Váš Presný Týždenný Horoskop na 4. až 10. Marec

Už ubehlo 9 týždňov tohto rok. Týždenný Horoskop veští, že 10. Týždeň 2024 sa prejaví veľmi dobrou kvalitou. Týždeň začne podporou v oblasti lásky, zdravia a vzťahov. Bude ukončený výnimočným aspektom, kedy sa mesačný Nov rozvinie v znamení Ryby. Posledný deň desiateho týždňa tiež v závere zmení svoj týždenný vplyv, keď sa Merkúr pohne k novému znameniu Baran.

V týždni, ktorý sa 04. Marcom začína, sa potýkame s najhlbšími prejavmi našich pocitov a emócií. Ich hĺbka sa prejavuje hlavne skrz osobné vnútorné precítenie. Presný Horoskop veští, že v začiatku týždňa cítime mnoho mystickej energie okolo nás.

Znamenia zverokruhu sa snažia zamerať na realitu, pričom realitu blokuje energia Ryby, ktorá je teraz veľmi mocne vyjadrená astrológiou. Cítime, že sny nás teraz inšpirujú viac, než realita. Povedzme si však úprimne, je zlé snívať, dúfať a žiť s motiváciou v tom, po čom túžime? Aj keď sú teraz naše myšlienky obohatené prúdom nekonečnej fantázie, i tak vieme zachytiť iskru inovácií, ktoré podporujú náš aktuálny pocti bezpečia a pohodlia.

Aktuálny týždeň nás navigujú k novým brehom poznania. Všetko naučené ide v tomto týždni skrz vlastné cesty. Učíme sa z vlastných pochybení a krokov. Nemusíme však padnúť, aby sme mohli vstať. Počúvajme teda aj vnútorné procesy ostatných, pretože i nám najbližší nás môžu veľa naučiť o živote, láske, zdraví a celkovo, o kvalitnejšom živote. Ak však budeme vidieť pravdu len u nás, ťažko sa poučíme z chýb iných.


04. Marec štartuje očarujúcou energiou

Dnešný deň je príjemným prostredím pre tie znamenia zverokruhu, ktoré túžia po zmene k lepšiemu. Vnútorné pocity sa stretávajú s Merkúrom a Uránom. Energia znamenia Ryby a Býk je významná. Kozmická udalosť dnešného dňa je kombináciou snov a intuície. V materiálnom svete sa dnes musia orientovať viaceré znamenia zverokruhu.

Týždenný výklad veští, že 04. Marec vyvolá pocit, že máme návod, ako zlepšiť svoj rodinný rozpočet. V mysli viacerých znamení sa zrodia netradičné riešenia, ako zlepšiť svoj finančný status pre dnešok, aj do budúcich dní. Hľadáme ale praktické riešenia, pre každodenný život, nielen vo financiách, no aj pre iné aspekty nášho života - ako sú vzťahy, zdravie, voľný čas.

Pondelok, 04. Marec 2024, vyvoláva zaujímavú atmosféru pre úvod tohto týždňa. Chce, aby sme sa sústredili aj na spôsob našej komunikácie. Naše slová sú teraz dôležitým aspektom vyjadrenia. Urán v znamení Býk je búrkou pre riešenie našich finančných záležitostí. Urán nás v pondelok, pri vstupe do tohto týždňa núti, aby sme sa zamysleli, čo potrebujeme pre svoje osobné blaho.

V pondelok nájdeme medzeru medzi snom a realitou. Cítime, akoby sme stáli na brehu rieky, ktorá tečie dvoma svetmi a sme vyzvaní, aby sme našli most, ktorý prejde oboma riekami. Aby sme mohli vstúpiť do sveta, ktorý sme dlho hľadali.

Týždenný Horoskop pre začiatok 10. Týždňa 2024 radí nebáť sa. Buďme prispôsobivý ako voda, hľadajme cesty, ktoré sú nám prirodzené a ktoré nás samotné lákajú. Nechajme sa uniesť prúdom myšlienok, pretože náš inštinkt nás v úvode týždňa privedie k novým a možno až nečakaným riešeniam.


Spájame sa s vyššími prioritami, než sme my sami

Ako sa týždeň posúva v duchu pracovného tempa povinností vnímame, ako sa túžba po našom duchovnom precítení zväčšuje. Celý pracovný týždeň je úzko napojený na duchovnosť znamenia Ryby. Objavujeme túžbu v niečom, čo je vyššie, než sme my.

Tento týždeň preciťujeme emócie silnejšie, na duchovnejšej úrovni. Povrchnosti nám nie sú blízke. Cítime sa, akoby sme mali pocit k tajomnému zdroju vnútornej inšpirácie. Svet okolo nám od pondelka, do piatka umožňuje vidieť svet v novom, duchovnejšo-čarovnejšom svetle.

Celý pracovný týždeň je mimoriadne duchovný a mystický. Sny, po ktorých túžime meníme, a upravujeme ich podľa aktuálnych túžieb. Nič nemusí byť stabilné a naše túžby sa tiež menia s postupom času.

Pracovný týždeň od 04. do 10. Marca 2024 je náročnejší najmä pre znamenie Váhy a Baran. Niektoré pracovné povinnosti sú pre tieto dve znamenia náročnejšie. S prichádzajúcim víkendom však budete mať priestor pre odpočinok. Baran a Váhy si musia pamätať na staré známe pravidlo - práca šľachtí.


V piatok, 08. Marca 2024 veští horoskop more možností

Plavíme sa týmto týždňom s pocitom, že naša aura sa správne stabilizuje. Karmické vyžarovanie z kozmu je veľmi príjemné, pretože podporuje znamenia zverokruhu na všetkých frontoch. Bavia nás viac veci, ktoré milujeme, ale v poslednom čase sme ich zanedbávali. Tešíme sa aj z maličkostí, čo príjemne prečisťuje našu karmickú kvalitu.

Tým, že si vážime aj drobnosti dávame vesmíru najavo svoju vďačnosť za každodenný dar života, radosti, úsmevu a zdravia. Ak sa nám darí prejavme vďačnosť ešte pred príchodom víkendu. Uvedomme si, že máme viac, než majú iní. Ak sa cítime nešťastne, neocenene, alebo vyčerpane, skúsme si uvedomiť, že niektorí ľudia majú život omnoho ťažší.

Buďme v tomto týždni vďační, pretože každý z nás si nájde v tohtotýždennom posolstve vesmíru odkaz o tom, že svet sa skladá z maličkosti. Víkend od 09. do 10. Marca 2024 nám jasne ukáže, že láska je najmocnejšia energia, ktorú však musíme prijať a pochopiť.


Záver pracovného Týždňa je nasiaknutý osobnými príbehmi

Niektorí z nás sa počas týždňa stretnú s príbehmi života iných. Ľudia okolo nás nám hovoria o svojich životoch, o svojich trápeniach. Niekedy preberáme viac povinnosti iných, než vlastných.

V 10. Marcovom týždni sa ukáže aj naša dobrota srdca, ak sa niekto dožaduje rady od srdca. Majme v tomto týždni otvorené srdce, aby sme ostatným poradili tak, ako by sme prehovárali k sebe samému. Vieme, čo môže iných podporiť a preto si to nenechávajme pre seba. Náš pocit, že všetko je v desiatom týždni Marca spojené neviditeľnými niťami osudu je správny.

V sobotu, 08. Marca 2024 sme príjemne naladený a užívame si neustály tok priazne osudu. Posolstvo, ktoré nám má byť dané v prvom celom týždni Marca ešte len príde. V nedeľu sa totiž týždenný horoskop stretáva s viacerými tranzitmi, čo dáva Nedeli tiahu, ale zároveň aj veľkú správu pre naše osudy.


Horoskop opisuje Nedeľu, 10. Marca 2024 ako čas napojenia sa na osud

Osudové cesty sa k nám približujú v čase, kedy sa deje viacero zmien aj na hviezdnej oblohe. V Nedeľu, 10. Marca zahalí našu planétu temnota mesačného Novu, ktorá nám hovorí, aby sme premýšľali o duchovnej aj fyzickej očiste. Ale nezostaňme len o premýšľaní. Fyzická aktivita nás v nedeľu, počas zahalenia Mesiaca pomáha, aby sme sa cítili lepšie vo svojom tele aj v duši.

Náš svet sa s príchodom nedele stáva dynamickejším. Pocitime vnútorný nápoj, ktorý nás nabáda k aktivite v práci, s financiami, no najmä so zdravím a osobným životom. Musíme sa učiť, že všetky činy majú následky. Vrcholom tohto týždňa je pocit nového začiatku a priestor pre jeho uskutočnenie.

Ako sa Mesiac vnára do Novu dáva nám návod na to, aby sme minulé nechali za sebou a sústredili sa na to, čo prichádza. Venujme pozornosť hlavne nádeji a motivácii. Naše pozitívne naladenie nám v Nedeľu pomôže prebudiť sa duchovne a zasiať semienka nového, budúceho úspechu.

Pre najlepší pocit v srdci nás všetkých je nevyhnutné zachovať si otvorené srdce a myseľ. Buďme so sebou samým trpezlivejší. V čase mesačného Novu nevynechajme Rituály Bielej Mágie pre podporu lásky, zdravia a energie.

Nebojme sa Rituálov, sú prostriedkom meditácie a duchovného napojenia sa na svoju osobnú podstatu. Môžeme rásť, ale musíme prekročiť aj hranice svojej komfortnej zóny, dodáva týždenný Horoskop na 10. týždeň roka 2024.


Presný Týždenný Horoskop pre vaše znamenie zverokruhu

Tento týždeň sa prejaví rôzne podľa toho, kedy sa človek narodil. Pozrime sa teraz na krátky prehľad energií u jednotlivých znamení zverokruhu. Ak si chcete prečítať podrobný týždenný horoskop, kliknite na znamenie, ktoré vás zaujíma a čítajte o láske, zdraví, peniazoch aj práci pre desiaty týždeň 2024. PRE DETAILNÝ HOROSKOP KLIKNITE NA ZNAMENIE V NADPISE.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň. Týždenný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude na tento týždeň.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com