Horoskop 2023 Blíženci

Vo viacerých chvíľach roka 2023 predpovedá horoskop priaznivé nastavenie astrologických aspektov na potešenie z kariérneho napredovania. Do 18. januára sa merkúr nachádza v retrográdnej pozícii. Úvod roka 2023, kedy sa merkúr pohybuje 8. astrologickým domom hovorí o silnom ovplyvnení vašich citových podnetov práve v oblasti kariéry. Môžu teda nastať komplikácie vo vzťahu k spolupracovníkom.


Horoskop Blíženci 2023 - Práca a Peniaze

V prvých dňoch roka 2023 je teda nevyhnutné vyhýbať sa akýmkoľvek konfliktom, či klamstvám v zamestnaní. Blíženec najlepšie urobí, ak sa bude venovať dokončeniu povinnosti, a bude sa vyhýbať konfrontácii s ostatnými, vraví ročný horoskop blíženci. Neskôr, keď sa planéta Merkúr presúva do priameho pohybu vníma blíženec svoje vynikajúce pozorovacie a analytické schopnosti. Tie môžu byť prospešné nielen pre blíženca v dlhotrvajúcom zamestnaní.

Benefitom sú tieto vlastnosti i pre tých blížencov, ktorí hľadajú nové kariérne uplatnenie. Horoskop hovorí, aby ste boli počas prvého mesiaca roka 2023 k vašim spolupracovníkom priateľský. Nikdy neviete, od koho príde silná pomocná ruka, ktorá vám pomôže budovať vašu kariéru. Blíženci, ktorých práca predstavuje starostlivosť o domácnosť sa môžu v januári tešiť na mnoho komunikácie s partnerom, rodinnými príslušníkmi alebo so svojimi ratolesťami. Tí vás nasmerujú správnou cestou ohľadom toho, čo v domácnosti vylepšiť a čo ponechať, dodáva v úvode ročný horoskop 2023 blíženci.

Horoskop 2023 Blíženci predvída silnú odolnosť

Nasledujúce mesiace, ktoré sú vstupom do roka 2023 hovoria o sústredení svojej pozornosti hlavne na seba samého. Práca si samozrejme bude vyžadovať vaše plné pracovné nasadenie. Mars nachádzajúci sa v prvom astrologickom dome zvýrazní vašu povahu. Výrazne sa vo februári a marci presadzujete prostredníctvom svojej sily, popisuje horoskop blíženci 2023. V tomto období má zmysel urobiť akékoľvek kroky bližšie k tomu, aby ste uchytili pracovnú príležitosť, ktorá je vám blízka. Toto odporúčanie sa týka hlavne blížencov, ktorí sú nezamestnaní alebo tých, ktorí chcú zamestnanie zmeniť.

Teraz ste silnou a fyzicky odolnou osobou, definuje Horoskop Blíženci. Dokážete presadiť svoje záujmy s obrovskou energiou. Vaša pevná vôľa je správne nasmerovaná tam, kde budete v budúcnosti spokojní. Práve preto je nevyhnutné, aby každý nezamestnaný blíženec rozoslal svoje životopisy na miesta, ktoré ho zaujímajú. Najpravdivejši Horoskop nezamestnaným radí, aby svoju energiu orientovali aj na prácu v zahraničí, ktorá nemusí byť zlým nápadom.

Aj keď si to najprv neuvedomujete, takáto zmena vášho života môže byť vítaná. Pre blíženca, ktorý chce zamestnanie zmeniť sú vhodné aj tieto úvodné mesiace roka. Ste rešpektovaný a uznávaný vo vašom okolí. Možno práve vďaka tomu, že uvažujete o zmene zamestnania sa váš zamestnávateľ pozrie na váš doterajší výkon. I vďaka tomu môžete postúpiť v práci, v ktorej ste, špecifickuje veľký horoskop 2023.

Zamestnávateľ si totiž uvedomí vaše benefity, i vašu silu, ktorú vkladáte do vašej každodennej práci. Profesionálne prezentácie, alebo projekty ktoré riešite v úvode roka 2023 sú úspešné. Získavate dôveru svojich spolupracovníkov, radí horoskop, a to hneď v úvodnej časti roka. Ste nastavený na správnu, ideálnu cestu za vašim cieľom a za kariérnym úspechom. Ak patríte k blížencom, ktorý je spokojný vo svojom zamestnaní, rok 2023 bude pre vás mimoriadne priaznivý.

Kozmické energie radia cez Horoskop na rok 2023 Blíženci pestovať trpezlivosť

Ak ste blíženec, ktorý uvažuje o zmene, ešte vyčkajte. Vďaka analytickému mysleniu si dokážete jednoducho spočítať všetky pre a proti, ktoré plynú z vášho doterajšieho zamestnania. I Blíženec, ktorý pracuje v domácnosti môže očakávať príležitosti, ktoré ho obohatia o nejaké peniaze navyše. Každý blíženec pozná v prvej časti roka svoje fyzické hranice aj limity. Ak fyzicky pracujete je možné, že vás práca nadmerne fyzicky vyčerpáva. V tom prípade je vhodná možno malá zmena.

Neberte si na svoje plecia viac práce než unesiete, varuje horoskop. Pri psychickom vyčerpaní horoskop doporučuje, aby ste sa venovali aj kreatívnej činnosti v domácnosti. Uvažujte o fotografovaní, o prechádzkach, o maľovaní, alebo akejkoľvek tvorivej činnosti, ktorá je však iná od tej, ktorú robíte. Takáto aktivita vám môže pomôcť psychicky obnoviť vašu silu a energiu. V druhej polovici roka, od letných mesiacov roka 2023, sa vaše záujmy sústreďujú viac na rodinu, financie aj na dovolenku.

Ak ste tak neurobili doteraz, od 15. septembra máte ideálnu príležitosť na oddych, a to v kruhu vašich milovaných. Či už sa vyberiete na dovolenku s rodinou alebo priateľmi, nezabúdajte si všetko dobre zorganizovať. Počas obdobia, kedy je vaša vládnuca planéta v retrográdnom pohybe vám horoskop nedoporučuje cestovať ďaleko. Retrográdny pohyb merkúru cítite počas roka až štyrikrát. Prvým takýmto obdobím je úvod roka až do 18. Januára 2023.

Horoskop 2023 Blíženci vníma aj obdobia nevhodné na cestovanie

Druhým obdobím, kedy vám horoskop nedoporučuje cestovať za oddychom sú dni od 21. apríla do 15. mája a ďalej od 23. augusta do 15. septembra. Tieto týždne nie sú ideálne na dovolenku, pretože toto vaše rozhodnutie by mohlo skomplikovať viaceré problémy súvisiace s cestovaním, alebo dokonca aj s financiami. Ďalším nevhodným obdobím na vycestovanie do zahraničiasú dni od 13. decembra až do úvodu roka 2024.

Oddych je nevyhnutnosťou, vraví ročný Horoskop Blíženci 2023

Práca v roku 2023 úzko súvisí s vašim oddychom. Ak nebudete dostatočne oddýchnutí nebudete môcť vhodne uvažovať o vašej práci alebo aj o vašej kariérnej budúcnosti, upozorňuje ročný horoskop blíženci. Čo sa týka financií astrologické aspekty sú nastavené vhodne preto, aby vás financie v roku 2023 netrápili. Správna pozícia planéty venuše v 2. astrologickom dome v mesiacoch jún a júl, a taktiež vynikajúca pozícia merkúru v mesiacoch júl a august je predzvesťou lepšej finančnej situácie každého blíženca.

Opäť sa naplno prejaví hlavne druhá časť roka v tomto smere. Vtedy sa nemusíte obávať ani väčších výdavkov. Ak sa pýtate, či je rok 2023 vhodný na kúpu nehnuteľnosti, rekonštrukciu, či na kúpu vozidla, horoskop odporúča ešte vyčkať. Možno je to vhodný nápad v mesiacoch jún, júl a august. Každopádne iba vtedy, ak máte k dispozícii väčšiu finančnú hotovosť ako finančnú rezervu.

Ako rok 2023 hodnotí finančný Horoskop Blíženci?

Financie vás v roku 2023 potrápiť nemusia. Je však dobré si peniaze odkladať, a to hlavne kvôli nestabilnejšiemu budúcemu roku, o ktorom horoskop vie, že bude na financie blíženca náročnejší. Jediným, ale zato obrovským varovaním pre každého blíženca sú hazardné hry, ktoré by mohli spôsobiť nemalé komplikácie vo finančnom rozpočte každého z vás. Ak ste blíženec, ktorý má blízko k hazardným hrám, je na čase tento váš veľký problém riešiť.

Ak patríte k blížencovi, ktorý má v rodine človeka podliehajúcemu tomuto neduhu, je nevyhnutné, aby ste sa o tohto človeka viac zaujímali predtým, než prehrá aj to, čo možno patrí vám, radí osobný horoskop blíženci. Zaujímajte sa i o finančný rozpočet ostatných členov vašej rodiny, a taktiež o ich kariérne smerovanie. Je tiež pravdepodobné, že sa v roku 2023 stretnete s niekým, kto naštartuje váš potenciál na úspešných biznis. Dodáva horoskop na rok 2023 ohľadom kariéry a financií blíženca.

Veští Horoskop Blíženciovi 2023 pevné zdravie? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Blíženci POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Blíženca


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Blíženci

Horoskop 2023 Blíženci & Merkúr

Horoskop 2023 Blíženci & Venuša

Horoskop 2023 Blíženci & Mars

Ročný Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Blíženci a retrográdna planéta Saturn

Horoskop Blíženci a Urán

Ročný Horoskop Blíženci a planéta Neptún

Pluto cúvajúce a Ročný Horoskop Blíženci


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com