Horoskop 2023 Blíženci

Zdravotný horoskop pre 3. znamenie v poradí blíženci na rok 2023 hovorí o tomto roku ako o čase, kedy musíte pracovať s rutinou. Je to čas, kedy nezostanete trčať dlho na jednom mieste. Riešite minulé zdravotné problémy, a ste stále v pohybe, stále niečo riešite.


Horoskop Zdravia Blíženci na rok 2023

Ročný Horoskop opisuje tento rok ako rok aktivity každého blíženca. Ten bude kvôli pracovnému, či vzťahovému nasadeniu a kvôli viacerým povinnostiam v domácnosti potrebovať pevné zdravie. V predchádzajúcom období ste sa o zdravie veľmi nezaujímali. Tento váš postoj však bude musieť byť v roku 2023 zmenený, doporučuje horoskop. Vďaka tomu, že je vaše zdravie v celkom dobrej rovnováhe vás predchádzajúci neopatrný postoj k vášmu zdravotnému stavu nemusel bolieť. Rok 2023 vás však upozorní na každý problém, ktorý ste v minulosti zanedbali.

Tento rok je zo zdravotného hľadiska predzvesťou úzkosti aj depresie, varuje ročný Horoskop vitality na rok 2023. A to hlavne s príchodom roka 2023, kedy ste pohltený viacerými povinnosťami, ktoré vás uberajú o kvalitný spánok. Ak sa cítite vyčerpane, je nevyhnutné dobre sa vyspať. Z toho dôvodu vám horoskop hovorí, aby ste siahli po bylinkových čajoch, alebo aj po aromaterapii.

Týmito krokmi, a prírodným spôsobom liečenia vášho problému môžete depresie alebo smútok už v jeho počiatkoch odstrániť. Rok 2023 je rokom, ktorý sľubuje zlepšenie zdravotného stavu, no až od druhého štvrťroka roka 2023, popisuje ročný horoskop 2023 pre znamenie blíženci. Na druhej strane, 1. časť roka bude veľmi náročná pre každého blíženca. Objaví sa hlavne problém u toho, kto v predchádzajúcich rokoch zanedbal preventívne prehliadky, alebo vyvážené a zdravé stravovanie.

Zdravotný Horoskop 2023 Blíženci varuje pred zlými návykmi

I nesprávny návyk ohľadom pitného režimu vás môže teraz potrápiť. Zdravé návyky sú teraz zlatou vstupenkou k posilneniu vášho zdravia. Horoskop energie blíženci na rok 2023 zvýrazňuje prvé tri mesiace - január, február a marec 2023 ako obdobie, kedy by si mal blíženec vyriešiť všetky predchádzajúce problémy. Je nevyhnutné, aby v týchto mesiacoch každý blíženec absolvoval preventívne zdravotné prehliadky, na ktoré ste v minulom roku zabudli alebo ktoré ste odignorovali, pripomína horoskop 2023.

Tieto preventívne prehliadky vám povedia viac o vašom fyzickom zdraví. Čo sa týka psychického zdravia, aj o to sa musíte v roku 2023 svedomito starať. I psychické problémy, množstvo povinností, alebo nespokojnosť s niektorou oblasťou vášho života vám môže privodiť zhoršenie fyzického zdravia. V roku 2023 horoskop varuje blížencov aj pred priberaním na váhe. To sa môže objaviť hlavne u tých blížencov, ktorí si vypestovali nezdravé stravovacie návyky.

Čakry a ich vplyv na Horoskop 2023 Blíženci

U každého blíženca je v roku 2023 nevyhnutné povzbudiť srdcovú čakru. Doplňte aj vitamín skupiny D, a minerály, ktoré vaše telo potrebuje. O svoje stravovanie by ste sa mali viac zaujímať nielen v úvodných troch mesiacoch roka, radí zdravotný horoskop blíženci. Stravovanie je dôležitou súčasťou zdravia každého človeka. Aj odpočinok a relax po náročnom dni, ktorý zanedbáte môže znamenať, že váš každodenný zhon sa prejaví na vašom psychickom aj fyzickom zdraví.

Nevyhnutné je preto nielen správne stravovanie ale aj dostatok odpočinku, podčiarkuje ročný horoskop blíženci 2023. Ak nájdete harmóniu medzi týmito pravidlami k posilneniu vášho zdravia je jasné, že druhá kapitola roka vaše zdravie ničím výnimočným nezasiahne. Zdravie v novom roku 2023 môže byť spojené so stresom aj úzkosťou. Na odstránenie týchto problémov, ktoré súvisia aj s psychickým zdravím blíženca použite vyváženie srdcovej čakry. Ak pociťujete pretrvávajúcu únavu je nevyhnutné navštíviť lekára, upozorňuje najpravdivejší horoskop zdravia na rok 2023.

Táto únava môže súvisieť so zanedbaným pretrvávajúcim ochorením, ktoré určite neviete sám diagnostikovať, vraví presný horoskop blíženec. Preto je nevyhnutné navštíviť odborníka včas a ten vám poradí, čo je vo vašom prípade zdrojom tejto pretrvávajúcej únavy. Preventívne prehliadky musí absolvovať každý blíženec v pokročilom veku. U týchto blížencoch sa môžu objaviť problémy, hlavne vtedy, ak dlhodobo podceňujú svoje zdravotné komplikácie.

Horoskop Blíženci 2023 prináša posolstvo

Čas, ktorý v roku 2023 vložíte do starostlivosti o vaše zdravie sa vám vráti v podobe lepšej energie, aj celkového lepšieho psychického nastavenia. Ak vnímate veľké množstvo smútku, depresiu, alebo úzkosť počas svojich bežných dní nezabúdajte na rodinu, ktorej láska je spôsobom na prekonanie akéhokoľvek zlého psychického pocitu.

Blíženec bude v druhej etape roka čeliť aj bolestiam hlavy. Z týchto dôvodov je nevyhnutné začať sa fyzicky hýbať. Každý deň by ste mali absolvovať aspoň jednu prechádzku v prírode, alebo krátke cvičenie. Fyzický pohyb je to, čo si teraz vaše telo vyžaduje, zvýrazňuje ročný horoskop 2023 - 2024. Odhliadnuc od zdravého stravovania, ktoré sa nebude vždy blížencovi dariť dodržiavať je nedostatok fyzického pohybu hneď druhou hlavnou príčinou nepríjemných pocitov po v smere vášho zdravia.

Je možné, že blíženec sa bude v roku 2023 potýkať s problémami s pečeňou, alebo s tráviacimi ťažkosťami. Študentov narodených v znamení blíženec ale aj tých blížencov, ktorí sa niečo učia, vyrušujú problémy s koncentráciou, upozorňuje Horoskop vitality 2023 - 2024 blíženci. Aromaterapia, a levanduľový olej vám môže pomôcť viac sa sústrediť na veci, ktoré robíte. Umiestnite tento olej do vašej domácnosti či kancelárie. Bude vám určite nápomocný počas celého roka 2023.

Aj Júl a September sú podľa Horoskopu 2023 rizikové pre Blíženca

V období od 23. júla do 4. septembra horoskop 2023 upozorňuje každého blíženca na úrazy, a na rizikové činnosti, ktoré sa môžu prejaviť ako veľmi nebezpečné. Každý blíženec by mal byť opatrný počas pohybu retrográdnej venuše v 5. astrologickom dome. Opatrnosť sa vyžaduje nielen u tých blížencov, ktorí pracujú fyzicky.

Aj blíženec, ktorý si sadne za volant pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky môže očakávať obrovské komplikácie súvisiace s týmto rozhodnutím. Preto vám horoskop dôrazne odporúča dávať si pozor i v tomto smere na svoje zdravie. Ďalší takýto aspekt nastáva v záverečnom mesiaci - Decrmbri 2023, kedy sa retrográdny merkúr dostáva do tohto spätného pohybu už štvrtýkrát počas roka 2023.

Od 13. decembra teda zvýšte svoju opatrnosť voči veciam, ktoré môžu skomplikovať vaše zdravie. Nezdržiavajte sa v kolektíve ľudí, ktorí sú chorí, a môžu ohroziť aj vaše krátkodobé zdravie. Akékoľvek ochorenie v decembri 2023 budete ťažšie a dlhodobo liečiť, upozorňuje horoskop zdravia na rok 2023 pre znamenie blíženci.

Horoskop Blíženci pripomína dôležitosť emócií pre zdravie 2023

Horoskop zdravia už niekoľkokrát uviedol, že počas tohto roka bude blíženec cítiť hlavne disharmóniu srdcovej čakry. Zablokovaná srdcová čakra môže znamenať problémy s prijímaním lásky a vzťahov ako takých. Táto srdcová čakra sa prejaví svojou blokáciou v prvej etape roka, kedy sa nedokážete stotožniť s vlastnými pocitmi, emóciami a nedokážete prijímať samého seba takým akým ste.

Aby ste neboli pohltení záplavou negatívnych emócií, alebo smútku je nevyhnutné túto čakru odblokovať, zdôrazňuje ročný horoskop blíženci 2023. Urobíte tak nielen prostredníctvom meditácii, ale aj prostredníctvom farieb. Srdcová čakra súvisí s vašou šťastnou farbou roka 2023, s farbou zelenou. Tá by mala byť počas celého roka súčasťou vašej domácnosti, ale aj kancelárie. Využite túto farbu, doplnky uvedenej farby k tomu, aby uzdravili a harmonizovali 4. - srdcovú čakru znamenia blíženci.

Váš šatník môžete obohatiť aj doplnkami tejto farby, radí ročný horoskop, a tak budete mať niečo zelené vždy pri sebe, čo vás ochráni pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho sveta na vaše zdravie. Nesprávne vyvážená srdcová čakra sa neprejavuje iba prostredníctvom psychických ťažkostí, popisuje veľký horoskop 2023. Ak sa o ňu nebude blíženec dostatočne starať neskôr môže viesť k fyzickým problémom srdcového charakteru.

Môže vám spôsobiť i bolesti chrbtice a krížov, alebo pretrvávajúce bolesti chrbta. Ak sa s týmito problémami už stretávate je jasné, že s touto čakrou musíte okamžite pracovať. Energiu vášho života potrebujete teraz zosúladiť so srdcovou čakrou, opisuje ročný horoskop zdravia na rok 2023. Aké negatíva teda horoskop predpovedá?

Pozor na negatívne energie, dodáva Horoskop Blíženci na rok 2023

Negatívnejšie energie v úvode roka, ktorých by sa mal blíženec obávať vtedy, ak ho trápi minulosť alebo iné pretrvávajúce problémy sú prvým postrehom horoskopu. Horoskop tiež upozorňuje na úrazy, alebo autonehody, ktoré môžu byť spôsobené nesprávnym uvažovaním blíženca a nesprávnymi rozhodnutiami. Buďte opatrní počas celého roka. V závere roka predpovedá horoskop blíženec aj úpadok energie od 13. decembra. Vtedy by ste mali viac oddychovať, cvičiť a zdravšie sa stravovať…

Rovnaké odporúčania má horoskop aj od úvodu roka 2023, kedy sa prvé tri mesiace zdajú byť na zdravie blíženca najnáročnejšie. Inak sa zdá byť zdravie v celkovej harmónii. Ale iba vtedy, ak blíženec stihne všetky preventívne prehliadky, ktoré mu v roku 2023 určite povedia viac o jeho zdraví. Do stravy by ste mali zaradiť viac listovej zeleniny. Sústreďte svoju silu a energiu aj na domácu prípravu jedál. Stravujte sa vareným jedlom, ktoré si pripravíte vy sám, alebo iný člen vašej domácnosti aspoň štyrikrát do týždňa.

Snažte sa vyhýbať nezdravým tukom. Vo svojej strave objavujte viac zeleniny aj ovocia. Uvedomte si, že mäso nemusí byť každodennou súčasťou vášho stravovania, podčiarkuje výrazne zdravotný horoskop blíženca na rok 2023. Aspoň raz alebo dvakrát týždenne si doprajte celý deň vegetariánske menu.Tento krok výrazne zlepší vašu energiu i celkové zdravie, dodáva celoročný horoskop. Vegetariánskym jedlom aspoň párkrát do týždňa ochránite nielen planétu ale aj seba samého - vaše srdce, cievy, vašu zdravotnú budúcnosť.

Ešte raz si prečítajte dôležité kapitoly horoskopu pre Blížencia na rok 2023. Vnímajte rady a odporúčania od kozmickej energie.

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Blíženci OD ZAČIATKU ->


Ďalšie Horoskopy pre Blíženca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Blíženci & Merkúr

Horoskop 2023 Blíženci & Venuša

Horoskop 2023 Blíženci & Mars

Ročný Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Blíženci a retrográdna planéta Saturn

Horoskop Blíženci a Urán

Ročný Horoskop Blíženci a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Ročný Horoskop Blíženci


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com