Týždenný Horoskop: 20. až 26. Marec 2023

Celý týždeň je spojený s optimistickým postojom k životu. Aj víkend, ktorý je prvým jarným víkendom roka 2023 je silne nastavený k podpore šťastia a pozitívnej energie. Čas, ktorý k nám prichádza počas dvanásteho týždňa je vynikajúci na odstránenie akejkoľvek negativity, ktorá sa možno neustále zdržiava okolo našej aury.

Karmu v tomto týždni dokážeme posilniť aj cez ochranné a posilňujúce rituály, ktoré si predstavíme v týchto riadkoch. Horoskop však ešte predtým posúdi, či je aktuálny týždeň vhodný na riešenie komplikácií v zdraví. Alebo nás čakajú prekážky, kedy je nutné spozornieť a viac sa zaujímať o zdravie a psychickú prosperitu?

Nezabúdajme, že so začiatkom týždňa vstupujeme do nového astrologického roka 2023. Ročný Horoskop 2023 považuje tento dátum za mimoriadne významný, pretože hlboko ovplyvňuje mnoho v našom živote. Predstavuje nadšenie a optimizmus. Je však na nás, ako tieto dary dokážeme od kozmického vibrovania prijať a použiť.

12. Týždeň je predzvesťou Sily a energie

Hviezdičkové ohodnotenie grafu v obrázku na tento týždeň jednoznačne predpovedá, že tieto dni budú pre zdravie prospešné. Z astrologického pohľadu horoskopu sa zvyšuje sila každého z nás. S tým súvisí aj zvýšenie sily, ktoré je tiež prepovedané týždenným horoskopom. Sila a energia, ktoré sú teraz zvýraznené nás nabádajú, aby sme oprášili pozitívny vzťah k fyzickému pohybu.

S príchodom prvého jarného týždňa sa spája aj väčšia aktivita každého človeka. Veríme, že ani v zimnom období ste nezabúdali na dopĺňovanie vitamínu D. Za významný zdroj tohto vitamínu je považované Slnko.

Čo vám teda chce Horoskop na tento týždeň povedať? Oprášte jarné oblečenie a hurá von, k blahodárnym lúčom slnka, ktoré vás ozdravia. Kam nechodí Slnko, chodí lekár - toto porekadlo iste poznáte. Aby ste zdravie teraz naozaj posilnili, využite Slnko, ako najschopnejšieho lekára, ktorý sa postará o podporu zdravia každého znamenia.

Slnko je silné v Baranovi. Zdravá strava a experimenty s novými technikami podporujúcimi zdravie sú teraz vítané. Máme v našich životoch väčšiu túžbu a motiváciu, ktorú podporujú všetky tranzity aktuálneho týždňa. Preto sa džme toho, čo zdravie posilňuje. Vyhýbajme sa chybám, ktoré zdravie poškodzujú.

Horoskop veští, že je čas skončiť

Správne, astrológia považuje začiatok astrologického roka s príchodom Slnka do Barana i za čas koncov. Slnko sa totiž lúči so zimou a zároveň s posledným znamením zverokruhu - so znamením Ryby. V tomto okaminu, v tomto týždni, môžeme dať jednoduchšie zbohom takým návykom, ktoré negatívne zasahujú naše zdravie.

Chcete prestať piť alkohol, fajčiť, alebo chcete aby boli vaše zdravé návyky dlhodobejšie? Nieje nič jednoduchšie - tento týždeň je na konce i začiatky najideálnejší z celého roka 2023. Seknite končene s takými návykmi, ktoré vám škodia. A navyše vás oberajú aj o znančné množstvo peňazí.

Horoskop vraví, a dôrazne podčiarkuje, že 12. týždeň roka je pre každé znamenie kľúčový a dôležitý. A predpovšetkým pre rozvoj zdravých návykov a ukončenie nezdravých zvykov. Máte odvahu využiť novú šancu? Horoskop skrz Slnko v znamení Baran vám dopraje aj viac odvahy, ak vám na veľké kroky chýbala.

Horoskop predstavuje najdôležitejšie rituály

Rituály, ktoré tento týždeň ponúka dokážu prekonať isté zdravotné problémy, pozdvihnuť našu myseľ a dokonca prilákať lásku. Aké rituály sa spájajú s prvým jarným týždňom roka 2023, v ktorom nastáva aj mesačný Nov v znamení Býk a vstup Marsu do znamenia Rak?

Základným rituálom je precvičovanie vďačnosti. Tento rituál je vynikajúci spôsob, ako svoje myslenie povzbudiť smerom k honosti a pozitivite. Každý deň tohto týždňa je podstatný. V každom dni si musíme nájsť čas aby sme si na papier napísali aspoň tri veci za ktoré sme vďačný. Ak tak urobíte verte, že zvýšite pocit svojej radosti a spokojnosti v tomto týždni.

Spojenie sa s prírodou v prvom jarnom týždni je podstatné. Príroda, rovnako ako aj Slnko sú silnýmk prírodnými liečiteľmi. Pocity pokoja sú zvýšené s každým nádychom čerstvého vzduchu, ktorý v tomto týžni prúdi cez naše vedomie a telo. V tomto týždni si nájdime čas na prírodu, záhradu. Vnímame prírodu, rast a obnovu, ktoré nastávajú všade okolo nás.

Silný Rituál lásky na tento týždeň

Rituálom lásky je teraz prehĺbovanie spojenia s blízkymi. Rituály nevykonajú zázračné prilákanie lásky. Posilnenie vlastných vzťahov a sebavedomia sú však prvýk krokom k zázraku, ktorý voláme spokojnosť a karma lásky.

Napíšte ľúbostný list v ktorom vyjadríte svoju lásku k človeku, svetu, k deťom, zvieratám, alebo k sebe samému. Popíšte v ňom čo obdivujete, čo si ceníte a čo milujete. Rituál lásky je totiž hlavne o povzbudení lásky vo vašom živote. Ak lásku vyžarujete, zároveň ju aj priťahujete, dodáva týždenný horoskop v závere svojej veľkej prepovedi na 20. - 26. Marec 2023.

Článok si môžete prečítať od začiatku zadarmo, pretože veľký horoskop vás krok po kroku naviguje k posilneniu šťastia láska, energie a celkovej prosperity v 12. týždni roka 2023


Týždenný Horoskop na 25.03.2024 - 31.03.2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com