Horoskop Ryby: Marec 2023

Presná predpoveď na Marec 2023 pre znamenie Ryby

Na vaše znamenie bude mat v tomto mesiaci vplyv Venuša, ktorá vám doslova pomotá myšlienky. Budete sa cítiť tak trocha opití v láske a v spoznávaní seba. Zo začiatku mesiaca nebudete vedieť nájsť vnútorný pokoj a ovládnuť svoje emócie. To sa však s pribúdajúcimi dňami mesiaca zmení a v druhej polovici mesiaca môžete očakávať stabilitu a harmóniu aj s vašimi vnútronými pocitmi. Počas toto mesiaca bude mať na vašu osobu tiež vplyv váš životný štýl, ktorý vás dokonale ovplyvňuje. To, ako na vás zapôsobí venuša záleží aj od toho, ako sa budete správať k sebe. Jasné vnímanie a myslenie vám počas tohto mesiaca pristane. Môžete si tiež bez výčitiek dopriať relaxáciu v peknom wellnesse, či masáž celého tela. Oddych si zaslúžite.

Horoskop Lásky a Vzťahov Marec 2023 Ryby:

Je načase, aby ste sa v tomto mesiaci už raz a navždy vyrovnali so svojou minulosťou. Tá musí ostať ďaleko za vami, aby ste sa vy mohli posunúť vpred. Svoje srdce odovzdajte partnerovi, ktorý má správny pocit, že sa mu dostatočne nevenujete. Nezabúdajte, že negativita sa musí z vášho života raz a navždy vytratiť. Ak máte o niekoho záujem a ste stále bez partnera, je načase povedať mu to. Nie je nič horšie, ako žiť v neistote, ktorá vás trápi a zožiera. Úprimnosť je niekedy cennejšia než tajomstvá vo vašom vnútri. Máte priestor sa v tomto mesiaci odhodlať k dôležitým krokom, ktoré vás veľa naučia. Dozviete sa buď nie, alebo áno, no budete mať jasno a vaša duša sa oslobodí od nevedomosti, ktorá vás trápi. Nebuďte sklamaný z nikoho z vašej rodiny. Každý na sebe pracuje tak ako vie. Ak sa vám nepáči konanie niekoho z nich, dajte im to jasne najavo, no zachovajte si svoju tvár. Nebuďte netaktný a hrubý, pretože tieto vlastnosti niesú vašou prirodzenou súčasťou života. Počas tohto mesiaca sa vyhnite nedorozumeniam s priateľmi. Nezasahujte veľmi do ich rozhodnutí a do ich života.

Mesačný Horoskop Zdravia Ryby na Marec 2023:

Malý výlet počas tohto mesiaca vám môže pomôcť otvoriť sa novým nápadom, a tiež myšlienkam na iné, kreatívnejšie vylepšenie vášho zdravia. Nájdete tiež viacero nových možností, ako aktívne bojovať voči stresu vo vašom živote. Niekedy naozaj stačí aj malá zmena prostredia na to, aby vaše myšlienky a kreativita dostali nový rozmer. Ak budete nečinne sedieť doma, a dívať sa dookola na veci ktoré k poznáte, môže sa to negatívne odraziť aj na vašej nálade a na vašom zdraví. Vaše rozhodnutia budú počas tohto mesiaca veľmi dôležité, a preto budete potrebovať aj dostatok energie na to, aby ste sa rozhodovali správne. Energiu načerpáte len tak, keď vyradíte z vášho života závislosti, a pridáte veci, ktoré vás ozdravujú fyzicky, ale aj duševne.

Horoskop Peňazí a Práce na Marec 2023 Ryby:

Ak sa vám v predchádzajúcich mesiacoch nakopilo viac práce než by bolo vhodné, je čas na triedenie dokumentov a upratovanie. Aj keď nie ste práve nadšenec poriadku, vaše maily za vás nevybaví nik iný. Ak ste už dlho odkladali nejakú nevybavenú elektronicku, či klasicku poštu je najvyšší čas odpovedať na tieto správy. Už to naďalej nesmie čakať. S kolegami je lepšie zostávať v pracovnom vzťahu. Nie je vhodné, ak všetci vaši kolegovia poznajú spamäti celý váš súkromný život.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Marec 2023 v znamení Ryby sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Ryby, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Ryby a objavte, čo pre vás mesiac Marec 2023 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Marec 2023 Ryby - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Ryby . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Ryby, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Marec s Horoskop a Tarot!


Horoskop Marec 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Ryby:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com