Horoskop Vodnár: Marec 2023

Presná predpoveď na Marec 2023 pre znamenie Vodnár

V tomto mesiaci môžete očakávať niektoré nedorozumenia, ktoré budú zapríčinené tým, že niekto prekrúti vaše vyslovene slová. Horoskop na tento mesiac naznačuje, že planéta Merkúr bude mať hlavný vplyv na vaše znamenie, počas týchto dní. Ľuďom vo vašom okolí dávajte jasne najavo to, čo si o nich myslíte, a to hlavne v práci, ale aj v súkromnom živote. Nájdite si trocha času pre každého, a snažte sa počas celého mesiaca rozložiť svoj čas medzi prácu, a súkromie. Horoskop na tento mesiac očakáva pohodu hlavne v druhej polovici mesiaca. V tomto období bude vhodný čas na oddych a relaxáciu, buď to s vašimi priateľmi, alebo s vaším milovaním. Počas tohto mesiaca si ale pamätajte, že musíte veriť viac svojmu inštinktu, intuícii, a tomu čo vám našepkáva vaše vnútro. Nenechajte sa zapájať do hádok, a nedorozumení ostatných.

Horoskop Lásky a Vzťahov Marec 2023 Vodnár:

Počas tohto mesiaca choďte spoločne na miesto, kde ste ešte neboli. Vezmite partnera na večeru do reštaurácie, kde by ste predtým nikdy nešli. Skúste experimentovať aj v milostnom živote a prineste do vašej spálne nové nápady, ktoré váš partner nesmierne ocení. V druhej polovici mesiaca sa venujte hlavne sebe. Ak ste nezadaný, zabudnite na krátkodobé a neuvážené romániky. Nepomôže vám to ku šťastiu. Práve naopak, prinesie vám to viac osamelých nocí. Sám si dobre uvedomujete, čo je pre vás v živote hodnotné. Držte sa vašich zásad aj počas tohto mesiaca, ktorý vás môže preskúšať v tom, ako v skutočnosti pristupujete k sebe samému a k vašim najbližším. V druhej polovici mesiaca nezabudnite navštíviť vašu rodinu, ktorá to ocení. Hlavne druhá polovica mesiaca vyžaruje energie, ktoré majú na svedomí viaceré životné zmeny. Môžete sa tak dozvedieť zaujímavé rodinné prekvapenie. Jenda osoba spomedzi vašich priateľov sa už dlhšie zaujíma o tú istú osobu, o ktorú sa zaujímate vy. Skúste sa rozhliadnuť okolo a dávajte si pozor na škaredé podrazy.

Mesačný Horoskop Zdravia Vodnár na Marec 2023:

V strave sa vyhnite hlavne zaťažujúcemu fast foodu a vyprážaným jedlám. Je najvyšší čas myslieť viac na svoje zdravie. Zaraďte k svojmu jedálničku ovocie, zeleninu a hlavne nezabúdajte na dostatočný pitný režim. Párkrát do mesiaca môžete bez výčitiek zhrešiť aj s ťažkým jedlom, no len výnimočne a v malých dávkach. No ak to budete preháňať a neudržíte svoj apetít na uzde, v druhej polovici mesiaca naberiete kilo navyše. Nebude to však len estetický problém. Toto zlé stravovanie vám navodí aj žalúdočné problémy a nevyvážená strava vám oslabí imunitu. Dávajte si pozor na podceňovanie vhodného oblečenia, lebo môžete ochorieť a prechladnúť. Odporúčame vám doplniť do tela aj potrebné vitamíny.

Horoskop Peňazí a Práce na Marec 2023 Vodnár:

Zmeny pracovného nasadenia v tomto mesiaci sa dotknú aj vaších fianncií. Dbajte na kvalitu odvedenej práce a vyhnite sa nedbanlivosti. Musíte vo svojej práci ukázať, že vám to myslí, aby to nemalo negatívny vplyv na výšku nadchádzaujúcich odmien. Dávajte si pozor na ohováranie zo strany kolegov, ktorí vám váš úspech neprajú. Počas tohto mesiaca sa vyhnite sporom s kolegami. Nechajte ich nech si riešia svoje roztržky bez vás. Ak majú nejaký problém aj s vašou osobou, nestarajte sa do toho, je to ich problém, nie váš.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Marec 2023 v znamení Vodnár sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Vodnár, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Vodnár a objavte, čo pre vás mesiac Marec 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Marec 2023 Vodnár - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Vodnár . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Vodnár, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Marec s Horoskop a Tarot!


Horoskop Marec 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Vodnár:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com