Horoskop 2023 Strelec

V tejto časti sa Horoskop díva na zdravie a komplikácie, ktoré môžu prísť s príchodom roka a jeho energiami. Aby sa Strelec pripravil na silu astrologických aspektov, ktorá vplýva na zdravie je podstatné zoznámiť sa aj s touto, záverečnou časťou horoskopu na rok 2023.


Horoskop Zdravia Strelec na rok 2023

Strelcov horoskop predpovedá s príchodom roka pokračovanie niektorých pretrvávajúcich zdravotných problémov strelca. Fyzická kondícia mohla byť ešte pred príchodom roka ohrozená. A psychická odolnosť si hneď v prvom mesiaci Január taktiež vyžaduje plnú Strelcovú pozornosť. Dobrou správou však je, že horoskop predpovedá prekonanie viacerých miernejších zdravotných problémov, ktoré sa s rokom objavia.

Energia astrologických energií so vstupom do roka pretrváva ešte z minulého roka. Pocity, ktoré so zdravým súvisia sa menia k lepšiemu iba pomaly. Znamná to, že ak ste v minulom roku objavili nový zdravotný problém, alebo z minulého roka problém pretrváva, bude citeľný aj v úvodných mesiacoch celého roka 2023.

Vy však môžete podporiť vývoj vášho zdravia k lepšiemu. A to viacerými dostupnými spôsobmi, ktoré popisuje ročný prehľad zdravia dvetisícdvadsaťtri Strelec. V prvom rade je vhodné osvojiť si vzťah k aromaterapii a k jej benefitom pre vaše zdravie.

Horoskop Strelec 2023 varuje pred bolesťou

Viacerých Strelcov môže hneď v úvode potrápiť opakujúca sa bolesť chrbtice, a pohybového aparátu. Aby ste podporili liečenie v tomto smere, je nevyhnutné vsadiť na aromaterapiu a na váš olej roka dvetisícdvadsaťtri. Tým je rozmarínový esenciálny olej.

Sibyla pripomína, aby ste však tento olej vyberali z rozvahou, pretože ho budete používať nielen do aromalampy, ale aj na masáže. A tak by mal byť v čo najčistejšej kvalite. Rozmarínový olej však dokáže viac, ako len navodiť lepšie pocity v súvislosti s bolesťou chrbtice. Strelcovi dopraje v tomto roku aj ľahšie riešeni tráviacich ťažkostí.

V neposlednom rade je olej roka - rozmarínový olej, obrovským pomocníkom pri sezónnom prechladnutí, pri nádche či chrípke, podčiarkuje veštba vitality Strelca na rok 2023. Mnohé benefity obsiahnuté v niekoľkých kvapkách tohto zázraku pre zdravie Strelca vás rýchlo poresvedčia o tom, že tento olej je s vami v roku dvetisíc dvadsaťttri prepojený. Po stránke psychickej podporuje vdychovanie rozmarínovej esencie sebaistotu v ťažších a náročnejšícch dobách, dodáva Horoskop energie na rok 2023 Strelec.

Aplikujte esenciálny olej do aromalampy, alebo do šálky s vodou, ktorú umiestnite na radiátor. Táto vôňa obklopí vás domov a podporí ostránenie duševnej únavy. Osvieži Strelcové fyzické telo aj psychiku, podčiarkuje ročný prehľad roka. Z hľadiska psychického aj fyzického zdravia však pre Strelca exsituje ešte ďalšie dôležité odporúčanie.

Týmto odporúčaním pre pevnejšie zdravie Strelca je práca s piatou čakrou v poradí - s Krčnou Čakrou. Táto čakra je podľa tradície spojená s modrou farbou. Ročný Horoskop Strelec vraví, že toto jeFarba, ktorá je súčasťou tohto roka vám tiež prináša upokojenie, ak cítite stres, napätie, zhoršené fyzické zdravie. Doplny modrej farby by sa mali počas tohto roka vyskytovať v strelcovej domácnosti. V neposlednom rade aj na vašom pracovisku, i vo vašom šatníku.

Horoskop na rok 2023 Strelec chce liečiť Krčnú Čakru

Piata čakra v poradí - Krčná čakra zodpovedá nielen za to, ako sa počas roka Strelec cíti, špecivikuje ročný Horoskop 2023. Zablokovaná krčná čakra sa spája s takými pocitmi, ktoré u strelca zvýraznia jeho negatívne črty osobnosti a zablokujú vaše správne vnímanie okolítého sveta a v neposlednom rade aj seba samého. Pod vplyvom zablokovanej krčnej čakry, ktorú astrologický graf predpovedá v diskomforte je vaša myseľ blokovaná. Necítite slobodu. Netrpezlivosť sa prejavuje vo vašom bežnom dni.

Objavujú sa aj sľuby ktoré dávate, no vopred viete, že ich nemôžete splniť. Hlavne z časového, alebo finančného hľadiska. Takéto zahmlievanie skutočnosti je charakteristické pre zablokovanú krčnú čakru, ktorá zvýrazňuje váš strach z neúspechu a zlyhania, poukazuje ročný Horoskop Strelca. V niektorých mesiacoch, kedy liečenie seba a duchovna odignorujete prevláda z vašej strany jedovatý jazyk a komunikácia, ktorá je ostrejšia, než by sa patrilo.

Čakry a ich vplyv na ročný Horoskop Strelec pre rok 2023

Krčná čakra a jej blokácia však nenesú iba následky na vaše psychické nastavenie. Spôsobuje aj fyzické ťažkosti. Jej nesprávna harmónia spôsobuje napríklad problémy so štítnou žľazou alebo veľké bolesti v ústnej dutiny, varuje predpoved Strelca. Rok dvetisícdvadsaťtri tak môže byť spojený s veľkou bolesťou zubouv, alebo vás prekvapia afty, či iné problémy súvisiace s ústnou dutinou. A navyše, prehĺbuje problémy s chrbticou a bolesti v krku.

Ako teda vidííte, zanedbanie krčnej čakry a jej liečenia môže mať nepríjemné následky na vaše zdravie. Sibyla z pohľadu na graf roka dvetisícdvadsaťtri a ročný graf považuje za dôležité viac počúvať a vnímať to, čo vám chcú ostatní povedať. Musíte do svojho života navrátiť pocit oslobodenia od zabudnutých návykov a zvykov, ktoré vás tiahnú k minulosti. Aj toto je jeden zo spôsobov ako liečiť túto čakru. A to prostredníctvom liečby vlastnej psychiky.

Pozor na úrazy Strelci, varuje v závere Horoskop 2023

Každá z čakrier, aj tá piata, ktorá bude u vás pravdepodobne blokovaná je súčasťou energetického systému čakier o ktoré je potrebné sa starať. Sibyla i ročný Horoskop 2023 považuje za veľmi dôležité starať sa o psychiku, ktorá častokrát spôsobuje aj problémy fyzického tela. Okrem rozmarínového oleja zaraďte do roka 2023 ešte aj oleje stabilizujúce činnosť Krčnej čakry - kamilkový, peperminový olej a vôňu santálového dreva. Tieto oleje v aromalampe povzbudia vaše psychické zdravie cez harmonickú krčnú čakru.

Horoskop v negatívnych aspektoch na tento rok, v svojej úvodnej predpovedi na rok dvetisícdvadsaťtri Strelec spomenul aj úrazy, ktoré predpovedá veštba hlavne v závere roka. Od ukončenia sezóny Strelca sa prejavujú sily, ktoré môžu ovplyvniť váš správny úsudok. Z tohto hľadiska je tiež pravdepodobné, že strelec podcení svoj zdravotný stav, alebo ešte horšie. Že strelcov úsudok bude ovplyvnený návykovou látkou, alebo rozhodnutím niekoho blízkeho, dodáva ročná veštba Strelec 2023.

Horoskop 2023 Strelec varuje pred návykovými látkami

Horoskop zdravia varuje, aby ste sa vyhýbali šoférovaniu pod vplyvom návykových látok. A v neposlednom rade tiež podčiarkuje, aby ste si neadali do auta k vodičovi, ktorý holduje týmto zvykom. Buďte opatrný, žiadá Horoskop 2023 Strelec, ktorý upozorňuje na túto problematiku počas celého roka. No najvýraznejšie v poslednom mesiaci - Decembri.

A aké vitamíny doporučuje zdravotný Horoskop 2023 Strelec do stravy doplniť? Ako sa stravovať na podporu zdravia a na liečenie niektorých zdravotných ťažkostí? Najnepríjemnejšie obdobie súvisiace so zdravím prichádza v úvode a v závere roka dvetisícdvadsaťtri. Vtedy musíte doplniť vaše telo o vitamín C, napomína Horoskop Strelec. Správny pomer vitamíínov je dôležitý počas celého roka. A preto je nevyhnutná aj vyvážená strava.

Stravovanie vám nerobí problémy. Správne rozloženie vitamínov vám však môže pomôcť k lepšej vitalite. Strelec, nezabúdajte aj na vitamín D. Choďte častejšie na slnko. Ak tak nerobíte, doplňte tento vitamín umelo. Pamätajte si však, že by ste mali konzumovať všetko s mierou.

Hýbte sa, radí Horoskop Strelec na veľký rok.

V lete má Strelec predpoklad na chudnutie. Astrologický graf predovedá správne energetické vyžarovanie planét, ktoré podporujú vašu energiu a pevné rozhodntia. Astrologické aspekty od Júna až do Septembra 2023 vám pomáhajú začať a udržať správne návyky. Preto nasledujte volanie svojho tela a zdravú životosprávu, navrhuje Horoskop budúcnosti Strelec 2023. Tímová práca na lepšom zdraví so znameniami Lev, Ryby, Baran, Vodnár alebo s druhým Strelcom vám pôjde ako po masle.

Takýto je všeobecný prehľad ročného zdravia Strelca počas celého roka dvetisícdvadsaťtri. Horoskop a Tarot i veštkyňa Sibyla vám, milí Strelci, prajú mnoho lásky, pozitívnej energie a priaznivého nastavenia v roku 2023, ktorý je zároveň podľa čínskeho kalendára priaznivým obdobím - Rokom Vlády Vodného Zajaca 2023.

Ešte raz si prečítajte dôležité kapitoly horoskopu pre Strelca na rok 2023. Vnímajte rady a odporúčania od kozmickej energie.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Strelec OD ZAČIATKU ->


Ďalšie Horoskopy pre Strelca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Strelec

Horoskop 2023 Strelec & Merkúr

Horoskop 2023 Strelec | Venuša

Horoskop 2023 Strelec & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere na rok 2023

Horoskop Strelec na rok 2023 | Saturn

Horoskop 2023 Strelec a Urán

Horoskop Strelec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Strelec 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com