Horoskop 2023 Blíženci

Zaujímavé novinky v tomto roku sa týkajú blížencov a jeho partnerského vzťahu, veští Horoskop Blíženci. Jupiter sa v úvode roka nachádza v sektore pomoci ostatným ľuďom. Prejavuje sa harmonicky nielen v dlhotrvajúcich vzťahoch blíženca. Ste napojený na silu tejto planéty, a meditácia vám pomáha lepšie porozumieť sebe i vášmu partnerovi.


Horoskop predstavuje Blížencia na rok 2023 - 2024

V predchádzajúcich rokoch ste možno vnímali menej lichotivú stránku vášho vzťahu s partnerom. Pravdepodobne ste nelichotivo vnímali i samého seba, spomína ročný horoskop blíženci. Partnerské vzťahy, ktoré boli v minulosti položené na slabých základoch budú podliehať tlaku aj v roku 2023. Horoskop blíženci definuje tento rok ako obdobie blízkych vzťahov hlavne v 2. časti roka.

Merkúr a Jupiter sa dostávajú do 11. astrologického domu. Vďaka usídleniu merkúru, vášho vládcu v tomto sektore vzťahov, prekvitajú i vaše spoločenské vzťahy. Táto poloha planéty znamená rozširovanie obzoru a rôznorodé myšlienky, špecifikuje ročný horoskop blíženci. V týchto chvíľach sa pozornosť blíženca orientuje prevažne na priateľské vzťahy a na najbližších rodinných príslušníkov.

Čo sa týka partnerských vzťahov, horoskop vraví, že prvá polovica roka patrí aj istému nepohodliu. Je čas robiť hlavne to, v čom sa cítite pohodlne. Mesiace február, marec, apríl 2023 sú prevažne priaznivými mesiacmi pre každého blíženca. A to aj v otázke vzťahov a rozvíjania partnerského zväzku. Horoskop 2023 však hovorí, že nastal čas na vyriešenie záležitostí ktoré sa týkajú financií, alebo vzájomných tajomstiev.

Od 21 apríla do 15 mája 2023 sa vládca blíženca dostáva do retrográdneho pohybu. Spätný Merkúr v prvom dome upozorňuje blíženca na detinskosť a naivitu. Toto obdobie vás môže potrápiť, varuje ročný horoskop blíženci. Môže byť komplikované v otázke existujúcich vzťahov a problémov, ktoré sa týkajú financií alebo vierovyznania. Intímny život blíženca sa teraz môže postretnúť s určitými výzvami, popisuje horoskop 2023. Planéty nie sú v dobrom postavení, a tak môžete vnímať neuspokojenie a rušivé vibrácie.

Fantazírovanie o partnerovi neobíde žiadneho blíženca v roku 2023. Svojho partnera staviate na piedestál, alebo si predstavujete vlastnosti, ktoré nemá. Snívate o niekom inom, čo vám prináša sklamanie do vašich bežných dní, vraví ročný Horoskop Blíženci. Toto idealizovanie si partnera je pravdepodobné práve v mesiaci Máj 2023. Vtedy sa aspekty sústreďujú na 12. dom blíženca, čo poškodzuje správne uvažovanie o vašej budúcnosti i prítomnosti.Teraz nie je ani vhodný čas na posun vo vzťahu, či na veľké rozhodnutia ktoré súvisia s budúcnosťou vo vašom partnerskom zväzku.

Horoskop Lásky Blíženci 2023 a manželstvo

Horoskop Blíženci definuje aj chvíle, ktoré sú správne nasmerované na manželský zväzok blíženca. Tieto chvíle však nastanú až v druhej dekáde roka 2023. A to konkrétne po odoznení negatívnejších tranzitov. Aj keď saturn sa od 17. júna do 6. novembra 2023 nachádza v spätnom pohybe v desiatom dome varuje vás pred ráznymi rozhodnutiami. Pre tento Saturn je zrejmá obetavosť a zodpovednosť. Od Augusta 2023 sa teda rok preklápa na priaznivý pre tých, ktorí chcú vzťah posunúť na novú úroveň, dodáva presný horoskop blíženci na rok 2023.

Druhá dekáda 2023 dopraje potešenie i tým blížencom, ktorí sa dlhodobo snažia o rozšírenie rodiny. Astrologické aspekty sú nastavené tak, aby podporili vašu plodnosť i správne rozhodnutia, vraví veľký horoskop blíženci 2023. Ak teda plánujete svadbu, počatie bábätka, alebo sa len zaujímate ktoré obdobie je najpriaznivejším v roku 2023 pre váš vzťah, sú to hlavnemesiace od Augusta 2023, až do príchodu roka 2024. Tie povzbudia nielen plodnosť a radosť zo vzájomného vzťahu s partnerom. Zlepšia aj vašu intimitu s partnerom, podčiarkuje ročný horoskop 2023. Uvedomujete si seba samého. Presne vidíte partnerove chyby, ale aj jeho silné stránky.

Nesprávne uvažovanie o partnerovi, ktoré bolo špecifické pre uvodné týždne roka už viac nevnímate. September 2023 môže u niektorých blížencov vyvolať veľkú vážnosť. Na druhej strane sa však viete kriticky pozrieť nielen na ostatných ale i na seba samého, opisuje energie horoskop blíženci. Z vašej duše sa vytrácajú problémy a strach z odmietnutia. Podporujete silnejšie sebavedomie, ktoré je dobré nielen pre vás, ale aj príťažlivé pre vášho partnera. Emocionálne hry hrané s partnerom v úvode roka 2023 sú teraz tabu. Počas cyklu druhej časti roka máte šancu skutočne preskúmať srdce svojho partnera, ale aj seba samého.

Horoskop 2023 Blíženci vníma ukončenie pohybu Merkúru

Správne postavenie planét v závere roka, a to hlavne v mesiacoch september, október a november 2023 znamenajú odstránenie ilúzií. Dostávate sa do lepšej pozície vo svojom živote. Na svet a vzťahy sa dívate reálnejšie, predpovedá presný horoskop blíženci. Nachádzate rovnováhu a pravdu vo vašom vzťahu i vo vašom srdci. V auguste sa merkúr rýchlym pohybom presúva sektorom vašich rodinných vzťahov. Vďaka tomu sa dokážete stotožniť s problémami a pocitmi členov rodiny, detí i partnera.

September opisuje horoskop 2023 ako mesiac, kedy vnímate ukončenie druhého retrográdneho pohybu vašej vládnucej planéty v 4. dome astrológie. Od 23. augusta až do 15. septembra vnímal každý blíženec minulosť. Stotožňoval sa s energiami zo svojho detstva. Mali ste pocit, že vám váš partner zväzuje ruky svojimi požiadavkami, pripomína ročný horoskop blíženci. Tieto energie prichádzajú však nielen od vášho partnera, ale aj od vašich detí.

Vo vašej rodine majú ľudia o ktorých sa staráte veľké nároky, a vy máte pocit že ste veľmi vyčerpaný. V týchto chvíľach je nevyhnutné podporiť srdcovú čakru. Je tiež vhodné,ak si udržujete mentálne zdravie prostredníctvom prechádzok, alebo emocionálnym vývojom.

Rodina sa stáva najcennejšou, predvída Horoskop vzťahov 2023 Blíženci

Horoskop vám odporúča byť viac s vašimi blízkymi. Sústreďte sa na to, čo milujete vy, vaše deti alebo partner. Nebráňte vášmu vlastnému prejavu. Horoskop na toto obdobie doporučuje každému blížencovi krotiť negatívne myšlienky. Pri akejkoľvek hádke zostaňte radšej ticho. Horoskop totiž predpovedá, že v týchto dňoch by mohli vaše slová vážne ohroziť stabilitu vo vašom partnerskom vzťahu.

Najlepšie urobíte, ak sa budete v týchto dňoch venovať štúdiu, sebazdokonaľovaniu, osobnému rastu… Potrebujete dosiahnuť pocit bezpečia, ktorý sa skrýva hlavne vo vašom vnútri. Iba ak sa vy cítite spokojne a bezpečne môžete tieto pocity prepožičiavať i vašim milovaným.

Ďalej horoskop veští, že súčasný rok 2023 bude klásť veľké nároky na potreby členov rodiny. Nezabúdajte, že ak sa nevládzete dôsledne starať o seba samého chýba vám aj energia na starostivosť o ostatných. Mesiac august a september 2023 sa zdá byť na dovolenky blíženca celkom priaznivý. Aj 1. etapa roka je vhodná na oddych s ratolesťami alebo partnerom. Od februára až do prvej polovice apríla 2023 sa vyberte niekam za slnkom.

Horoskop hovorí, že váš partnerský vzťah si zaslúži starostlivosť. Z toho dôvodu je rok 2023 naozaj vhodný na spoločnú rodinnú dovolenku. Najpriaznivejšie vibrácie ponúka mesiac február, marec a úvod Apríla 2023. Následne sa môžete na pokojnú rodinnú dovolenku tešiť od 15. septembra až do záveru roka 2023. Tieto mesiace, ktoré spomenul horoskop blíženci 2023 sú špecifické pokojom, rodinnou a ľúbostnou atmosférou naladenou správnym smerom.

Záver roka cez Horoskop Lásky 2023 Blíženci

Od Októbra 2023 sa viaceré planéty nachádzajú v 7. dome. Táto pozícia prináša do partnerského vzťahu iniciatívu, radosť a mimoriadne hrejivú energiu. Keď sa mocné planéty i váš vládca presúvajú siedmym domom znamená to, že váš vzťah je v posilnenom stave. Akýkoľvek blíženec, ktorý sa snaží o rozšírenie rodiny cíti, že teraz prichádza ten správny moment. Mesiace október, november a posledný mesiac roka 2023 - december sú obzvlášť priaznivé pre akýkoľvek posun vo vzťahu blíženca.

Akým vzťahom blíženca sa bude najviac dariť? Horoskop 2023 Blíženec vraví, že ten, ktorý je vo vzťahu so znamením váhy sa môže tešiť na mimoriadne krásny rok 2023. Ten odolá aj negatívnym astrologickým aspektom, ktoré na blíženca v iných vzťahoch striehnu. Blíženec a váhy sú najharmonickejším párom roka 2023. Za týmto spojením však nezaostáva ani láska blíženca a vodnára, dodáva ľúbostný horoskop lásky 2023 blíženci. Dve znamenia zverokruhu, ktoré si v roku 2023 porozumejú vo viacerých smeroch sú obdarené harmonickou láskou a silným vzťahom.

Všeobecne si vo vzťahu však porozumiete i so znamením baran a býk, veští milostný Horoskop Blíženci. Rok 2023 je rokom priateľstva, silných medziľudských vzťahov… Rokom, kedy blíženec objavuje seba samého a skutočné hodnoty vo vzťahu. Niektorých ľudí uvidíte v novom svetle, predzvestuje ročný horoskop 2023. Aj váš partner sa vymaní z akejsi pomyselnej masky, ktorou ste ho označili práve vy. Vnímate partnerove silné stránky. Viac si partnera neidealizujete. Vidíte partnerove skutočné pozitívne vlastnosti.

Hlavne o druhej etape hovorí Blížencov Horoskop ako o období, ktoré ponúka niekoľko liečivých spojení vašej duše s dušou partnera. Partner sa vám stáva dôverníkom, priateľom. Počas celého roka máte tendenciu držať sa skutočných hodnôt a toho, čo je pre vás tou najlepšou cestou. Z toho dôvodu horoskop nepredpovedá žiadne problémy vo vzťahu prichádzajúce z vašej strany. A to ani pod vplyvom venuše, ktorá prechádza 5. domom v Septembri a Októbri 2023.

Táto venuša väčšinou symbolizuje problémy vo vzťahoch intímneho charakteru. Môže tiež vyvolávať potrebu po nových intímnych dobrodružstvách. Blíženec v pevnom manželskom alebo partnerskom zväzku však tejto nelichotivej pozícii venuše jednoducho odolá.

Ročný Horoskop definuje rok 2023 u Blíženca ako rok porozumenia

Horoskop však upozorňuje tých blížencov, ktorí majú vo vzťahu pochybností. Tí by mohli negatívnu tvár venuše pocítiť. Na základe vplyvu venuše, ktorá vás nahovára na aféry alebo flirt s iným, by ste mali do budúcnosti problém vysporiadať sa s tajomstvami, ale aj s vašim vlastným konaním. Je nevyhnutné vyhýbať sa počas roka aféram, pripomína horoskop, ktoré nesvedčia vašej prirodzenosti.

Rok 2023 je rokom pochopenia. Rozumiete tomu, že ste si v úvode roka vytvárali akési zahmlené predstavy o vašom partnerovi. Najbližšie vzťahy získavajú hlbšiu intenzitu a prepojenie s vašim srdcom. Bližšie poznáte i seba samého. Horoskop predpovedá, že každý blíženec si serióznejšie uvedomuje svoj partnerský zväzok. Vynikajúcou správou je, že počas celého roka vám výrazne pomáhajú vo vašich starostiach i vaše ratolesti aj váš partner.

Horoskop tiež hovorí, že blíženec sa stáva menej závislý než doposiaľ. A to práve vďaka pocitu oslobodenia sa od negatívnych myšlienok súvisiacich so vzťahom. Taktiež vnímate veci tak, ako skutočne sú. Zapájate aj iných do vášho života a do vašich potrieb.

Najpriaznivejším obdobím roka 2023 z pohľadu partnerských vzťahov sú mesiace Október, November a December 2023. Tieto mesiace povzbudzujú vaše záväzky. A tak ich vnímate serióznejšie. Uvedené mesiace doprajú nejednému blížencovi radosť a šťastie. A taktiež novinky, ktoré spomenul Horoskop 2023 v úvode predpovede. Radostné nové správy čakajú v závere roka na každého Blíženca.

Sú pre Blížencia nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Blíženciov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Blíženci POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Blíženca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Blíženci & Merkúr

Horoskop 2023 Blíženci & Venuša

Horoskop 2023 Blíženci & Mars

Ročný Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Blíženci a retrográdna planéta Saturn

Horoskop Blíženci a Urán

Ročný Horoskop Blíženci a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Ročný Horoskop Blíženci


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com