Horoskop Váhy: Marec 2023

Presná predpoveď na Marec 2023 pre znamenie Váhy

Vo všetkých oblastiach života sa musíte tento mesiac spoliehať len na seba. Neobzerajte sa stále po okolí, kto by vám pomohol, či kto by urobil vašu prácu. Musíte chytiť všetko pevne do svojích rúk. V tomto mesiaci si nenechajte ujsť zaujímavú ponuku, ktorú dostanete od niekoho, koho ste už dlhšie nevideli. Dávajte si však pozor na prílišné zahorenie pre danú vec a dobre si premyslite svoje prvé kroky a slová. Ak chcete pochopiť svoju životnú cestu, musíte sa viac zamerať na svoje vnútro. Neponáhľajte sa a nehľadajte problémy tam, kde nie sú. Sami najlpšie zistíte, kde je jadro vašich problémov a tiež nájdete riešenia.

Horoskop Lásky a Vzťahov Marec 2023 Váhy:

Jupiter vám v tomto mesiaci zamotá hlavu tak, že vaše myšlienky vám nedajú spávať. Budete premýšľať o svojej budúcnosti a o svojom partnerovi. Kam to vlastne vedie, bude s vami po celý zvyšok života? Nenechajte si tieto myšlienky iba pre seba a voči partnerovi konajte úprimne. Aj on má niekedy obavy. Nezadaní môžu v najbližšom období očakávať vzrušujúci flirt s niekym, kto im príjemne popletie hlavu. Tento mesiac bude patriť novým zážitkom. Tie si budete vytvárať sám, ale osud vám tiež ponúkne viacero možností na to, aby ste si užívali život plnými dúškami. Ak spoznáte zaujímavého človeka zabudnite na nátlak a radšej ukážte vašu silnú a samostatnú osobnosť. Sebavedomie je vzrušujúce, tento mesiac na tento fakt nezabúdajte. Vašej rodine na vás nesmierne záleží a preto vám budú oporou, aj v tých najťahších chvíľach. Aj vy by ste mali počas tohto mesiaca prejavovať viac emócií voči tým, ktorých nevidíte príliš často. Nezabúdajte na dobrú výchovu a aspoň zo slušnosti zavolajte alebo napíšte tým, ktorí si o vás robia starosti. Nezabúdajte na vašich najbližších. Vaši priatelia vám v tomto mesiaci pripravia milé prekvapenie. Dajte im tiež najavo, že ste tu stále pre nich.

Mesačný Horoskop Zdravia Váhy na Marec 2023:

V tomto mesiaci musíte zachytiť akúkoľvek chorobu ešte v jej zárodkoch. Práve preto je nesmierne dôležité sledovať svoje telo, a venovať svoju zvýšenú pozornosť hlavne tráviacim ťažkostiam a tiež úpadku energie. Ak sa cítite veľmi vyčerpane, skúste pár dní nečinne relaxovať, ak sa budete aj naďalej cítiť vyčerpane, je najvyšší čas navštíviť odborníka. Planetárne pohyby vo vašom znamení totiž naznačujú isté komplikácie, ktoré budú vplývať hlavne na vaše vnútorne orgány. Horoskop na tento mesiac tiež doporučuje, aby ste zvýšenú pozornosť venovali členom vašej rodiny, a to hlavne tým, ktorí majú zdravie nadlomené. Budú možno potrebovať vašu pomoc, a preto buďte v strehu, a problémy riešte ešte v ich zárodkoch.

Horoskop Peňazí a Práce na Marec 2023 Váhy:

V práci zmietnite prach zo starých dokumentov a začnite si pomaličky triediť nepotrebné. Všetko poctivo skartujte a dokumenty, ktoré môžu obsahovať osobné údaje osôb dobre archivujte. Ak vás práca v poslednej dobe vyčerpáva, je najvyšší čas na oddych a dovolenku. Niekedy pomôže aj jeden deň dovolenky pred víkendom na to, aby ste si dokonale oddýchli. Dávajte si v práci pozor na to, čo hovoríte. Aj keď sa niektorí tvária ako vaši priatelia nie je to tak. Možno ste len veľmi dôverčivá osoba, no v tomto mesiaci nerozoberajte svoje súkromie v práci.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Marec 2023 v znamení Váhy sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Váhy, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Váhy a objavte, čo pre vás mesiac Marec 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Marec 2023 Váhy - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Váhy . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Váhy, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Marec s Horoskop a Tarot!


Horoskop Marec 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Váhy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com