Horoskop Blíženci: Marec 2023

Presná predpoveď na Marec 2023 pre znamenie Blíženci

Dajte si pozor na to, koľko si toho tento mesiac doprajete. Rizikové správanie sa vám skutočne nevyplatí. Snažte sa skôr zamerať na to, aby ste nerozvýjali spory s príbuznými. Ochota pomôcť a priateľská pomocná ruka urobí viac, ako nervozné správanie a výčitky. Prineste do svojho života viac prieteľského správania a urobte ústupok v oblasti lásky, ak sa to bude vyžadovať. Občas budete musieť prevziať iniciatívu a prekonať silný tlak z okolia, ktorý sa na vás valí koncom tohto mesiaca. Nájdite si dostatok času na splnenie všetkych vašich záväzkov a nezabúdajte na svoju rodinu. Ak si chcete udržať pevne zdravie, v tomto mesiaci je najdôležitejšie pamätať na pravidelný pitný režim.

Horoskop Lásky a Vzťahov Marec 2023 Blíženci:

V tomto mesiaci sa Venuša postará o chaotické obdobie vo vašom vzťahu. Partner nebude mať čas venovať sa vám. Ak mu to máte za zlé je načase narovinu sa s ním porozprávať. Cítite, že vo svojom živote máte partnera, ktorému budete rozumieť a ktorý bude rozumieť vám. Chce to len viac sa s ním rozprávať a snažit sa porozumieť jeden druhému. V tomto mesiaci si na to nájdite viac času. Ak hľadáte partnera, tak tento mesiac venujte viac sebe. Potrebujete načerpať energiu a zvážiť si, čo presne hľadáte. Nesnívajte stále o princovi, zamerajte sa skôr na skutočných adeptov na vzťah, ktorých je okolo vás viac, než dosť. V rodinnom živote platí, že by ste sa mali správať tak, ako by ste chceli, aby sa ostatní členovia rodiny správali k vám. Nezabúdajte, že sa učíme celý život a že pochopenia v živote nikdy nieje dosť. Chápte emócie a potreby ostatných, aby boli pochopené aj tie vaše. Istému priateľovi ste už vo svojom živote ublížili. Dávajte si pozor na svoje konanie a neopakujte túto chybu, ktorá vás bude ešte dlho prenasledovať. Zbytočne ubližujete sebe.

Mesačný Horoskop Zdravia Blíženci na Marec 2023:

Vyvážená strava bude v tomto mesiaci základom toho, aby ste sa dobre cítili. Uvedomte si, že mäso nemusíte mať každodenne na tanieri a doprajte svojmu telu stravu, ktorú vie tráviť rýchlejšie. Nezabúdajte na potraviny, ktoré obsahujú vitamín B12 a môžete si dokonca častejšie dopriať pivo, ktoré obsahuje vitamíny skupiny B. Mäso však počas tohto mesiaca obmädzte. Vaše telo sa vám poďakuje v podobe lepšieho trávenia a vaša pleť bude tiež žiariť. Nezabúdajte na listovú zeleninu, ktorá vám dodá potrebné množstvo kyseliny listovej a panthenolu. Tieto vitamíny prinavrátia krásu vaším vlasom a pokožke. Ak vás trápi problém s padaním vlasov je nutné, aby ste počas tohto mesiaca vyradili z vášho života stres.

Horoskop Peňazí a Práce na Marec 2023 Blíženci:

Vaše limity sú iba vo vašej mysli. Vaša demotivácia môže spočívať v menšom pracovnom vyhorení. Venovali ste sa svojej práci viac, ako by bolo potrebné a tak môžete pociťovať odpor ku každodenným pracovným povinnostiam. Pamätajte si však, že tieto pocity sú iba dočasné, a že váš pocit menejcennosti je iba vo vašej hlave. Jeden z vaších kolegov nie je takým priateľom, ako sa tvári. Chce vás len okúzliť medovými rečičkami, aby ste mu vyzradili niečo, čo by zaujímalo aj vedenie.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Marec 2023 v znamení Blíženci sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Blíženci, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Blíženci a objavte, čo pre vás mesiac Marec 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Marec 2023 Blíženci - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Blíženci . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Blíženci, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Marec s Horoskop a Tarot!


Horoskop Marec 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Blíženci:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com