Týždeň 29. Júl až 04. August bude NEZABUDNUTEĽNÝ! Prečo?

Týždenný horoskop víta 31. Týždeň 2024. Jeho jas sa dotkne celej zeme. Znamenia zverokruhu, deti, dôchodcovia aj domáci miláčikovia musia tento týždeň rátať s mnohými konkrétnymi energiami, ktoré astrológia aktuálne vyvolá… Energia, ktorá je tento týždeň na scéne ukazuje na veľký vplyv viacerých nebeských telies, ktoré naznačujú dynamickejší týždeň v ktorom nuda nehrozí. Je to obdobie, kedy celá zem cíti energiu vesmíru.

Na znamenia zverokruhu čaká na konci týždňa aj Nov Mesiaca, ktorý je zvyčajne priestorom pre duchovnú aj fyzickú očistu a pre obnovenie energie. Vieme tam nechať staré tiene a energické prekážky, aby sme sa s čistým štítom dokázali napojiť na obnovenú pozitívnu vitalitu ďalších dní.

“Teraz vám predstavím tento týždeň z pohľadu veštkyne. Keďže sa astrológii venujem už cez 30 rokov viem, ktoré aspekty pôsobia na ľudí svojou silnejšou energiou a ktoré budú sprevádzať naše kroky nepriamo. Prajem vám príjemné čítanie a verím, že vám môj týždenný horoskop pomôže zorientovať sa v pocitoch, ktoré so sebou vesmír aktuálne prináša. Prajem každému z vás nielen krásny týždeň, ale aj úspešný vstup do nového mesiaca August 2024,” vaša veštkyňa Helena, alias Sibyla.

Od 29. Júla do 04. Augusta je 31. Týždeň možným časom zmien u znamení zverokruhu. Hneď v úvodu týždňa, v pondelok, 29. Júla 2024, štartuje tento týždeň mesiac v znamení Blíženci. Luna sa práve v tomto týždni blíži k mesačnému Novu a nastane v ohnivom Levovi, kde sa aktuálne pohybuje aj Slnko. Spoločne rozžiaria astrologickú scénu svojou veľkou energiou, dynamikou, dominanciou. Lev je znamenie krásne, milujúce, na pohľad očarujúce a aj slovami zvádzajúce. Tieto dary môžu s tranzitmi týždňa využiť všetky znamenia zverokruhu.


S úvodom týždňa veští horoskop priateľskú atmosféru

Práve Mesiac v Blížencoch oznamuje, že rozhovory budú príjemné, priateľské. Začiatok týždňa bude perfektný pre spoločenské aktivity a príjemné nastavenie tém k rozhovoru s najbližšími. Slová v týchto dňoch tešia a povzbudzujú. Vedú nás k priateľským spojeniam.

Úvod týždňa je zaujímavým časom aj pre nezadaných, ktorí môžu využiť Blížencovú komunikatívnu silu na podporu vzťahov a aj na nezáväzný, alebo vážny flirt. Slová sú v úvode týždňa mocné, znamenia by si to mali uvedomiť a využiť ich silu.

Astrológia tento týždeň veští rôzne príležitosti. Slnko je naďalej v sezóne Leva a tak je v živote znamení zverokruhu viac radosti, dynamiky a vášne. Charizmatický Lev dáva svetu sebavedomejší a odvážnejší prejav. Aj deti v tomto týždni sú nezastaviteľné, majú veľa energie a prejavujú svoju individualitu.

Aj domáci miláčikovia sú tento týždeň citliví na astrologický tok. Sú zvedavejšie a aktívnejšie. Je dobré, aby sme ich potreby tento týždeň podporili prechádzkami a aktivitami spojené s objavovaním a zábavou. Miláčikovia teraz vyhľadávajú ľudskú spoločnosť omnoho viac, a tak sú tieto dni vhodné na návštevu útulkov, pomoc, a pre niektorých aj na adopciu.

Starší ľudia a dôchodcovia sa budú cítiť lepšie, ak sa budú viac socializovať. Zdieľajte svoje životné príbehy. Blíženci tento týždeň podporujú komunikáciu a tak vyvolávajú viac spomienok a jasnejšie vyobrazenie prežitého. Je to skvelý čas na intelektuálne aktivity, na čítanie kníh a krížovky. Na činnosti, ktoré stimulujú myseľ.


Pomalé planéty sú prevažne obávané retrográdne, čo to znamená na tento týždeň?

Chiron, Neptún, Pluto aj Saturn celý 31. týždeň cúvajú a vedú znamenia zverokruhu k prehodnocovaniu minulosti a k premýšľaniu o minulých udalostiach. Saturn napríklad prehodnocuje naše povinnosti. Je to síce náročné obdobie, pretože Neptún môže vyvolávať podráždenosť, ale na druhej strane majú znamenia príležitosť na osobný aj duchovný rast.

V tomto týždni sú chvíle osamote, pre seba samého, nevyhnutnosťou. Ak budeme osamote, môžeme mať dosť priestoru pre premýšľanie, úvahy a pre duchovné hojenie rán, čo je na tento týždeň nevyhnutnosťou. Liečme sa skrz uvažovanie, pretože naša psychika si teraz zaslúži rovnako dôstojnú pozornosť, než naše fyzické telo.

S týmto týždňom môže prísť aj liečenie a transformácia. Preto môže byť práve 31. Týždeň roka 2024 pre viaceré znamenia zverokruhu nezabudnuteľný. Ak sa konečne oslobodíme od starých otvorených duševných rán môžeme sa cítiť slobodnejšie, než kedykoľvek predtým. Posilňujme svoje vnútorné ja a využime tento týždeň na hlbšie pochopenie svojho vnútra, radí týždenný horoskop.


Každé znamenie bude tento týždeň oplvynené inak

Pozrime sa teraz na krátky týždenný horoskop pre jednotlivé znamenia zverokruhu, keďže každého znamenia sa tento týždeň dotkne inak. Ak si chcete prečítať detailný horoskop lásky, zdravia, práce, peňazí na tento týždeň kliknite na znamenie zverokruhu a čítajte jeho presný týždenný horoskop, či už pre seba, alebo pre najbližších.

Vodnár:

Vodnár prežíva tento týždeň v objatí pozitívnej enerige. Napriek utrápenému posolstvu Chironu je Vodnár dostatočne odolný, aby si v každom dennom okamihu užil krásne momenty. Znamenie Vodnár urobí tento týždeň najlešpie, ak šíri radosť, lásku a porozumenie všade navôkol seba. Inšpirácia, ktorá tento týždeň k znameniu Vodnár prichádza z nového zdroja je pútavá, pretože vám naznačuje, že vždy je čas začať odznova, pustiť sa s chuťou do nových prežitkov a ciest.

Vzťahy znamenia Vodnár sa v tomto týždni môžu posilňovať. Hlavne pôjde o vášnivé prvky vzťahu, ktoré môžu dominovať celému týždňu. Nevynechajte príležitosť zabaviť sa. Bude to pre vás teraz lepšia voľba, než sedieť doma, alebo sa zábave vyhýbať. Nezadaných čaká minimálne príjemný rozhovor. Celkovo si tento týždeň od Vodnára žiada vnímať skutočné hodnoty života.

Predpoveď pre prvé znamenie je za nami. Pokračujte v čítaní a zistíte čo presný týždenný horoskop, ktorý je skôr najpravdivejšou astrologickou kalkuláciou aspektov, predovedá vášmu znameniu, či vašim milovaným.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený týždeň. Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude. VEĽKÉ ĎAKUJEM ZA ZDIEĽANIE. Každému, kto náš článok zdieľa, zasielame pozitívnu energiu!



Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com