Pravdivý Týždenný Horoskop na Február 19 až 25 - Čaká nás veľká emočná zmena

V týždni od 19. do 25. Februára 2024 sa dejú viaceré významné udalosti. Slnko v Rybách dodá citlivosť a Spln mesiaca v Panne zas odomkne príchod lásky u jedného zo znamení zverokruhu. Prichádza náhla a významná emočná zmena. Merkúr sa presunie do Ryby, kde spolu so Slnkom vytvárajú priestor pre prorocké sny viacerých z nás.

Noc, ktorá nás zahalí v čase Mesačného Splnu aktuálneho týždňa bude významná. Niektoré znamenia dostanú v sne správu, ktorú by sme nemali ignorovať. Kým sa mesiac zaguľatí, Venuša a Mars nám posielajú veľmi dobrú energiu, znásobujúcu našu šikovnosť a pozitívne vyhliadky pre začiatok týždňa.

Hneď pondelok, 19. Február štartuje sezónu Rýb. Znamenie Ryby sa dostáva do pozície jednomesačného vládcu a Ryby budú od tohto dňa oslavovať svoje narodeniny. Následne začne jar, pretože Ryby končia celý ročný cyklus, ktorý sa opäť začne príchodom Slnka do Barana s čím sa začne aj nový astrologický rok, i sezóna jari.


Týždeň, ktorý odštartuje sezónu znamenia Ryby

V týždni od 19. do 25. Februára sme teda ešte stále v magickom zimnom období, aj keď už cítime prvé záchvevy jari. Keď Slnko máva Vodnárovi na pozdrav a lúči sa s jeho kvalitou, cítime, ako sa začína obdobie romantickejšieho a duchovnejšieho zamerania.

S energiou Vodnára odchádza aj čas väčšieho oddychu a otvára sa nám brána k intenzívnemu emočnému vnímaniu okolia. Do životov znamení zverokruhu sa vkráda viac empatie, láskavosti, viac priateľskej atmosféry.


Týždeň začne príjemne a emocionálne

Týždeň sa začne veľmi príjemne, pričom v utorok ani v stredu neočakáva astrológia veľké zmeny v našej rovnováhe. Prijímame Slnko v Rybách tým, že sme citlivejší na vzťahy a neprávosť. Ale aj na samotu, čo sa deje hlavne u nezadaných. Premýšľame viac o vzťahoch a o láske a všade kde sa pohybujeme vidíme náznaky toho, že Slnko zmenilo pozíciu k láskavejším a tolerantnejším Rybám.

Týždenný Horoskop vníma, že Slnko nás dovedie k prehĺbeniu emócií. Pripojíme sa na hlbšiu úroveň poznania so sebou samým. Astrológia nám na to dáva dostatok času, pretože od pondelka, až do stredy sme otvorenejší pre ukázanie aj prijatie lásky a citlivosti.

Ale efekt Slnka v Rybách nekončí pri znásobení emócií. Dokáže povzbudiť aj kreatívne ja nášho znamenia, čím sa zintenzívňuje naše prepojenie s umením, hudbou, kultúrou.

Hudba nám v aktuálnom týždni pomáha pri práci aj pri oddychu. Využime krásne tóny našich obľúbených piesní pri oddychu, aj pri dynamickejšej práci, prechádzkach, či počas fyzickej aktivity. Všetko pôjde ľahšie a naše šťastie bude viditeľnejšie. Využívate hudbu pri práci, alebo pri oddychu?


Aktuálny týždeň je čas na rozhovory s rodinou

Keď slnko zamáva Vodnárovi môže sa náhle zdať, že hranice medzi naším duchovnom a vonkajším svetom sa stenšujú, sú menej definované. Vďaka tomu nás väčšia empatia vedie aj k väčšej citlivosti. Ak potrebujeme prebrať dôležité témy s rodinou, deťmi, či partnerom, uistiť sa o niečom, tento týždeň je na to vhodným obdobím podľa horoskopu.


Pozor na veľké angažovanie sa v emóciách iných

Kto má doma, alebo v okolí znamenie Ryby vie, že tento človek je veľmi priateľský a môžete sa naň vždy spoľahnúť. Ryby majú často tendenciu zapájať sa do riešenia problémov iných, najmä vo vzťahoch, ale aj po pracovnej stránke. Ryby sú bútľavou vŕbou pre viaceré znamenia. Keď sa Slnko zamerá na Ryby, táto kvalita znamenia sa podpisuje do duší všetkých znamení, najmä tých s vodným elementom - Ryby, Rak a Škorpión.

Horoskop varuje, aby sa vodné znamenia Ryby, Rak a Škorpión, nevenovali iba ostatným, pretože tiaha iných vás môže ohroziť vo vývoji vašej vlastnej energie. Nevnárajte sa preto hlboko do emócií iných, aby ste nezabudli aj na vlastné potreby a rodinné témy. Vaša dobrosrdečnosť bude populárna, ale nemôžete sa venovať iba starostiam druhých.


Nad našim vnímaním sa tvorí hmla

Vedľajším, negatívným efektom Slnka v Rybách je hmlisté astrologické počasie nad našim vnímaním reality. Chceme sa radšej objaviť v našej predstave života, než v živote samom so všetkými jeho prekážkami a starosťami.

V čase Slnka v poslednom znamení sa potýkame s neochotou riešiť dôležité témy. Podstatnejšie sú pre nás tie udalosti, ktoré nás neunavujú. Na svet sa môžeme dívať cez ružové okuliare. V úvode týždňa je pre komplexný oddych dobrá meditácia, premýšľanie a vnímanie prítomného okamihu, umelecké vyjadrenie, čítanie a písanie. Všetky dané aktivity nás prepájajú so zemskou energiou, ktorej je teraz nedostatok a tak vyvažujeme priaznivý tok energie tohto týždňa.

Už v úvode týždňa môžu sny prinášať dôležité posolstvo, ktoré nás nabáda k istým krokom alebo rozhodnutiam. Pri posteli si nechajme papier a tušku, aby sme si mohli hneď ráno zaznačiť dôležité energie, pocity a fakty z našich prorockých snov.

Sny dokonale napojené na našu intuíciu môžu priniesť dôležité správy pre našu budúcnosť i pre aktuálny týždeň. Pripojme sa teda k svojmu vnútornému ja a obohaťme dušu láskavosťou a tvorivými aktivitami.


Záver Týždňa je časom vnútorných rituálov

Vo štvrtok, 22. Februára sa Venuša prepája s Marsom, obe planéty sú rozvinuté v intelektuálnom Vondárovi. Vďaka tomu dokážeme lepšie porozumieť prítomnosti, i keď nás od nej unáša energia Slnka. Očakávajme preto zaujímavé vibrácie v druhej etape týždňa, pretože vzťahy a túžby sa zrkadlia aj do splnenia našich cieľov. Nastúpenie Venuše a Marsu na scénu druhej polovice týždňa podporia dynamickejší vývoj v osobnom živote a podporia nové začiatky.

Od začiatku týždňa sa teda vďaka slnku cítime omnoho intuitívnejšie. Emócie sa zvýrazňujú a stávajú sa romantickejšie, ale aj prorocké. K tomtuto týždňu sa neskôr, v Sobotu, pridružuje mesačný Spln, ktorý zvýrazní našu potrebu rozumieť tomu, čo sa okolo deje a čo nám osud hovorí. Skrz sny v deň splnu sa dozvedáme viac o sebe aj o budúcnosti.

V nedeľu nás horoskop upozorňuje pred nepríjemný napojením Venuše na Jupiter. Niektorí z nás môžu prežívať pocitové starosti o peniaze a preto by bolo dobré urobiť si finančný plán pre nasledujúce dni, alebo týždne. Ako sa týždeň lúči touto Nedeľou, využime dnešok hlavne na oddych, meditáciu, starostlivosť o seba.

Dobrý a kvalitný deň blokujú nepríjemnosti, no nemusia sa rozvinúť, ak sa budeme sústrediť na to, čo nás baví, inšpiruje a posilňuje. V Nedeľu by sme sa mali vyhýbať rizikovým aktivitám, ktoré môžu ohroziť naše zdravie. Pri hádkach sa snažme udržať jasnosť vo vyjadrovaní a ceňme si pravdu.


Krátky Týždenný Horoskop pre všetky znamenia

Pre viac informácií o vašom aktuálnom týždni kliknite na vaše znamenie a prečítajte si presnú predpoveď pre vás osobne. Toto však hovoria aktuálne astrologické energie o tomto týždni. Najpresnejší Horoskop veští:

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený deň. Týždenný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.


Mohlo by vás zaujať:


Bohatstvo v roku Draka 2024:


Peniaze v roku 2024:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com