Týždeň 13. až 19. Máj predpovedá SPRÁVNE ROZHODNUTIA: Takto sa dotkne vášho znamenia

Týždenný Horoskop vníma, že energia 20. týždňa je napojená predovšetkým na energiu ohňa a zeme. Keď sa Slnko ešte posledný týždeň, hlbšie vnorí do objatia Býka, predstavte si starobylý strom zakorenený hlboko v zelenom lese. Jeho korene, pevne ukotvené v pôde, neustále čerpajú výživu zo slnečného tepla. Tento obrázok živo zachytáva podstatu našej súčasnej nebeskej fázy tohto týždňa – zosobnenú hĺbku a trpezlivosť.

V Býkovi sa Slnko stáva znalcom jemnejších vecí, teší sa zo stability a zmyslových pôžitkov života. Je to obdobie priaznivé pre pestovanie, či už sa venujete záhradám alebo osobným projektom, ktoré si vyžadujú pomalú a pevnú ruku. Pod týmto vplyvom prekvitá uznanie za starostlivosť a hmatateľné odmeny za vytrvalosť.

Merkúrov týždenný ohnivý pobyt v Baranovi, až do stredy - 15. Mája, dodáva našim dialógom ducha zvedavosti a napredovania. Predstavte si temperamentnú šachovú hru, kde je každý ťah rýchly a rozhodný. Toto je energia, ktorá poháňa naše myšlienky a slová v tomto týždni.

Vyjadrovanie znamení zverokruhu je priame, spontánne - ale niekedy aj drzé. Snaha o rýchle riešenia môže viesť k unáhleným rozhodnutiam, ale oživuje duševné prostredie znamení zverokruhu, odvážnymi a inovatívnymi nápadmi.

Merkúr, ktorý 15. Mája prechádza do Býka, vymení svoju ohnivú kvalitu za miernejšie tempo. V tomto čase sa starostlivo venujme všetkému, čo robíme, pretože precíznosť a funkčnosť je nevyhnutná. Myšlienky znamení zverokruhu sú praktické, uzemnené a hlboko zakorenené v oblasti zmyslov. Tento posun Merkúru podporuje premyslenú úvahu v našej komunikácii, uprednostňujúc osvedčené a pravdivé pred klamstvami a klebetami.


V tomto týždni sa o nás starajú aj Venuša a Mars

Venuša, ktorá tiež zdobí Býka, zvyšuje naše túžby po pohodlí a konzistencii v našich vzťahoch a v materiálnom prostredí. Láska a potešenie sa v tomto týždni stávajú hmatateľnými, túžobnými prejavmi, ktoré sú rovnako skutočné ako trvalé. Je čas vychutnať si svet všetkými zmyslami, aj keď si musíme dávať pozor na tiene prebytku – majetníctvo a materializmus.

Mars v Baranovi vlieva do našich činov odvážnu asertívnu energiu. Naše túžby iniciovať a viesť sú zosilnené. Sme presiaknutí priamou a dynamickou energiou, túžime po zdolávaní výziev s priekopníckym zápalom. Tento marťanský oheň však prináša aj netrpezlivosť a neomalené vystupovanie, ktoré nás nabáda, aby sme svoje pudy miernili s nadhľadom.

Tento týždeň sa v astrológii utká príbeh o prvotných silách – uzemňujúcej stabilite Zeme prepletenej s dynamickou iskrou Ohňa. Je to rozprávanie o budovaní, o siatí semien a zapaľovaní vášnivého ohňa. Prijmime týždennú kozmickú symfóniu a nasmerujeme jej rozmanité energie, aby sme obohatili životy znamení zverokruhu a podporili trvalé zmeny.


Aj Jupiter sa nás v tomto týždni dotýka

Ako Jupiter tento týždeň pokračuje na svojej ceste cez znamenie Býk, vnímame svieže, zelené údolie v našom vnútri, s prísľubom rastu a prosperity. Táto obrovská planéta, známa svojim vplyvom na expanziu a hojnosť, zvyšuje schopnosť znamení zverokruhu v nachádzaní krásy a hodnôt, aj v jednoduchých aspektoch života.

Do mája budúceho roka počítajte s tým, že vo svojich súkromných a profesionálnych záhradách zasadíte semená, ktoré sľubujú, že vyrastú do plodných záhrad. Ak budeme do konca Mája aktívnejší, získame pre seba obrovskú výhodu. Venujme sa teda, už v tomto týždni, plánom dlhodobého charakteru. Vnímajme to, po čom túžime, a choďme za tým, pretože terajšia snaha prinesie rozvoj.

V ríši snov a nehmotných hĺbok nás prechod Saturnu Rybami pozýva naďalej do duchovnej podstaty nás samých Plavíme sa po obrovskom oceáne, kde každá vlna predstavuje lekciu empatie, kreativity a odolnosti. Odteraz až do polovice roku 2025 nás tranzit Saturnu povzbudzuje, aby sme rozpustili staré obavy a hranice. Vytvárajme priestor pre súcitnejšie štruktúry v našich životoch.


Pluto a Urán sú v tomto týždni v komplikovanejších pozíciách

Prebiehajúca cesta Uránu cez Býka prevratne mení náš prístup k majetku a osobným zdrojom. Prichádza vietor zmien, vďaka ktorému sa stará energia nahrádza inováciami, ktoré lepšie zodpovedajú našim vyvíjajúcim sa potrebám.

Toto obdobie je poznačené neočakávanými zmenami v tom, ako zarábame, míňame a zhodnocujeme peniaze. Niektoré chvíle týždňa nás nútia oslobodiť sa od materiálnych obmedzení a preskúmať nové cesty finančného a osobného pohodlia.

Napokon, tanec Pluta medzi Kozorožcom a Vodnárom pokračuje v pretváraní základov a rámcov spoločnosti. Keď sa nakrátko presunie späť do Kozorožca, znamenia zverokruhu sa zamýšľajú nad transformačnými procesmi, ktoré od roku 2023 reštrukturalizovali naše profesionálne ambície a spoločenské úlohy. S prípadným návratom Pluta do Vodnára sa pripravme na posun smerom k reforme kolektívnych ideálov a k prijatiu zmien, ktoré sľubujú, že ovplyvnia celé generácie. .


O lásku a vzťahy sa v tomto týždni stará Venuša

Keďže Venuša tento týždeň zdobí neochvejné znamenie Býka, naše srdcia a túžby sú pevne zasadené do sveta hmatateľného a trvalého. Nachádzame sa v krásnej záhrade, ktorá je plná rozkvitnutých kvetov, pričom každý okvetný lístok je dôkazom zmyselných pôžitkov prírody.

Začiatkom týždňa, najmä v pondelok, je vzduch zrelý na prijímanie záväzkov alebo prehlbovanie väzieb. Je to ideálny moment na prejavenie lásky skutkami oddanosti a lojality. O vzťah je nutné sa starať, tak, ako aj o prírodu okolo. Inak je zbytočné očakávať, že láska môže byť našim spojencom. Korene lásky musia byť silné, inak náš vzťah nebude rásť a prekvitať.

Ako sa blíži víkend, najmä piatok a sobota, kozmické vánky a prinášajú spontánnosť. Potreba nových začiatkov, možno nečakaných, sa preháňa našimi životmi. Romantické prekvapenia môžu nečakane rozkvitnúť ako poľné kvety po jarnom daždi. Tieto dni sú poznačené impulzívnymi rozhodnutiami a vzrušujúcimi, aj keď prchavými, spojeniami. Naše spoločenské ja vibruje vzrušením, prináša nepredvídané príležitosti a živé interakcie.


Aj týždenný prejav Mesiaca je silný, i keď nie v najvýraznejších fázach

Tento týždeň svieti nebeský reflektor na Mesiac, nášho najbližšieho nebeského suseda, ktorý teraz sľubne pribúda. Táto fáza Mesiaca, ktorá je každú noc 20. týždňa plnšia, symbolizuje nové začiatky a rastúce možnosti. Podstata tejto fázy týždňa spočíva v nájdení seba samého. Jemné svetlo Mesiaca vyživuje našu podstatu. Je to ideálna fáza mesiaca na začatie nových ciest a na iniciatívu.

Keď prechádzame 20. týždňom, majte na pamäti, že načasovanie je kľúčové, najmä pri zosúlaďovaní našich akcií s lunárnym cyklom. Rozhodnutia tohto týždňa nie sú len o výbere momentu; ide o výber správneho momentu. Každá fáza Mesiaca nám našepkáva iné tajomstvá. Tento týždeň hovorí o potenciáli a raste.

V pondelok, keď Mesiac zdobí vyživujúce znamenie Raka, sa otvorí špeciálne okno. Toto obdobie nie je len medzerou v čase, ale aj bránou. Vplyv znamenia Rak prináša starostlivú, podpornú energiu všetkým, čo chceme niečo vytvárať a pestovať.

Napríklad, svoje podnikanie v tomto čase podporujete nielen svojím úsilím, ale aj kozmickým objatím, ktoré zabezpečí, že to, čo sa začína v tomto okne, bude sprevádzané citlivosťou a potenciálom pre výživu. Tak isto to v čase Mesiaca vo svojom domovskom znamení Rak, funguje aj pre vzťahy v začiatku týždňa.

Mesiac v Rakovi hlboko rezonuje so začiatkami spojenými s emóciami, starostlivosťou a intuitívnym pochopením. Či už ide o začatie podnikania, výsadbu záhrady alebo dokonca začatie nového vzťahu, pod týmto znamením zosilňujete emocionálnu a podpornú energiu okolo vás. Takže úvod týždňa je od Mesiaca obzvlášť príjemný.


Mesiac sa aktívne prezentuje aj v ďalších dňoch týždňa

Zatiaľ čo pribúdajúce svetlo Mesiaca naznačuje palec hore pre väčšinu nových projektov, pamätajte, že hviezdy naznačujú, ale nediktujú. Každý nebeský moment má svoje vlastnosti, a zatiaľ čo dorastajúci Mesiac vo všeobecnosti uprednostňuje začiatky, celý týždenný príbeh zahŕňa ďalšie planetárne dialógy. Napríklad náročné aspekty (napäté uhly medzi planétami) môžu naznačovať turbulenciu, zatiaľ čo harmonické zarovnanie môže ponúknuť plynulejšiu jazdu.

Tento týždeň, keď uvažujete o nových krokoch, myslite na seba ako na objaviteľa nových možností a ciest. Fázy Mesiaca sľubujú dobré energie, ale odporúčajú zostať opatrný pri turbulenciách v osobnom živote.

Od pondelka do štvrtka vnímame Venušin súlad so Saturnom. Táto energia upokojuje naše myšlienky a navráti stabilitu. Emócie znamení zverokruhu sú vyjadrené konzervatívnejšie. Vďaka stabilite a rovnováhe sa upevňujú základy vzťahov. Nové, aj existujúce lásky sa menia v serióznejšie vzťahy, ktoré zdôrazňujú praktickú stránku v našom živote, a vnímame ich ako dlhodobé plány, nie len v krátkodobom duchu.

V piatok a sobotu sa zvýrazňuje hlavne astrologická konjunkcia Uránu s Venušou. Neočakávané sa môže stať skutočnosťou, hlavne, ak túžime po nejakom novom, vzrušujúcom momente. Pred rozbehom víkendu dominuje svetu príťažlivosť k tomu, čo je jedinečné. Takto nás kozmos v závere týždňa tlačí k zmene bežného prístupu ku vzťahom, financiám aj ku kariére.

V nedeľu stojí Venuša s Uránom v aspekte, ktorý urguje k väčšej spontánnosti. Znamenia zverokruhu by mali byť na pozore, pretože náhle zmeny sa dotknú našej osobnosti aj vzťahov. Musíme byť v nedeľu pripravený prijať netradičné názory a rozhodnutia.

Ďalší týždeň je už teraz zaujímavým časom, pretože budúci týždeň sa Slnko dostane do nového znamenia Blíženci. A tak je už teraz zrejmé, že vládca zverokruhu - mocné Slnko, zmení to, ako sa dívame na nás samých, svojim silným rozvojom v znamení Blíženci.

Dovtedy vám však ešte želáme krásny, 20. týždeň roka 2024, plný lásky, porozumenia, zdravia a tolerancie.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň. Týždenný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu, od 13. do 19. Mája 2024:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com