamenie Rak.

Tohtoročné astrologické energie prichádzajúce od priaznivého postavenia planét sú do veľkej miery zamerané na dobré priateľstvá raka a na predpoveď ročného horoskopu. A preto je váš najbližší priateľ aj tým človekom, ktorý vám poskytne tú najlepšiu radu, ak máte pocit, že sa vo vlastných emóciách nevyznáte. A ako sa teda bude vyvýjať vzťah nezadaných Rakov s expartnerom?

Horoskop Rak 2023 radí aj ohľadom bývalého partnera

Vesmírne vibrácie roka 2023 sú priaznivo nastavené na nové veci. Minulosť vám však tiež nedá pokoj. Veštkyňa Sibyla sa však spojila i s tým, čo o roku 2023 hovoria karta. A tie jasne hovoria o tom, že Rak by sa mal sústrediť na budúcnosť. Neutápať sa v minulosti. A navyše, karty i horoskop nepovažujú návrat k expartnerovy za dobrý krok Raka v roku 2023.

Všetky negatíva, ktoré ste s ex partnerom zažili totiž skôr či neskôr opäť váš svet zasiahnú, našepkáva Horoskop Rak na veľký rok 2023. A láska nebude nikdy v potrebnej rovnováhe ani vtedy, ak tento človek opustil Raka. Dívajte sa do budúcnosti, na veci, ktoré prídu. Nefixujte sa už ne veci, ktoré by mali zostať nezmenené, radí Horoskop 2023 a tiež tarotové karty roka 2023 znameniu Rak.

Horoskop December 2023 Rak vraví, že tento mesiac vás ešte prekvapí

Viacerých nezadaných Rakov čakajú zaujímavé stretnutia. Napríklad v mesiaci December vám isté udalosti dovoľujú spojiť svou dušu s niekym s kým pocítite vášeň, ktorú ste doposiaľ nepoznali. Ale Horoskop tiež počas roku 2023 varuje pred ľúbostnými trojuholníkmi, ktoré by neviedli k vášmu šťastiu. A preto sa tiež vyhýbajte nezmyselným aférkam. Ak existujú Horoskop Rak 2023 vám dôrazne odporúča tieto vzťahy ukončiť.


Horoskop Rodiny a Priateľov Rak 2023

Vzťah raka so sebou samým je posilnený každým dňom roka 2023. Hlbšie sa zamýšľate nad tým kto ste a kam vás osud naviguje, zdôrazňuje ročný Horoskop Rak. Navyše, stotožňujete sa hlbšie i s názormi a potrebami vašich blízkych. S rokom 2023 prichádza aj zlepšovanie rôznorodých vzťahov Raka. Energie roka 2023 vás tak istotne obdarujú tým, čomu sa hovorí rodinné šťastie a priateľstvo.

Graf na rok 2023 a ročný Horoskop od astrológie nepredpovedá mnoho rušivých aspektov, ktoré by ovplyvňovali dobré rodinné vzťahy Raka. Naopak, priateľské vzťahy budú cez astrológiu mnohokrát zasiahnuté, no prevažne pozitívne. Ročný Rakov najpravdivejší Horoskop rodinných vzťahov a priateľstva 2023 hovorí o rodine Raka ako o základnom opornom bode u tohto, štvrtého znamenia.

Rak si užíva chvíle plné radosti a zábavy. Správne postavenie astrologických aspektov roka blahodárne pôsobí na rodinné vzťahy raka. Nevyhnete sa ani konfrontáciam v rodine. Tieto energie sú však plne špecifické hlavne pre posledné dva mesiace roka 2023 - November a December. Pod vplyvom obrovského množstva povinností sa môže stať, že organizovanie vecí súvisiacich s rodinou môže byť komplikované.

Rodinné vzťahy definuje Horoskop Rak 2023 ako prioritu

Najkrajšie rodinné vzťahy sa u raka vyskytujú v mesiacoxch September a Október, ktoré sú na rozdiel od záverečných mesiacoch podľa astrológie pre rodinné vzťahy raka tými najpriaznivejšími. Vtedy si užívate rodinné stretnutia, vraví ročný Horoskop 2023. Plánovaniu osláv pre rodinu by ste sa nemali vyhýbať ani v jednom mesiaci roka. Dokonca letné mesiace roka 2023 sú ako stvorené na krásne chvíle v okruhu vašej rodiny.

Aj narodeniny tohto roka si môžete uživať s rodinou, ktorá bude potešená vašou prítomnosťu. Horoskop rodiny 2023 Rak teda sumarizuje, že mierne komplikácie môže rak očakávať iba v závere roka, kedy by si mal dávať rak pozor na vyjadrovanie aj na ostré slová voči rodinným príslušníkom a voči ich rozhodnutiam.

Pozor však, zdravie členov vašej rodiny môže byť ohrozené, varuje pravdivý Horoskop Rak. Energiu, ktorá je poškodená u zdravia vašich blízkych je nutné držať pod kontrolou. Zaujímajte sa o zdravie rodičov, súrodencov, detí a dokonca aj najbližších priateľov. Horoskop upozorňuje, že záujem o zdravie blízkych je nevyhnutnou rutinou tohto roka. Inak môžete zanedbať veci na ktorých záleží.

Aby bol rak spokojný aj v týchto mesiacoch je nutné vážiť svoje slová a snažiť sa viac porozumieť tomu, čo chce rodina Rakovi povedať. Rozhodnutia ostatných nemusia byť vždy stotožnené s tými vašími. Preto si bude záver roka 2023 vyžadovať z rakovej strany viac porozumenia aj empatie, dodáva veľký Horoskop 2023 Rak.

V horoskope sa dozvedáte aj predpoveď priateľstva na rok 2023

Silné, dlhotrvajúce, povzbudivé a nádherné… Také budú priateľské vzťahy, ktoré vzniknú v roku 2023. Ale iba tie, ktoré si Rak vytvorí po 15. Máji 2023, kedy odoznie rušivý aspekt Merkúru na vzťahy priateľské. Do týchto dní máte sklon zaujímať sa o druhých, podtrhuje ročný Horoskop 2023. Vo svojich priateľoch hľadáte vlastnosti súrodencov a teda sú vám bližší než inokedy. Do 15. Mája môžu astrologické aspekty do istej miery narušovať vaše sebavyjadrenie i spôsob akým komunikujete.

Mnoho nových vzťahov vo vašom živote získavate prostredníctvom nových priatelstiev v druhej polovici roka 2023. V druhej polovici roka zasahuje váš svet Jupiter, určuje ročný Horoskop rak, ktorý svojou priaznivou pozíciou pomáha Rakovi rásť a expandovať. Pre osobné napredovanie využívate aj osobné kontakty, ktoré teraz nadväzujete veľmi ľahko.

Horoskop 2023 Rak má v závere aj dobré správy

Mnoho nových známostí sa stane vašími dobrými priateľmi. Horoskop priateľstva Rak 2023 predpovedá že všetky priateľstvá, ktoré sú vám blízke teraz podporujete. Tie priateľstvá ktoré vzniknú sa môžu preklopiť až do vašich najbližších, takých, ktoré nezlomí ani najsilnejšia búrka.

Ak budete smútiť, ak sa vám bude zdať svet neznesiteľný, Horoskop 2023 Rak má pre vás dobrú správu. Priatelia sú tou hodnotou, ktorá vám pomáha v prekonaní akýchkoľvek negatívnych energií okolo. Sú tu v roku 2023 preto, aby vás podporili, a aby vám skrášlili krásne dni roka 2023. Horoskop priateľstva na rok 2023 Rak považuje priateľstvo za najdôležitejší dar od roka 2023.

čaká Raka pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Rak POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Raka


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Rak

Horoskop 2023 Rak & Merkúr

Horoskop 2023 Rak & Venuša

Horoskop 2023 Rak & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Veľký Horoskop Rak 2023 a planéta Saturn

Presný Horoskop Rak 2023 a Urán

Ročný Horoskop Rak a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Rak 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com