Zajtrajší Horoskop Lev

(Denný Horoskop na Utorok, 30.04.2024, znamenie Lev)

Využitie dnes šancu, ktorú vám prináša planéta Mars na to, aby ste vyjadrili čo v skutočnosti cítite. Vaša myseľ musí byť dnes otvorená. K úprimnosti by ste mali nabádať aj ostatných ľudí. Prekvapenia dnes niesú vítané. Radšej by ste sa mali držať zabehnutého harmonogramu. Nestojte však v úzadí, a inšpirujte ostatných k pracovitosti a k dobrosrdečnosti.

Lev Láska:

Vášeň je niečo, čo patrí hlavne do mileneckého a partnerského vzťahu. Nemiešajte si pocity vášne a priateľstvo, či vzťahy s vašimi spolupracovníkmi. Tieto vzťahy, ktoré zasahujú do dlhodobých záväzkov, majú zvyčajne katastrofálne následky nielen na rodinné zázemie, ale aj na emočnú vyrovnanosť každej zainteresovanej osoby. Takéto starosti v živote naozaj nepotrebujete. Pod vplyvom Venuše budú mať nezadaní možnosť spoznať niekoho skutočne zaujímavého, kto zamieša ich karty lásky.

Lev Zdravie:

Môžu sa objaviť nezvané zdravotné problémy vo vašom živote, alebo u niekoho s kým zdieľate domácnosť. Venujte pozornosť hlavne starým zraneniam, ktoré by sa opäť mohli prihlásiť k slovu.

Lev Práca a Peniaze:

Podľa znamení na nebesiach, nastal čas naučiť sa obdivovať skutočné úspechy iných. Nezáviďte iným finančný osud. Najpravdivejším úspechom je ten, ktorý nie je vidieť - pokoj duše a spokojnosť, ktorá prichádza z vnútra. Ak máte v posledon období svoje predstavy o tom, ako by ste vylepšili pracovné prostredie, predstavte tieto nápady vedeniu.

Rada na zajtra pre znamenie Lev:

Vaša súčasná situácia a vaša nálada nerozhoduje o vašej budúcnosti. Máte moc formovať svoj vlastný život.

V 20. Týždni, od 13. do 19. Mája 2024 oživuje vzduch okolo nás príjemné naladené Slnko, ktoré je posledný celý týždeň v znamení Býk. Poslední Býci oslavujú narodeniny a Slnko sa už pomaly chystá na príchod vzdušnej energie, pretože budúci týždeň navštívi znamenie Blíženci. Venuša sa aj naďalej zastáva prirodzenej, pravdivej a jasnej lásky, pričom vylúčuje nenávisť a klamstvá. Mars naladený na vlnu rovnováhy podporuje naše napredovanie, rovnako, ako aj planéta Merkúr. Všetky astrologické procesy týžňa obnovujú energiu a premieňajú v tomto týždni všetko zlé na pozitívne. Viac vám povie aktuálny týždenný horoskop exkluzívne, od veštkyne Heleny.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com