Horoskop 2023 Strelec

Ako ovplyvnia ročné astrologické aspekty lásku a vzťahy Strelca? Ako sa vyvinie rok z pohľadu negatívnych astrologických vibrácií? Rok 2023 môže Strelca potrápiť aj kvôli rušivým tranzitom astrológie, ktoré sa prejavia hlavne v druhej časti roka.


Ročný horoskop 2023 Strelec - negatíva roka 2023

Od úvodu roka vníma Strelec nepríjemné postavenie Merkúru a tiež planéty Mars v cúvajúcom pohybe. Tieto retrográdne energie vstupujú do roka 2023 ešte z roka predchádzajúceho, kedy začali planéty svoje rušivé postavenie v cúvajúcom pohybe. Milostný Horoskop 2023 upozorňuje hneď na mesiac Január 2023. Rušivo totiž energia Marsu pôsobí na finančný rozpočet v strelcovej rodine.

Aj keď vibrácie cúvajúcich planét s Januárom odoznievajú, aj napriek tomu ich Strelec stále pociťuje. Mars aj Merkúr môžu v prvom mesiaci 2023 ovplyvniť lásku a intímne vzťahy Strelca. Mnohé postavenia vám v prvej polovici mesiaca januára 2023 bránia v prejavení pocitov, definuje ročný Horoskop Strelec. Negatívne vplývajú tranzity hlavne na tých Strelcov, ktorí cítia v srdci nenávisť a v duši túžbu po pomste. Teraz sa negatívna energia výrazne zbiera vo vašom vnútri a vy cítite namiesto pohonnej energii iba vyčerpanie a sklamanie.

Negatívne energie okolo veští Horoskop Strelec 2023

Január bude teda náročnejší. Z pohľadu zlých tranzitov však nastáva obdobie pokoja, až do príchodu druhého štvrťroku roka 2023. Merkúr sa teraz dostáva do šiesteho domu. Ale pozor, Merkúr je retrográdny. Jeho cúvajúci pohyb sa začína 21. Apríla 2023 a končí 15. Mája. Horoskop považuje za dôležité spomenúť aj tento aspekt, ktorý je vo všeobecnosti výstrahou pre každého Strelca.

V uvedenom období sa myšlienkami vrátite späť. Túžite riadiť vlastný život. No vnímate, že okolie chce váš život formovať podľa ich predstáv. Teraz vám chýba energia na boj za vlastné presvedčenie, varuje Horoskop negatívnych energií Strelec na rok 2023. Radšej sa chcete odobrať do bezpečnej zóny, kde vám nič nehrozí. Vaša duša si teraz vyžadfuje viac povinností, aby sa nezaoberala kritikou, problémamy so vzťahmi, nesprávnymi minulámi rozhodnutiami. Vašu dušu totiž teraz opäť trápi minulosť. A hlavne rozhodnutia, ktoré by ste urobili inak.

Saturn posúvajúci sa štvrtým domom od 17. júna do 14. Novembra 2023 môže Strelca vyrušiť. Negatívne zmeny pôsobia na Strelcov, ktorí prežívajú stále minulosť. Znamená emocionálnu fixáciu na detstvo a problémy, ktoré sa už vtedy u Strelca prejavovali, zdôrazňuje Strelcov Horoskop 2023. Emocionálne konflikty teraz vznikajú aj u tých Strelcov, ktorí majú nevyriešenú minulosť s ľuďmi, ktorí stále tvoria súčasť vašej rodiny. Tento Saturn môže opäť vyvolať aj fóbie z ranných čias, varuje Horoskop 2023 Strelec.

Venuša dokáže Strelca zasiahnuť aj negatívne, varuje Horoskop 2023

Venuša v druhej polovici roka predstavuje svoje pôsobenie na deviaty dom astrológie. Táto Venuša považuje lásku za komplikáciu. Môže spôsobiť strach a panický nepokoj pri myšlienke na rozširovanie rodiny, na manželstvo. A to hlavne u tých strelcov, ktorí sa boja zmien, popoisuje ročný Horoskop 2023. Strelec sa vyhýba dlhodobejším vzťahom. I nezadaný Strelec teraz vyhľadáva radšej povrchné vzťahy. Osobný priestor si strážite iba pre seba samého. Ale priatelia sú svetlou stránkou tohoto tranzitu, pretože sú vám stále na blízku.

Tehotenský Horoskop 2023 Strelec tiež upozorňuje na blokovanie správnych rozhodnutí v tomto období. Tehotné ženy narodené v znamení Strelec musia byť počas dní pôsobenia spätnej Venuše tiež opatrnejšie. A to pri športe aj v stravovaní. Navyše, Merkúr v desiatom dome astrológie, ktorý sa prejavuje v rovnakom čase ako spätná Venuša tiež nenaznačuje zlepšenie enegií ohľadom tehotenstva, dodáva tehotenský horoskop 2023 strelec.

Tretí cúvajúci Merkúr totiž prinesie Strelcom viac povinností, ktoré môžu ohroziť zdravie vyčerpaného Strelca, prorokuje ročný Horoskop. Je nevyhnutné oddychovať. A to hlavne do druhej polovce Augusta. Merkúr od 23. Augusta totiž vnesie do vnímania Strelca viac povinností. Niekedy budete mať pocit, že sa pod tiahou mnohých úloh nedokážete sústrediť na nič iné. Z týchto dôvodov vás čaká nespavosť, vyčerpanie, nedostatok energie, upozorňuje ročná predpoveď Strelec.

Horoskop 2023 Strelec dodáva o negatívnych vibráciách nasledovné

Nasledujúce mesiace opisuje horoskop na rok 2023, ktorý sa venuje priaznivým energiám. Je to tak preto, že astrologické aspekty sú nastavené priaznivo. Na úrazy a problémy so zdravím však Horoskop 2023 upozorňuje znamenie zverokruhu Strelec ešte v záverečných dňoch roka 2023. Po skončení sezóny Strelca, 22. Decembra 2023, buďte opatrnejší.

Vyhýbajte sa hlavne rizikovým činnostiam. Vyberajte si vhodné oblečenie do chladnejšieho počasia. Horoskop Strelec totiž tieto dni vníma ako rizikovejšie z pohľadu zdravia. Alkohol, a jeho prehnaná konzumácia sa nedoporučuje. Strelec je znamenie, ktoré by sa malo hlavne v závere roka sústredit na zdravší životný štýl, dodáva Horoskop.


Ročný horoskop 2023 Strelec - pozitíva roka 2023

Rušivé energie, ktoré rozoberal Horoskop v predchádzajúcej časti však niesú jedinou predpoveďou. Strelec sa nemusí príliš obávať. Každý rušivý aspekt totiž môžete zvládnuť správnym postojom a správnou prácou so sebou samým. Negatívne sily, ktoré smerujú k Strelcovi nemusia vašmu životu ublíížiť. Dokonca ich môžete aj využiť, a prekonať ich rušivé kozmické vybrácie vďaka radám, ktoré vám teraz Horoskop Strelec na rok 2023 predstaví.

Aby ste pekonali rušivé sily prvých Januárových dní, musíte sa obklopiť rodinou, zdôrazňuje Horoskop rodiny Strelec pre rok 2023. Tento postup sa stotožňuje s umiestnením Venuše, ktorá teraz dokáže prehlušiť rušivé energie spätných planét, Venuša v treťom dome totiž zvýrazňuje všetky dobré vzťahy a nabáda Strelca k tomuk aby sa zameral na chvíle s rodinou. Vďaka pôsobeniu Venuše môže bvť negatívny aspekt mesiaca Január 2023 ľahšie prekonaný, vraví Horoskop pozitívnych tranzitov Strelec na rok 2023.

Rodinné vzťahy vníma Horoskop 2023 Strelec ako silnejšie

Úvodné tri mesiace považuje Horoskop za kľúčové pre lepšie rodinné vzťahy. Nasvedččuje tomu nielen umiestnenie Slnka v štvrtom dome. Ale aj pôsobenie planéty komunikácie - Merkúru na rovnaký dom rodiny, domácnosti, ženskosti. Ženská energia, ktorá aktuálne prichdza od slnka aj Merkúru pomáha Strelcovi lepšie vyrovnať prebytok mužskej energie v bežných dňoch. Vďaka harmonicky nastaveným energiám je aktuálne Strelec péripravený uchopiť každú príležitosť, podčiarkuje Horoskop šancí Strelec na rok 2023.

Úvod roka je teda vplyvn z hľadiska zlepšenia rodinných pút Strelca. Sústreďte svoju pozonosť na tých členov rodiny, ktorý potrebujú pomocnú ruku, radu, oporu. Každý váš krok k pomoci ostatným posilní vašu karmu a príde chvíľa, kedy sa vám vaše dobré srdce odmení. Silné pôsobenie správnych astrologických aspektov dáva príležitosť aj Strelcom, ktorí túžia po rozšíreníí rodiny. Tehotenský Horoskop Strelec 2023 špecifikuje úvodné tri mesiace ako najsilnejšie na splodenie bábätka. Je to obdobie plodnosti a správnemu postoju k rodine. Vďaka tomu si viete lepšie premyslieť všetko, čo súvisí s rodinou a s jej budúcnosťou, dodáva horoskop tehotenstva 2023.

Druhý spätný Merkúr, ktorý vplýva na celý zverokruh koncom apríla a v prvej polovici Mája je možno rušivý. No máte aj príležitosť viac meditovať. Keďže tento Merkúr môže spôsobiť izoláciu Strelca a jeho nechuť ísť do spoločnosti, môžete sa vráitť k rozhodnutiam ktoré boli a v mysli ich konečne prijať. Prijímite seba samého a vašu minulosť, prizvukuje Strelcov Horoskop 2023. Aby ste boli šťastnejší, musíte sa sotožniť s tým, že minulosť je nemenná a je súčasťou toho, akým človekom ste boli. Pozitívne je, že vždy je priestor na zmenu, rozvoj…

Negatívny aspekt Merkúru odoznieva po 15. Máji 2023. Opäť sa tak môžete tešiť na miernejšie vibrácie, ktoré necítite tak intenzívne. Energia vo vašom vlastnom vnútri sa dostáva do rovnováhy a je posilnená presunom Slnka do siedmeho domu. Toto umiestnenie mocného Slnka je mimoriadne dôležité z hľadiska budovania pevnejších a lepších vzťahov.

Horoskop Strelca na rok 2023 špecifikuje duchovnú cestu

Horoskop považuje retrográdny Saturn za negatívny. Ten sa objavuje od druhej časti júna až do polovice novembra 2023. Negatívne ovplyvňuje ročný Horoskop a postoj Strelca k minulosti. Avšak, z pozitíívneho významu má strelec príležitosť konečene prekonať fóbie, strach a problímy, ktoré pretrvávajú z mladosti. Mars v desiatom a jedenástom dome od júla až do októbra 2023 dáva Strelcovi dostatok síl a bojovnú energiu. Vďaka tomu úspešne bojujete s tým, čo trápi vaše srdce.

V strede roka sa odohráva viacero astrologických tranzitov, ktoré sú z jednej strany rušivé, no pri druhom pohľade hovorí graf o mnohých možnostiach na ich využitie. Ročný Horoskop Strelca 2023 spomína napríklad aj Venušu od júla do konca októbra znamená možnosť opäť prežiť krásne pocity z minulého života. Z takého obdobia, ktoré vám robilo radosť. Vo vašej mysli sa opakujú pocity lásky a blízkosti s tými, ktorých milujete.

Istých Strelcov čaká pod vplyvom cúvajúcej Venuše v roku 2023 duchovná cesta za lepším využitím príležitostí, podtrhuje ročný Horoskop Strelca. Podporujete vlastnú intuíciu. Cítite potrebu naplniť svoj život láskou a radi pomôžete v naplnení prijaní druhým ľuďom. Venuša v druhej polovici roka 2023 je ideálny aspekt na prehĺbovanie priateľstiev.

Merkúr v závere 2023 vibruje na ročný Horoskop Strelec

Po odoznení tretieho spätného Merkúru, po 15. Septembri 2023 si môže Strelec vydýchnuť. Čakajú vás chvíle plné priaznivých vibrácií. Tie smerujú na priateľské a rodinné vzťahy. A rovnako aj na kariéru Strelca. Kariérne príležitosti sa od Septembra hrnú. Každý Strelec dostáva príležitosť na zmenu, ktorú Horoskop 2023 veští. Aj na rozloženie povinností a zníženie náročného tlaku z pracovného hľadiska.

Záver roka vás spája s úspechom, poukazuje presný Horoskop rozvoja 2023 Strelec. Nachádzate vlastnú identitu. Kobnečne v živote cítite, že ste sa stotožnili s tým, čo bolo v minulosti. Závereččné mesiace sú ideálne na liečenie tela aj duše. Sú veľmi blahodárne na rozhodnutia, finálne riešenia i pre celý ročný Horoskop… Nejedného Strelca čaká veľké osobné napredovanie. Pochopenie vecí, ktoré ste vnímali úplne inak. Záver roka podporuje v neposlednom rade aj zdravie Strelca. Fyzické aj psychické, dodáva Horoskop 2023 Strelec.

Čo čaká na znamenie Strelec v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Strelca, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Strelec a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Strelec POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Strelca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Strelec

Horoskop 2023 Strelec & Merkúr

Horoskop 2023 Strelec | Venuša

Horoskop 2023 Strelec & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere na rok 2023

Horoskop Strelec na rok 2023 | Saturn

Horoskop 2023 Strelec a Urán

Horoskop Strelec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Strelec 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com