Horoskop 2023 Škorpión

Tento krátky súhrn pozitívnych astrologických aspektov vytvorila veštkyňa sibyla, aby sa každý Škorpión v skratke zoznámil s tým, ako dokážu astrologické aspekty ovplyvniť celý rok. Astrologické tranzity a ročný Horoskop Škorpión sa totiž nezameriavajú iba na rušivý vplyv na vaše znamenie zverokruhu. Teraz sa pozrieme aj na pozitívne pôsobenie kozmických energií na každého Škorpióna.


Ročný horoskop 2023 Škorpión - pozitíva roka 2023

Horoskop vám v tejto časti predstaví pozitívne astrologické tranzity roka 2023 aj ich najväčší vplyv na lásku, zdravie financie alebo kariéru. V pozitívnom smere hovorí ročný Horoskop hneď v úvode roka 2023 o negatívnej karme, ktorá je spojená s minulými vzťahmi. Tú predstavuje retrográdny saturn a merkur v chýbajúcom pohybe, až do 18. januára. Napriek tomu má každý Škorpión príležitosť stotožniť sa so svojou minulosťou, vraví Horoskop vzťahov Škorpión 2023.

Obdobie do 18. januára si vyžaduje istú mieru izolácie od ostatných. Nájdete však pokoj a odpustenie v sebe samom, ktoré považujete za mimoriadne dôležité. Prostredníctvom meditácií, a dychových cvičení, nachádzate stotožnenie so svojím životom, hovorí ročný Horoskop Škorpión. Vaša negatívna karma odchádza z vašej mysle. Všetko negatívne čo si prinášate z minulosti vám pomôže odstrániť z vášho života úvod roka 2023. Ak sa na to budete plne sústrediť, máte príležitosť zbaviť sa negatívnej karmy.

Najpozitívnejšie energie, ktoré Horoskop Škorpión 2023 veští

Pozitívne astrologické energie prichádzajú od 18. januára až do 21. apríla. Toto obdobie je mimoriadne blahodárne a priaznivé pre každého Škorpióna, ktorý hľadá bezpečný domov a útechu od milovaných. Astrologické aspekty i Horoskop 2023 Škorpión sa sústreďujú na 4., 5., a 6. astrologický dom. Sú teda predzvesťou plodného obdobia u každého Škorpióna, ktorý chce rozšíriť svoju rodinu.

Tehotenský horoskop Škorpión 2023 prisudzuje práve úvodným mesiacom roka 2023 najväčšiu šancu na úspech. Každý Škorpión, ktorý sa snaží o rozšírenie rodiny prostredníctvom prvého, alebo ďalšieho potomka by mal byť v úvode roka, až do 21. Apríla 2023 úspešný. Predpovedajú to správne nastavené tranzity a veľký horoskop Škorpión, ktoré nie sú blokované rušivými aspektami.

Prvý, mimoriadne rušivý aspekt, prichádza s 21. aprílom a trvá do 15. mája. Je to retrográdny merkúr umiestnený v siedmom astrologickom dome. Astrológia i ročný horoskop považujú toto pôsobenie merkúru na Škorpióna za mimoriadne rušivé. Veštkyňa sibyla i v tomto prípade vie, že Škorpión môže z Merkúru čerpať istú energiu pre pozitívne povzbudenie seba samého.

I keď vás retrográdna energia merkúru v 7. dome môže v závere apríla veľmi vyrušiť, máte možnosť vrátiť svoju pozornosť k zabudnutým veciam. Niektoré rozhodnutia v minulosti sa vám zdali až príliš ambiciózne, spomína Horoskop šancí na rok 2023 Škorpión. Pripomína to i tento retrográdny merkúr a jeho pozícia v 7. dome. V pozitívnom význame vám však tento merkúr dáva možnosť spomaliť. Vrátiť sa k vašim plánom z minulosti.

Merkúr v siedmom dome je priaznivou pozíciou pre každého Škorpióna, ktorý sa chce vrátiť k istým veciam, a urobiť ich lepšie. Možno vám tento merkúr dá príležitosť lepšie sa prepojiť s partnerom, predvída horoskop lásky Škorpión na rok 2023. Skúste sa spoločne vrátiť k minulosti. K tým veciam, ktoré vás pripútali k tomu druhému. Spojte svoje myšlienky s človekom ktorého milujete, a zamerajte sa na to, čo mohlo narušiť váš vzťah v minulosti.

Neopakujte chyby, radí veľký Horoskop Škorpión na rok 2023

Vďaka cúvajúcemu Merkúru viete, že rovnaké chyby už nikdy nezopakujete, predpovedá ročný Horoskop Škorpión. Ak do týchto pocitoch zapojíte aj partnera, na ktorého istotne taktiež pôsobí retrográdny merkúr počas tohto obdobia, môžete z toho získať veľmi pozitívny efekt merkúru na emocionálne bezpečie.

Ak hľadáte prácu, alebo lepšie zázemie, pokračujte v opatreniach, ktoré vám pomáhajú v splnení tohto sna. Takýto postup radí Horoskop práce Škorpión na rok 2023. Bez ohľadu na to, ako rušivý bude retrográdny merkúr v siedmom dome od 21. apríla do 15. mája, má každý Škorpión príležitosť získať z neho aj pozitívny efekt na osobné nastavenie.

Máte šancu urobiť prácu lepšie, prorokuje presný horoskop Škorpión. Možnosť vrátiť sa k starému. Získať späť to, čo ste v minulosti stratili. Vedomé vnímanie toho, čo bolo v minulosti zlé, a čo by ste radi napravili je nevyhnutnou súčasťou života, aby sme svoje minulé chyby neopakovali. Iba ak si pamätáte na veci, ktoré ste urobili nesprávne, iba tak viete pokračovať v živote, číta Horoskop Škorpiónov osud na rok 2023. Aby neskôr už nebola náprava potrebná.

Ďalšie pozitívne aspekty, ktoré pôsobia na energiu Škorpióna sú očakávané počas letných mesiacov roka 2022. Priaznivé umiestnenie astrologických planét, i aspektov od júna až do konca augusta 2023 predpovedajú, že Škorpióna čaká mnoho zaujímavých príležitostí. A to hlavne z hľadiska kariérneho napredovania, hovorí v závere Horoskop Škorpión.

Navyše, mars umiestnený v jedenástom astrologickom dome od 10. júla do 2.7 augusta je predzvesťou spoločenských udalostí, ktoré budú prosperujúce pre osobné vzťahy. Nielenže je všade okolo vás cítiť energia priateľstva, popisuje pravdivý Horoskop vzťahov 2023 pre znamenie Škorpión. Spoznávate aj nových ľudí. Prevažne tých narodených v znamení strelec, rak, Škorpión, panna a baran. Tí sa stávajú vašimi najbližšími priateľmi.

Pozitívne energie siahajú aj na Zdravotný Horoskop Škorpión 2023

Ak sa v druhej časti roka vyhnete ohováraniu a klebetám, ktoré sú súčasťou predpovede podľa astrologického grafu na rok 2023, váš život a osobné postavenie bude omnoho silnejšie. Vaše umiestnenie v roku 2023 si vyžaduje viac aktivity, i správne rozhodnutia. Počas celého roka vám merkúr prepožičiava komunikačné zručnosti. A to aj počas pôsobenia v retrográdnom smere.

Pre lepšie zdravie každého Škorpióna horoskop radí, aby ste si užívali život každú jeho sekundu. Vnímajte, čo vám chce život v každej minúte svojho pôsobenia povedať. Viaceré astrologické aspekty záveru roka 2023 sú mimoriadne priaznivé. Napríklad sezóna Škorpióna, od 23. októbra do 21. novembra je silne spojená s pozíciou marsu v prvom dome, dodáva osobný Horoskop na rok 2023 pre Škorpióna.

Mars v 1. dome znamená pre nezadaných, aj pre nezamestnaných, obrovské množstvo energie. Energia môže byť využitá pre získanie vytúženého zamestnania, predzvestuje Horoskop kariéry Škorpión 2023. Aj pre spoznanie človeka, ktorý môže byť Škorpiónovou osudovou láskou. Mars v prvom dome je prospešný pre všetkých Škorpiónov. Pre každého z vás, kto chce urobiť lepšiu prácu, zmenu vo svojom živote. Kto sa nechce báť budúcnosti, a svojich rozhodnutí.

Ako sa podľa Horoskopu Škorpión 2023 vyvinie záver roka?

Záver roka 2023 sa z hľadiska astrologického grafu zdá byť pre Škorpióna najpriaznivejší. Mars v prvom dome navyše vytvára u každého Škorpióna extrovertnejšiu povahu. Horoskop predpovedá, že oslava Škorpiónových narodenín v roku 2023 bude plná radosti. V závere roka vás čaká radosť a úspech. A to nielen od marsu v prvom dome.

U viacerých Škorpiónov, no hlavne u tých nezadaných, znamená úvod roka 2023 prečistenie mysle. Venuša v piatom dome môže znamenať vplyv na dlhodobé partnerské vzťahy aj v rušivom význame, definuje Horoskop emócií na rok 2023 pre znamenie zverokruhu Škorpión. Tie vzťahy, ktoré sú však pevné, prejdú celkovou osobnou očistou. Dokážete robiť také rozhodnutia, ktoré majú význam. Správne rozhodnutia vás teda čakajú nielen vo februári, ale aj v závere roka 2023, dodáva pre závrer ročný horoskop Škorpión.

Mesiac December 2023 sa zdá byť podľa astrológa ideálnym mesiacom na riešenie problémových vzťahov. Venuša sa nachádza v prvom dome. Škorpiónovi prepožičiava krásu, pocit stotožnenia so sebou samým, mnoho energie, aj správne nastavenej smerom k veciam, na ktorých skutočne záleží.

Čo čaká na znamenie Škorpión v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Škorpióna, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Škorpión a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Škorpión POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Škorpióna


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Škorpión

Horoskop 2023 Škorpión & Merkúr

Horoskop 2023 Škorpión | Venuša

Horoskop 2023 Škorpión & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Škorpióna 2023 a planéta Saturn

Horoskop Škorpión 2023 | Urán

Veľký Horoskop 2023 Škorpión, a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop Škorpión 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com