Horoskop 2023 Škorpión

Retrográdny Mars, ktorý od minulého roka 2022 blokoval priaznivé vyhliadky na budúcnosť pre nezadaných Škorpiónov odoznieva 12. Januára 2023. Frustrácia, ktorú ste v predchádzajúcich mesiacoch cítili, spôsobovala problémy vo vyjadrení, vraví ročný Horoskop Škorpión. Vaše pocity boli skryté. Retrográdny mars vo ôsmom astrologickom dome vyvoláva u Škorpióna aj problémy v sexuálnom vyjadrení a v intímnom živote.


Ročný Horoskop pre Nezadaných Škorpiónov na rok 2023

Možno ste nezadaný Škorpión, ktorý v minulých mesiacoch urobil zlé rozhodnutia. Odsudzujete sám seba kvôli mnohým veciam, ktoré ste v minulosti urobili, spomína Horoskop lásky Škorpión na rok 2023. Domnievate sa, že tieto veci a vaše chyby vás odčlenili od niektorých ľudí, odopreli vám stotožnenie seba samého s vašimi hlbokým emocionálnym precítením. Musíte si uvedomiť, že Mars vám v tejto pozícii ponúkol možnosť transformácie seba samého, radí ročný Horoskop Škorpión.

Z pohľadu na retrográdny mars, ktorý 12. Januára 2023 otáča svoj retrográdny proces vám v priamej pozícii otvára oči. Túžite sa opäť stotožniť so svetom, v ktorom žijete. Chcete dávať aktívne najavo to, čo cítite, a že ste sa zo svojich chýb poučili, popisuje ročný Horoskop 2023. Ak ovládnete svoje potreby, tak v roku 2023 dosiahnete úspech, lásku, harmóniu so sebou samým, predpovedá horoskop pre nezadaných Škorpiónov.

Priamy mars sa usídľuje ako vaša sekundárna vládnuca planéta vo ôsmom astrologickom dome. V priamom procese hovorí o vyriešení mnohých problémov, za ktoré si môžete vy sám. Nutkanie k vyhľadávaniu intímnych radostí je teraz silnejšie, a to hlavne pod vplyvom tejto pozície marsu, definuje Horoskop slobodného Škorpióna 2023. Sexualita sa pre vás stáva formou vyjadrenia. Avšak, pod vplyvom retrográdneho marsu ste vyhľadávali hlavne komplikované a neosobné vzťahy.

Od druhej polovice Januára sa situácia mení, veští Horoskop lásky na rok 2023 Škorpión. Každý Škorpión má záujem iba o také vzťahy, ktoré sú hlboké. Prepojené s pocitmi a emóciami. U každého človeka, ktorý vyvolá váš záujem, hľadáte nielen prežívanie intímnej radosti, ale aj hlboké pocity. Môžete sa viac zaujímať aj o lepšie hospodárenie s financiami, radí finančný Horoskop Škorpión.

Čo sa týka nezadaných Škorpiónov, sekundárna vládnuca planéta vás upozorňuje hlavne na váš vzťah k sexualite. Tento mars povzbudzuje aj magické schopnosti každého človeka, prorokuje ročný horoskop Škorpión. Pozornosť nezadaného Škorpióna sa môže orientovať aj na mystiku.

Horoskop Škorpión 2023 spomína i bielu mágiu

Viacerí Škorpióni môžu využiť aj bielu mágiu na prilákanie lásky do svojho života. Napríklad počas mesačného novu, ktorý nastáva 21 januára, zdôrazňuje presný Horoskop 2023. Alebo počas februárového Novu, ktorý sa formuje v 5. dome 20. februára.

Všetky energie úvodných dní roka 2023, mesiaca február, marec a apríl, vás prepájajú s láskou, a so správnym nastavením vašej mysle na hľadanie zmysluplných partnerských vzťahov. Správna pozícia viacerých astrologických aspektov, a formovanie mesačného splnu 07. Marca 2023 povzbudzuje každého nezadaného Škorpióna v hľadaní nových, zaujímavých priateľstiev, dodáva Horoskop lásky 2023 Škorpión.

Marcový mesačný spln v jedenástom dome otvára vaše oči pred okolitým svetom. Do života prinesie mnoho nových ľudí, ktorí si zaslúžia miesto vo vašom srdci. Horoskop vraví, že môže ísť o nových priateľov, z ktorých sa neskôr vyformuje osoba zaujímavá i pre váš citový svet.

Zvýšte opatrnosť, radí Horoskop 2023 Škorpión

Merkúr retrográdny v siedmom dome je zodpovedný nielen za nepriaznivé pocity u zadaných Škorpiónov. Aj u tých nezadaných blokuje celkový prejav osobnosti. Stane sa tak od 21. apríla do 15. mája, hovorí ročný Horoskop Škorpióna 2023 - 2024. Tento merkúr je kľúčový pre rovnovážne vzťahy celého roka 2023. Môže sa totiž stať, že nezadaný Škorpión bude konať veľmi impulzívne.

Nie je žiadnym prekvapením, ak vás taký merkúr nabáda k robeniu rýchlych, nepremyslených rozhodnutí súvisiacich s pocitmi a osobnými vzťahmi, špecifikuje Horoskop lásky pre Škorpióna na rok 2023. Tento merkúr je častokrát zodpovedný za náhle rozchody, citové problémy, za impulzívne manželstvá, ktoré do budúcnosti nemajú dlhé trvanie.

Nezadaným Škorpiónom teda horoskop 2023 odporúča zvýšiť opatrnosť hlavne v období od 21. apríla do 15. mája. Nové vzťahy, ktoré začnete v tomto období budú komplikovanejšie, než si v úvode myslíte. Môžu vám priniesť viac problémov do vášho života, upozorňuje osobný Horoskop pre znamenie Škorpión.

Ak sa chystáte v tomto roku urobiť obrovskú zmenu vo vašom živote, uberte z vašej náruživej energie práve v uvedenom období retrográdneho merkúru. Horoskop podčiarkuje, že všetko vo vašom živote si vyžaduje čas. A tento čas príde s príchodom druhej dekády roka 2023. Retrográdny saturn sa formuje v piatom astrologickom dome od 17. júna do 14. novembra 2023, vraví ročný Horoskop lásky 2023 pre znamenie zverorkruhu Škorpión.

Uvedený Saturn zasahuje aj nezadaných Škorpiónov, a ich pohľad na osobné vzťahy. Aj keď v druhej časti roka čaká na každého nezadaného Škorpióna množstvo spoločenských udalostí, retrográdny saturn bude ovplyvňovať vašu navigáciu citovým životom. Piaty astrologický dom sa častokrát spája s romantikou, láskou, ale aj s aférami, dodáva v závere Horoskop romantiky Škorpión 2023.

Cúvajúci Saturn zasahuje v tomto období ročný Horoskop Škorpióna na rok 2023

Aféry v živote nezadaného Škorpióna predpovedá nielen saturn v cúvajúcej pozícii. V neposlednom rade sa k upozorneniam pridáva aj slnko v jedenástom dome, a mesačný spln 31. augusta, ktorý sa formuje tiež v piatom dome. Všetky uvedené astrologické aspekty vám pomáhajú v osobných vzťahoch, rozpráva vzťahový Horoskop 2023. No zároveň blokujú správny úsudok.

Z tohto pohľadu môže nezadaný Škorpión urobiť zlé rozhodnutie. Tieto rozhodnutia sa týkajú hlavne zadaných partnerov, ktorých teraz vyhľadávate, priťahujete, vykladá Horoskop kompatibility 2023 Škorpión. Aby ste sa vyhli problémom s ľúbostným trojuholníkom, zabudnite na vzťahy so zadanými partnermi. Nielenže by ste spôsobili mnoho problémov sebe. Tieto problémy by mohli narušiť aj partnerské súznenie ostatných ľudí, možno aj tých, ktorých nepoznáte, varuje Horoskop lásky Škorpión. Negatívne tak ovplyvníte nielen svoj život, ale aj život ďalších ľudí.

Retrográdny saturn od 17. júna do 14. novembra a veľký Horoskop vás upozorňuje, aby ste sa nenechali ovplyvňovať prílišným návalom sexuálnej energie a emócií, ktoré nedokážete spracovať. Pracujte so svojou prvou čakrou, a obklopte sa farbou červenou. Nech je súčasťou vášho šatníka, navrhuje horoskop lásky a vzťahov Škorpión 2023. Táto farba vám pomáha bojovať proti nesprávnym rozhodnutiam.

Nepriaznivé energie sa vykryštalizujú od 14. novembra až do príchodu roka 2024. Veľmi výhodná pozícia marsu ktorý sa dostáva do prvého astrologického domu už 12. októbra tiež povzbudzuje nezadaných Škorpiónov na správne rozhodnutia. Konkrétne, od 12. októbra sú teda energie čistejšie.

Horoskop Škorpión veští harmonický rok 2023

Od 14. novembra už nerobíte žiadne zlé rozhodnutia. Venuša v 1 astrologickom dome vás taktiež povzbudzuje, aby ste si vyčistili všetky negatívne energie, ktoré sa nahromadili počas roka 2023.

Horoskop pre slobodných Škorpiónov teda radí, aby ste sa nestali súčasťou ľúbostného trojuholníka. Energický mars, ktorý je sekundárnou planétou vášho znamenia zverokruhu sa v roku 2023 pohybuje priamym pohybom. Je veľmi priaznivo nastavený pre možnosti každého nezadaného Škorpióna. Možnosti na nájdenie lásky, ale aj osobného rastu, poukazuje ročný Horoskop budúcnosti Škorpión.

Najväčší osobný pokoj, harmónia, úsmev na tvári a pohoda vás čakajú v záverečných mesiacoch roka 2023, vraví horoskop slobodných Škorpiónov na rok 2023. V druhej dekáde novembra a počas celého decembra. Venuša pôsobí na prvý astrologický dom, a v neposlednom rade cítite aj priaznivú pozíciu planéty mars. Zvyšok roka teda trávte komunikáciu. Obklopujte sa rodinou a priateľmi. Udržiavajte láskyplné vzťahy i s tými ľuďmi, ktorých ste spoznali v tomto roku. Všetky nové vzťahy z roka 2023 budú mať zmysel pre budúcnosť, dodáva ročný Horoskop Škorpión 2023.

Tehotenský Horoskop varuje nezadaného Škorpióna pred neplánovaným otehotnením počas celého roka. Energie sú nastavené na veľkú Škorpiónovú plodnosť. No niektoré rozhodnutia nemusia byť správne. A preto sa chráňte, ak vám viac vyhovuje život taký, aký vediete.

Nezadaní Škorpióni sú počas roka stotožnení so svojim statusom. Dúfate v lepšie vzťahy, ktoré pravdepodobne prídu v tomto roku. A to hlavne v jeho úvode a v mesiaci December 2023, dodáva aj tehotenský horoskop 2023 Škorpión.


Horoskop Rodiny a Priateľov Škorpión 2023

Pri pohľade na astrologický graf a bližší Horoskop Škorpión je jasné, že najväčšiu úlohu pri rodinných vzťahoch budú zohrávať úvodné mesiace roka 2023. Slnko v štvrtom astrologickom dome sa umiestňuje od 20. januára do 18. februára. Každý Škorpión sa v tomto období túži stotožniť so svojou rodinou.

Chcete zachovávať tradície, byť bližšie k ľuďom, ktorých milujete. Ste rodinne založený, popisuje Horoskop vzťahu Škorpióna na rok 2023. Škorpión v januári, februári, aj v marci, hľadá útočisko. Bezpečné prostredie, ktoré ovplyvňuje váš pohľad na svet. Rok 2023 vám dopraje priaznivé chvíle v kruhu vašej rodiny, prognózuje ročný Horoskop energie na rok 2023. Ale aj druhá polovica roka môže byť krásna. Nevynechajte príležitosť v úvodnom štvrťroku roka 2023 na splnenie túžby po pochopení rodinných príslušníkov. A liečení zlých vzťahov. Dodáva pre záver Horoskop vzťahov 2023 Škorpión

Vďaka pozícii slnka v štvrtom dome, a vďaka umiestneniu merkúru v tom istom dome počas mesiaca Februára 2023 sú astrologické aspekty nastavené veľmi priaznivo. Pre posilňovanie osobných, rodinných vzťahov. Máte tendenciu spojiť sa s rodičmi, ale aj so širším okruhom rodiny, zvestuje Horoskop Škorpión 2023. Dajte vašim blízkym najavo, ako ich máte radi, že na nich myslíte.

Úvodné tri mesiace roka 2023 posudzuje ročný horoskop Škorpión za najvhodnejšie na posilňovanie rodinných vzťahov. Prichádza aj k upokojeniu takých vzťahov, ktoré trpeli problémami z minulosti. Merkur v 4. dome vám prepožičiava obrovskú komunikačnú silu, ktorú môžete nasmerovať tak, aby ste upokojili predchádzajúce, rozvrátené rodinné, či iné osobné vzťahy.

Planéty sú správne nastavené, vraví Horoskop 2023 Škorpión

Priaznivé astrologické pozície v prvých 3 mesiacoch roka vás spájajú s rodovými záležitosťami. Hľadáte nielen vlastnú identitu. Chcete analyticky prebrať všetky problémy, ktoré súviseli s vašim vlastným životom a rodinným pokojom. Veľký dôraz kladiete na rodičov, ale aj na ostatných členov rodiny, ktorí vytvárali premenlivé podmienky v domove, uzatvára Horoskop rodinného kruhu Škorpión 2023.

Aj keď môžete mať pod vplyvom merkúru v štvrtom dome sklon k podráždenosti, vďaka silným komunikačným schopnostiam dokážete vykomunikovať každý problém. Škorpiónov Horoskop emócií 2023 vraví, že ste človekom, na ktorého sa teraz môžu spoľahnúť všetci členovia rodiny. Vďaka tomu silne zastávate pozíciu dôležitej osoby, čo podporuje vašu sebalásku.

Planéty nie sú v tomto období negatívne aspektované. Vďaka tomu, že vám i priama pozícia marsu ponúka mnoho sily máte možnosť bojovať s akýmkoľvek rodinným problémom, ktorý v minulosti narušoval vašu vlastnú integritu.

Rodinné vzťahy sú teda priaznivými astrologickými aspektami posilnené hneď v úvodných mesiacoch roka, zvestuje Horoskop rodiny 2023 Škorpión. Vtedy sa energia Škorpióna orientuje na domácnosť, deti, na rodičov, ale aj na súrodencov. Prežívate vlastný pocit stotožnenia sa s ostatnými. Vaše emócie prejavujete ľahko. Z vašej lásky sa teší aj okolie.

Horoskop Škorpión na leto 2023

Merkur v siedmom dome pôsobí rušivo na celkovú emocionálnu stabilitu Škorpióna i na ročný Horoskop. Nielen na rodinné vzťahy, ktoré boli ozdravené v úvodných mesiacoch. Merkur v siedmom dome vás opäť vráti k minulosti. Hlavne k takej, ktorá je spojená s bolestivými spomienkami z detstva, definuje Horoskop rodiny a priateľstva na rok 2023. Z vašich ranných čias.

Ak ste prežívali detstvo, v ktorom si spomínate na násilie, alebo na slzy prežijete ťažkosti. Tieto bolestivé rany otvorí merkúr v 7. dome od 21. apríla do 15. mája. Škorpión si musí v prvom štvrťroku roka 2023 budovať odolnosť, a silnú vonkajšiu schránku. Budujte si odolnosť, aby ste počas druhého retrográdneho merkúru roka 2023 neurobili rozhodnutia, ktoré budete neskôr ľutovať, opisuje ročný Horoskop.

V letných mesiacoch roka 2023 prichádzajú dni, ktoré sa sústreďujú na dlhodobé ciele, i spoznávanie sveta, okolia... Energie sa sústredia aj na cestovanie, a podporu každého Škorpióna v objavovaní nových príležitostí, prorokuje Škorpiónov Horoskop.

Nejeden Škorpión má teraz možnosť začať zaujímavý biznis, alebo uchopiť pracovné príležitosti súvisiace s rodinnými príslušníkmi. Hlavne so súrodencami. Takto je nastavený aj saturn v piatom astrologickom dome od 17. januára do 14. novembra. Horoskop 2023 rozpráva, že Škorpión môže teda robiť zaujímavé rozhodnutia aj z hľadiska kariéry. Ak sa tieto rozhodnutia týkajú súrodencov alebo priateľov. Mimoriadne priaznivá priateľská atmosféra vás čaká od 10. augusta, kedy sa mars dostáva do 11. domu astrológie.

V tomto postavení vás Mars obklopí mnohými priateľmi, definuje veľký Horoskop priateľstva. Obdobie od 10. júla do 27. Augusta 2023 je teda orientované na spoznávanie nových priateľov. Aj na prehlbovanie vzťahoch so starými známymi. Má to výrazný vplyv na každého Škorpióna, ktorý vnímal vzťahy s priateľmi počas predchádzajúcich období skôr povrchnejšie.

Horoskop Škorpión 2023 posudzuje pravidlá roka

Mars v tomto postavení rozbíja staré pravidlá. Dívate sa na nové štruktúry priateľstva. Z tohto pohľadu má príležitosť možno nezadaný Škorpión, ktorý u istého priateľa objaví nové hodnoty. Ostatní Škorpióni sa môžu spoľahnúť na dušu priateľov, ktorý im chcel správne poradiť.

Júlová a Augustová pozícia planét v roku 2023 znamená nezávislú osobu Škorpióna, ktorú predvída i Horoskop 2023. V každom prípade, máte vždy po ruke priateľov vtedy, ak potrebujete podporu, alebo pomoc. V správnej polohe v mesiaci august je aj slnko, ktoré od 23. augusta pôsobi až do druhej polovice septembra taktiež na jedenásty dom priateľstva, nádejí, splnených prianí ale aj spoločenských akcií.

Pravdivý Horoskop 2023 teda predpovedá mnohé zaujímavé možnosti na nájdenie nových priateľov. Tieto nové známosti budú mať zmysel aj pre Škorpiónovu budúcnosť. Vyberajte si však správne. Priateľské vzťahy so znameniami vodnár a strelec vám môžu spôsobiť viac problémov, než úžitku, varuje ročný Horoskop priateľských spojení Škorpión 2023. Napriek tomu, silné priateľské spojenie môžete očakávať od znamení baran, Škorpión, strelec, rak a od znamenia panna. S uvedenými znameniami zverokruhu sú priateľské vzťahy silné. Putá nepretrhnuteľné.

V závere roka 2023 pripraví Horoskop Škorpióna na hmatateľné výsledky

Čo sa týka rodinných, priateľských vzťahov, záver roka je priaznivý pre každého Škorpióna. Z hľadiska astrologických aspektov je priaznivo postavený nielen merkúr, ale aj mars a planéta venuša. Všetky tieto astrologické tranzity záveru roka 2023 a ročný Horoskop 2023 dávajú Škorpiónovi možnosť na prehĺbenie všetkých vzťahov, ktoré chcete zveľaďovať.

Navyše, pozícia marsu vám dáva pohonnú hmotu. Ženie vás k hmatateľným výsledkom. Postupuje od prvého až k tretiemu domu. Mars v závere roka 2023 znamená pre Horoskop, že vás čaká mnoho samostatnej práce, ale aj lepšie vzťahy s priateľmi, rodinou… V neposlednom rade aj so sebou samým.

Venuša v prvom dome sa počas decembra pridáva k tejto priaznivej pozícii a vplyvu marsu. Nabáda Škorpióna, aby ste si užívali záver roka 2023 podľa vlastných predstáv. Ešte pred príchodom roka 2024 vám astrologické aspekty a aj ročný Horoskop Škorpión, ponúkajú možnosť na vyriešenie problémových vzťahov z celého roka.

čaká Škorpióna pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Škorpión POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Škorpióna


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Škorpión

Horoskop 2023 Škorpión & Merkúr

Horoskop 2023 Škorpión | Venuša

Horoskop 2023 Škorpión & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Škorpióna 2023 a planéta Saturn

Horoskop Škorpión 2023 | Urán

Veľký Horoskop 2023 Škorpión, a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Škorpión 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com