Horoskop 2023 Strelec

Počas tohto roka existuje i viacero tranzitov, ktoré astrológia považuje za kľúčové pre dobré a silné osobné vzťahy. Láska dlhodobo zadaných Strelcov je podľa grafu astrológie na rok 2023 najsilnejšie zasiahnutá s príchodom roka 2023. Neskôr energie lásky zasahjú aj mesiace máj, jún a v neposlednom rade aj záverečný štvrťrok celého roka 2023.


Horoskop predstavuje Strelca na rok 2023 - 2024

V úvode roka je predpoveď ovplyvnená pozitívnymi tranzitmi, ktoré predstavuje hlavne Venuša. Po odoznení rušivejšíích momentov pod vplyvom cúvajúceho Marsu a Merkúru sú dlhotrvajúce vzťahy vášho znamenia harmonickejšie. Venuša je počas celého januára v postavení, ktoré súvisí s rodinou a Strelcové osobné vyžarovanie, opisuje Horoskop Lásky Strelec na rok 2023.

Od druhej polovice úvodného mesiaca dvetisícdvadsaťtri je vaša povaha tvorivá. S partnerom si chcete užívať viac spoločných chvíľ. Našťastie, čas strelca nieje negatívne limitovaný inými povinnosťami, prorokuje horoskop, ktoré by vám nedovoľovali viac sa sústrediť na rodinu. Deti, ktoré vychovávate sú vám vďačné za vašu pozornosť. Tretí dom je sídlom sebarealizácie, pripomína ročný Horoskop Strelec. Či už cez deti, alebo lásku. Chcete sa správne spojiť s tými, ktorých milujete. A nieje krajšia cesta, ako tá, ktorá vedie priamo za útulnejším domovom, za stabilnejšími vzťahmi.

Vzťahy posilňujete. Deti sú poslušné, váš partner je vám oporou. Radostne podčiarkuje Horoskop vzťahov na rok 2023 Strelec. Také je aj nasledujúce obdobie - dni do 20. Februára. Venuša sa však od tohto dátumu presúva do domu piateho. Tento dom vyjadruje sexuálnu túžbu každého Strelca, ktorý je nespokojný vo vzťahu, manželstve. Takéto umiestnenie Venuše môže vašu pozornosť nasmerovať ku krátkodobému vzplanutiu vášne a k nesprávnym rozhodnutiam.

Horoskop Strelec 2023 predpovedá blokovanie vášne

Jupiter je však silne umiestnený v rovnakom dome. Blokuje tak vašu náruživú vášeň, ktorou chcete očariť takých ľudí, ktorí majú záujem len o fyzické potešenie. Jupiter môže povzbudiť každého Strelca v správnych rozhodnutiach, definuje ročný Horoskop 2023. Je pravdepodobné, že vám váš vládca nedovolí urobiť nesprávne rozhodnutia pre vašu vzťahovú budúcnosť. Ak je váš vzťah však silne narušený, ani vplyv silného Jupitera nedokáže prekonať vášeň, ktorú chcete utíšiť cez krátkodobý románik, či aféru.

Pozor na akékoľvek rušivé aféry, varuje Horoskop dlhodobých vzťahov a lásky pre Strelca na rok 2023. Takéto vibrácie Venuše môžu znamenať nesprávne rozhodnudia a zlé budúce vzťahy. Veľa teda bude záležať na to, ako sa postavíte k obdobiu od 20. februára do 16. Marca a k vašim osobným rozhodnutiam o dlhodobom vzťahu.

Vzťahy niektorých Stelcov, tých, ktorí sú vo vzťahu mimoriadne nespokojní, tak môžu byť v druhom mesiaci roka a v prvej polovici marca ohrozené, upozorňuje Horoskop emócií Strelca na rok dvetisícdvadsaťtri. Nasledujúce tranzity však upoklojujú energiu, ktoré súvisí s dlhotrvajúcimi vzťahmi. Apríl a Máj preskupujú svoje pôsobenie i negatívnym smerom a prejavujú sa iba pozitívne vibrácie. Venuša aj Slnko sa postupne dostávajú do priaznivého umiestnenia v siedmom dome. Ten podporí vaše vzťahy, plodnosť a aj budúcnosť v dlhodobom vzťahu.

Tehotenský Horoskop 2023 Strelec

Celá prvá polovica roka je priaznivá pre Strelcov, ktorí túžia rozšíriť vlastnú rodinu o nového potomka. Veľká plnodnosť je podľa astrologického grafu dvetisícdvadsaťtri odhadovaná hlavne na mesiace Február, Marec, Apríl, Máj a Jún 2023. Neskôr predpovedá tehotenský Horoskop 2023 Strelec najplodnejšie obdobie v záverečných troch mesiacoch roka. Od 16. Septembra až po prvú polovicu Decembera.

Tehotenský Horoskop Strelec 2023 teda tiež popisuje vašu šancu na úspech. Či už ste Strelec v dlhodobom vzťahu, manželstve, alebo Strelec nezadaný. Každého strelca sa týka táto charakteristika plodných mesiacov a vašej šanci na úspešné splnenie sna o novom prírastku do rodiny.

Láska bude teda istotne podporená radosťou z bábätka, ak sa o to dlhodobo snažíte. Uvedomte si však, že táto túžba vás môže naplniť hlavne vtedy, ak ste v tomto rozhodnutí s partnerom za jedno. Ak sa chcete o tejto téme v roku 2023 dohodnúť s partnerom, horoskop 2023 strelec vám odporúča mesiace Máj a Jún, kedy jednoducho obmäkčite aj partnerovo srdce. Vďaka priaznivým energiám Strelcov partner chápe vaše osobné túžby, pocity, potreby aj osobné nastavenie.

Energia Strelca je navyše obohatená o ženské vnímanie sveta a tak je agresívnejšie jednanie s partnerom v pozadí. Vďaka tomu vysvetľujete veci jasnejšie, priamo, bez agresívnych prejavov. Dosiahnete to, po čom túžite vďaka jasnému a nenútenému správaniu voči partnerovi. Aby ste zachytili všetky príležitosti na zveľaďovanie lásky, spoznajte aj Partnerov Horoskop Lásky na rok 2023, ktorý je pre váš vzťah rovnako podstatný, ako vaša vlastná predpoveď.

Horoskop Strelec hovorí o jasnejších energiách na rok 2023

Kľúčovým obodobím pre posilnenie lásky je Máj a Jún. Vtedy sú vzťahy strelca najjasnejšie. Prinášajú vám najväčšiu radosť. Neskôr sa Horoskop sústredí skôr na pracovné povinnosti, ktoré graf predpovedá ďalším mesiacom roka. Práca vás pohĺti a možno nebudete mať dostatok času na partnera. Tieto energie prúdiace k láske Strelca, ktoré môžu byť rušivejšie, odchádzajú s príchodom druhej polovice mesiaca September. Vtedy pociťuje nejeden Strelec úľavu. Povinností je menej, času na blízkych omnoho viac, súdi Horoskop rodiny 2023 pre znamenie Strelec .

Záverečné mesiace sú blahodárne, poukazuje Horoskop Strelec 2023. Znamenajú veľmi rýchly osobný rast strelca. Vzťahy, ktoré vás dlhodobo trápia a nemajú úspech na nápravu sa rozpadajú. Nieje to však negatívne. Tieto vzťahy strelca mnoho naučili a teraz je čas hýbať sa ďalej. Strelec sám by mal ukončiť vzťahy, v ktorých je násilie. Takéto nastavenie vášho života nieje šťastné a núti vás díívať sa na svet ako na bezútešné miesto.

Správne rozhodnutia Strelca vníma Horoskop 2023 ako podstatné

V závere roka robí Strelec zásadné, ale správne rozhodnutia. Ak je váš vzťah pevný, krásny, zmysluplný je čas na jeho posun. Ale o tom vám hovorí celý rok dvetisícdvadsaťtri a ročný Horoskop, ktorý vás cez vaše osobné pocity navádza na posun v dlhodobom vzťahu. Kedže záver roka núti Strelca premýšľať a ísť vpred, sú tieto chvíle znamením navigujúcim vás cez správne rozhodnutia. Akokoľvek sa postavíte k svojmu vzťahu bude to správne, vraví váš zverokruh.

Horoskop Lásky 2023 Strelec pre záverečné chvíle roka

December 2023 vám ešte v závere predpovede pripomína, aby ste partnera nepodozrievali z vecí, ktoré ani neurobil. Akékoľvek vaše podozrenie majte najprv podložené dôkazmi. Až potom sa rozhodujte ako ďalej, radíí Horoskop lásky Strelec 2023.

Prílišné podozrievanie a žiarlivostné scény budú kameňom úrazu dobrých Strelcových vzťahov, varuje Horoskop lásky Strelec 2023. Pozor si dávajte nielen v poslednom mesiaci, ale aj počas ostatných mesiacov roka. Mnohé povinnosti v práci a pochybnosti o vernosti vášho partnera môžu byť ohniskom nepríjemných hádok v roku 2023, upozorňuje v závere Horoskop lásky 2023 Strelec.

Sú pre Strelca nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Strelcov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Strelec POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Strelca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Strelec

Horoskop 2023 Strelec & Merkúr

Horoskop 2023 Strelec | Venuša

Horoskop 2023 Strelec & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere na rok 2023

Horoskop Strelec na rok 2023 | Saturn

Horoskop 2023 Strelec a Urán

Horoskop Strelec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Strelec 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com