Týždeň od 11. do 17. Marca Nabíja Znamenia Empatiou a Stabilitou

Týždenný Horoskop vníma astrologické energie prebiehajúcich dní, ako cestu spojenú s energiou sebapoznania a rastu. Najpresnejšia týždenná predpoveď pracuje s aspektmi tohto týždňa, kedy sa Luna pohybuje znameniami Baran, Býk a Blíženci, čo vyvoláva rôzne pocity pre znamenia zverokruhu. Pondelok odštartuje zaujímavú púť Venuše, ktorá nás obohacuje skrz energiu znamenia Ryby, do ktorého sa presúva po pôsobení vo Vodnárovi.

Týždenný prechod Venuše, hneď v úvode tohto týždňa, je predzvesťou vlny empatie, lásky a dokonca aj inšpiratívnej kreativity. Týždenný úvod pre nás znamená vytvorenie príjemného prostredia, aby sme mali priestor a čas na tie veci, ktoré nás bavia, alebo zaujímajú. Aj u tých, ktorí dlho premýšľajú o začatí niečoho nového, inšpiratívneho a kreatívneho sa radosť z možností pre rozvoj ešte viac znásobuje a prehĺbuje.

Celkovo je týždenný výraz príjemný, bez výrazných zmien na astrologickej scéne. Znamená to, že dni od pondelka do nedele by mali byť príjemne stabilné a v celkovej energickej rovnováhe. Mnohé udalosti nás dovedú k rastu a sebapoznaniu. Mesiac, ktorý sa bude postupne deň po dni prechádzať znamením Baran, Býk a Blíženci obracia tok energie k podpore vzťahov, energie nášho vlastného ja, a dokonca aj k finančným záležitostiam.

Týždenný Mesiac a jeho vibrácie je nielen podporou stability, ale i symbolom zlepšenia komunikácie a sociálnych interakcií. Sme v týždni, kedy sa celý horoskop teší z celkovej stability a kvality ochraňujúcej každé znamenie zverokruhu - našu integritu, naše financie aj osobný rast nás všetkých.

Príjemné astrologické prostredie teda skrz týždenný horoskop predpovedá významné duchovné momenty, ktoré zintenzívňujú naše spojenie so sebou samým. Pomáhajú nám prijať to, čo je dané a spojiť sa s tým, čo je pre nás podstatné.


Nový pohľad na lásku sa začína s Venušou v Rybách

Už odštartovanie tohto týždňa bude významné. Týždenný pohyb Venuše zmení svoje pôsobenie zo znamenia Vodnár, do tajuplných Rýb. Ryby sú znamením veľmi nápomocným a priateľským. Práve o znamení Ryby sa traduje, že sú vždy v kolotoči starostí a potieb iných, pričom Ryby niekedy zabúdajú na svoje vlastné potreby, pod tiahou problémov ostatných.

Týždenný výklad začína od pondelka, od kedy sa my všetci stávame viac sociálnymi, pretože Ryby prenášajú svoju kvalitu na každé znamenie zverokruhu skrz vibráciu Venuše priamo na naše pocity, energie, na našu krásnu planétu Zem. Stretávame sa so začiatkom týždňa, a týždenný energetický rozvoj nás upozorní na problémy iných. Vyhodnocujeme nielen to, čo sa týka priamo nás, ale i veci, ktoré s nami riešia najbližší.

Pozor však na negatívny týždenný efekt Venuše na tento týždeň, pretože Horoskop upozorňuje, že si na seba preberáme veľa starostí, i tých, ktoré nám nepatria. Žime viac v prítomnosti, nezaoberajme sa v tomto týždni tým, čo nemôžeme zmeniť. Jedno vtipné pravidlo hovorí, dajte mi kávu na energiu a silu, aby som zvládol veci, ktoré môžem zmeniť a víno, aby som akceptoval tie, ktoré zmeniť nemôžem.

Venuša nám hovorí podobné posolstvo, i keď vie, že starosti iných sa nám v aktuálnom týždni dotknú viac, než po minulé časy. Týždenný výklad vraví ,že niekedy je lepšie príliš sa nestarať do života iných a uvedomiť si, že každý z nás si je strojcom vlastného šťastia.

Venuša ponúka aj veľa pozitívnych energií na ktoré by sme sa mali predovšetkým sústrediť. Podporí napríklad financie, rozhodnutia ohľadom vzťahov, podporí náš osobný rozvoj. Venuša nám od pondelka dáva inšpiráciu, aby sme si život užívali viac v spojení s láskou. Nezabúdajme ale hlavne na seba, urguje týždenný horoskop pred týmto negatívnejším výrazom Venuše.


Týždenný pracovný život bude prepojený hlavne s Mesiacom

Pracovný týždeň by podľa horoskopu nemal priniesť významné turbulencie. Nebude sa veľa meniť, pretože kozmická scéna je prevažne stabilná. Jediné, čo zasiahne týždenný rast energie znamení zverokruhu bude pomalý a prirodzený chod mesiaca. Od pondelka sa Luna presunie od znamenia Baran, až do Nedele, kedy týždenný Mesiac skončí svoju púť v znamení Rak, kde je Mesiac doma a preto sa tam cíti veľmi pohodlne.

Kým sa týždenný Mesiac dostáva do svojho domovskeho znamenia zasahuje nás energiu, ktorá je nastavená na príjemné prostredie. V pondelok aj v Utorok sa mesiac pohybuje znamením Baran a pridáva svoju energiu k púti Venuše, k Slnku, Merkúru aj Marsu vytvárajúcich špecifický koktejl emócií pre aktuálny týždeň. Kým je týždenný Mesiac v Baranovi, od 11. do úvodu 13. Marca 2024 sme odhodlanejší a motivovanejší.

V pondelok i v utorok sme prirpavenejší prijať to, kým sme a čeliť výzvam osudu. Naša emocionalita je dynamickejšia, ale pozor, s postavením Raka v ascendente, alebo v siedmom dome sme citlivejší na emócie. O tom, ako sa dozvedieť viac o svojej osobnosti zadarmo sa dočítate v závere horoskopu. Využite príležitosť na krátky osobný graf od veštkyne. Vráťme sa ale k utorku, 12. Marca, ktorý je dôelžitý pre týždenný chod udalostí.

Tento deň je časom náhlych a prutkých reakcií u znamení s prevahou ohňa. Každé znamenie zverokruhu je priamočiarejšie a presvedčivé. Priamo vyjadrujeme svoje pocity, čo môže viesť k osobnému rastu, k vyjadreniu pocitov - čo vedie týždenný emocionálny tok k duchovnej očiste, ale pozor, aj ku konfliktom, ak nie sme vo vyjadrovaní opatrní.


Od 13. do 15. Marca 2024 vnímame Býkovú energiu a podporu Mesiaca pre pracovný aj osobný život

Do 3 hodiny rannej, 15. Marca 2024, je týždenný Mesiac v Býkovi, kde poskytuje znameniam novú dávku emocionality a inovatívnejší prístup k práci i financiám. Atmosféra týchto dní je pokojná a rovnovážna. Aby sme sa ponorili do svojich zmyslov môžeme tieto dva dni, kým sa Luna rozvíja v Býkovi využiť, na podporu svojho domova, svojich financií.

Streda aj Štvrtok je časom premýšľania o finančných plánoch a cieľoch. Znamenie Býk podporuje náš zmysel pre stabilitu a bezpečnosť, čím viac rozumieme aj svojim finančným potrebám. Diskusiám o financiách sa v tomto čase nevyhýbajme. Vzťahy tiež v týchto dňoch získavajú na hĺbke, pričom týždenný dôraz kladie mesiac na lojalitu a trvalosť. Nevyhľadávame prchké a povrchné vzťahy, máme túžbu spojiť sa duchovne aj pocitovo s tými, ktorých milujeme a ktorí sú nám najbližší.

V týchto dňoch sa snažme praktizovať vďačnosť za všetko, čo máme. Skrz týždenný duchovný rast - modlitbu, meditáciu, skrz uvedomenie si svojich darov prinesme pohodu do sveta okolo. Možno zistíme, že spomalenie života a vychutnávanie si prítomného momentu nám dáva veľký pocit šťastia a spokojnosti. Máme tendenciu k zotrvačnosti.

Stanovme si v týchto dňoch malé, ale dosiahnuteľné ciele, aby nás malé kroky posúvali bližšie k snom a ambíciám. Týždenný beh a jeho dni využime pre posilnenie finančných základov, ale aj nášho duchovného zdravia. Všetko pôjde dobre, horoskop nepredpovedá tomuto týždňu veľké nedostatky a tak sa tešme na stabilitu.


Prichádza piatok a víkend, no i Mesiac v znamení Blíženci

V piatok aj v sobotu sme doslova pripravení oslavovať a užívať si spoločnosť milovaných, priateľov, spoločnosť najbližších aj priateľské posedenia, oslavy… Týždenný jas Mesiaca je veľmi sociálny a radostný. Máme príležitosť udržať svoju mentálnu energiu vyváženú, aby sme zamedzili preťaženiu skrz informácie a problémy iných.

Týždenný, pomaly pribudajúci Mesiac v znamení Blíženci dáva energii pocit lojality, prispôsobivosti a intelektuálnej stimulácie. Posedenia s priateľmi nás tešia a inšpirujú. Tieto dni sú skvelým časom lepšieho nadväzovanie kontaktov s ostatnými. Vymieňame si myšlienky s ostatnými a učíme sa nové veci aj prístupy k témam, ktoré rozoberáme s blízkymi.

Sme však nedočkavejší a v práci môžeme byť rozptýlení okolitými starosťami. Týždenný pohyb astrológie uzatvára pracovné prostredie s nedokončenými záležitosťami, ale nemusíme sa stresovať, všetko dokončíme neskôr.

Týždenný horoskop upozorňuje najmä na povrchnosť, alebo na nerozhodnosť, ktorá môže znamenia doviezť až k nesplneným sľubom, či k nedorozumeniam. Najmä v prípade, ak je náš desiaty dom postavený v znamení Blíženci. O čom sa môžete dozvedieť aj vy zadarmo, skrz dotaz na veštkyňu cez Facebook.


Týždenný Víkend 16. - 17. Marca 2024 zostáva v objatí stability

V Nedeľu, 17. Marca okolo 09:30 dopoludnia, sa Mesiac presunie do svojho domova, ktorý má v znamení Rak. Vo svojom domovskom znamení sa Luna cíti dobre, vitálne a podporujúco. Takéto energie prenesie aj na znamenia zverokruhu, kde sa postará o rozvoj dobrých pocitoch a príjemného prostredia.

Za predpokladu dobrého víkendového počasia by sme nemali vynechať prechádzky v prírode a aktivity na čerstvom vzduchu, ktoré nás inšpirujú, očistia a podporia. Okolo nedeľného obeda sa Slnko spája do konjunkcie s Neptúnom, ktorý nás zahalí závojom mysticizmu. Táždenný most medzi realitou a fantáziou sa v Nedeľu búra, a chceme viac preniknúť aj do odpovedí zo svojho duchovna, srdca, z intuície.

Pod týmto týždenným vplyvom môžeme prežívať väčšiu citlivosť z emocionálneho aj duchovného hľadiska. Schopnosť empatizovať s inými a cítiť súcit so všetkým živím sa znásobuje. Koncom víkendu môže byť naša schopnosť stáť nohami pevne na zemi blokovaná. Túžime viac prežívať sny, než realitu, a Slnko i Mesiac vravia, že by sme mali nasledovať svoju intuíciu.

Týždenný víkendový čas je skvelý na aktivity v prírode, a na meditáciu, kedy sa spojíme so svojim vnútorným svetom. Mesiac podporí hlavne znamenie Rak a tých z nás, ktorí majú ascendent v Rakovi, alebo v ňom postavený 4. či 7. dom. Pracovný týždeň bude náročnejší pre tých z nás, ktorí majú 10. dom v Baranovi, Býkovi alebo v Blížencovi. Týchto jednotlivcov sa pracovné povinnosti dotknú viac, než iných. Nechajte si preto vytvoriť krátky osobný graf cez náš facebook zadarmo a získajte prehľad aj o tom, ako sa týždenný výklad dotkne priamo vás.


Venuša v pondelok štartuje týždeň jedinečných momentov

Od 11. Marca 2024 sa Venuše presunie z Vodnára, kde končí svoju púť tým, že ponúka nové energie. V znamení Ryby podporuje momenty magického porozumenia. Znamenia zverokruhu sú v pozícii, kedy je podporená láska, krása a harmónia, nielen v osobných vzťahoch, no aj vo financiách.

Týždenný rozvoj lásky sa nesústredí iba na pondelok. Venuša zostáva v láskyplnom a duchovne otvorenom vodnom znamení Ryby počas celého týždňa. Na každé znamenie zverokruhu vplýva Venuša inak, a to najmä na lásku a financie. Veľa ohľadom vášho života záleží na tom, v ktorom znamení sa nachádzal váš 1., 7. a 10. Dom.

1. Dom hovorí o vašom vlastnom ja a o tom, ako pracujete so sebou samým, ako v živote pristupujete k svojmu JA. Týždenný siedmy dom vraví o našej cilivosti, láske a emocionalite. Desiaty dom hovorí o prístupe znamení k práci a posudzuje, ako nás práca v živote ovplyvní.

Ak sa chcete dozvedieť viac o svojom znamení napíšte nám svoj - partnerov - kamarátov dátum narodenia do komentáru na Facebooku, a my vám napíšeme v akej energii sa váš život rozvíja pod vplyvom toho, aké znamenie bolo v čase narodenia v 1., 7. či 10. dome.

Takto sa vytvára základný obraz o osobnosti človeka, ktorý dokáže povedať viac o našom osobnom živote. Zdieľajte príspevok cez Facebook a veštkyňa vám na otázku vytvorí krátky osobný obraz vášho duchovna vzhľadom k pôsobeniu domov. Vráťme sa však teraz k tomu, ako týždenný horoskop vníma Venušu v znamení Ryby z globálneho pohľadu týždennej predpovede a ako sa prejavia aj ostatné týždenné aspekty.

Celý týždeň je cestou vedúcou do hĺbky emocionality nás samých. Týždenný okrúhlejší mesiac dodáva odhvahu. S Mesiacom sme v úvode odvážnejší a s energiou Raka sme citlivejší na rodinné prostredie a domácnosť, najmä v nedeľu a s príchodom nového týždňa. Okolo piatka a soboty sa tešme na spoločenské stretnutia ponúkajúce radosť a oddych pre každého z nás. Tento týždeň spoznávame i nové potešenia a hlavne sa duchovne prečistíme.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený Týždeň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude.

Týždenný Horoskop pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com