Zajtrajší Horoskop Býk

(Denný Horoskop na štvrtok, 09.05.2024, znamenie Býk)

Skúste pouvažovať nad malým večierkom, na ktorý pozvete len ten najbližší okruh priateľov. Pod vplyvom mocného Marsu sa vám podarí usporiadať posedenie, na ktoré sa bude dlho spomínať. Budete očarujúcim hostiteľom a váš partner alebo priatelia vám s tým s radosťou pomôžu.

Býk Láska:

O tom, čo v skutočnosti chcete vás niekedy najlepšie poučí váš strach. Ak si človek uvedomuje čo môže stratiť zistí aj to, na čom mu najviac záleží. Niesú to pocity, ktoré by ste túžili prežívať často, no sú tu preto, aby vás poučili o tom, čo v skutočnosti cítite. Na nezadaných čaká vzrušujúca novinka.

Býk Zdravie:

V zdravotnej oblasti nemusíte očakávať žiadnu zásadnú zmenu. Bolesť hrdla zaženiete bylinkovým, alebo zázvorovým čajom. Bolesť hlavy zas horúcim kúpeľom, alebo sprchou.

Býk Práca a Peniaze:

Ak chcete viac peňazí musíte si najprv oddýchnuť. Doprajte si dovolenku a oddych. Peniaze potom prídu samé. V pracovnom živote sa budete musiť naučiť prekonávať ťažké obodbie a tiež to, že nie všetci súhasia s vašími pripomienkami a názormi. Viac počúvajte a menej hovorte. Časom vás začnú počúvať všetci okolo.

Rada na zajtra pre znamenie Býk:

Vaša súčasná situácia a vaša nálada nerozhoduje o vašej budúcnosti. Máte moc formovať svoj vlastný život.

V 21. Týždni, od 20. do 26. Mája 2024 ukazuje na veľmi významný týždeň, pretože Slnko sa vnára do nového znamenia a rozprúdi sezónu Blíženca. V tomto týždni sa tiež ukáže Spln Mesiaca v znamení Strelec a ďalešie planéty tiež nezostávajú v úzadí. Najpresnejší týždenný horoskop exkluzívne, od veštkyne Heleny povrdzuje, že tento týždeň bude významný.


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com