Horoskop Lev: Júl 2024

Presná predpoveď na Júl 2024 pre znamenie Lev

V tomto mesiaci na vás bude vplývať mocný Mesiac, ktorý prinesie do vášho života doslova detskú radosť z vecí vo vašom živote. Mesiac bude na vašu osobu vplývať posunom toku energie do vášho života a ovplyvní aj vašu srdcovú čakru. Budete sa cítiť vyrovnanejšie a rodinné problémy, ktoré môžu v tomto mesiaci nastať, tak budete riešiť pokojne až bravúrne. Problémy, ktoré doposiaľ zaťažovali vašu dušu sa v tomto mesiaci ukľudnia a budete tak mať možnosť nadýchnuť sa a viac sa venovať pozitívam, ktoré vám život prináša. Nenechajte, aby niekto iný narúšal vaše pozitívne emócie a rozoznávajte svoje pocity. Tento mesiac je ideálny na sledovanie svojho vnútra a spoznávanie samého seba.

Horoskop Lásky a Vzťahov Júl 2024 Lev:

Skúste si s partnerom naplánovať spoločnú dovolenku. Nezáleží na tom, či spolu strávite iba víkend osamote, alebo sa vyberiete za dlhodobejšími zážitkami. Ak máte deti nechajte ich u starých rodičov a snažte sa so svojim partnerom tráviť čas osamote. Ak už dlhšie túžite po nejakej destinácii v ktorej si oddýchnte je načase zainvestovať do takej dovolenky a upevniť ľúbostný vzťah. Partner vašu iniciatívu a nápad nesmierne ocení. No opýtajte sa aj jeho, po čom túži. Nezadaní by si mali dávať pozor na vzťah s niekym, kto je v manželskom, či partnerskom zväzku s niekym iným. Aj keď vás táto osoba láka, aj tak viete, že to nieje dobrá cesta k vlastnému šťastiu. Je to skôr cesta k smútku, slzám a k úpadku sebadôvery. Radšej budujte vašu vlastnú hodnotu správnymi postojmi a rozhodnutiami. Potom budete lákadlom pre nejedného potenciálneho partnera. Nenechajte sa vtiahnúť do ľúbostného trojuholníka. Niekto z rodiny vás pozve na príjemnú návštevu. Neodkladajte to a venujte sa počas tohto mesiaca aj svojej rodine. Druhá polovica mesiaca patrí v rodinnom živote odpúšťaniu. Doprajte si dar sebe samému a odpustite ostatným. Iba tak objavíte šťastie a uspokojenie v emóciách. Priateľom dajte v tomto mesiaci najavo, že sa na vás môžu spoľahnúť. Prvá polovica mesiaca bude patriť nielen vašim emóciám, ale aj utužovaniu priateľských vzťahov.

Mesačný Horoskop Zdravia Lev na Júl 2024:

Ak sa už dlhšie snažíte riešiť nejaký zdravotný problém, ktorý vám nedáva spávať, v tomto mesiaci môžete očakávať zlepšenie. Bude však potrebná aj vaša iniciatíva. V poslednej dobe sa totiž nachádzate pod veľkým stresom a tlakom. To má veľký vplyv na vaše psychické zdravie. No nie len na psychiku. Stres je spúšťačom mnohých ochorení a je dokázané, že môže dokonca za oslabenú imunitu natoľko, že si môžete privolať skutočne vážne ochorenia. Venujte sa preto v tomto mesiacia viac oddychu a fyzickej aktivite. Skúste si tieto návyky vybudovať aj do budúcnosti. Nutne potrebujete zmeniť svoj pohľad na svet a začať žiť omnoho pozitívnejšie ako doteraz. Ak si kvôli stresu privodíte zdravotný problém, budete tým veľmi trpieť.

Horoskop Peňazí a Práce na Júl 2024 Lev:

Dávajte si v tomto mesiaci pozor na online platby a sledujte dôveryhodnosť internetových adries. Nedávajte nikomu svoje osobné informácie, či kópie osobných dokladov. V tejto oblasti môžete byť pod vplyvom Merkúra zraniteľný. Svoje negatívne pocity, či informácie, ktoré sa vám nakopili v práci si nechajte pre seba, alebo sa môžete zdôveriť rodine. V tomto mesiaci si môžete s kolegami usporiadať posedenie, na ktorom sa trocha uvoľníte a zabudnete na pracovné problémy. Najlepšie bude ak nebudete rozoberať prácu, no nerozoberajte s nimi ani vaše súkromie.


Vaša cesta hviezd v mesiaci Júl 2024 v znamení Lev sľubuje nádherne zážitky a prekvapivé zvraty. Astrologické vlny tohto mesiaca ovládajú rytmus života znamenia Lev, roztvárajú možnosti a smerujú vašu energiu.

Pozrite sa na výrazný Dnešný horoskop Lev a objavte, čo pre vás mesiac Júl 2024 uchováva aj počas jednotlivých dní. Nechajte sa inšpirovať a zdieľajte túto hviezdnu cestu - Váš mesačný Horoskop Júl 2024 Lev - s vašimi blízkymi a priateľmi.

Okrem toho vás určite zaujme aj naša špeciálna sekcia - Horoskop na budúci Mesiac Lev . Tu sa dozviete viac o tom, ako sa hviezdy zoradia v blízkej budúcnosti a aké tajomstvá vám môžu odhaliť. Pripomeňte si, drahý Lev, že osud je ako zázračný gobelín, ktorý sa neustále mení a prehlbuje. Preskúmajte krásu a tajomstvá mesaica Júl s Horoskop a Tarot!


Horoskop Júl 2024 pre všetky znamenia zverokruhu:

Viac o znamení Lev:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com