Horoskop 2023 Škorpión

Veštkyňa Sibyla pracuje s celoročnou predpoveďou od Horoskopu. Vďaka tomu vie, že na Škorpióna čakajú aj negatívnejšie energie, ktorým budete musieť čeliť. V tomto odseku si rozoberieme, aké tranzity ovplyvnia celkové energie vášho roka 2023.


Ročný horoskop 2023 Škorpión - negatíva roka 2023

Na čo sa musíte pripraviť, a čomu sa vyhýbať, aby bol váš rok čo najpozitívnejší? Práve v tejto časti vám horoskop 2023 Škorpión odpovie na to, ktoré negatívne energie budú v roku 2023 trápiť Škorpióna.

V úvode roka pôsobí merkúr v 3. dome, v retrográdnej pozícii, na každého Škorpióna. Zároveň horoskop roypráva, že sa k tomuto pôsobeniu do 12. Januára 2023 pridáva aj planéta mars. Rovnako v cúvajúcom pohybe. Tieto dve astrologické aspekty majú za následok pocit veľkej nedôvery v rozhodnutiach a vzťahoch Škorpióna, vraví ročný Horoskop.

Negatívne energie sa podľa Horoskopu 2023 Škorpión rozbiehajú

Škorpión sa nedokázal v minulom roku dostatočne stotožniť s minulosťou. Aj keď vám mnohé astrologické aspekty dávali príležitosť, aby ste svoju myseľ ukľudnili, v roku 2023 sa tieto energie opäť prejavia, definuje Horoskop energií na rok 2023 Škorpión. A to kvôli opakovaným pocitom osobného neúspechu. Navyše, žiarlivosť bude charakteristickou vlastnosťou každého Škorpióna, ktorú rok 2023 vyzdvihne do popredia, upozorňuje Horoskop Škorpióna na rok 2023.

V úvode roka teda zasahujú až dva nepríjemné astrologické aspekty vašu energiu. Do 18. Januára 2023 cítite poškodenie energie, prichádzajúce od retrográdnych pohybov planét merkúr a mars. Ak očakávate spoločenské akcie s príchodom roka 2023, mali by ste spomaliť, hovorí ročný Horoskop udalostí 2023 Škorpión. Uvedomte si, kde chcete tento čas medzi rokom 2022 a 2023 tráviť. Vaše rozhodnutie bude podstatné. Začntere rok 2023 s úsmevom, alebo obklopený problémovými a jedovatými ľuďmi? Rozhodnutie je na vás, definuje Horoskop šancí Škorpión na rok 2023.

Venuša v piatom astrologickom dome od 27. januára do 20. februára spôsobuje komplikácie v osobných vzťahoch každého Škorpióna. Táto venuša je známa svojím pôsobením na znamenie zverokruhu tým, že vyvoláva veľkú atraktivitu, i pozitívny vzťah k aféram. Horoskop lásky Škorpión 2023 popisuje, že táto pozícia venuše môže ohroziť také partnerské vzťahy Škorpióna, ktoré boli v minulosti narušené podvodom, hádkami, alebo hlbším narušením dobrých vzťahov.

Venuša v piatom dome vyvolala u Škorpióna túžbu po uspokojení povrchných potrieb, poukazuje ročný Horoskop Škorpión. Takto vznikajú aféry v zamestnaní, medzi priateľmi, alebo kolegami. Aby ste sa vyhli tomuto negatívnemu vplyvu venuše v 5. dome hneď v prvom a druhom mesiaci roka 2023, je nevyhnutné každým možným spôsobom posilňovať váš dlhotrvajúci vzťah.

Pre nezadaných znamená táto pozícia venuše vzťahy, ktoré môžu byť rýchlo poškodené. Vystríha ročný Horoskop slobodných 2023 Škorpión. Ak začnete vzťah s niekým novým, venuša v piatom dome nepredpovedá takémuto vzťahu dlhé trvanie. Ba naopak, tento vzťah bude založený hlavne na fyzickom potešení.

V neposlednom rade môže Venuša v piatom dome nezadaných Škorpiónov obohatiť o darček v podobe prvého, alebo ďalšieho bábätka do rodiny. Takto vníma rok i tehotenský horoskop 2023 Škorpión. Ak sa teda chcete vyhnúť tomuto výsledku z vášho romániku v úvode roka 2023, buďte opatrný, radi horoskop 2023 Škorpión.

Ďalším negatívnym astrologickým aspektom, ktorý sa sústredí na energiu Škorpióna v roku 2023 je retrográdny merkúr v siedmom dome. Každý Škorpión pocíti vplyv cúvajúceho procesu merkúru, určuje Horoskop vzťahov Škorpión 2023. Bude to veľmi výrazný merkúr, ktorý zasiahne všetky osobné vzťahy Škorpióna, a to aj v negatívnej rovine.

Horoskop Škorpión na rok 2023 upozorňuje aj na Merkúr

Horoskop negatívnych tranzitov upozorňuje na retrográdny merkúr v siedmom dome. Ten predstavuje komplikácie pre väčšinu Škorpiónových vzťahov. Škorpión si chce urobiť poriadok s minulosťou. Tá vás však navádza iba na negatívne myšlienky a na frustráciu. Vytrvale sa obzeráte späť do minulosti, upozorňuje Škorpiónov horoskop. Riešite hlavne osobné vzťahy.

Uvedený aspekt je komplikovaný pre zadaných, aj nezadaných Škorpiónov, ktorí chceli s príchodom roka 2023 vylepšiť svoje vzťahy. Ostatným túžite vysvetliť všetko, čo ste v minulosti pokazili, prognózuje ročný Horoskop Škorpión. Spôsobuje to, že v prítomnosti si kazíte osobné vzťahy s druhými ľuďmi, pretože sa sústredíte na nesprávne veci. Plnú vašu energiu sústredíte na prekonávanie minulosti, ktorá už je u ostatných ľudí zabudnutá.

V manželovi, alebo v dlhodobom partnerovi teraz vidíte skôr dieťa, o ktoré sa treba starať, upozorňuje Horoskop manželstva Škorpión 2023. Vnímate ho viac ako člena rodiny, brata, alebo súrodenca, nie ako vášho partnera a človeka, prostredníctvom ktorého uspokojujete svoje túžby. Silné prvky, ktoré chýbajú týmto dňom, od 21. apríla do 15. mája z hľadiska astrológie predpovedajú, že chcete robiť rozhodnutia i za druhých ľudí, prorokuje ročný horoskop 2023. A oni s tým nebudú stotožnení.

Kvôli tomuto vášmu prístupu sa ocitnete v takých situáciách, kde budete musieť čeliť protichodným názorom vašich blízkych. Z pohľadu na karmické pôsobenie tohto astrologického tranzitu je jasné, že tento tranzit naruší vašu karmu, popisuje karmický Horoskop 2023 Škorpión. Ochudobňuje vás totiž o schopnosť chápať ostatných.

Neustále, a vytrvalo teda posudzujete vaše minulé myšlienky. Dôsledky vašich rozhodnutí, vašich krokov… K ostatným ľuďom sa správate skôr neosobne. Táto konštelácia kozmických energií je obtiažna, ak chcete posilňovať svoje osobné vzťahy, podčiarkuje Horoskop energie 2023 Škorpión.

V neposlednom rade z vás merkúr robí introvertného človeka, ktorý je uzavretý pred spoločenskými udalosťami. Energia cúvajúceho merkúru potrvá až do 15. mája. Od tohto dátumu sa vibrácie od venuše a marsu sústredia prevažne na kariérne napredovanie. Ak ste teda svoje vzťahy neposilnili s príchodom roka 2023, a s jeho úvdnými troma mesiacmi, druhá časť roka bude na upratanie si vo vzťahoch náročnejšia.

Saturn a Pluto tiež zasahujú Horoskop Váh 2023

Od 17. Júna 2023 sa do pozornosti Škorpióna pretláča pôsobenie saturnu v piatom dome. Navyše, až do 11. októbra vnímate i retrográdnu pozíciu planéty pluto, ktorá je vaším vládcom. Pluto sa pohybuje štvrtým a neskôr aj tretím astrologickým domom, zdôrazňuje ročný horoskop Škorpión. I táto pozícia vášho vládcu negatívne ovplyvní celoročné energie roka 2023.

Uvedenú pozíciu cúvajúceho saturnu a pluta sprevádza strach, ktorý pochádza ešte z ranného detstva. Problémy, ktoré vyvolávajú cúvajúce planéty sa môžu silne odraziť na emóciách. Ste blokovaný voči prejavovaniu pocitov, varuje pravdivý Horoskop retrográdnych aspektov 2023 Škorpión. Aj keď viete, že láska a jej podpora je vo vašom živote veľmi dôležitá, nedokážete nájsť cestu k rastu v tomto smere. Retrográdne pluto, ako váš vládca, pôsobí na paranoidné pocity. Vnímate negatívne impulzy od okolia.

Takto postavené pluto naznačuje, že máte problém odosobniť sa od problémoch, ktoré sa vyskytli počas vášho detstva, popisuje ročný horoskop. Naznačuje tiež, že nedokážete pretrhnúť puto s dlhodobými návykmi, ktoré vás držia v úzadí, pripomína ročný horoskop 2023. Nedovoľujú vám napredovať. Chcete prežívať vnútorné znovuzrodenie, ale pozícia pluta v retrográdnom pohybe vás v tomto smere blokuje.

Saturn pôsobiaci od 17. júna do 14. novembra vám pripomína, že ste nestihli urobiť veci, ktoré ste chceli. Pozícia saturn v piatom astrologickom dome dáva vášmu životu veľkú potrebu prekonávať prekážky, vyzdvihuje Horoskop Škorpión. Máte pocit, že v živote robíte menej, než v skutočnosti naozaj robíte. Veci nechcete odkladať na neskoršiu dobu. Momentálne však nemáte energiu na starostlivosť o dôležité povinnosti, dodáva Horoskop duchovnej stability Škorpióna na rok 2023.

Vašu energiu totiž blokuje retrográdny saturn, ktorý orientuje vašu pozornosť na pochybnosti. Blokuje situácie, ktoré by mohli pomôcť vo vašom osobnom napredovaní. Retrográdny saturn vyvoláva pochybnosti voči sebe samému. Škorpión sa v tomto období bojí akýchkoľvek záväzkov, zvestuje ročný horoskop Škorpión. Aj napriek tomu, že ostatné astrologické aspekty vám dávajú mnoho príležitostí v kariérnej rovine, máte problém pustiť sa do ich realizácie.

Život vás teraz postaví do takých situácií, ktoré pociťujete ako náročné. Cítite, že váha zodpovednosti, ktorá ťaží vaše plecia je teraz neúnosná. Vaše osobné záležitosti, emocionálne bezpečie, alebo osobné vzťahy sa k lepšiemu vyvíjajú iba veľmi pomaly, popisuje energie Horoskop emócií Škorpión na rok 2023. Vy sám nepreukazujete žiadnu aktivitu, aby ste vzťahy nasmerovali na lepšie fungovanie. Vaše tvorivé schopnosti však nie sú blokované, a vy môžete pomáhať druhým ľuďom, ktorí neskôr pomôžu vám.

K spomenutým astrologickým aspektom sa 23. júla pridáva aj retrográdna venuša, ktorá pôsobí na desiaty dom. Z celkového pohľadu je kariéra Škorpióna v roku 2023 úspešná, definuje Horoskop práce na rok 2023 Škorpión. V tomto ohľade však Škorpión túži po spoločenskom uznaní, za ktorým sa naháňa. Energie sa zhoršujú s príchodom venuše do desiateho domu 23. júla, až do 04. septembra. V tomto období ste vysoko citlivý na každú kritiku v zamestnaní, dodáva ročný horoskop.

Medzi ostatnými ľuďmi sa necítite komfortne. Práve tento tlak od planéty venuša vás môže navádzať k tomu, aby ste sa snažili ostatných ľudí zhodiť, alebo narušiť ich dobrú reputáciu. V tomto období vám horoskop 2023 dôrazne radí vyhýbať sa klebetám. Komplikované vzťahy v zamestnaní, alebo v priateľských vzťahoch vás teraz čakajú so znameniami váhy, Škorpión, vodnára strelec. A to hlavne pod vplyvom venuše v desiatom dome.

Ročný Horoskop Škorpión ešte v závere upozrňuje na posledné negatívne vibrácie

Negatívne aspekty sa v záverečných troch mesiacoch roka 2023 v astrologickom grafe nevyskytujú. Naopak, astrologické aspekty záverečného obdobia, s príchodom sezóny Škorpióna od 23. októbra, sú nastavené na úspech a osobné napredovanie. V Decembri 2023 čaká na Škorpiónov ešte pôsobenie posledného, záverečného spätného merkúru roka 2023, vykladá ročný horoskop 2023. Tentokrát pôsobí na 3. a 4. dom astrológie.

V tomto smere môže Škorpióna ovplyvniť astrológia hlavne vo vzťahu k súrodencom, alebo k domácnosti. Avšak, každý Škorpión má teraz príležitosť hodnotiť opäť to, čo počas roka 2023 dosiahol. Môžete sa myšlienkami vrátiť späť, háda Horoskop karmy na rok 2023 Škorpión. Merkúr v spätnom pohybe vás síce navádza na premýšľanie o negatívnych aspektoch tohto roka. No vďaka pozitívnemu nastaveniu mysle, ktoré príde už od 12. októbra, sa môžete plne stotožniť s pozitívnymi vecami, prijať ich do svojho života, tešiť sa z nich.

Horoskop 2023 Škorpión teda predpovedá viaceré rušivé aspekty, ktoré Škorpióna brzdia v napredovaní. Aby ste sa vyhli prejavom negatívneho charakteru i na vaše zdravie, je nevyhnutné nastaviť vašu myseľ na pozitívnejšie vnímanie okolia. V neposlednom rade vás ešte Horoskop upozorňuje pred alkoholom, alebo pred inými návykovými látkami, ktoré môžu ohroziť vaše zdravie.

Počas celého roka 2023 sú astrologické aspekty varovaním, aby sa Škorpión vyhýbal prehnanej konzumácii alkoholu, či iných návykových látok. Tie môžu spôsobiť katastrofu nielen vo vašom osobnom živote, ale aj zo strany zdravia. Vyhýbajte sa šoférovaniu, alebo akejkoľvek rizikovej činnosti pod vplyvom návykových látok, podčiarkuje ročný horoskop Škorpión 2023.

Nebojte sa negatívnych aspektov. V ďalšej kapitole sa totiž ročný Horoskop 2023 Škorpión sústredí na pozitívne energie s príchodom roka. Prečítajte si o pozitívnych vibráciách na Škorpióna pre rok 2023.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Škorpión POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Škorpióna


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Škorpión

Horoskop 2023 Škorpión & Merkúr

Horoskop 2023 Škorpión | Venuša

Horoskop 2023 Škorpión & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Škorpióna 2023 a planéta Saturn

Horoskop Škorpión 2023 | Urán

Veľký Horoskop 2023 Škorpión, a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Škorpión 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com