Horoskop 2023 Panna

U Panny môže byť najväčším problémom roka 2023 príliš veľa kritiky voči sebe samému. Ako už horoskop spomenul v predchádzajúcom úvode do roka 2023, panna môže čeliť aj vzťahom, ktoré budú v rozpore s rozumom a citmi. Tieto vzťahy sa môžu ukázať počas mesiaca Marec 2023. Ale aj v závere roka. Konkrétne v mesiaci december 2023.


Ročný horoskop 2023 Panna - negatíva roka 2023

Takéto vzťahy môžu byť problematické pre pannu, ktorá sa chce orientovať rozumom. Srdce môže niekedy zatemniť správne rozhodovanie. Hlavne v decembri roka 2023 má panna tendenciu upriamovať svoju pozornosť na také vzťahy, ktoré sú detinské a nemajú dlhé trvanie, prizvukuje ročný horoskop. Marec 2023 je tiež komplikovaný mesiac, pretože energie astrologických aspektov sa sústreďujú na siedmy dom.

Znamenajú, že panna teraz zabúda na logické myslenie a analytické uvažovanie, pretože srdce teraz stojí v popredí vašich pocitov. Horoskop Panna upozorňuje aj na nedostatok energie, ktorá sa môže objaviť s príchodom druhého retrográdneho merkúru od 21. apríla do 15. mája. Panna má pocit, že musí stihnúť všetko. Nemá ale energiu na to, aby zastrašila dôležité poslanie. Zameriavate sa na nedokončené úlohy. Robia vám starosti mnohé povinnosti. Nemáte čas na seba samého, dodáva v závere ročný Horoskop 2023 Pannny.

Z týchto dôvodov je 21. apríl až 15. máj veľmi rušivým obdobím, ktoré môže pannu obrať o mnoho energie. Tento spätný merkúr blokuje aj vašu schopnosť vyjadrovať sa, správne komunikovať... Je možné, že budete mať problém tiež akceptovať svoje vlastné túžby a pocity, popisuje Horoskop Panny na rok 2023. Niektorá panna totiž túži po cestovaní, po učení a spoznávaní nových krajín. Tento retrográdny merkúr vás nasmeruje na myšlienky, ktoré vás oslobodzujú od obáv.

Astrologické aspekty zasahujú Horoskop Panna 2023

Horoskop na rok 2023 panna dôrazne podčiarkuje, aby ste sa vyhýbali akýmkoľvek veľkým zmenám, alebo dôležitým rozhodnutiam počas aprílového a májového spätného merkúru. Podľa predpovede Horoskopu Panna sú Máj, jún a júl 2023 mesiacmi, ktoré Pannu zahltia obrovským množstvom pracovných povinností. Môže sa stať, že panna sa sústredí na svoju prácu do takej miery, že má problém užívať si voľné chvíle.

V tomto období totiž zasahujú astrologické aspekty desiaty dom, ktorý je spojený s prácou, a s dlhodobými cieľmi. Horoskop 2023 ešte varuje pred viacerými znameniami zverokruhu, ktoré by mohli z pracovného hľadiska v tomto období narušiť vašu dobrú reputáciu. Ide hlavne o kolegiálne vzťahy panny na so znameniami váhy, blíženci, a so znamením ryby.

Týmto znameniam by ste nemali dôverovať ohľadom vašich osobných problémov, ak sú tieto znamenia vašimi kolegami, doporučuje ročný Horoskop Panna. Snažte sa vzťahy v týchto troch mesiacoch - máj, jún a jú,l s týmito ľuďmi v práci udržiavať na profesionálnej úrovni. Nielen planéta merkú rje počas roka 2023 retrográdna. Horoskop panna na rok 2023 opisuje aj vplyv retrográdneho saturnu od 17. júna do 14. novembra. Uvedený Saturnov pohyb je spätný v siedmom dome panny. Pozor na urýchlené rozhodnutia. A hlavne na urýchlené záväzky.

Každá panna, ktorá v roku 2023 plánuje veľké rozhodnutia ohľadom osobných vzťahov, alebo manželstvá, by mala v tomto období pribrzdiť. Horoskop Panna 2023 predvída, že Saturn v tejto pozícii totiž hovorí o tom, že prílišná snaha ohľadom vytvorenie harmónie s ostatnými vás môže veľmi vyčerpať. Potrebujete sa emočne dostať do stabilného prostredia, kde sa cítite chránený. To miesto musí byť pre vaše emócie bezpečné. Stabilizujúca kotva, ktorú do vášho vzťahu prinesie istý človek môže byť blahodárna pre vašu dušu. No na druhej strane to môže zahmliť váš intelekt, vykladá v závere Pannám Horoskop 2023.

Karmický povedané, táto konštelácia saturnu v spätnom pohybe vám dáva možnosť posunúť svoj život vpred ohľadom vašich emócií a lásky. Horoskop 2023 vám radí neunáhliť sa. Hlavne nezadaná panna sa totiž môže ponáhľať do manželstva, ktoré bude v budúcnosti nepraktické a neharmonické. Na manželské zväzky nie je vhodné obdobie od 17. júna do 14. novembra.

Ak ste teda panna, ktorá plánuje manželský zväzok v roku 2023, dni pohybu retrográdneho merkúru a tiež cúvajúci Saturn vynechajte z tohto plánovania. Horoskop Panna 2023 dôrazne radí. Nielen že sa môže mnoho ohľadom svadby skomplikovať. Aj vaše rozhodnutia môžu byť rušivé pre vaše budúce šťastie. Astrologický graf ďalej naznačuje rušivý tranzit, ktorým je tretí retrográdny merkúr. Vyskytujúce sa od 23. augusta do 15. Septembra 2023. Cúvajúci merkúr sa odohráva v prvom astrologickom dome.

Túžba vplýva na rozhodnutia aj Horoskop Panna 2023

Panna túži po rýchlom posune vpred, či už v oblasti emócií, kariéry alebo financií. Niektorá panna túži po rýchlom zlepšení zdravia. Dúfa, že zdravie bude rýchlo napredovať, prorokuje Horoskop Panna. Tieto myšlienky má na svedomí práve retrográdny merkúr, ktorý chce veci hneď, rýchlo, bez kompromisov. Merkur však pripomenie, že takto veci nefungujú. Netrpezlivosť, ktorá je teraz súčasťou života každej panny sa pretláča do vašich pracovných aj osobných vzťahov, číta na záver Horoskop osud Panne.

Celú svoju energiu sústredíte na túžbu, ktorú chcete uspokojiť. A na osobné napredovanie. Tento retrográdny merkúr môže do veľkej miery narušiť psychickú rovnováhu každej panny, háda pravdivý Horoskop Panna. Netrpezlivosť a premenlivá energia vás vrhá vpred bez toho, aby ste používali svoju najsilnejšiu zbraň roka 2023 - analytické myslenie. Horoskop 2023 Panna vykladá, že máte pocit že už včera bolo neskoro na úlohy, ktoré ste mali splniť. Na veci, ktoré ste chceli prežiť.

Problémy s posudzovaním času, a vašich túžob preto spôsobujú veľkú nerovnováhu vo vašom živote. Pozor by ste si mali dávať počas každej fázy tohto retrográdneho procesu. A to počas všetkých dní od 23. augusta do 15. septembra, vraví ročný horoskop. Aj keď sa v tomto období odohráva sezóna panny, kedy oslavuje každá panna svoje narodeniny, je nevyhnutné uvedomiť si, že veci ktoré ste nestihli možno nemusia byť urobené. Takto sa na vaše okolie dívate triezvym pohľadom. Nebudete sa trápiť tým, že nestíhate urobiť veci, ktoré sú podľa vás dôležité. Niekedy je menej viac, pripomína horoskop 2023 panna.

Horoskop Panna 2023 je varovaním aj pre záver roka

Energie záveru roka 2023 budú prevažne priaznivé. Odohrajú sa aj niektoré astrologické aspekty, ktoré môžu ohroziť vašu dobrú karmu. Hlavne mesiac december 2023 je pre pannu mimoriadne náročným mesiacom. Nielenže sa vaša myseľ orientuje na dobré rodinné vzťahy, ktoré chcete opraviť aj v prípade iich minulého narušenia. Pracujete tak tvrdo na stotožnení vašej rodiny s vašimi názormi, že možno zabúdate na oddych, a iné povinnosti, ktoré vám v roku 2023 ešte zostávajú, dodáva veľký horoskop.

Prevažné množstvo astrologických aspektov decembra je nastavených tak, aby vám umožnili zmieriť sa s istými členmi vašej rodiny, s ktorými bola minulosť komplikovaná. Najmä so súrodencami, susedmi, rodičmi. December si podľa astrologického grafu a horoskopu doslova vyžaduje spoločenskú akciu, na ktorú budú pozvaní všetci vaši blízki. I tí, s ktorými ste prednedávnom stratili dobré vzťahy. Až do 13. decembra nastáva obdobie vyžadujúce si nápravu všetkých disharmonických rodinných vzťahov.

Nebude to pre vás jednoduché obdobie, vystríha ročný Horoskop 2023. Vyžaduje si totiž mnoho úsilia, ale aj námahy od každej panny. Z toho dôvodu vás môže december veľmi vyčerpať. Navyše, k týmto decembrovým energiám sa pridáva posledný retrográdny merkúr pohybujúci sa cez piaty a štvrtý astrologický dom panny. Čo to znamená?

Negatívna Karma a Horoskop Panna 2023

Z hľadiska karmy vás neopustia myšlienky, ktoré súvisia s minulosťou, s minulými rokmi, a s problémami v rodinných vzťahoch. Dívate sa prevažne na potreby vašej vlastnej rodiny, veští ročný Horoskop. Zabúdate na seba samého, a na vaše potreby. Váš sebarozvoj je týmto retrográdnym procesom taktiež, až do roka 2024 blokovaný.

IV týchto okamihoch je nevyhnutné udržiavať korunnú čakrou v rovnováhe. Korunná čakra je vašou čakrou roka 2023. Je spojená tiež s farbou roka panny, ktorou je fialová. Ako teda podľa astrologického grafu vidíte, rok 2023 je obohatený aj o mnoho negatívnych astrologických aspektov, ktoré ovplyvnia život panny.

Ako už horoskop 2023 panna spomenul, na prekonanie týchto astrologických energií, negatívneho charakteru, je nevyhnutné pracovať so svojou dušou, so svojou mysľou. Vaša identita bude tým, s čím sa chcete počas roka 2023 stotožniť, predvída veľký Horoskop Panna. Negatívnymi energiami, ktoré sa do tohto roka pretláčajú je hlavne netrpezlivosť, prílišné nároky na seba samého, veľká kritika, obavy, či emocionálna uzavretosť.

Aj keď panna patrí k najopatrnejším znameniam zverokruhu, záver roka 2023 a jeho presný Horoskop vás môže prekvapiť rozhodnutiami, ktoré budú impulzívne, nepremyslené, pre budúcnosť panny rušivé.

Aké pozitívne správy prináša ročný Horoskop pozitívnych aspektov Panna 2023?

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Panna POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Pannu


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Panna

Horoskop 2023 Panna & Merkúr

Horoskop 2023 Panna & Venuša

Horoskop 2023 Panna & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Panna 2023 a planéta Saturn

Pravdivý Horoskop Panna 2023 a Urán

Presný Horoskop 2023 a planéta Neptún u znamenia Panna

Pluto cúvajúce a Horoskop Panna 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com