Mesačný Horoskop: 01. až 31. Marec 2023

Horoskop Marec 2023 pracuje so prechodom Slnka do Barana

20. Marec 2023 je mimoriadne dôležitý dátum pre celý zverokruh. Slnko v Baranovi sa zároveň stretáva so silou Merkúru v rovnakom znamení. Keď sa Slnko dostáva do Barana, na severnej pologuli nastáva Jar - nové ročné obdobie. Z hľadiska astrologickej modality pozná Horoskop Barana ako znamenie, ktoré otvára nový astrologický rok.

Prichádza jar. Slnko sa zosilňuje. Horoskop sa sústredí na tohtomesačné tranzity. Barani sa dostávajú do mesiaca, kedy sa Slnko pohybuje ich znamením. Každý Barana teda od dátumu 20. Marec 2023 oslavuje svoje narodeniny. Začala sezóna Barana a zároveň aj nové ročné obdobie. Ako sa prirpaviť na zmeny z hľadiska astrológie aj prírody?

Aktuálne sa od 20. Marca 2023 nachádza Slnko v znamení Baran rovnako ako aj priamo sa pohybujúci Merkúr. Venuša je postavená v Býkovi a Mars sa onedlho presunie do znamenia Rak. Saturn je naďalej umiestnený v znamení Ryby. Čo uvedené tranzity astrológie znamenajú pre znamenia zverokruhu a energie spojené s druhou polovicou Marca 2023. Čo predpovedá Horoskop pre obdobie od 20. Marca 2023 až do konca tohto mesiaca?

Horoskop druhej polovice Marca 2023

Slnko v druhej polovici mesiaca reprezentuje našu vitalitu a vnútorný svet. Energia teplejšieho Slnka prezentuje nárast energie v ohnivom znamení Baran. Vďaka tomuto Slnečnému postaveniu sa ľudia cítia silnejšie a sebavedomejšie. Stúpa aj nadšenie z vecí, ktoré sme videli depresívne. Mnoho energií sa očisťuje, pretože astrologické aspekty Marca 2023 sú mimoriadne priaznivé. Vítame Jar s energiou, ktorá buduje našu ochotu napredovať smerom k svojim cieľom.

Slnko v Baranovi je podľa Horoskopu skvelým časom na budovanie nových vecí, na prijatie iniciatívy a aj na riskovanie. V tomto období môžeu znamenia citiť mnoho motivácie a sústredenia, vraví mesačný Horoskop. Marec 2023 súvisí aj s fyzickým zdravím.

Mesačný Horoskop radí oprášiť novoročné predsavzatia. Ak ste zlyhali, Slnko v Baranovi vám dáva novú možnosť začať cvičiť a posilniť svoje fyzické telo. Teraz prichádza čas, kedy nás príroda láka do svojho náručia a Slnko hovorí aby sme využili oheň, odhodlanie a vášeň. Vlastnosti spojené so znamením Baran.

Povzbudenie a inšpirácia prichádzajú z každej strany, opisuje vibrácie mesačný Horoskop na tento mesiac. Nielen Slnko nás nabáda na využitie energie a inšpirácie. Venuša v Býkovi a Merkúr v Baranovi sú tiež benefitmi od vesmírnych energií, ktoré sa ovplyvňujú záver Marca 2023.

Ako vidí Horoskop záverečné tranzity Marca 2023?

V závere Marca 2023 nepovažujú ľudia komplikácie za také devastačné, veští Horoskop. Veci vidíme z pozitívnejšieho pohľadu. Venuša v Býkovi podporuje vzťahy a hlbokú lásku všetkých znamení. Nabáda nezadaných, aby sa sústredili hlavne na hľadanie zmysluplných vzťahov. Rovnako astrologický Horoskop Marec 2023 vraví o prebudení lásky u viacerých zadaných. Venuša v Rakovi a Merkúr v Baranovi je kombinácia, ktorá hovorí o láske, ale aj o nebojácnosti vo vzťahoch.

V tomto ohľade nám Horoskop na Marec 2023 ponúka mnoho. Môžeme lásku osviežiť, skúšať posilniť milenecké vzťahy, začať zmysluplné partnerstvá. V každom ohľade prichádza záver Marca - obdobia priaznivého pre vzťahy. Venuša postavená v znamení Býk jemne uzemňuje energiu ohnivého Barana, definuje mesačný Horoskop. Všetko sa teda zdá byť v potrebnej rovnováhe, aby sme sa mohli sústrediť na skutočné hodnoty a ignorovali nezmyselné problémy.

Posledné dni Marca 2023

V závere Marca sa Mars v Rakovi vyjadrí aj emocionálnou intenzitou. Chceme všetko rýchlo. No Horoskop Marec 2023 opisuje veľmi pozitívnu energiu tohto tranzitu, pretože je záver Marca vynikajúci čas na naplnenie potrieb blízkych a na budovanie emocionálnej inteligencie.

Posledné dni zasahujú zaujímavé silné tranzity Marca. Horoskop vníma konjunkciu Venuše a Uránu a tiež trigon Marsu so Saturnom. Obe tieto silné nastavenia astrologických vibrácií zasahujú mesačný Horoskop a aj znamenia zverokruhu.

V závere mesiaca teda Horoskop opisuje zaujímavú kombináciu stability a vzrušenia. Pocit bezpečia, ktorý sa prelína s nápaditými myšlienkami na osvieženie života. Chceme do života prilákať viac vášne a radosti. Túžime po nových skúsenostiach.

Horoskop marec 2023 radí, aby sme túžby po nových, vzrušujúcich zážitkoch naplnili. Takto budú astrologické aspekty hrať v prospech nás všetkých. Marec 2023 sa teda v závere prejaví schopnosťou udržať disciplínu. Stojíme nohami pevne na zemi a zároveň máme príležitosť užívať si vzrušujúce radosti privádzajúce nás k dlhodobej spokojnosti, dodáva Horoskop Marec 2023.

Horoskop a Tarot vám praje mnoho radosti z krásneho mesiaca Marec 2023. Nezabudnite si užívať Slnko, ktoré svojími lúčami stále teplejšie hladí našu planétu. Príchádza Jar - obdobie radosti, nových zážitkov, obdobie, kedy nás prebúdzajúce príroda víta a inšpiruje.

Prečítajte si predchádzajúcu stranu článku, ktorá ponúka mesačný úvod do energií Marca 2023


Horoskop na Marec 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com