NEUVERÍTE: TOTO Vám Odkazuje Týždenný Horoskop na 26. Február až 03. Marec

Vplyv týždenného planetárneho usporiadania ROZPRÚDI čas premýšľania nad životnými cieľmi. Horoskop však tento týždeň predpovedá nielen pozitívny vývoj týždňa, ale aj negatívnejšie vplyvy. Horšie energie sa budú podľa astrológie striedať s pozitívnejšími. Týždeň od 26. Februára otvorí nepríjemnejšia energia, ktorá k nám putuje ešte z predchádzajúceho týždňa.

V pondelok sa ešte cítime nepríjemne. Nevieme kam skočiť, pretože povinností je viac, než by sme si želali. Začiatok týždňa bude NÁROČNÝ pre viaceré znamenia, a celý zverokruh vníma nervozitu okolo, ktorá sa nám zarýva pod kožu. Sme nespokojný s tým, kde sa teraz nachádzame. Je to prirodzené, pretože aktuálne aspekty vyvolávajú rušivé vibrácie na celej planéte.

V Pondelok, 26. Februára, by sme sa mali snažiť čo najviac o myslenie pozitívnym smerom. Ak máme povinnosti, skúsme ich splniť čo najskôr. Veci však NEPôJDU od ruky a istotne sa stretneme s nejednou komplikáciou, počas napĺňania svojich povinností v úvode týždňa. Pondelok môže vyvolať napätie medzi túžbou nášho srdca, pričom emócie konfliktujú s potrebou po osobnom raste.

Negatívne procesy kozmu sa v pondelok prejavujú najmä v oblasti lásky a vzťahov v ŠIRŠOM význame. Aspekt, ktorý v pondelok ešte vysiela energiu smerom k nás reprezentuje Venuša spoločne s Jupiterom.


Týždeň naďalej pokračuje v podobnom naladení

Venuša vo vodnárovi v úvode týždňa neustále hľadá nezávislosť a originalitu. Jupiter, ktorý nám MÁVA od znamenia Býk zvyšuje túžbu po samostatnosti a pridáva potrebu po bezpečí a komforte. Ak nie sú tieto túžby naplnené, prichádza nepríjemný pocit vnútri nás. Nuž, i takýto je život. A Pondelok odštartuje týždeň s tým, že nebudeme stíhať a vládať dokončiť všetko, čo je dnes potrebné.

Nebojme sa však, energie sa vyrovnajú a dokonca výnimočne zlepšia, s postupným napredovaním týždňa. V pondelok POZOR aj na jednu významnú negatívnu stránku kozmického prechodu. Vesmír nás nabáda na míňanie peňazí pre svoje uspokojenie. Ak však míňame bez rozmyslu, môže byť ohrozená náš finančný pocit bezpečia.

V utorok sa ešte týždeň nezlepšuje. Naďalej čelíme nepríjemnejšiemu toku energie z kozmu, pretože kvadratúra Marsu a Jupiteru nám pripomína potrebu po udržaní ISTOTY v živote. Nik však nedokáže svoj život plánovať na sto percent. Život často prekvapuje a mení plány za nás. Aj utorok, 27. Február 2024 sa správa rovnako a nič sa nevyvýja tak, ako sme plánovali. Namiesto toho pokračujeme v týždni, ktorý má náročný a nepríjemný úvod.

Niektoré znamenia zverokruhu cítia aj neistotu v kariére, čo je prepojené aj so strachom prejaviť sa. Naše priority by sme mali prehodnotiť, aby sme dnes robili hlavne to, čo nás TEŠÍ A INŠPIRUJE. Nasatie pozitivity je dnes nevyhnutné. Zabráňme otvoreniu negatívneho karmického okna. Snažme sa dnes konať dobro, aby sa nám to aj vrátilo späť vtedy, keď čakáme na kúsok životného šťastia.


Týždeň pokračuje priaznivejšou Stredou

V strede týždňa sa pocity výraznejšie miesia. Nepríjemné vnútorné a vonkajšie procesy sú KONEČNE VYSTRIEDANÉ úsmevnými udalosťami. Prichádza streda, ktorá zmení prúd myslenia i celkovej vône vzduchu. Cítime nádej všade kde sa pohneme, pretože Slnko, Merkúr aj Saturn sú v súznení s mystickým znamením Ryby.

28. Februára nastáva jav, ktorý znásobuje priaznivé spojenie vitality a očakávaní. Energia nášho ja - Slnka sa prepája s komunikatívnym Merkúrom a tieto sily sa napájajú na štruktúru Saturnu. Všetko dáva zrazu ZMYSEL.

Týždeň pokračuje tak, že veci sa stabilizujú. Konečne sme v postavení, kedy stíhame dokončiť to, čo dokončené byť musí. Navyše, dnes máme priestor venovať sa aj veciam, ktoré sú skôr KONÍČKOM, než povinnosťou. Tento týždeň má hlboký vplyv na našu emocionalitu a psychiku.

Naše myšlienkové procesy sú JASNEJŠIE a komunikácia odvážnejšia, ale i tolerantná. Slnko v stredu osvetlí naše vnútorné JA. Merkúr zasiahne myšlienky a komunikáciu. Keď sa k nim pridá i Saturn vnímame disciplínu, štruktúru a dostatok času, ktorý je teraz pre nás veľkým darom, po náročnom vstupe do aktuálneho týždňa. Týždenný Horoskop vraví, že v Stredu máme veľkú potrebu porozumieť tomu, aké sú naše pocity a kam nás vedie motivácia.

Stred týždňa naznačuje väčšiu zrelosť v rozhodnutiach a krokoch, ktoré robíme. Možno si to dnes ani neuvedomujeme, no stred týždňa podporí správne rozhodnutia skrz zosilnenú intuíciu. Srdce týždňa je pre nás ako vychladený nápoj po nepríjemných dňoch strávených v horúcej púšti. Je osviežujúci. Je životodarný a obnovujúci. NAPOJME sa na jeho kvalitu a užívajme si zmenu astrologického počasia k lepšiemu. Večerné chvíle strávime najlepšie v spoločnosti milovaných.


Tento Týždeň konečne veští šťastie, úsmev a radosť

Vo štvrtok, 29. Februára, nás konečne objíme hrejivé teplo krásnych kozmických udalosti. Jeden z najkrásnejších aspektov v horoskope sa dnes postará o DOBRÉ POCITY. Konfigurácia, ktorá sa deje v druhej polovici tohto týždňa poskytuje podporu komunikácie a nášho intelektu.

2. polovica týždňa je skvelá pre študentov i pre tie znamenia zverokruhu, ktorých čakajú náročnejšie pracovné povinnosti. Pozitívny vplyv týždňa je zvýraznený pozitívnou energiou planéty Jupiter. Od štvrtka môžeme vsadiť na šťastie, pretože to stojí na našej strane.


Február sa s námi lúči veľkolepo - s priazňou a podporou

Ku koncu pracovného týždňa sme teda zvedavejší a chceme sa učiť nové čím rozširujeme svoje obzory. Cítime sa otvorenejší novým nápadom a konceptom. Merkúr v Rybách ku koncu týždňa ZLEPŠUJE SCHOPNOSŤ vyjadriť sa v rovine emócií, aj na pracovisku. Je to teda skvelé ukončenie týždňa, pretože i vesmír nás podporuje v uchopení šancí a dokončení úloh. Vo štvrtok a piatok si pamätajme, že Merkúr má tendenciu fungovať na prevažne emocionálnej úrovni. Znamená to, že zvyšuje našu schopnosť očariť iných.

Charizma, ktorá sa rozvíja je benefitom pre nezadaných a pre spoločenské udalosti na ktorých chceme v závere týždňa zažiariť. Ak sa budeme spoločensky angažovať, PREŽIJEME RADOSTNÉ CHVÍLE.

Jupiter v znamení Býk navyše ku koncu týždňa zvyšuje finančné šťastie. Prináša pozitívne príležitosti v spojitosti s peniazmi. Finančné šťastie navštívi najmä znamenie Blíženci, Panna a Vodnár. Spoločenská energia je okolo znamenia Ryby, ktoré na konci týždňa zahviezdi na každej udalosti.

Február sa s nami teda rozlúči veľmi príjemne. Posledný mesiac celý patriaci odchádzajúcej zime je správne nastavený pre podporu nášho šťastia. Užívajme si chvíle podpory. Nezabúdajme sa karmicky s týmto mesiacom rozlúčiť krátkou meditáciou. Poďakujme za všetko krásne, čo nám mesiac Február 2024 ponúkol.

Pohnime sa do nového mesiaca - Marec s nádejou v srdci, s vďakou v mysli. Privítajme Marec plným náručím a tešme sa naň i preto, že v tomto mesiaci začína krásna, hrejivá Jar a tiež astrologický Nový Rok 2024, pretože Slnko sa presunie do prvého znamenia v poradí - Barana. Vráťme sa však k predpovedi na tento týždeň a pozrime sa, čo nám nachystal prvý Marcový víkend 2024.


Aký bude prvý Marcoví víkend: 02. - 03. Marca 2024?

Sobotný sextil medzi Jupiterom a Slnkom rozprúdi pozitívny a harmonický úvod víkendu. Prvý priamy Marcový aspekt prinesie vlnu OPTIMIZMU, znasobujúcu rast a šťastie. Sobota vyzerá príjemne pre celý zverokruh. Výnimočne dobré planetárne nastavenie podporuje pocit naplnenia a spokojnosti. V domácnosti cítime lepšie energie a teší nás i voľný čas pre naše osobné dobrodružstvá a pre oddych.

Sobota PODPORÍ osobný rast, VITALITU a dobrú intenzitu medziľudských vzťahov v domácnosti. Sobota nás motivuje k posilneniu medziľudských vzťahov a k sebarealizácii. Aj deti dnes cítia potrebu po kreatívnej činnosti a preto nezabúdajme na rozvoj znalostí a šikovnosti u našich najmenších členov rodiny.

Venujme dostatok času tým, ktorí nás milujú a tak aj my rozvinieme vo svojom vnútri KRÁSNU ENERGIU LÁSKY i empatie. Ak nás v sobotu čaká spoločenská udalosť bude príjemná. Víkend, no najmä prvá Marcová Sobota, je vynikajúca pre prácu na osobných cieľoch. Motivácia a optimizmus, ktoré dnes kozmický vývoj zlepší dávajú možnosť významného a náhleho pokroku v živote,

Nezdráhajme sa účasti na spoločenských stretnutiach, ktoré nám dnes dajú pocit spolupatričnosti, no najmä radosti. Slnko, ktoré je v Sobotu aj v Nedeľu naďalej v znamení Ryby predstavuje emocionálne porozumenie a pocit bezpečnosti. Je to veľmi príjemný víkendový efekt, pretože Nedeľa bude na celkový pocit pohody opäť NÁROČNEJŠIA. Prvá Marcová Nedeľa, ktorá uzatvára tento týždeň však znamenia zverokruhu veľa naučí.


Týždeň ukončí cenná lekcia

Týždeň končí 03. Marca 2024. V tento deň sa zobudíme a cítime mierny nesúlad v plánoch, pocitoch. Aspekt, ktorý ku koncu týždňa prebieha znamenia VYZÝVA k prehodnoteniu vzťahov a osobných hodnôt.

U znamení zverokruhu sa koniec aktuálneho týždňa prejaví priamo vplyvom na lásku a financie. Premýšľame, čo v skutočnosti očakávame od vzťahov a ako by mala vyzerať finančná bezpečnosť v budúcnosti. Ak sme nespokojný s finančnou stabilitou je čas urobiť si plán toho, ako veci zmeniť k lepšiemu.

Sobota patrí myšlienkovej aktivite. Nemôžeme naďalej ignorovať nedostatočný pocit finančného bezpečia. Týždeň nám dáva inšpiráciu a silu, aby sme si vytvorili správny plán boja proti peňažnej nestabilite. Navyše, i pre tých, ktorí sa netešia z pravej lásky má Nedeľa svoje posolstvo.

Experimentujme v tomto týždni s novými cieľmi a prístupmi, aby sme dosiahli harmonickejšie prostredie v osobnom živote, aj vo financiách. Na konci týždňa je NEVYHNUTNÉ zachovať si flexibilitu. Aj keď môžu byť plány zo začiatku nepohodlné, vďaka zameraniu sa na stabilitu v živote zistíme, čo od života potrebujeme. A je čas ísť za tým na plný plyn.

Týždenný Horoskop odkazuje znameniam zverokruhu TOTO: Prijmime učenie, ktoré prichádza s tichom a podporou srdca týždňa. Povzbuďme ľudí okolo, ale najmä seba, skrz láskyplné činy porozumenia.


Týždenný Horoskop pre každé znamenie zverokruhu

Teraz si predstavíme priamy vývoj týždenných energií na konkrétne znamenia zverokruhu. Ako sa váš týždeň prejaví? Aký týždeň čaká vašich blízkych? Vyberte si znamenie ktoré vás zaujíma a zistíte viac o tomto týždni. Kliknite na nadpis znamenia a prečítajte si aj týždenný horoskop lásky, týždenný horoskop peňazí, práce a zdravia.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň. Týždenný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom táždennom osude.


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com