Zajtrajší Horoskop Lev

(Denný Horoskop na štvrtok, 09.05.2024, znamenie Lev)

Teraz získate veľa vecí veľmi ľahko, za čo istotne môžu aj niektoré vaše správne rozhodnutia z minulosti. Motivačný Jupiter zastrešuje miesto motivátora vášho znamenia zverokruhu a odomyká pozitívne myslenie, ktoré je teraz tak dôležité. Presviedčanie ostatných, že na niečo nemáte, alebo, že niečo nedokážete sa vám bude zdať smiešne. Musíte uspokojiť hlavne vlastné očakávania od samého seba. Choďte si za svojim cieľom a budete šťastnejší.

Lev Láska:

V tomto období máte možnosť ukázať partnerovi, aké vrúcne pocity voči nemu prežívate. Otvorte svoje srdce a motivujte partnera, aby vám tiež odhalil svoje pocity. Nieje nič krajšie ako blízkosť toho, koho milujete. Ak ste bez partnera doprajte si chvíle plné pohody a rozmaznávania.

Lev Zdravie:

Potrebujete si doplniť vlákninu a prečistiť organizmus. Doprajte si stravu bohatú na vlákninu alebo si kúpte rozpustnú vlákninu v lekárni, či drogérii.

Lev Práca a Peniaze:

Dlhy musíte platit. Dávajte si pozor na omeškanie splátok, ktoré by vám mohli skomplikovať budúcnosť. Menej je niekedy viac a preto nedávajte celú svoju energiu len do práce.

Rada na zajtra pre znamenie Lev:

Niekedy je najlepšie prebrať úplnú zodpovednosť za svoje činy a povedať "prepáč" priamo. Nehľadajte výhovorky. Konajte priamo.

V 21. Týždni, od 20. do 26. Mája 2024 ukazuje na veľmi významný týždeň, pretože Slnko sa vnára do nového znamenia a rozprúdi sezónu Blíženca. V tomto týždni sa tiež ukáže Spln Mesiaca v znamení Strelec a ďalešie planéty tiež nezostávajú v úzadí. Najpresnejší týždenný horoskop exkluzívne, od veštkyne Heleny povrdzuje, že tento týždeň bude významný.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com