Horoskop Váhy: Október 2024

Presná predpoveď na Október 2024 pre znamenie Váhy

V tomto mesiaci nezabúdajte prejaviť svoje city a nálady. Nebuďte utiahnutí do seba a dajte okoliu najavo, ako sa v skutočnosti cítite. Ak máte skutočného priateľa, skúste sa s ním podeliť o vaše starosti a trápenia. Veľmi ochotne a rád vám poradí v ťažkých chvíľach. S odstupom času sa na veci budete dívať inak a starosti, ktoré vás potrápia začiatkom mesiaca sa koncom mesiaca upokoja a vy sa budete môcť nadýchnuť čerstvej vône úspechu. Robte veci s radosťou a prestaňte sa zaťažovať problémamy ostatných. Nič nie je také tragické ako sa zdá. Ostatný si musia svoje starosti riešiť po svojom. Vy sa teraz musíte zamerať hlavne na seba, aj keby ste mali na ostatných pôsobiť sebecky. Mocný mesiac vás navedie na dráhu plnú energie a poznania.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2024 Váhy:

Tento mesiac dobre pochopíte svoje duševné túžby. Tak ako aj váš partner, aj vy túžite po väčšej frekvencii dotykov a po blízkosti milovanej osoby. Ak sa už dlhšie cítite osamelo snažte sa s tým skoncovať a viac sa venujte svojmu partnerovi, ktorý vás miluje. Ak máte o niekoho záujem a ste stále bez partnera, je načase povedať mu to. Nie je nič horšie, ako žiť v neistote, ktorá vás trápi a zožiera. Úprimnosť je niekedy cennejšia než tajomstvá vo vašom vnútri. Máte priestor sa v tomto mesiaci odhodlať k dôležitým krokom, ktoré vás veľa naučia. Dozviete sa buď nie, alebo áno, no budete mať jasno a vaša duša sa oslobodí od nevedomosti, ktorá vás trápi. V tomto mesiaci si zaslúžite oddych a preto by bol vhodný čas navštíviť vašu rodinu, ktorá sa návšteve poteší. Ak sa budete cítiť vystresovane, alebo unavene, práve rodinná pohoda vám dopomôže k lepšiemu životnému smerovaniu a k získaniu nových energií. V tomto mesiaci nezasahujte do rozhodnutí vášho dobrého priateľa. Neraďte mu, pretože by si mohol myslieť, že mu radíte zle.

Mesačný Horoskop Zdravia Váhy na Október 2024:

V tomto mesiaci vás život odbremenil od pocitov stresu, ktorý v poslednom období zhoršoval vaše fyzické aj psychické zdravie. Pocit únavy a vyčerpania sa v tomto mesiaci vytratí, a to hlavne v prvom týždni, kedy budete pociťovať svoje vitálnejšie ja. Toto obdobie je tak skutočne vhodné na to, aby ste sa zamerali na ostatné oblasti vášho života, alebo na potreby vašich blízkych. S nástupom vašej dynamickej energie máte tiež možnosť pomôcť niekomu, kto potrebuje psychickú podporu. Horoskop na tento mesiac vám radí, aby ste aj ostatných členov vašej rodiny zapojili do vašich koníčkov, ktoré vás budú baviť spoločne. Môžete si užívať pohodový a energicky mesiac, ktorý by ste mali zdieľať aj s ostatnými.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2024 Váhy:

V tomto mesiaci sa vám v pracovnej oblasti objavia nové možnosti uspieť. Sledujte signály okolo, ktoré vplývajú na vašu pohodu v zamestnáni. Dávajte si však pozor na neprajníkov a ak máte dobrý nápad, nehovorte ho nikomu. Príde čas, kedy budete môcť svoje skvelé nápady odprezentovať. Kolegovia vám budú v tomto mesiaci nápomocní. Ak niečomu nerozumiete, nebojte sa opýtať. Možno to vyriešite skôr a lepšie, ako keby ste sa nad tým trápili len vy.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2024 v znamení Váhy sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Váhy, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Váhy a objavte, čo pre vás mesiac Október 2024 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2024 Váhy - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Váhy . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Váhy, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Váhy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com