Horoskop 2023 Panna

Rok 2023 štartuje s veľmi výrazným umiestnením merkúru v piatom dome. Merkúr na Pannu pôsobí do 18. januára. Nachádza sa v tretej fáze pôsobenia, podčiarkuje ročný Horoskop vzťahov Panna 2023. Vplýva aj na lásku a romantické vzťahy každej panny, pretože piaty dom je domom plodnosti, ale aj dramatických stretnutí.


Horoskop predstavuje Panna na rok 2023 - 2024

Horoskop 2023, hovorí o láske a o dlhodobých partnerských vzťahoch panny. Preto definuje, že tento prvý aspekt roka 2023, ktorý pretrváva z minulého roka vám radi vrátiť sa k minulosti. Merkúr, ako vládnuca planéta vám teraz dáva silu na návrat späť, popisuje energiu ročný Horoskop 2023. Využite návrat k napraveniu niektorých zlých rozhodnutí. Tieto rozhodnutia sa v minulosti týkali hlavne romantických vzťahov. Afér, alebo zábavy, ktorá viedla k poškodeniu dlhotrvajúceho partnerského vzťahu.

Teraz máte možnosť získať späť stratené, vraví pravdivý Horoskop Panny 2023. Či už je to dobrá reputácia, lepší vzťah s partnerom, krajší pohľad na svet. Napravíte čokoľvek, čo súvisí s minulosťou. I s vašou osobnou emocionálnou bezpečnosťou. Merkúr, ako váš vládca, vám teraz dáva super schopnosť aby ste maximalizovali výhody tohto tranzitu. A to prostredníctvom liečivej sily a spomienok, ktoré teraz viete pretvoriť na pozitívne, číta Horoskop v závere osud Panny na rok 2023.

Retrográdny merkúr vás v prvých osemnástich dňoch roka 2023 povzbudzuje, aby ste si opäť vytvorili pohodlné miesta na tomto svete, ktoré vám prinášajú pocit bezpečia a emocionálnej harmónie. Emócie zohrávajú dôležitú úlohu pre život, zvýrazňuje a pripomína ročný Horoskop Panna. Pre blahodárny pocit každej panny v roku 2023.

Okolo lásky sa najviac udeje v úvodných troch mesiacoch. No aj neskôr, keď sa saturn v cúvajúcom pohybe dostáva do siedmeho domu. Láska v dlhotrvajúcom partnerskom vzťahu vás osloví aj počas augusta 2023, predzvestuje Horoskop lásky 2023. Nevynechá svoje pôsobenie ani v záverečných mesiacoch. V tých však už cez rodinu, a iný druh lásky, ktorou je láska k blízkym, priateľom, a k rodine.

Merkúr zasahuje Horoskop 2023 Panna

Čo sa však týka dlhotrvajúcich vzťahov, najväčšiu šancu na nápravu vám prináša prvý retrográdny Merkúr 2023. Už od roku 2022, teda od jeho záverečných dní, cítite tento silný tranzit vášho vládcu. Január je teda mesiacom, ktorý môže byť zlomový, zvýrazňuje Horoskop Lásky Panna 2023. V ktorom môžete hneď napraviť to, čo ste v roku 2022 ohľadom vášho vzťahu pokazili. K tejto náprave budete otvorený nielen vy, ale jednoznačne aj váš partner, ktorý vás vypočuje, nechá si veci vysvetliť. A rovnako pristupujete aj vy vo vzťahu k partnerovi.

Ak sa minulosť týka jeho zlých rozhodnutí je teraz čas, aby ste mu dali priestor na vysvetlenie, navrhuje ročný Horoskop Panna. Ideálnym obdobím na zveľaďovanie a prehlbovanie osobných vzťahov je aj čas, kedy sa venuša dostáva do siedmeho domu, vraví osobný horoskop. Tam pôsobí od 27. januára, až do 20. februára 2023. Tento presun venuše, siedmym astrologickým domom partnerských vzťahov a dobrého manželstva, dáva panne príležitosť nielen na prehĺbenie vzťahov, ale aj na splnenie túžob súvisiacich s partnerom, veští osudový horoskop Panna 2023.

Už vstupná časť horoskopu prehodnotila, že tento tranzit venuše je veľmi prospešný. Osobné vzťahy panny sú veľmi priateľské. Manželstvo, ktoré hraje veľmi dôležitú úlohu v živote panny, vám dáva viac, než predchádzajúce obdobie. Aj príťažlivosť vášho znamenia zverokruhu je teraz veľmi silná. Tranzit venuše je prospešný aj pre tie panny, ktoré túžia po tehotenstve v roku 2023. Po prvom, alebo ďalšom prírastku do rodiny.

Horoskop Panna hodnotí prvý štvrťrok 2023

Celý január, február, marec, a obdobie až do 21. apríla 2023 sú prospešnými chvíľami nielen pre spoločenské stretnutia, prehlbovanie osobného vzťahu panny, ale aj pre rozširovanie rodiny. Takto horoskop 2023 hodnotí v podstate celé štyri mesiace roka, ktoré sa zdajú byť správne naladené, aby panna našla plnú oporu u druhého človeka. Poloha slnka, ktorá je mimoriadne dôležitá pre dobré osobné vzťahy panny nastáva od 18. februára do 20. marca. Túto pozíciu slnka navyše neruší žiaden negatívny aspekt, prorkuje ročný Horoskop na rok 2023. A tak objavujete svoje vlastné originálne ideály, a ste v dobrej duchovnom a sexuálnom spojení s partnerom.

Posudzujete váš život, rozhodnutia, ktoré s partnerom súvisia. Teraz sa dokážete v dlhotrvajúcom vzťahu rozprávať o veciach, ktoré vás trápia ale aj o tých, ktoré vás tešia. Prídete i s novými nápadmi, ako okoreniť váš pretrvávajúci vzťah. Ročný Horoskop Panna prognózuje, že slnko v tomto postavení môže znamenať malé blokovanie iniciatívy panny, ktorá túži, aby väčšia iniciatíva prichádzala od partnera. Navyše, venuša sa už v tomto období presúva do ôsmeho astrologického domu, poukazuje ročný Horoskop. A tak túžite aj po intímnom spojení s partnerom viac, než v predchádzajúce mesiace.

Tehotenský Horoskop Panna na rok 2023

Venuša v spomenutom dome počas toho, ako je slnko v dome lásky a partnerstva hovorí aj o tom, že získavate nejaké peniaze navyše. A to hlavne prostredníctvom práce partnera. Pozor na žiarlivosť, majetníckosť, a na prehnane kritický pohľad na seba samého, varuje Panny ročný Horoskop 2023. Venuša vo 8. dome totiž Panne dáva obrovskú vášeň, ktorú pri nesprávnom využití preklopíte v žiarlivosť. Vo vzťahoch sa teraz kladie veľký dôraz na hlboké spojenie s partnerom kvôli slnku v siedmom dome. Ale aj na sexualitu kvôli venuši v dome ôsmom.

Takáto kombinácia astrologických aspektov je veľmi priaznivá, ako sme už spomenuli, pre tie Panny, ktoré túžia rozšíriť rodinu. Ale aj pre tie panny, ktoré chcú posilniť intímnu stránku manželstva. Dôveru a vernosť vo vzťahu. Neskoršie mesiace posudzuje hlavne horoskop práce a financií, ale aj horoskop priateľstva. Viacero astrologických tranzitov sa totiž zameriava na tieto astrologické domy. Tie domy, ktoré súvisia s partnerskými vzťahmi nie sú silne obsadené.

Rušivejším astrologickým aspektom môže byť cúvajúci Saturn od 17. júna do 14. novembra. Ten sa totiž vyformoval v siedmom dome panny. Rok 2023, a celoročný horoskop panna tak z hľadiska vzťahov posudzuje i tento retrográdny saturnov presun. Negatívnejšie vnímanie sa tlačí do pozornosti každej panny, ktorá má pocit, že mnoho v živote nestihla. Saturn sa prejaví naplno u tých ľudí narodených v šiestom znamení v poradí, ktorí ľutujú, že sa v mladosti nevybúrili tak, ako ich rovesníci.

Ako súvisí Saturn s Horoskopom Lev 2023?

Saturn totiž súvisí s istou minulou karmou, ktorá má na svedomí rýchle manželstvo, alebo smútok z neprežitých vecí. Chcete sa vrátiť po vlastných stopách, háda horoskop. Niektoré veci v minulosti zmeniť. Najsilnejšie vibrovanie tohto retrográdneho saturnu môže Panna vnímať v mesiaci október a v prvej časti novembra 2023. Teda v tretej fáze pôsobenia saturn v siedmom dome. Vaše vlastné ego, alebo postavenie vo vzťahu si teraz vyvoláva viac práce, aby ste sa cítili v dostatočnom bezpečí, veští váš Horoskop 2023.

Vaše vlastné pocity sa totiž točia okolo vytvárania harmónie s ostatnými, zvestuje ročný Horoskop predpoveď pre Pannu na rok 2023. Máte sklon vo vzťahu sa búriť. Presadzovať svoje vlastné myšlienky, vlastné potreby. Chcete sa cítiť chránený. No ochranu nehľadáte u partnera. Manželstvo vám teraz pripadá nudné. Všetko vám pripadá v zabehnutých koľajoch. Na jednej strane je to pre Pannu vynikajúca správa, pretože sa počas väčšiny života obávate zmien.

Spomenutý spätný saturnu sa však pohráva s myšlienkami, prizvukuje ročný horoskop. Tento fakt spomína aj ročný Horoskop Panny. Núti vás zdieľať svoje životné túžby a výzvy s iným človekom. Z tejto konštalácii sa však môžete mnoho naučiť. Ak budete meditovať, a posilňovať svoju siedmu korunnú čakru, môžete do svojho života prijať všetky myšlienky, ktoré vás teraz trápia. Vďaka tomu opäť hlbšie spoznávate svoju dušu a viete, čo znamená dospelosť a práca so sebou samým.

Takýto Merkúr nepredpovedá žiadne aféry. Predpovedá však pocit, že ste nestihli veci, po ktorých ste v minulosti túžili. Na vyrovnanie tohto negatívneho retrográdneho saturnu vám horoskop 2023 panna a veštkyňa sibyla dôrazne doporučujú prácu so siedmou čakrou, o ktorej vám viac povie horoskop zdravia, v záverečnej časti tejto predpovede. Počas pôsobenia retrográdneho saturnu sa pozornosť panny orientuje prevažne na kariéru i priateľov. Po jeho odoznení, od 14. novembra sa energie dostávajú opäť do rovnovážnej hladiny. Panna si užíva blízkosť rodiny, dodáva pre záverečnú predpoveď ročný Horoskop Panna.

Záverečné mesiace vníma Horoskop Panna 2023 ako harmonické

November a december 2023 sú mesiacmi, ktoré pre pannu znamenajú veľmi harmonické domáce prostredie. Zadaná panna, ktorá sa pýta na horoskop lásky a vzťahov v roku 2023 sa teraz môže sústrediť na rekonštrukciu domácnosti, i na malé úpravy, ktoré urobia z vašej domácnosti bezpečný úkryt pre dušu Panny. Viacero astrologických aspektov sa zoskupuje do 4 domu. No predtým prechádzajú ešte domom tretím.

Čakajú vás spoločenské akcie, stretnutia, ktoré obohatia vašu myseľ. Horoskop Panna vníma, že potešia aj vašu dušu, pretože sa budete pohybovať aj v spoločnosti iných ľudí. A tak môžete očakávať i zmenu myslenia, nové pohľady na isté veci. Uvedené spoločenské akcie, ktoré nastanú v novembri a decembri 2023 sú skôr orientované na rodinné akcie. Alebo na také stretnutia, ktoré súvisia s najbližšími.

Do života panny sa pretláča ešte viac ženskej energie, špecifikuje rozsiahlý Horoskop panny. V tej teraz môžete cítiť prebytok. Každopádne, ste teraz však starostlivou osobou, ktorá sa stará o blaho svojich detí, domácnosti, o blahobyt celej rodiny. V decembri však nezabúdajte aj na starostlivosť o seba samého, ktorá je nevyhnutnou súčasťou rovnovážnej mysle panny. Čo sa týka veľkých búrok v dlhotrvajúcom vzťahu panny, tie podľa astrologického grafu pravdepodobne nenastanú, dodáva pre záver Horoskop Panna 2023.

Mnoho súvisí aj s tým, v akom znamení zverokruhu sa narodil váš partner. A preto vám veštkyňa sibyla odporúča poznať aj partnerov horoskop 2023. Vďaka nemu zistíte, aké energie očakávať z jeho strany. Čo sa však týka panny, tá neurobí žiadne nepriaznivé kroky, ktoré by nesprávne ovplyvnili vývoj vášho pretrvávajúceho vzťahu. Dokonca ani rušivé astrologické tranzity vás neuvedú do takého stavu, aby ste zmenili vaše doterajšie rozhodnutia, uzatvára horoskop. Áno, isté pochybnosti vo vašom vzťahu istotne prinesie cúvajúci saturn od 17. júna do 14. novembra 2023. Aj keď je tento tranzit naozaj dlhý, vy máte teraz možnosť pracovať na svojej vlastnej odolnosti. Neskôr budete vzťah vnímať ako omnoho pevnejší.

Svadobný Horoskop 2023 Panna

Ak chystáte v roku 2023 svadbu, podľa astrologického grafu sú na to najlepšími mesiacmi január, február, marec i časť Apríla 2023. Neskôr sa za priaznivé obdobie považuje aj november a december 2023. Čo sa týka letných mesiacov, tam sa saturn v cúvajúcom pohybe stará o vaše pochybnosti, háda podrobný Horoskop. Tieto negatívne energie môže vyrušiť obdobie okolo 31. augusta, kedy sa spln formuje v siedmom dome.

Spomenutý mesačný spln ovplyvní 10 dní pred a po jeho formovaní. A tak sú druhá časť augusta a prvé dni septembra tiež vhodným obdobím pre svadbu každej panny. Čo sa týka plodnosti Panny, ako už horoskop 2023 panna uviedol, priaznivým obdobím je január až apríl 2023. A neskôr opäť záver roka, konkrétne obdobie od 14. novembra až do 13. Decembra 2023. Vtedy je panna správne naladená na tento veľký životný krok.

Sú pre Pannaa nachystané zdravé rodinné vzťahy? Čo čaká na nezadaných Pannaov? Dozviete sa na ďalšej strane

ČLÁNOK HOROSKOP 2023 Panna POKRAČUJE NA ĎALŠEJ STRANE ->


Ďalšie Horoskopy pre Pannu


Horoskopy 2023 pre všetky znamenia zverokruhu:


Retrográdne energie pôsobiace na Horoskop 2023 Panna

Horoskop 2023 Panna & Merkúr

Horoskop 2023 Panna & Venuša

Horoskop 2023 Panna & Mars

Horoskop planéty Jupiter v cúvajúcom smere

Ročný Horoskop Panna 2023 a planéta Saturn

Pravdivý Horoskop Panna 2023 a Urán

Presný Horoskop 2023 a planéta Neptún u znamenia Panna

Pluto cúvajúce a Horoskop Panna 2023


Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com