Horoskop 2023 Ryby

Retrográdny Mars, ktorý od minulého roka 2022 blokoval priaznivé vyhliadky na budúcnosť pre nezadaných Ryby odoznieva 12. Januára 2023. Ovplyvní ročný Horoskop. Frustrácia, ktorú ste v predchádzajúcich mesiacoch cítili, spôsobovala problémy vo vyjadrení. Vaše pocity boli skryté. Retrográdny mars vo ôsmom astrologickom dome vyvoláva u Ryby aj problémy v sexuálnom vyjadrení a v intímnom živote, dodáva Horoskop.


Ročný Horoskop pre Nezadané Ryby na rok 2023

Aj ryby, ktoré sa zaujímajú, či je rok 2023 rokom spoznania osudovej lásky sa dočkajú svojej predpovede. Horoskop 2023 pre nezadané ryby predstavuje predpoveď, ktorá hodnotí astrologické tranzity predstavujúce vibrovanie smerom k láske nezadaných rýb.

Milujúce ryby budú mať počas roka 2023 myšlienky, ktoré vás nabádajú, aby ste túžili po láske a medziľudskom spojení. Prvý štvrťrok 2023 je blahodárny pre nezadanú rybu. Aj keď sa vaše myšlienky sústredia viac na seba samého Horoskop Ryby považuje za jasné, že máte možnosť dotiahnúť hľadanie lásky k úspešnému koncu.

Venuša umiestnená v dvanástom dome vás donúti obzrieť sa späť do minulosti. Ročný Horoskop 2023 vníma, že viete, aké chyby už nechcete opakovať. Vo februári máte pocit, že vaša energia sa nesústredí na lásku. Nemusíte stále lásku iba hľadať. Niekedy sa vaša energia orientuje aj na iné smery života. V tomto prípade sa pozornosť Ryby sústredí aj na finančné záležitosti.

Mesačný nov, ktorý sa odohrá 20. februára 2023 vám okolo tohto termínu otvára myseľ a ovplyvňuje Horoskop budúcnosti Ryby 2023. Teraz môžete prehliadnuť nejednu príležitosť, ktorá sa do vášho života hrnie. Je to tým, že vašu pozornosť zameriavate hlavne na seba samého. Na váš osobný rozvoj. Chcete sa viac učiť, a posúvať váš život vpred.

Ako mesačný nov zasiahne Horoskop Ryby 2023

Pozitívny mesačný nov v prvom dome môže u niektorých rýb vyvolať túžbu po krátkodobých intímnych zážitkoch. Hlavne u tých rýb, ktoré sú stotožnené so svojím statusom nezadaný a nehľadajú dlhotrvajúci vzťah, vyzdvihuje veštbu Horoskop Ryby pre rok 2023.

Spokojné nezadané ryby budú ovplyvnené viacerými astrologickými tranzitnými, ktoré sa pohrajú s osobnými pocitmi. Ovplyvňujú túžby ale aj predstavy o budúcnosti. Prvý takýto tranzit, ktorý môže negatívne ovplyvniť myslenie je priamy mars umiestnený v 5. dome.

Od marca až do druhej etapy mája Horoskop Ryby definuje, že pociťujete viac negativity vo svojom živote. Zaujímate sa aj o to, ako žije váš ex partner. Túžite po emocionálnom bezpečí, ktoré teraz vo vašom živote vyvoláva hlavne prepojenie s minulosťou. Vaša sila aj horoskop sa sústredí na minulosť. Na minulé zážitky, ktoré boli šťastné. Zabúdate na nepríjemné veci, ktoré z minulého vzťahu plynuli. Nejedna ryba má tendenciu otvárať staré vzťahy, kontaktovať bývalého partnera.

To, či je takýto krok správnym rozhodnutím horoskop 2023 v úvode roka neposudzuje. V každom prípade sa vaše myšlienky prehlbujú do ríše snov a predstáv. Možno si bývalého partnera idealizujete, zdôrazňuje ročný horoskop. Zabúdate na to, v ktorých okamihoch života vám ubližoval. Pozícia marsu je zodpovedná aj za bizarné sexuálne zážitky. Ryba by mala byť v tomto období mimoriadne opatrná voči vlastným rozhodnutiam.

Horoskop Ryby 2023 zasahujú aj Venuša a Mars

Ešte aj v mesiaci apríl 2023 totiž robíte nesprávne rozhodnutia, varuje najpravdivejší horoskop. A to pod vplyvom venuše v 5. dome. Pre rybu niesú špecifické vzťahy na jednu noc. Od marca až do konca mája 2023 sa však u niektorých rýb môžu prejaviť i tieto túžby. Pozor však, horoskop lásky 2023 predpovedá, že takýto jednorazový vzťah vás môže obohatiť iba o smútok a psychický úpadok.

Navyše, toto umiestnenie venuše a marsu v uvedenom období môže tiež spôsobiť, že vyhľadávate krátkodobé romániky. Možno aj také, vďaka ktorým ublížite iným ľuďom. Horoskop 2023 vás teraz dôrazne varuje, aby ste sa vyhýbali vzťahom so zadanými partnermi. Ryby by sa teda mali vyvarovať takým vzťahom, ktoré do ich života vnesú viac smútku, než radosti.

Nezadanej Rybe veští Horoskop 2023 nové možnosti

Krátkodobé potešenie môže byť v roku 2023 pre ryby prospešné. Ale iba vtedy, ak na vás priaznivo pôsobia aj astrologické aspekty. Tie sa objavujú s príchodom mesiaca jún a odoznejú až 23. augusta 2023. Uvedené obdobie považuje ročný Horoskop 2023 za veľmi priaznivé pre nezadanú rybu, ktorá chce svoj život spojiť s niekým, kto jej bude rozumieť.

V tomto prípade to môže byť aj priateľ, ktorého teraz vidíte novými očami. Ryba teraz dostáva príležitosť na lásku, prorkuje pravdivý Horoskop Ryby. Na správne rozhodnutia. Tie môžu do vášho života priniesť práve pocity a človeka, ktorý bude mať čistý záujem o vaše srdce. Takéto priaznivé energie očakáva astrologický graf 2023 od júna až do 23. augusta 2023. Obdobie sa zároveň považuje za najšťastnejšie pre každú nezadanú rybu.

Horoskop 2023 v závere veští zmenu pohľadu Ryby na svet

Najrušivejšie obdobie pre nezadanú rybu prichádza s nástupom merkúru do cúvajúceho pohybu - od 23. augusta do 15. septembra. Každá ryba by teraz mala meditovať, radí veľký Horoskop 2023 Ryby. Uzavrieť sa pred okolitým svetom. Uvažovať viac o svojej budúcnosti, uzatvárať minulosť. Nechcete opakovať chyby, a tak je nevyhnutná analýza. Opäť máte tendenciu ohliadať sa do minulosti. Riešite nesprávne rozhodnutia z minulosti, špecifikuje pravdivý horoskop. Bojíte sa rýchleho napredovania. Obávate sa zmien. Obávate sa prejaviť vaše pocity navonok.

Všetky vaše obavy teraz vyvoláva retrográdny merkúr vo vašej mysli. Spôsobuje pocit izolácie, osamelosti a smútku. Našťastie, tento astrologický aspekt pôsobí na horoskop len do 15. septembra 2023. Po tomto dátume nastáva opäť obdobie, ktoré je blahodárne pre rýchlejšie životné napredovanie. Záver roka predpovedá, že u niektorého z vašich priateľov nájdete viac, ako len radu a pomocnú ruku.

Záverečné mesiace sú vynikajúcimi chvíľami pre každú slobodnú rybu, ktorá chce v partnerovi nájsť zároveň priateľa, a dlhodobý, neoblomný vzťah. Sibyla a ročný Horoskop Ryby upozorňuje na vzťahy nezadanej ryby so znameniami blíženci, váhy a vodnár. Tieto vzťahy môžu byť cez celý rok 2023 komplikované. A budú si vyžadovať viac práce zo strany milujúcej ryby.


Horoskop Rodiny a Priateľov Ryby 2023

V tejto časti sa horoskop venuje dôležitej predpovedi, ktorá zasiahne rodinné vzťahy. Čakajú vás tranzity podporujúce, alebo naopak ohrozujúce rodinné vzťahy alebo priateľstvá? Astrologička Sibyla pripravila horoskop 2023 ryby. V tejto epizóde sa ročný horoskop 2023 venuje medziľudským spojeniam, ktoré ryby očakávajú v roku 2023.

Venuša sa v januári 2023 prejavuje v dvanástom dome. Táto pozícia venuše ovplyvňuje vzťahy aj horoskop lásky Rýb na rok 2023. Ryba teraz miluje samotu a tajomstvo. Túži sa izolovať od ostatných. Z Ryby sa teraz stáva spoločensky zdržanlivá osoba. Práve tento aspekt venuše môže spôsobiť, že sa vyhýbate spoločenským udalostiam, ktoré súvisia s rodinou alebo priateľmi. Túžite po samote, prorkuje ročný horoskop. Máte totiž sklon premýšľať o minulosti, aj o tom, v akom životnom bode sa teraz nachádzate.

Energie pôsobiace od venuše v dvanástom dome sú veľmi silné. Sú podvedome spojené s každou rybou, ktorá sa teraz chce karmicky vrátiť späť, a túži po vylepšení rodinných vzťahov. Chýba vám však aktívna sila na urobenie krokov pre ich vylepšenie.

Rybám predpovedá Horoskop 2023 potlačenie emócií

Vo februári 2023 sa merkúr dostáva do dvanásteho domu. Podporuje vzťahy prostredníctvom zlepšenia komunikácie v medziľudských vzťahoch. Merkúr v 12. astrologickom dome je spojený s podvedomím ryby. Zaoberáte sa predchádzajúcimi skúsenosťami. Minulé komplikované vzťahy môžu byť zveľadené práve vďaka aktívnemu zásahu vášho znamenia zverokruhu.

Emócie sú potlačené do úzadia. Viete sa logicky pozrieť na všetky problémy, ktoré súvisia s rodinnými, alebo priateľskými vzťahmi. Február 2023 je teda na základe horoskopu Ryby vynikajúci pre vyrovnanie akýchkoľvek rozvrátených vzťahov. Hlavne vtedy, ak ste v minulosti blízkeho človeka nesprávne pochopili. Alebo ak hádky vznikli z dôvodu peňazí, dedičstva.

Aj Marec 2023 pripomína, že vzťahy musia byť dobré, ak sa i vy chcete cítiť v bezpečí. Emocionálne bezpečie totiž súvisí aj s pevnými vzťahmi v rodine, predzvestuje Horoskop rodiny Ryby na rok 2023. Priatelia sú samozrejme nevýslovne drahocennou súčasťou vášho života. Ale aj dobré rodinné vzťahy sú podstatné pre šťastie Rýb na rok 2023. Merkúr sa v marci pohybuje z prvého do nasledujúceho domu. Povzbudzuje váš intelektuálny rozhľad.

Na vzťahy okolo sa dívate novým, prispôsobivým pohľadom. Vďaka tomu, že sa dozvedáte užitočné informácie okolo, viete tieto informácie využiť na posilňovanie rodinných vzťahov. Tie si vyžadujú lásku, a odpustenie.

Ak patríte k rybe, ktorá sa v minulosti rozhádala so súrodencami, alebo rodičmi, teraz je čas návratov. Vstupný štvrťrok považuje Horoskop 2023 za ideálny na znovuobnovenie starých, negatívne aspektyovaných vzťahov. Stred roka bude totiž pre vzťahy ryby náročnejší. A záver roka je spojený s pracovnými povinnosťami, ktorých bude mnoho.

Problematické energie, na ktoré Horoskop 2023 Ryby upozorňuje

Úvod roka je teda pre vylepšenie vzťahov najideálnejší. Zároveň Horoskop 2023 Ryby predpovedá, že sa vám v tejto aktivite podarí posunúť život výrazne vpred. Tešte sa z možností, ktoré Horoskop s príchodom roka 2023 predpovedá. Níelen že sú tieto mesiace priaznivé v láske, tehotenstve… Sú tiež predzvesťou naozaj silných príležitostí pre osobný rast a pre návrat vzťahov do normálu.

Ťažte z benefitov, ktoré sa vo vašom živote nahromadia zo strany krásnych a pevných rodinných vzťahov. Za odmenu k vám prichádza energia porozumenia, hovorí presný Horoskop Ryby. Hlavne pocit emocionálneho bezpečia. Pocity, ktoré podporia nejednú rybu počas náročnejších chvíľ roka prídu v nasledujúcich mesiacoch.

Rodinné vzťahy môžu opäť čeliť problematickým energiám po príchode merkúru v cúvajúcom pohybe. Stane sa tak 21. apríla 2023. Tento aspekt merkúru odoznie 15. mája 2023, opisuje veľký Horoskop. Astrologický graf predpovedá, že najkomplikovanejšími vzťahmi budú súrodenecké vzťahy. Aj tie susedské môžu byť komplikované.

Vzťahy, ktoré okolo seba šíria negatívnu energiu už z predchádzajúcich období môžu rušiť pozornosť Rýb. Horoskop 2023 považuje za nevyhnutné nastaviť svoje myslenie na tento aspekt ešte pred jeho príchodom. Nevyvolávajte hádky. Nekomplikujte náročné vzťahy ešte aj prilievaním oleja do ohňa. Retrográdny merkúr umiestnený v treťom astrologickom dome vyžaduje od každej ryby, aby bola pokojná a snažila sa podporovať osobný rast.

Nasledujúce mesiace a horoskop na rok 2023 nepredpovedajú výrazné zmeny v osobných vzťahoch ryby. Slnko, ktoré sa umiestňuje do štvrtého domu 21. mája a odoznie 21. júna 2023 dáva rybám ideálnu príležitosť na spojenie s rodinou. Karmicky sa presúvate do chvíľ, ktoré vás stotožňujú s myslením. Rodina zohráva dôležitú úlohu v tomto období, dodáva ročný Horoskop 2023.

Prejavenie záveru roka cez Horoskop Ryby na rok 2023

Mesiace máj, jún a júl 2023 sú obdobím, kedy cítite emocionálnu bezpečnosť prúdiacu od priateľov i rodiny. Sú to mocné mesiace. Záujem rýb sústredia na milovaných. Rodina teraz netrpí nedostatkom pozornosti. Viete, aký poklad sú vaši priatelia. Horoskop 2023 ryby naznačuje, že je vhodné toto obdobie použiť na pochopenie pocitov členov rodiny, i priateľov.

Je nevyhnutné prepojiť sa na novej úrovni s myslením najbližších. Spomenuté mesiace patria starostlivosti o ostatných, popisuje ročný Horoskop Ryby. Aj keď vám možno nebude zostávať dostatok času na starostlivosť o seba samého, aj tak prežijete tieto mesiace s radosťou a pokojom. Čakajú vás aj dôležité životné úlohy, ktoré prekonáte vďaka blízkosti ľudí, ktorým na vás záleží.

Od októbra nastupujú príležitosti na zapojenie blízkych do domácich prác. Keďže vám nebude zostávať dostatok času na splnenie všetkých úloh Horoskop Ryby považuje za zrejmé, že váš život podlieha istému stresu. Možno nemáte veľa času na koníčky. Preto je nevyhnutné hľadať pomoc u členov rodiny. A samozrejme aj u priateľov, podčiarkuje horoskop vzťahov na rok 2023 Ryby.

Ak existuje vo vašom okolí niekto, na koho sa môžete plne spoľahnúť, isté úlohy preneste aj na jeho plecia. Tento človek vám rád pomôže, pretože vás miluje, veští horoskop lásky 2023 ryby. V tomto období ste dôležitým členom rodiny. Práve záver roka 2023 ukáže, ktorí sú skutoční priatelia. A ktorým ľuďom na vás naozaj záleží. Je to tak preto, že sa vo vašom okolí nachádzajú iba tí ľudia, na ktorých sa môžete plne spoľahnúť.

Veští Horoskop 2023 Ryby nové priateľstvá?

V roku 2023 si užite rodinné oslavy. Prichádzajú na ne aj takí členovia rodiny, ktorí môžu roznášať negatívnu energiu medzi ostatných. Vy však viete, ako túto energiu spracovať, a to aj vďaka ročnému horoskopu. A hlavne, ak vás rodinné oslavy čakajú v sezóne znamenia rýb, alebo v iných priaznivých mesiacoch roka 2023. Ani svojich priateľov nevynechávajte z kalendára povinností. Je to milá povinnosť, ktorú by ste mali v podporovať.

Nové priateľstvá sa v ročnom horoskope 2023 neobjavujú. Záver roka, konkrétne posledný štvrťrok roka 2023 maže minulé spory, podporuje vzťahy. Je blahodárnym okamihom roka 2023. Zveľaďuje všetky pravé priateľstvá.

čaká Ryby pevné zdravie a dostatok peňazí v roku 2023? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Ryby POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Ryby


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Ryby

Horoskop 2023 Ryby & Merkúr

Horoskop 2023 Ryby | Venuša

Horoskop 2023 Ryby & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Ryby 2023 | Saturn

Horoskop Ryby 2023 a Urán

Horoskop 2023 Ryby a Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Ryby


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com