Horoskop 2023 Ryby

V tejto časti sa horoskop 2023 ryby sústredí na tranzity, ktoré súvisia s dlhotrvajúcimi vzťahmi. Niektoré astrologické aspekty roka 2023 môžu ovplyvniť manželstvo a partnerské vzťahy. V tejto kapitole sa venujeme dlhotrvajúcim vzťahom a tým rybám, ktoré chcú vedieť, či bude rok 2023 šťastný z hľadiska rodinných vzťahov.


Horoskop predstavuje Ryby na rok 2023 - 2024

Pri pohľade na astrologický graf na rok 2023 je zrejmé, že viaceré mesiace prinesú priaznivé energie. Niektoré však znamenaj[ i varovanie pred nesprávnymi rozhodnutiami. Práve zlé rozhodnutia by mohli trvalo zasiahnuť váš dlhotrvajúci vzťah, a ohroziť to, čo ste rokmi s partnerom budovali.

Vstupný štvrťrok je podľa astrologických aspektov a horoskopu mimoriadne priaznivý. Umiestnenie venuše v prvom, druhom a neskôr aj v tretom astrologickom dome znamená podporu osobného rastu. Vďaka tomu, že na vás nepôsobia žiadne negatívne vibrácie si môžete užívať i dobré dlhodobé vzťahy.

Vzťahy s deťmi, manželské a partnerské vzťahy sú v úvode roka 2023 blahodárne, zvestuje Rybám horoskop 2023. Po odoznení januárových retrográdnych vibrácií, 18. januára sa z rýb stáva milší, pokojnejší a otvorenejší človek. V prípade dlhotrvajúcich vzťahov sa teraz môžete pohnúť vpred. Tieto mesiace roka sú tiež veľmi priaznivé pre ryby, ktoré túžia rozšíriť svoju rodinu o prvého, alebo ďalšieho potomka.

Od 18. januára, až do 25. marca je zvýraznená plodnosť každej ryby, predvída tehotenský horoskop 2023 ryby. Podpora plodnosti od astrologických aspektov je vynikajúcou správou pre nejednu rybu. Uvedené mesiace, a v podstate celý prvý štvrťrok 2023 sa zdá byť tiež vhodný na uzavretie manželstva u rýb v dlhotrvajúcom partnerskom vzťahu. Tie ryby chcú svoj vzťah posunúť do novej roviny. Horoskop 2023 však hovorí, aby ste každý veľký krok mali vo svojej mysli ujasnený. Robte tieto rozhodnutia iba, ak ste o nich dostatočne presvedčený.

Pozor na vzťahovú nervozitu, upozorňuje Horoskop Ryby 2023

Komplikované vzťahové obdobie nastáva od 25. marca do 20. mája. Vtedy sa mars umiestnený v piatom dome postará o pocit nervozity vo vzťahu. Nervózne prejavy a pocity vo vzťahu môžu skomplikovať váš dlhotrvajúci vzťah a manželstvo. Ale aj vzťahy s vašimi deťmi.

Navyše, mars v tomto umiestnení ovplyvňuje i intímne správanie vo vzťahu a samozrejme aj horoskop lásky 2023 ryby. Tento mars vyzdvihuje žiarlivosť vášho znamenia zverokruhu. Z tohto pohľadu môžete mať veľké sklony k žiarlivosti, a k obviňovaniu partnera z vecí, ktoré sú možno nezmyslom.

Iba, ak si dobre prehodnotíte všetky podozrenia, ktoré máte voči partnerovi, iba tak môžete začať konať. Mars umiestnený v piatom dome z vás totiž vytvára prehnane žiarlivého človeka, ktorý je navyše voči partnerovi podozrievavý. Vyhnite sa hádkam a nedôvere vo vzťahu, ktorú vyvoláte týmto správaním.

Objavovanie komplikovaných vzťahov predvída Horoskop vzťahu Ryby 2023 hlavne vo vzťahu ryby a znamenia blíženci. Ale aj vo vzťahu rýb a leva, váh a vodnára. So spomenutými znameniami zverokruhu môžete pociťovať impulzívne a nestále vzťahy, ktoré sú špecifické pre toto umiestnenie marsu, od 25. marca do 20. mája 2023. Našťastie, obdobie, kedy odoznie toto vibrovanie marsu smerom ku každej rybe končí s 20. májom, rozpráva Rybám ročný Horoskop 2023. Prichádzajú dni, ktoré sú pre vašu lásku priaznivejšie.

Horoskop Ryby 2023 pova6uje Venušu za komplikovaný tranzit

Venuša sa ešte v máji umiestňuje do 5. domu, popisuje pravdivý Horoskop 2023. Rybu môže vyprovokovať k nesprávnym rozhodnutiam. Venuša v 5 dome spôsobuje obrovskú príťažlivosť voči druhým ľuďom. Ryba sa cíti krásna, obdivovaná. Kvôli tomu, že minulé obdobie bolo náročnejšie pre vaše manželstvo, alebo dlhotrvajúce vzťahy môžete cítiť menšiu frustráciu. Vvyžadujete zaujímavú auru, popisuje najpravdivejší horoskop, ktorá je lahodná pre oko nejedného záujemcu o vaše srdce.

Môžete prilákať niekoho, kto má záujem o rozvrátenie vášho vzťahu. Venuša umiestnená v 5. dome je predzvesťou afér a nesprávnych rozhodnutí vo vzťahu, hovorí osobný Horoskop lásky 2023 Ryby. Intímne potešenie sa teraz stáva vaším sebavyjadrením.

Hľadáte krátkodobé potešenie u ľudí, ktorí niesú vašim dlhodobým partnerom. Táto venuša sa prejaví iba u niektorých rýb. Hlavne u tých, ktoré prežívali náročnejšie pocity crz pôsobenie marsu v 5. dome. Tento mars mohol vyvolať nedôveru vo vzťahu. Pocity, ktoré sú komplikované pre harmonické vzťahy.

Následne Horoskop popisuje aj provokáciu od Venuše na rok 2023

Venuša Ryby provokuje, aby urobili také rozhodnutia, ktoré sú v rozpore s vlastným životným nastavením. Ak prekonáte negatívne vibrovanie mesiacov marec, apríl a máj 2023 môžete sa tešiť na celkom príjemné nasledujúce mesiace. Jún a júl 2023 sú totiž mesiacmi, ktoré sú opäť mimoriadne silné pre posilňovanie osobných dlhotrvajúcich vzťahov. V tomto smere má však horoskop isté varovanie.

Musíte sa viac zaujímať o zdravie partnera ale aj deti. Ich zdravie môže byť v tomto ohľade poškodené, zvýrazňuje zdravotný Horoskop 2023. Venujte viac záujmu výchove detí. Radujte sa z každého dňa. Z každého prítomného okamihu. Jún a júl 2023 sú zároveň mesiacmi, ktoré sú priaznivé pre dovolenku rýb v roku 2023. Choďte na také miesta, ktoré sú radostné nielen pre vás, ale aj pre vašich blízkych.

Horoskop Ryby podčiarkuje zmysel v posilňovaní vzťahov na rok 2023

Ak chcete vzťahy posilňovať, musíte ostatných viac počúvať, spojiť sa s nimi. Hlavne prostredníctvom komunikácie a intelektuálneho zblíženia, poukazuje ročný Horoskop na rok 2023. Zároveň vám tranzity poskytujú väčší priestor na premýšľanie o sebe samom, o láske, aj o budúcnosti. Po priaznivých dvoch mesiacoch roka 2023, ktoré sú vhodné na spečatenie lásky manželstvom u dlhodobo zadaných rýb, alebo aj narozširovanie vašej rodiny, prichádza opäť náročnejšie obdobie, upozorňuje celoročný Horoskop 2023.

Ako teda vidíte, astrologické aspekty 2023 i Horoskop sú nastavené tak, aby bol váš vzťah počas roka ako na hojdačke. Od 23. augusta do 15. septembra totiž na rybu pôsobí retrográdny merkúr v siedmom dome. Mali ste pocit, že ste pripravení na veľký krok vo vašom živote s vaším partnerom. Tento merkúr však môže vaše myšlienky na rýchle napredovanie pozastaviť.

Merkúr zasahuje Horoskop Ryby 2023

Energie retrográdneho merkúru sa dotknú tých rýb, ktoré uvažujú o rýchlejšom napredovaní vo vzťahu. Nezáleží na tom, aké zmeny chcete vo vzťahu urobiť. Zmeny budú teraz blokované. Tieto pocity môžu vo vašom živote prehĺbiť stavy duševnej depresie, definuje rozsiahlý horoskop. Frustrácia môže súvisieť s tým že neviete, či je váš partner pripravený na veľký životný krok, alebo na väčšie rozhodnutia súvisiace s bývaním, budúcnosťou…

Keďže merkúr blokuje váš zmysel pre otvorenú komunikáciu s partnerom, nevidíte svetlo na konci tunela. Táto negatívna vlastnosť retrográdneho merkúru sa prejaví v živote vášho znamenia zverokruhu, pretože pôsobí na dom partnerstva. Opäť máte problém vnímať partnera správnymi očami. Podozrievate ho. Obviňujete ho z vecí, ktoré neurobil, varuje ročný Horoskop Ryby na rok 2023…

Od 23. augusta do 15. septembra Horoskop dedukuje, že môžete očakávať mimoriadne psychicky náročné obdobie v dlhotrvajúcom vzťahu. V predchádzajúcich mesiacoch musíte pestovať lásku, vzájomné prepojenie. Ak nechcete, aby cúvajúci merkúr narušil váš dlhotrvajúci partnerský vzťah. Nie je výnimkou, že vzťahy sa pod vplyvom retrográdneho merkúru v tomto postavení rozpadajú, pripomína detailný Horoskop Rýb 2023.

Rozhovory s partnerom o dôležitých veciach teda nechajte na iné obdobie. Nechcete predsa, aby boli vaše vzájomné rozhodnutia nesprávne. Pod vplyvom nervóznej a napätej energie. Mesiace august a september 2023 sú priaznivé pre meditácie. Premýšľajte o tom kým ste, kam chcete aby váš vzťah smeroval.

Negatívne aspekty ovplyvňujú Horoskop 2023 Ryby

Obrovské množstvo negatívnych myšlienok, ktorá sa s týmto merkúrom objavujú budete chcieť pretvoriť na pozitívne, prognozuje horoskop pre Ryby. Iba tak dokážete prekonať mimoriadne náročný tranzit, ktorý je najrušivejším tranzitom roka 2023 pre lásku dlhodobo zadanej ryby.

Po prechode retrográdneho Merkúru - po 15. septembri 2023 máte možnosť lásku opraviť, vraví presný horoskop. Rozprávajte sa viac s partnerom o nedoriešených veciach, ktoré súvisia so vzťahom. Priaznivé astrologické nastavenie totiž zasahuje váš vzťah harmonickými vibráciami. V záverečnom štvrťroku roka 2023 prepožičiavajú astrologické aspekty vášmu vzťahu viac zdržanlivosti a trpezlivosti.

Vďaka triezvemu postoju voči dlhotrvajúcemu vzťahu sa môžete s partnerom hýbať ďalej. Pomaly, krok po kroku. Partner sa už nebojí vašich predstáv o budúcnosti, prorokuje ročný Horoskop ryby. Keďže máte dar reči, dokážete všetky konflikty pretvoriť na vzájomné porozumenie. V závere roka 2023 astrologické aspekty predpovedajú upokojenie a očistenie minulej negatívnej karmy.

Postoj vášho partnera voči vám je tiež harmonizovaný. Horoskop ryby 2023 vraví, že záverečný štvrťrok 2023 je veľmi priaznivým obdobím pre každú rybu, ktorá chce napredovať v osobnom, dlhotrvajúcom vzťahu. Aj keď vzťahy v minulosti prechádzali komplikovaným obdobím, teraz čelíte obdobiu, ktoré bude jednoduchšie. Presný horoskop 2023 ryby predpovedá, že vás čaká pokojný záver roka. A to hlavne v partnerských vzťahoch.

Horoskop lásky Ryby na záver roka 2023

V závere roka však horoskop prorkuje, že vám neostáva dostatok priestoru na riešenie všetkých komplikácií vo vzťahu. A to pod vplyvom náročnejšieho obdobia z hľadiska pracovných povinností. Výnimočne priaznivá pozícia venuše v siedmom dome, v mesiaci október, dovoľuje rybám prežívať život a pocity druhého.

Empatia je výrazná, zdôrazňuje osobný Horoskop na rok 2023. City sú čisté. Vnímate partnerove pocity a potreby. To z vás robí dokonalého partnera a priateľa. Vzťah v októbri roku 2023 sa dostáva do novej roviny. Ak vzťah zostal silný, a prekonal negatívne vibrácie minulých období, je jasné, že tento vzťah bude ešte silnejší.

Graf 2023 a veľký Horoskop Ryby posudzuje tento rok prekonania viacerých väčších komplikácií. Kompatibilita medzi znameniami býk, panna, kozorožec a vašim znamením zverokruhu je veľmi silná. Je podporovaná aj rokom 2023. Rozpad vzťahu je pravdepodobný vo vzťahu ryby so znamením blíženci alebo lev. Ak nepríde k rozpadu týchto vzťahov, tak horoskop 2023 radostne predpovedá, že budú výrazne posilnené.

Výchovu detí opisuje ročný Horoskop Ryby ako jednoduchšiu. Hlavne s príchodom druhej etapy roka. Deti sa od októbra stávajú vašimi dôverníkmi, priateľmi, podčiarkuje ročný Horoskop 2023. Rozumiete im, chápete ich potreby. Rok 2023 je orientovaný na emócie. Na potrebu ukľudniť niektoré vzťahy. Kľúčovými slovami tohto roka sú hlavne dôvera, práca so sebou samým, odstránenie nervozity zo vzťahu.

Niektoré vzťahy možno prejdú komplikovanými obdobiami, veští Horoskop lásky 2023 Ryby. Iné, náročnejšie tranzity vnímate cez malé hádky a nedorozumenia. Každopádne, rok 2023 môže byť stabilnejší, ak budete pracovať so svojou srdcovou čakrou. Viac o tom, ako dokáže srdcová čakra správne harmonizovať energiu lásky v dlhotrvajúcom partnerskom vzťahu zistíte v poslednej časti horoskopu na rok 2023 ryby.

Sú pre Ryby nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Ryby? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Ryby POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Ryby


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Ryby

Horoskop 2023 Ryby & Merkúr

Horoskop 2023 Ryby | Venuša

Horoskop 2023 Ryby & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Ryby 2023 | Saturn

Horoskop Ryby 2023 a Urán

Horoskop 2023 Ryby a Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Ryby


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com