Horoskop 2023 Ryby

Negatívnou stránkou roka 2023 môže byť nedôvera voči ostatným ľuďom. Ryba má vo všeobecnosti problém stáť nohami pevne na zemi, uvedomiť si hodnoty prítomného okamihu.


Ročný horoskop 2023 Ryby - negatíva roka 2023

I počas roka 2023 môžete očakávať tranzity, ktoré negatívne ovplyvnia váš život, osobné nastavenie a smerovanie. Sústreďte sa na najdôležitejšie tranzity, aby ste ich vedeli jednoducho prekonať. V tejto časti vám horoskop 2023 predstaví tie najdôležitejšie z nich.

Počas celého roka sa ryby obávajú odmietnutia. Radšej sa spoliehate na svoju vieru. V neposlednom rade sa môžete stať obeťou sebaklamu alebo ilúzie. A to predovšetkým v osobných vzťahoch.

Horoskop lásky varuje pred nevyrovnanými vzťahmi Ryby

Dlhotrvajúce vzťahy i manželstvo môžu byť narušené s príchodom marsu do piateho domu, varuje Horoskop lásky na rok 2023 Ryby. Tento mars prepožičiava mnoho sily, no na druhej strane môže negatívne vibruje smerom k dlhodobým cieľom. A hlavne tým v osobnom vzťahu.

Ryba bude od 25. marca do 20. mája tráviť mnoho chvíľ analýzou vzťahov minulých, vraví ročný Horoskop Ryby. Uvedená pozícia marsu vyžaduje množstvo energie zo strany rýb, ktoré teraz cítia nestálosť v osobnom vzťahu. V dlhotrvajúcich vzťahoch môže mars blokovať dôveru, varuje Horoskop vzťahov 2023 Ryby. Navyše, môže vyvolávať pocity žiarlivosti. Rybám prepožičiava aj mierne agresívne jednanie.

V tomto období tak môžete mať sklony k žiarlivosti. Horoskop 2023 ryby radí neobviňovať partnera z vecí, ktoré ani neurobil. Ak chcete mať v živote jasno, musíte využiť komunikačnú silu planéty merkúr umiestnenú v druhom dome astrológie. Takto postavený Merkúr dáva Rybe možnosť komunikovať ohľadom problémov vo vzťahu a zasahuje i ročný Horoskop 2023.

Navyše, umiestnenie marsu cez ročný Horoskop Vodnár predpovedá, že na vaše deti vyvíjate väčší tlak. Chcete sa prostredníctvom nich realizovať. Používate značnú silu a intenzitu… Aj akékoľvek prostriedky pre vybudovanie úspešnej životnej cesty vašich detí. Kvôli tomu môžu vaše deti cítiť obrovský tlak na ich osobu, varuje veľký Horoskop vzťahu Ryby 2023. Takto sa môžu zhoršovať aj vaše vzájomné vzťahy.

Horoskop Ryby 2023 vníma Mars ako nositeľa energie

Veľkú energiu s marsom umiestneným v 5. dome dávate do osamostatnenia. Takto usídlený Mars môže navyše zvýrazniť nesprávne návyky, podčiarkuje ročný Horoskop Ryby. Hlavne návyky tých z vás, ktorí majú sklon k hazardovaniu, alebo k iným nesprávnym návykom ohľadom financií. Každá ryba by sa mala vyhýbať hazardu počas celého roka 2023, no hlavne od marca do mája 2023, zdôrazňuje Horoskop peňazí Ryby na rok 2023.

Počas toho, ako na rybu pôsobí negatívne aspektovaný merkúr, nastáva aj pohyb retrográdneho merkúru v treťom dome. Táto fáza cúvajúceho merkúru znamená cez horoskop 2023 sústredenie prevažnej energie na porozumenie druhému. Keďže tieto dni sú blokované rušivými aspektami, táto snaha je astrologickými tranzitmi blokovaná.

Od 25. marca až do 20. mája, kedy pôsobí nielen mars, a neskôr aj cúvajúci merkúr, sa u nejednej ryby objavujú problémy so súrodencami. Prichádzajú hádky, predzvestuje Horoskop Váhy 2023. Problémy ohľadom financií, dedičstva, minulých nepríjemných konfrontácií. Uvedené astrologické aspekty narušujú duševný prejav Rýb.

Pod vplyvom prebiehajúcich kozmických energií Horoskop prorokuje, že nedokážete dosiahnuť plynulosť vo vašej komunikácii. Hľadáte slová. Nedokážete sa správne vyjadriť. Môžete byť utlačený do úzadia, keďže vám chýba dominancia. Práve takto sa prejaví rok 2023 v negatívnom význame v prvom období roka, ktoré sa u rýb považuje za rušivé.

Horoskop Ryby však opisuje aj ďalšie negatívne vibrácie na tento rok

Za nasledujúci negatívny aspekt považuje Horoskop Ryby 2023 umiestnenie venuše v cúvajúcom pohybe, v 6. astrologickom dome. Venuša bude v retrográdnom pohybe počas dlhšieho obdobia - od 23. júla do 4. septembra 2023. Od augusta, až do októbra, zároveň vnímate aj merkúr umiestnený v siedmom dome, taktiež v spätnom procese. Tieto dva astrologické aspekty vytvárajú obrovský tlak na každého z vás. Sústreďujú sa prevažne na vaše vzťahy, a v neposlednom rade aj na zdravotné návyky.

Venuša v šiestom dome môže poškodiť zdravie. Preto je opatnosť nevyhnutná. Napríklad pri šoférovaní, no tiež pri akejkoľvek inej rizikovej činnosti, ktorá môže poškodiť vaše zdravie.

Zdravotný horoskop ryby 2023 predpovedá, že tento rok vás obohatí o mnoho stresu. Prichádza totiž obdobie umiestnenia venuše v šiestom dome, ktoré je v tomto smere najrušivejšie. Horoskop 2023 Rybám radi udržiavať zdravý životný štýl. Jazdite opatrne. Pretože horoskop na rok 2023 ryby hodnotí, že práve venuša umiestnená v 6. astrologickom dome môže byť zodpovedná za isté nehody, ktoré vás v roku dvetisíc dvadsaťtri čakajú. Opatrnosť pri šoférovaní sa vyžaduje počas celého roka. No zvýšenú pozornosť venujte šoférovaniu hlavne od 23. júla do 4. septembra, hovorí astrologický graf na rok 2023.

Od júla až do októbra sú teda energie vyrušené viacerými vplyvmi cúvajúcich planét. Navyše vás čaká aj Merkúr v nepriaznivom umiestnení. Snažíte sa analyzovať minulosť. Chcete získavať informácie o tom, aké chyby ste v minulosti urobili. Hlavne vo vzťahu. Svet vidíte očami druhých ľudí, čo je pozitívna tvár tohto merkúru.

Horoskop Ryby 2023 vraví že problémy prekonáte jednoduchšie

V negatívnom význame však môžete prežívať frustráciu z rodiny a kariéry. Ak veci nejdú podľa vašich predstáv alebo snov, môžu vás tieto pocity vohnať do nepríjemných myšlienok, až do depresie. Horoskop opäť odporúča vsadiť na aromaterapiu. Prioritne na jazmínový a pomarančový olej, ktoré sú olejmi roka.

Umiestnite oleje do aromalampy, aby ste odstránili zlosť, a depresívne myšlienky z vašej mysle. Koniec júla, až začiatok septembra 2023 je teda obohatený negatívnejšími astrologickými vibráciami. Čaká vás nervozita, frustrácia, problémy s osobným dlhotrvajúcim vzťahom, problémy v manželstve...

Nejednu rybu upozorňuje horoskop 2023 aj na komplikované vzťahy v rodine. Hlavne so súrodencami. Silne aspektované obdobie od augusta, až do začiatku októbra je karmicky povedané obdobím ohnivých síl, ktoré ovplyvňujú jednoduché nasmerovanie života ryby. Všetky veci, ktoré sa rozhodnete v týchto mesiacoch roka 2023 urobiť pôjdu pomalšie. August a september predstavujú 2 najkomplikovanejšie mesiace aktuálneho roka.

Musíte si vopred vytvoriť pevnú a odolnú schránku, aby ste prekonali túto negatívnu konštaláciu astrologických aspektov. Horoskop 2023 ryby špecifikuje, že v tomto období máte možnosť obrátiť sa na blízkych, ktorí vám môžu pomôcť v prekonávaní ťažších období. Aj keď nebudú vzťahy najideálnejšie, vždy môžete hľadať podporu u druhej ryby, alebo u znamenia zverokruhu Ryby. S týmito znameniami dosahujete najsilnejšiu kompatibilitu i vtedy, keď už nevládzete kráčať ďalej.

Nervozitu, ktorá sa prejaví s príchodom uvedených dvoch mesiacoch roka bude veľmi komplikované odstrániť. Preto vám ročný horoskop ryby odporúča viac cvičiť. Čerpajte aj energiu od slnka, prostredníctvom prechádzok alebo výletov s milovanými. O tom však už hovorí horoskop pozitívnych tranzitov na tento rok.


Ročný horoskop 2023 Ryby - pozitíva roka 2023

Astrologický graf 2023 naznačuje i pozitívne aspekty, ktoré pôsobia na energie rýb. V tejto časti sa horoskop dobra 2023 ryby sústredí na najdôležitejšie astrologické energie, ktoré ovplyvnia dlhotrvajúce vzťahy, kariéru, zdravie rýb v roku 2023.

V úvode roka, do 18. januára môžu dve cúvajúce planéty astrológie ovplyvňovať rýchlejšie napredovanie aj veľký Horoskop Vodnár. Od 18. januára sa však situácia vylepší. Vďaka prechodu merkúru do priamej pozície dokážete lepšie pochopiť seba samého. Vďaka tomu sa z vás stáva vynikajúci rodič, priateľ i partner.

Všetky astrologické aspekty od 18, januára, až do 25, marca sú mimoriadne pozitívne pre Horoskop budúcnosti Ryby 2023. Máte možnosť budovať lepšie vzťahy a dôveru so sebou samým, i s vaším okolím. Navyše, astrológia predpovedá tomuto obdobiu lepšie finančné zabezpečenie. Ak vás v predchádzajúcom období trápili financie, s príchodom druhej časti februára 2023 sa môže vaša finančná situácia rýchlo vylepšiť.

Môže to byť vďaka partnerovi. Alebo aj vďaka vynikajúcim komunikačným zručnostiam, ktoré vám dáva prechod merkúru z prvého do druhého domu. Február aj marec 2023 sú teda vhodnými mesiacmi na meditáciu, i na doriešenie akýchkoľvek problémov, ktoré sa týkali financií. Dobre urobíte, ak si vypracujete minulú analýzu vašich príjmov a výdavkov.

Horoskop Ryby posudzuje Druhý štvrťrok 2023

Od 25. marca sú energie na základe predpovede horoskopu komplikovanejšie. Merkur v cúvajúcom pohybe v treťom dome však nieje iba negatívnym aspektom odohrávajúcim sa od 21. apríla do 15. mája. Jeho cúvajúca pozícia vám dáva príležitosť vrátiť sa do minulosti. Pocity, ktoré s minulosťou súviseli nemusia byť iba negatívne.

Aj keď sa budete potýkať s problémami vo vzťahoch, nezúfajte, upozorňuje ročný Horoskop ryby. Tieto energie retrográdneho merkúru sú síce považované za negatívne, no máte možnosť vrátiť sa k tomu, čo v minulosti bolo. Chyby viac neopakovať. Máte príležitosť analyzovať svoje myšlienky.

Aj keď to nemusí byť pre každú rybu príjemné, tento cúvajúci merkúr môžete využiť vo váš prospech, ak zabudnete na nervozitu a vyradíte ju zo svojho života. Sústreďte sa na využitie astrologických aspektov. Posuňte sa vpred.

Tehotenský Horoskop Ryby 2023

Ďalšími priaznivými mesiacmi, ktoré spomína aj tehotenský horoskop ryby 2023 sú mesiace máj a jún 2023. A rovnako tak aj úvodná časť júla. Toto obdobie je veľmi silné pre každú rybu,ktorá túži po rozšírení rodiny. Tehotenský horoskop 2023 ryby predpovedá veľmi silné astrologické aspekty, ktoré podporujú plodnosť.

Nielenže je venuša umiestnená v 5. dome, ale aj mars v šiestom dome povzbudzuje vaše zdravie. Dáva vám potrebnú silu na prekonanie akýchkoľvek náročných problémov ohľadom vášho zdravia a nepríjemných myšlienok. Práve vďaka tomu Horoskop vraví, že vás čakajú veľmi príjemné tri mesiace roka 2023. Tie sú silné nielen pre ryby, ktoré sa rozhodnú urobiť veľký životný krok smerom k rozšíreniu rodiny. Sú priaznivé aj pre ryby, ktoré túžia vstúpiť do manželského zväzku.

Obdobie od mája až do konca júla je na toto rozhodnutie ideálne. Od 23. júla však nastupuje svojím pôsobením retrográdna venuša v šiestom dome, zdôrazňuje veľký Horoskop Ryby. To môže zasiahnuť energiu aj silu. Od tohto dátumu, až do úvodu októbra sú energie skôr negatívnejšie. Neprekoná ich ani priaznivejšia pozícia slnka. Mars vo 8. dome navyše podporuje nervozitu, a možno i nesprávne rozhodnutia.

Október a ďalšie mesiace skúma Horoskop Ryby 2023

Priaznivejšie tranzity nastávajú už od októbra, až do príchodu roka 2024. V tomto období sú pozície astrologických aspektov i ročný Horoskop 2023 sústredené hlavne na osobné vzťahy každej ryby. Venuša sa totiž dostáva do 7. domu v priamej pozícii. Venuša zohráva kľúčovú úlohu pri dobrých osobných vzťahoch, pre trvácne manželstvo, pre správne rozhodnutia ryby.

Tehotenský horoskop 2023 ryby opäť považuje toto obdobie za mimoriadne plodné. Správnym obdobím na svadbu, a na manželské zväzky sú ďalšie mesiace - od októbra, až do 13. decembra 2023.

Ak plánujete v roku 2023 svadbu vyberte si mesiace február, marec a prvú časť apríla, jún júl, a mesiace október, november, a prvú dekádu decembra. Horoskop manželstva na rok 2023 Ryby hodnotí tieto mesiace ako najšťaswtnejšie. Uvedené dni sú rovnako vhodné pre dlhotrvajúce manželstvo, podpisovanie zmlúv, dôležité životné rozhodnutia. Počas týchto mesiacov sa netvoria astrologické aspekty, ktoré by rušivo zasahovali váš dobrý úsudok.

Čo sa týka pracovného nasadenia rýb, horoskop nepredpovedá veľké rušivé efekty na kariérne napredovanie vášmu znameniu zverokruhu. Pozitívne aspekty nastávajú až so záverečnými dvoma mesiacmi roka 2023 - s mesiacom november a december. Spomenuté mesiace sú orientované smerom na kariéru rýb. Zároveň aj na dlhodobé ciele. Zlepšujú aj vašu reputáciu.

Horoskop Ryby 2023 posudzuje i posledné mesiace

Do života rýb vnášajú posledné 2 mesiace roka trocha mužskej energie, ktorá je v tomto smere vítaná. Pomáha vám totiž prekonať konkurenciu. Tieto mesiace sú teda priaznivé aj pre nezamestnané ryby, ktoré túžia uchytiť svoju životnú šancu v zamestnaní.

Október a ročný Horoskop Ryby navyše naladí každú nezamestnanú rybu aj na koketovanie s pracovnou príležitosťou v zahraničí. Nemusíte sa báť urobiť toto rozhodnutie, ak k nemu pristúpite v záverečných troch mesiacoch roka 2023. Posledný štvrťrok opisuje ročný Horoskop 2023 ako najúspešnejší z kariérneho napredovania pre rybu. Čo sa týka financií, u tých budú energie komplikovanejšie.

Retrográdne pohyby astrologických aspektov, hlavne venuše, totiž upozorňujú cez ročný Horoskop rybu na hazardné hry, ktoré by mohli negatívne zasiahnuť financie v strede roka. Navyše, čo si neušetríte s príchodom roka, to vám bude v druhej časti roka chýbať. Z finančného hľadiska je teda podľa horoskopu Ryby rok 2023 komplikovanejší. V úvode roka vás financie nebudú trápiť, no v závere roka môže byť situácia opačná.

Z pozitívneho hľadiska však ročný Horoskop 2023 očakáva rovnovážny finančný rozpočet. V úvode roka 2023 sa vám podarí pod vplyvom priaznivých energií ušetriť viac peňazí, ktoré by ste si mali odložiť. Zdravotný ale aj finančný horoskop 2023 ryby varujú pred míňaním peňazí na zlozvyky, ktoré ohrozujú nielen vaše zdravie, ale aj celkový finančný rozpočet 2023.

Čo čaká na znamenie Ryby v nasledujúcom období? Ako ovplyvní láska a ďalšie energie život Ryby, aké zmeny veští Horoskop pre znamenie Ryby a rok 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Ryby POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Ryby


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Ryby

Horoskop 2023 Ryby & Merkúr

Horoskop 2023 Ryby | Venuša

Horoskop 2023 Ryby & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Horoskop Ryby 2023 | Saturn

Horoskop Ryby 2023 a Urán

Horoskop 2023 Ryby a Neptún

Pluto cúvajúce a Horoskop 2023 Ryby


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com