Horoskop Ryby: Október 2024

Presná predpoveď na Október 2024 pre znamenie Ryby

Už dávno viete, že vo vašom okolí sú ľudia, s ktorými nemá význam rozoberať nič dôležité. Už konečne prestaňte rozoberať dôležité témy s ľuďmi, ktorí vám spôsobujú čerpanie vašej energie. Nesprávajte sa však arogantne, ste dosť ineligentný na to, aby ste si vedeli týchto ľudí držať od tela elegantne a s gráciou. Dávajte si tiež pozor na to, ako o ostatných hovoríte. Štipľavé a neuctivé poznámky by mohli rozrušiť vaše okolie, ktoré by sa na vás začalo dívať úplne inak. Buďte pripravený na to, že v tomto mesiaci dostanete zaujímavú ponuku od niekoho, koho ste už dlhšie nevideli. Rozhodujte sa múdro a emócie nechajte na druhej koľaji. Nech vám neradia v tom, kam bude smerovať vaša životná cesta.

Horoskop Lásky a Vzťahov Október 2024 Ryby:

Venuša prinesie do vášho života v tomto mesiaci krásu a potrebnú nádej. Spoliehajte sa viac na seba a skúste objaviť čaro samostatnosti. Budete pôsobiť na svojho partnera ako mocná osoba, ktorá dokáže všetko aj sama. Bude vás obdivovať a túžiť po vás ešte viac. Nezabudnite mu však prejavovať vašu lásku, inak by mohol začať žiarliť. Nezadaní spoznajú v tomto období zaujímavú osobu. Bude to niekto nový, alebo človek, na ktorého sa budete zrazu dívať úplne inak. Uvedomte si, že až vtedy ak človeka dobre spoznáte môžete skutočne objaviť jeho hodnotu. Platí to aj opačne. Každú osobu sa snažte spoznať bližšie predtým, než jej odovzdáte svoje srdce a stratíte svoju hlavu omámenú láskou. V rodinnom živote môžu nastať mierne roztržky. Vplyv negatívneho astrologického vyžarovania prináša nervozitu a napätie do rodinných vzťahov, hlavne v prvej polovici mesiaca. Všetko by však mohlo byť inak, ak by vám niekedy aj niekto pomohol. Preto sa nebojte požiadať o pomoc. Medzi priateľmi budete cítiť pohodu a dokonca vám niekto z priateľov skvele poradí. V prvej polovici mesiaca je vhodná doba na kávičku s jeným priateľom, ktorý je vám najbližší.

Mesačný Horoskop Zdravia Ryby na Október 2024:

Práve po duševnej stránke ste v posledom mesiaci cítili istú nepohodu a vaša psychika tým mohla trpieť. Počas celého tohto mesiaca sa zamerajte hlavne na seba a na svoju pohodu. Ak vás hlavne v prvých dňoch tohto mesiaca potrápi prechladnutie, či chrípka, nepodceňujte to a vyhľadajte lekára. Dávajte si tiež pozor na ostré slnko a vždy používajte ochranný krém s vysokým faktorom a slnečné okuliare s uv filtrom. Zanedbanie tejto veci by vám mohlo privodiť obrovské problémy, pretože vaša pokožka je nesmierne citlivá na vonkajšie vplyvy. Tento mesiac zabudnite na návštevu solária. V prípade, že chcete zlepšiť kvalitu svojej pleti, zaraďte do stravy viac kyseliny listovej a nezabúdajte na zinok a železo.

Horoskop Peňazí a Práce na Október 2024 Ryby:

Počas tohto mesiaca môžete hľadať nové cesty na to, ako uspieť. V práci sa neponáhľajte a radšej sa zamerajte na kvalitu odvedenej práce. Vaše pracovné nasadenie bude v prvej polovici mesiaca vysoké a tak môžete ukončiť viaceré povinnosti, ktoré na vás čakali. Nevyhýbajte sa viac vašim povinnostiam, ktoré sa v strede mesiaca upokoja a tak budete mať viac času na oddych aj popri pracovných povinnostiach. Uvedomte si, že nie všetci kolegovia sú aj vašími priateľmi. Pouvažujte nad tým komu čo hovoríte a radšej si niekedy zahryznite do jazyka.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Október 2024 v znamení Ryby sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Ryby, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Ryby a objavte, čo pre vás mesiac Október 2024 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Október 2024 Ryby - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Ryby . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Ryby, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Október s Horoskop a Tarot!


Horoskop Október 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Ryby:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com