Týždenný Horoskop: 20. až 26. Marec 2023

Moment, kedy Slnko vstupuje a zostáva v znamení Barana je ideálne na sústredenie. Zamerajme sa na dlhodobé ciele a túžby. Znamenia zverokruhu v dvanástom týždni cítia, že energia je v štádiu pokroku. Každý z nás teraz pozoruje v okolí ohnivú, energickú a odvážnu kvalitu.

Horoskop odporúča zamerať sa na stratégiu, ktorá nám pomáha v dosahovaní cieľov a osobnom raste. Ak sa budeme v tomto týžni sústrediť na svoje sny, dokážeme sa dostať k zmene, ktorá rozvinie naše šťastie a osvetlí budúcnosť.

Vzťahy sú posilnené, nové lásky objavené

Nové známosti čakajú na mnohých ľudí, ktorí sa o novú lásku usilujú. Ak túžite po láske, pozornosti a spojení svojej duše s niekym koho obdivujete, tento týždeň je špecifický energiou lásky a povzbudenia. Nemusíte sa teraz obávať. Vyjadrite svoje pocity. Ak budete vedieť v ktorom bode sa nachádzate na ceste za svojím šťastím budete presne vedieť, čo urobiť, aby ste dosiahli spokojnosť. Ak svoje city skrývate, nikdy sa nepohnete z miesta. Je dôležitejšie nájsť cestu, než tápať v neznalosti, pripomína týždenný horoskop lásky na 12. týždeň roka 2023.

U zadaných prinášajú energie tohto týždňa mnohé zaujímavé postoje a novinky. Nielen Slnko v Baranovi je pre vzťahy dôležité. V tomto týždni nás čaká aj Mesačný Nov v Baranovi, ktorý ešte viac zosilňuje ohnivú energiu, ktorú niektoré znamenia privítajú. Vodné znamenia - Rak, Škorpión a Ryby, a tiež zemské znamenia - Panna, Býk a Kozorožec, vítajú ohnivé vibrácie odvahy, dobrodružstva a vášne.

Vášeň sa spája s týmto silným týždňom u každého partnerského vzťahu. Užívajte si vášnivé chvíle s parnterom, ktoré sú podporené ohnivým živlom. Úvod týždňa (od pondelka do štvrtka) je najvhodnejší na romantiku a vášeň v dlhodobých vzťahoch. Mars sa pred víkendom presúva do emocionálneho raka a môže u vodných a vzdušných znamení spôsobiť výkyvy emócií.

Niektoré znamenia musie byť rozvážne

Rak, Váhy, Škorpión, Blíženci, Ryby a Vodnár sa ku koncu týždňa musia spoľahnúť na pokojnú a rozvážnu konverzáciu v dlhodobých vzťahoch. Najmä vtedy, ak budete s partnerom riešiť finančné záležitosti.

V celkovom posudzovaní vplyvu týždenných vibrácií na vzťahy je zrejmé, že teraz môžu hlavne ohnivé a vzdušné znamenia prevziať iniciatívu. Horoskop radí znameniam Baran, Lev, Blíženci, Panna, Váhy, Strelec a Vodnár, aby sa zamerali na momenty, ktoré opäť zapália iskru a vášeň v dlhodobých vzťahoch. Spoločné plánovanie budúcnosti je správnym ťahom k hlbšiemu spojeniu s parnterom, dodáva týždenný horoskop lásky.

Práca je hlavne o vlastnej aktivite

Ak túžite po lepšom postavení v práci využite tento silný týždeň. Na posun je nevyhnutná vaša vlastná aktivita. Dokončite úlohy, ktoré ste mali zverené. Prezentujte seba ako silnú, odolnú a asertívnu osobu, ktorá je schopná pracovať aj pod tlakom. Úvodom týždňa je vhodné sústrediť sa na dokončenie a skvalitnenie práce. Horoskop teraz pripomína, že je kvalita dôležitejšia, než kvantita.

V práci musíme ísť za tým, po čom túžime. Obdobie dvanásteho týždňa roka 2023 by malo byť použite na uchytenie v práci a na posilňovanie základov, ktoré sme už práci obetovali. Finančné ciele nebudú stagnovať. Týždeň predpovedá, že kroky, ktoré teraz robíme nás môžu naviesť až k finančnej bezpečnosti a k stabilite rodinného rozpočtu.

Slnko v Baranovi prezentuje nové začiatky, svieži štart, čerstvú energiu a hlavne - nové nápady. Tie myšlienky, ktoré sa vám teraz zjavia v mysli musíte pretvoriť na realitu. Dobrodružstvo pred nami stojí aj v oblasti práce a financií. Využime energiu okolo na svoju prácu a finančné ciele. Horoskop verí, že tento týždeň môže byť pre odvážnych zlomový.

Horoskop na víkend 25. - 26. Marec 2023

Z celkového pohľadu Horoskop veští, že mnohí zistíme, že sme v rôznych oblastiach úspešnejší, než si myslíme. Energia je koncentrovaná a nastavená smerom k podpore šťastia každého z nás. Teraz je skvelý čas, aby sme vyuzili vitalitu Slnka a ostatných priaznivých týždenných aspektoch na preskúmanie nových možnosti.

S príchodom víkendu však nesmieme zabúdať ani na zábavu, ktorá prečisti naše myšlienky a podporí náš svieži štart do astrologického nového roka - ktorý začína so vstupom Slnka do Barana práve v tomto týždni, pripomína horoskop.

Článok pokračuje na ďalšej strane, kde hovoríme o rituáloch potrebných pre povzbudenie života a o zdraví na tento týždeň.


Týždenný Horoskop na 22.04.2024 - 28.04.2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com