Týždenný Horoskop: 20. až 26. Marec 2023

Prvý deň týždňa od 20. Marca do 26. Marca 2023 sa prejaví v počiatku pokojnou energiou. Pondelok, 20. Marec 2023 sa zdá byť kľudným dňom, kedy doznievajú energie z blahodárne vibrujúceho víkendu. Týždenný Horoskop predvída, že prvý deň pracovného týždňa môže priniesť zaujímavé novinky, ktoré nejedno znamenie ocení.

Z nedeľe neustále prebiehajú vibrácie, ktoré radia, aby sme sa sústredili na osobný rozvoj a na podporu vzťahov okolo. Práca nebude dnes náročná. Je však dobré, ak si stihneme dokončiť do večera všetky úlohy, ktoré sme mali. Dnes urobme dôležité veci, aj tie, ktoré považujeme inokedy za nepríjemné.

Prečo by sme mali mať práve dnes, v podnelok 20. Marca 2023, rozpracované a nepríjemné veci do večera dokončené? V noci tohto dňa sa totiž udeje veľmi významený astrologický tranzit. Slnko sa presúva zo znamenia Ryby do Barana.

Slnko vstupuje do astrologického nového roka 2023

21. Marec sa vo všeobecnosti považuje za prvý deň sezóny Barana. Slnko svoj prechod započne už 20. Marca v noci, kedy sa presunie z Rýb do Barana. Tento presun je významný z hľadiska astrológie. Zároveň je dôležitý aj z pohľadu energií a vibrácií smerom ku každému znameniu zverokruhu.

Astrológia hovorí cez týždenný Horoskop, že práve teraz začína astrologický nový rok 2023. Rok 2023 z pohľadu cyklu zverokruhu začína v deň, kedy sa Slnko presunie z posledného znamenia v poradí Ryby - do prvého znamenia v poradí Baran. Všeobecne sa tvrdí, že týmto dňom je 21. Marec 2023. V skutočnosti je tento vstup na rok 2023 stanovený presne na 20. Marec 2023 o 22:25. Presne v tento čas a dátum Slnko presunie svoje pôsobenie zo súhvezdia Ryby do súhvezdia Baran.

Tento týždeň je významný, pretože zároveň je Slnko v prvý deň u Barana symbolom jarnej rovnodennosti. So vstupom Slnka do Barana prišla jar. Obdobie roka 2023, ktoré významne ovplyvní pôsobenie na zdravie a energiu zverokruhu. Zároveň môžeme sledovať, ako sa Slnko v Baranovi prejaví v ďalších oblastiach nášho života.

Dajme zbohom odchádzajúcej zime z predchádzajúceho roka. Privítajme radosťou a úsmevom prvé jarné lúče stále horúcejšieho slnka. Aj v tomto týždni už uvidíme zmenu. Tešme sa z nového ročného obdobia, ktoré prichádza s úvodom dvanásteho týždňa roka 2023, odporúča osobný horoskop.

Začiatok týždňa je spojený s novými začiatkami

Príchod dvanásteho týždňa roka 2023 je pre mnohých ako príchod nového roka. Ročný Horoskop opisuje energie od januára 2023 do decembra. Ak by sme však hľadali astrologický ročný Horoskop 2023, jeho začiatok by sa datoval práve tento týždeň, keď sa v úvode Slnko dostáva do súhvezdia Barana.

Horoskop v úvode týždňa radí znameniam, aby sa sústredili na všetko nové. Úvod týždňa od 20. Marca do 26. Marca 2023 je časom, kedy sú vítané nové začiatky a čerstvá energia. Niektorí ľudia si s príchodom nového roka 2023 dali novoročné predsavzatia. Niektorí ich už aj porušli. Teraz vám rok 2023 dáva druhú možnosť, aby ste opäť naštartovali predsavzatia, ktoré vám pomôžu prosperovať.

Sny sa teraz plnia ľahšie, než v januári 2023. Prečo? Energia ohnivého Barana, ktorá sa k nám prediera s dvanástym týždňom roka 2023 je omnoho výraznejšia, než energia Kozorožca s ktorým prichádza Januárový nový rok 2023. Kozorožec je zemské a pokojné znamenie. Baran je ohnivé, energické, vitálne a bojovné znamenie. Horoskop teda správne predpokladá, že naše záväzky jednoduchšie splníme, s pomocou energie ohňa, ktorá prúdi od znamenia Baran.

Začiatok týždňa teda neprehliadnime. Je dôležitým pre celý astrologický zverokruh. Začiatok 12. týždňa 2023 je dôležitý pre každého, kto túži zmeniť isté veci vo svojom živote. Je silný pre znamenia, ktoré chcú niečo nové začať, ktoré túžia po rozvoji, posilnení lásky, po pracovnom postupe a finančnom úspechu. Navyše, pohyb Mesiaca v tomto týždni symbolizuje aj blahodárne energie vibrujúce smerom k zdraviu a vitalite.

Pozoruhodný Moment Astrológie prináša energiu a vzrušenie

Vďaka ohnivej energii, ktorá prúdi od Slnka znamená začiatok týždňa mnohé benefity pre náš osobný rast. Teraz je čas prevziať vedenie a sústrediť sa na ambície. Môžeme naplniť svoje sny, ak udržíme v našom prostredí inšpiráciu. S príchodom dvanásteho týždňa by sme sa nemali obávať prevziať iniciatívu. Nemajme obavy ani vtedy, ak musíme kvôli úspechu vyjsť z komfortnej zóny, radí horoskop.

Slnko v prvom znamení Baran zvyšujé sebadôveru každého zo znamení. Sebaistota, ktorú teraz jednoduchšie budujeme pomáha istejšie prekonávať všetko, čo nám osud do cesty postaví. Energia dvanásteho týždňa skrz Slnko pomáha znameniam v dosahovaní cieľov a podporuje osobný rast.

Baran je znamenie ktoré je dobrodružné a je spojené s novými začiatkami. Je to odvážne znamenie. Vodcovské znamenie, ktoré nemá problém viesť ľudí a bojovať proti neúspechom. Dvanásty týždeň podporuje každú oblasť nášho života. Povzbudzuje energiu, zvýrazňuje pravú lásku, Podporuje pracovné úspechy aj veľké rozhodnutia. Celková kartma je silná a osobný rozvoj je spojený s radosťou a prosperitou.

Článok pokračuje na ďalšej strane, kde predstavíme Týždenný Horoskop Lásky, Práce a Zdravia pre zverokruh.


Týždenný Horoskop na 25.03.2024 - 31.03.2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com