Horoskop 2023 Strelec

Skvelá pozícia Jupiteru, ktorý je až do 4. Septembra 2023 v priamej pozícii v piatom astrologickom dome ovplyvňuje aj lásku nezadaných Strelcov. Na spoznávanie nových smerov a získavanie nových zážitkov počas roka vám dávajú možnosti aj priaznivé pozície Venuše a slnka v niektorých zlomových chvíľach roka 2023.


Ročný Horoskop pre Nezadaných Strelcov na rok 2023

Vďaka mimoriadne dobrému postaveniu Jupiteru, ako vášho vládcu Horoskop 2023 Strelec pre slobodných, predpovedá väčšiu energiu. Máte väčšiu sebadôveru, čo láka pohľady okoloidúcich. Horoskop vníma túto silu Jupiteru a vie, že vďaka jeho silnému vyžarovaniu vaším smerom dosiahnete na srdce toho, kto má o vás záujem. Šťastie teraz nachádzate v láske dlhodobého aj krátkodobého charakteru, no aj vo výchove detí, podčiarkuje Horoskop lásky Strelec na rok 2023.

Nezadaní Strelec, ktorý vychováva ratolesti sa teší z ich dôvery a pochopenia. Deti chápu vaše rozhodnutia. Prvá polovica celého roka 2023 sa zdá byť pre nezadaného Strelca veľmi priaznivá. Strelec, na ktorého pôsobí tento Jupíter v prvej dekáde roka je úspešný aj v krátkodobých vzťahoch, vraví Horoskop vzťahov na rok 2023 Strelec. Vyberáte si tak, aby vaše rozhodnutia nikoho neboleli, aby ste neubližovali nikomu okolo. Vaše terajšie vyžarovanie smerujúce od Jupitera dokáže ovplyvniť každého vo vašom okolí.

Dokážete ostatných presvedčiť na čokoľvek, veští ročný Horoskop 2023. Strelec, ktorého však zaujíma iba vzťah na jednu noc by si mal dobre vyberať. Tak, aby ste nikomu neublížili. Opatrnosť si v tomto smere a v týchto rozhodnutiach Strelca vyžaduje hlavne mesiac Február 2023. Konkrétne dni od 20. Februára až do 16. Marca.

Vtedy sa k energiám Jupiteru pridáva aj Venuša v piatom dome, prorokuje ročný Horoskop Strelca 2023. Tá vás môže zaslepiť. Naviezť vás na také rozhodnutia, ktoré môžu byť nesprávne. Nieje výnimkou, ak táto venuša spôsoby aféry, alebo románik v zamestnaní. A to hlavne so zadanými partnermi. Dobre si premyslite vaše rozhodnutia ohľadom vzťahu hlavne v úvode roka, dodáva v závere Horoskop rozvoja Strelec 2023.

Môže sa totiž stať, že sa rozhodnete nesprávne. A pod vplyvom týchto rozhodnutí vás nečaká neskôr nič iba smútok, pocit ublíženia a samot. Horoskop Strelec na rok 2023 teda dôrazne varuje pred týmito negatívnymi vibráciami v úvode roka 2023.

Ako vidí Horoskop Strelec budúcnosť nezadaných, ktorí sú rodičmi?

V neskorších mesiacoch, po odoznení Venuše vnímate viac tú krásnu stránku vašej samoty. Dívate sa na to, čo môžete robiť.

Vnímate aj okolie a ich názor na dlhodobé vzťahy. Viete, že nie každý je vo vzťahu spokojný. Preto sa viackrát pousmejete nad tým, že si viete život a svoj voľný čas užívať podľa vlastných predstáv.

U nezadaných, ktorí zároveň vychovávajú dieťa boli predchádzajúce mesiace náročnejšie, spomína Horoskop slobodného Strelca na rok 2023. Bolo pre vás ťažké spojiť osobný život s výchovou a so správnymi postupmi. Od druhej časti Marca sa však situácia okolo vyrovnáva. Deti chápu aj vaše potreby, zdôrazňuje presný Horoskop Strelec. Vy sám ste rodičom, ktorý si vyžaduje oceneniue a zlatú medailu za starostlivosť. Aj keď beriete stále ohľad na ostatných, nastáva obdobie, kedy trocha sebeckosti neuškodí ani vám.

Kľúčovým obdobím pre nájdenie partnera, ktorý bude dokonalý a poskytne vám nový pohľad na svet sú mesiace Máj a Jún. Konkrétne dni od 15. Mája až do 21. Júna 2023. Slnko sa pomaličky presúva do siedmeho domu Strelca. Tu blahodárne vplýva na každé vaše rozhodnutia ohľadom Lásky a vzťahov. Ak ste Strelec, ktorý túži po láske, teraz vám Horoskop lásky 2023 Strelec odporúčca zbystriť pozornosť.

Vzťahy partnerské, ale aj tie v osobnej rovine sú aktuálnymi astrologickými aspektami výrazne podporované. Princípom tohto postavenia slnka môže byť aj objavovanie nových vecí a pocitov. Nebojte sa nového. To vám môže teraz priniesť krásne chvíle do života. Strach vás častokrát drží v úzadí. Mars, ktorý vám však prepožičiava v týchto chvíľach potrebnú energiu vás poženie za cestou k úspechu.

Minulosť definuje Horoskop 2023 Strelec ako podstatnú

V letných mesiacoch roka 2023 sú astrologické aspekty položené správne. Aby vás podporili v nových vzťahoch, predpovedá detailný Horoskop pocitov 2023. Aby vám dali viac odvahy konať pre vaše vlastné naplnenie snov. Je dôležité zamerať sa aj na svoju duchovnú cestu, upriamuje Horoskop svoju veštbu pre Strelca. Tá prichádza práve s mesiacmi Jún, Júl a August. Táto cesta znamená očistu od vašej minulosti a vyrovnanie sa s minulými problémami, či pocitmi. Je pravdepodobné, a Horoskop 2023 Strelec pre nezadaných to naznačuje práve od Júna až do Augusta, že sa opäť stretnete s minulosťou.

S minulosťou, ktorá je spojená s osobnými vzťahmi. Možno sa vám ozve ex-partner. A vy sa dostanete do pozície v ktorej budete hľadať odpovede. Ako sa k minulému vzťahu postavíte nevie Horoskop 2023 Strelec vo všeobecnej predpovedi zaručene predpovedať. No vie, že pozícia Marsu vám našepkáva, aby ste sa dívali dopredu, nie dozadu. Akokoľvek sa teda rozhodnete, astrologické aspekty roka vás budú smerovať rýchlo vpred.

Minulosť je teda minulosťou, podčiarkuje osobný Horoskop 2023 pre znamenie zverokruhu Strelec. Obdobím, s ktorým je potrebné sa stotožniť. Ku ktorému je vhodné sa nevracať. Ex-partner je vo vašom živote opäť preto, aby vám pripomenul vaše staré rozhodmnutia. Karma, ktíorá s ním prichádza vás však upozroňuje. Aura, ktorú cítite zo strany bývalého partnera vás dokáže správne nasmerovať.

Tehotenský Horoskop 2023 pre nezadaného Strelca

Jupiter postavený v piatom dome ešte predtým ako sa dostane do spätného pohybu vám totiž pomôže správne sa rozhodnúť. A to vďaka tomu, že výrazne podporí vašu intuíciu a správne rozhodovanie. Využite informácie, ktoré vám našepkáva vaša intuícia. Kozmické energie sú teraz v takom spojení, ktoré vás dobre naviguje. A preto nechoďte hlavou proti múru, radí Horoskop nezadaným Strelcom.

Tehotenský Horoskop 2023 Strelec už v predchádzajúcich častiach spomenul, že rok 2023 je pre Strelca plodným rokom. V tomto smere upzorňuje nezadaných Strelcov, ktorí netúžia po rozširovaní rodiny pred nesprávnymi rozhodnutiami. Pri krátkodobom vášnivom vzplanutí, aférach, či románikoch si dávajte pozor. Ak teda netúžite po darčeku od roka 2023 v podobe bábätka a komplikovanejších životných rozhodnutí. Ak po tom túžite, Horoskop veští šťastie a úspech.

Horoskop nezadaného Strelca na záver roka 2023

V závere roka hovorí astrologický graf o vzťahoch, ktoré sa zameriavajú na šťastné ukončenie roka. Vaša pozornosť smeruje hlavne k sebe samému. Tu sa ukazuje tá spomínaná malá sebeckosť, ktorá sa objavuje ruka v ruke so silnou intuíciou a s túžbou po starostlivosti. V závere roka si doprajte lásku, blízkosť priateľov, rodiny, navrhuje ročný Horoskop 2023 znameniu Strelec.

Sám Strelec by sa teraz mal viac starať o seba samého. To radí ročný Horoskop na rok 2023 Strelcom. Prichádza totiž obdobie silného obsadenia prvého a dvanásteho astrologického domu. Teraz sa držíte toho, v čo veríte, hovorí ročný horoskop Strelec. Vaša vlastná identita je prejavená. Dobrou správou pre záver roka je, že sa netrápite tým, ako si váš život predstavujú ostatní.

Ste spokojní s tým, ako ste sa v roku 2023 rozhodli aj s tým, kam váš život smeruje, popisuje energie Horoskop 2023. Venuša v závere roka znásobuje vašu vieru v seba samého a tak je rok ukončený spokojne u každého nezadaného Strelca.


Horoskop Rodiny a Priateľov Strelec 2023

Graf na rok 2023 a ročný Horoskop posudzuje aj nemenej dôležité vzťahy - rodinné a priateľské. Strelec je znamenie zverokruhu, ktoré na rodinu nikdy nezabúda. Aj keď niekedy strelec dáva rodinné vzťahy na rebríček dôležitosti až za kariéru a financie, tento rok vám prirpomenie ich dôležitosť.

Pre strelca, ktorý v úvode roka potrebuje podporu a dobrú radu je rodina veľmi dôležitá. Horoskop sa však v úvode roka pozerá aj na vzťahy priateľské. Tie vás najviac zaujímajú v závere roka, no aj v jeho prvej časti by ste nemali na priateľov zabúdať. Priateľské vzťahy sú podľa astrologickej predpovede na rok 2023 Strelec priaznivé. I tu však ročný Horoskop Strelec spomína isté výnimky.

Vzťahy priateľské vám robia radosť hlavne so znameniami lev, Strelec, Ryby, Baran a Vodnár. Tieto znamenia zverokruhu predstavujú pre Strelca mnoho dobrých rád a zábavy počas celého prebiehajúceho roka. Avšak, priateľské spojenie so znameniami Panna, Váhy a Škorpión môžu predstavovať komplikácie a nevyrovnané energie. Možno vás tiež čaká rozpad týchto vzťahov. Hlavne pod vplyvom klamstva, klebiet a ohovárania, varuje Horoskop priateľstva Strelec na rok 2023.

Horoskop 2023 pracuje i s rodinnými vzťahmi Strelca

Vynikajúce rodinné vzťahy putujú k vášmu znameniu zverokruhu hneď s príchodom roka. Po odoznení cúvajúcich rušivých energií, po 18. Januári 2023 veští veľký Horoskop 2023 vynikajúce vzťahy. Hlavne v rodine. Deti sú vašou radosťou. Motiváciou k tomu, aby ste svoj život žili aj vy sám lepšie. Aby ste čerpali radosť z každého bežného dňa, z maličkostí.

Od druhej časti januára, až do 21. apríla napredujete, rozpráva pravdivý Horoskop strelec. Darí sa vám upokojiť akékoľvek vzťahy, ktoré boli problematické. Ak ste dlho nevideli rodinu, alebo niektorých jej členov, kvôli malichernostiam, tieto negatívne sily sa s príchodom roka 2023 vytrácajú. Život strelca je vďaka týmto priaznivým kozmickým energiám čistejší, vyrovnanejší.

Merkúr vám v mesiaci Marec - od druhého až do 19. Marca 2023 dáva mnoho sily a príležitosti na komunikáciu s rodinou. Vdaka mimoriadne silným analytickým schoponostiam, ktoré Merkúr Strelcovi teraz prepožičiava dokážete preniknúť ku koreňom sváru a problémom, podčiarkuje emocionálny Horoskop 2023 Strelcovi. A vďaka Venuše postavenej v piatom dome získavate na sovju stranu ostatných rodinných príslušníkov, ktorí chcú tiež ukončiť problematické vzťahy s ostatnými.

Vďaka tímovej práci a sile, ktorú astrologické tranzity v úvode roka prinesú, získavate lepšie, pevnejšie putá s rodinou. Zdravý rozum vás naviguje správnou cestou. Tou za odpustením, pochopením, za vyriešením sporov. Ak sa spory týkajú majetku, aj tieto vzťahy si konečne zaslúžia upokojiť. Strelec môže ustúpiť, ale aj u ostatných by ste mali hľadať možnosť konštruktívneho vyriešenia sporov, radí Horoskop.

Ako Saturn vidí Horoskop vzťahov 2023 Strelec?

Predpoveď 2023 Strelec veští, že iba harmonické rodinné vzťahy a ich upokojenie môžu vášmu znameniu pomôcť v nájdení vnútorného šťastia a pokoja. Pozor však, vzťahy musia byť harmonizované s príchodom prvej dekády roka. Od 17. Júna až do 04. Novembra totiž Saturn cúvajúci v štvrtom dome blokuje rozkvet vzťahov priateľských aj rodinných. A tak Horoskop Strelec 2023 predpovedá náročnejšiu druhú polovicu roka z hľadiska týchto vzťahov.

Od 17. Júna cíti každý Strelec umiestnenie Saturnu v štvrtom dome. Tento Saturn je však cúvajúci a tak môže spôsobiť nepríjemný tlak na vašu dušu a zpôsoby rozhodovania. Problémy, ktoré majú pôvod v detstve Strelca sa teraz zvýrazňujú. Horoskop naznačuje pocity, ktoré vo svojom srdci nesiete dlhé roky a nemali ste ešte príležitosť ich odstrániť.

V týchto mesiacoch sa však pozornosť každého Strelca orientuje prevažne na prácuk financie a na priateľské vzťahy. V tých rodinných však priaznivé vibrácie blokuje práve nepriaznivo umiestnený Saturn. Ten môže spôsobiť isté komplikácie v rodine a tiež nesprávnu reakciu Strelca na niektoré nedoriešnené problémy. Saturnov rušivý efekt odoznieva až s príchodom Novembra, kedy slabne, až postupne stratí energiu pôsobiacu na Strelca, dodáva presný Horoskop Strelcov na rok 2023.

V okamihoch, kedy však Sautrn Strelec vníma sa vaša myseľ častokrát presunie do minulosti. Tento Saturnom vplyv sa týka hlavne Strelcov, ktorý prežívali v detstve istú traumu. Ale aj tých, ktorý sa s niečim nevyrovnali. Teraz sa opäť pokúšate zbaviť bremena, ktorý dlhodobo trápi vašu myseľ.

Nastupuje zaujímavá karma, vraví ročný Horoskop lásky Strelec na rok 2023

Sibyla a Horoskop 2023 Strelec vám v týchto okamihoch radia využiť karmu od Saturnu, aby ste sa učili viac tolerovať emócie a rozhodnutia ostatných ľudí. Minulosť už nezmeníte. Ale možno sa vám podarí lepšie pochopiť to, prečo ostatní ľudia vo vašej minulosti konali tak, ako konali. Pocity spojené s touto minulosťou sa vytrácajú v Novembri.

Je veľmi pravdepodobné, že viacerým Strelcom sa v tomto roku podarí prekonať traumu a smútok prúdiaci z minulosti, prizvukuje ročný Horoskop. A tak bude rok 2023 zlomový a vy sa môžete posunúť v živote ďalej. Od Novembra si už do mysle nepúšťate negatívne pocity a energiu negatívnych kozmických energií. Graf hovorí o správnom vývoji tranzitov pre ideálne ukončenie roka i z hľadiska rodinných vzťahov a priateľstva.

Čo sa týka priateľských vzťahov, Horoskop Strelec 2023 radí, aby ste sa v celom roku vyhýbali klebeteniu. Klebety môžu poškodiť nielen reputáciu ostatných, ale aj vašu vlastnú. Obrnite sa odolnosťou voči tým ľuďom, ktorí vyvolávajú konflikty, navádzajú vás na očierňovanie iných. Choďte vlastnou cestu, aj keď je rizikom strata niektorých priateľov. No v konečnom dôsledku by títo priatelia boli pre váš život toxickí.

čaká Strelca pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Strelec POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Strelca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Strelec

Horoskop 2023 Strelec & Merkúr

Horoskop 2023 Strelec | Venuša

Horoskop 2023 Strelec & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere na rok 2023

Horoskop Strelec na rok 2023 | Saturn

Horoskop 2023 Strelec a Urán

Horoskop Strelec 2023 | Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Strelec 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com