Mesačný Horoskop: 01. až 31. Marec 2023

Mesačný Horoskop predpovedá energie na Marec

Marec sa začína energiou Slnka, ktoré svojou silou zasahuje znamenie Ryby. Z pohľadu astrológického horoskopu v mesiaci Marec končí celé astrologické ročné obdobie. To uzatvára práve odchod Slnka zo znamenia Ryby, ku ktorému dôjde 20. Marca 2023. Ryby uzatvárajú astrologický cyklus roka, špecifikuje mesačný Horoskop. No do 20. Marca sa ešte naplno prejavuje sila Slnka pôsobiana na znamenie Ryby a na globálne energie.

Horoskop Marec 2023 opisuje Ryby ako znamenie populárne emocionálnou hĺbkou. V úvode Marca cítiť citlivosť a vnímavosť - charakteristické črty Rýb, ktoré ešte vládnu úvodnej polovici mesiaca. Marec 2023 je podľa horoskopu obdobím vhodným na prejavenie kreatívneho ducha. Niektorí ľudia nachádzajú uspokojenie v umeleckých činnostiach, iní sa tešia z lepších vzťahov. Intuícia je tiež silná a pomáha každému z nás predchádzať problémom. Ryby sú jedným zo znamení v ročnom cykle, ktoré pomáhajú podporiť intuíciu ľudí.

Slnko v Rybe zvyšuje citlivosť a predstavivosť, popisuje mesačný Horoskop. Viacero energií je špecifických pre Slnko počas mesiaca Marec 2023. Tešíme sa napríklad aj so spojením svojho fyzického tela s osobným vnútorným svetom. Práve Marec 2023 nám môže pomôcť nastaviť sa na naše vnútroné smerovanie. Vďaka Slnku v poslednom astrologickom znamení cítime a vnímame svet okolo jemnejšie a citlivejšie. Takýto je prejav Slnka v znamení Ryby v úvode mesiaca Marec 2023.

Horoskop veští, že vďaka silejšej empatie sa dokážeme spojiť s pocitmi ostatných ľudí. Viacerí ľudia cítita empatiu vďaka ktorej sa vedia spojiť s pocitmi ostatných. Využitie sily tohto Slnka je podstatné pre ľudí, ktorí potrebujú pracovať na osobných vzťahoch. Teraz viac rozumiete tomu, ako sa ľudia okolo cítia, podčiarkuje mesačný Horoskop na Marec 2023.

Marec 2023 je skvelým mesiacom na prejavenie sympatií a na štedrosť. Je to mesiac skvelý pre povzbudenie, vyjadrenie sa prostrednictvom umeleckej stránky osobnosti. Horoskop vraví, že sme i viac spojení so svojou spiritualitou a pohyblivou kvalitou. Modalita Rýb ktorá je špecifická pre Marec 2023 pomáha vysporiadať sa so zmenymi a prijať nové veci. Postupne odchádza zima a prichádza Slnko lákajúce nás svojími jarnými lúčmi. Marec 2023 je mesiac špecifický zmenou, novou energiou a silne orientovaným Slnkom, ktoré pomáha našej mysli aj zdraviu.

Horoskop Marec 2023 definuje aj silu Mesiaca

Už v prvých dňoch Marca prichádza Mesačný spln v znamení Panna, ktorý tiež vplýva na predpoveď Horoskopu. Horoskop vníma Marcový Mesačný spln ako čas silných emócií a energií. Zároveň sa Slnko pohybuje v Rybách a tak je Mesačný spln v Marci prepojený aj s tranzitom Slnka. Horoskop Marec 2023 vraví, že 07. Marec 2023 je deň vhodný na prejavenie emócií. Mesačný Marcový spln globálne cítime okolo 07. Marca 2023, a energie sú výrazné.

Dni okolo splnu mesiaca v Marci 2023 budú spojené s praktickosťou a analytickou energiou. Panna ako zemské znamenie venuje pozornosť detailom. Práve teraz sa môžeme my všetci sústrediť na detaily okolo, ktoré sme inokedy prehliadali. Horoskop Marec 2023 radí sústrediť sa na detialy krás okolo. Užívajme si všetky benefity, ktoré nám dáva prítomný okamih. Nachádzajme radosť v maličkostiach, ktoré tvoria celky, radí mesačný Horoskop na tento mesiac.

Počas tohto mesačného splnu, ktorý je na Marec 2023 významným tranzitom by sme mali analyzovať aj svoje zdravotné zvyky. Vhodnou činnjosťou je organizácia domácnosti a vykonanie praktických zmien, ktoré nám uľahčia život. Horoskop radí pestovať celkovú pohodu a upratať okolie v ktorom trávime čas. Aby sme prečistili energie, ešte pred príchodom jarnej energie, ktorá sa postupne pretláča do prírody aj do našich bežných dní.

Spln v Panne cez 07. Marec 2023 je vynikajúci pre podporu fyzického aj psychcického zdravia. Je to čas, kedy by sme mali venovať pozornosť celkovému zdraviu. V týchto dňoch radí Horoskop zdravú stravu, dostatok pohybu a tiež dodržiavanie pitného režimu. A to každému znameniu zverokruhu. Prichádza Marec 2023, mesiac, ktorý Horoskop považuje za obdobie, kedy by sme sa mali starať viac o svoje vnútro aj fyzické zdravie.

Marec 2023 definuje výrazný Merkúr pôsobiaci na Ryby aj Barana

Kým je Slnko v Rybách nastávajú ešte zaujímavé posuny Merkúru a Venuše. V Marci sú astrologické vibrácie priaznivé pretože nedocháza ani k retrográdnym pohybom planét. Venuša aj Merkúr sú v priamom pohybe a zasahujú mesačný Horoskop každého znamenia.

02. Marec 2023 - 19. Marec 2023 sú dňami, kedy je výrazný presun Merkúru cez znamenie Ryby. Práve Ryby sú v tomto čase silne obsadené a ponúkajú svetu viac emočnej rovnováhy, empatie a silnú intuíciu. Navyše, Merkúr v Rybách kladie veľký dôraz na spiritualitu a súcit.

Mnoho ľudí cití aj temperamentnú stránku seba samého, ktorá sa prejavuje v tomto umiestnení Merkúru, opisuje mesačný Horoskop. Globálne sa ľudia v počaitku mesiaca Marec 2023 cítia viac prepojený so svetom komunikácie a poznania. Ak vás v týchto dňoch čakajú povinnosti kde využijete komunikáciu, môžete sa tešiť na úspech, predpovedá Horoskop Marec 2023.

Vodné znamenia - Rak, Škorpión a Ryby - sa stávajú nápaditejšími, vraví Horoskop. Rovnako aj Zemské znamenia čerpajú benefity skrz silného inštinktu a väčšej fantázie. Marec 2023 ponúka mnoho darov, ktoré by sme nemali ignorovať. Veľká intuícia nám pomôže riešiť problémy schodnejšou cestou. Slnko v Rybách navyše posilňuje našu duchovnosť a prepojenie našej mysle na energiu vesmíru.

V tomto období sa viac spájame aj s našou vierou a s osobnými presvedčeniami, vraví mesačný Horoskop. Citlivosť a sympatie napríklad podporujú nezadaných v správnych rozhodnutiach ohľadom lásky. Aj takto sa prejavuje Marec 2023, silný mesiac v úvode sústredený na vzťahy, citlivosť, súcit a na osobný duchovný rast.

Článok Mesačný Horoskop na Marec 2023 pokračuje na ďalšej strane


Horoskop na Marec 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com