Mesiac AUGUST zrodí nové pocity: Horoskop veští pokrok, šok aj šance

Mesačný Horoskop pre znamenia zverokruhu predpovedá v Auguste vír udalostí. Merkúr od 5. do 28. Augusta cúva, čo vplýva najmä na znamenia Blíženci, Panna, Lev, Kozorožec, Býk, Baran a Strelec. Augustový pohyb Merkúru prináša čas na reflexiu a prehodnocovanie minulosti. Energia tohto obdobia najviac ovplyvní znamenia Blíženci a Panna, no všetky znamenia zverokruhu budú mať možnosť zastaviť sa a zamyslieť nad svojimi cestami a cieľmi.

Okrem Merkúru aj Saturn cúva v znamení Ryby. Pridáva pocit tajomstva a duchovného hľadania. Neptún, Jupiter, Mars a Venuša pokračujú v Auguste vo svojom pohybe dopredu, prinášajúc šance na pokrok a úspech. Augustová nebeská aktivita povzbudzuje znamenia zverokruhu k tomu, aby využili svoje zručnosti a pripravili sa na budúce výzvy, pričom sa viac zameriavame na vnútorné potreby a osobný rozvoj.

Aj keď sa spätné pohyby v auguste dotýkajú všetkých znamení zverokruhu, sú najvýraznejšie pri domácich a opačných znameniach. Ak chcete vedieť, ako tieto pohyby ovplyvňujú vaše znamenie, pozrite si svoj osobný horoskop, ktorý v skratke opisujeme na ďalších stranách a detailne po kliknutí na znamenie. Teraz sa však ešte pozrime na ďalšie augustové pohyby v astrológií a ich význam pre život znamení.

Augustová Venuša v znamení Panna mení mesačný horoskop lásky

V auguste Venuša, planéta krásy, elegantne vstupuje do starostlivého znamenia Panna. Jej pohyb, spolu so spätným pohybom Merkúru, prináša precíznosť, praktickosť a vnútorný rast celému mesiacu August. Venuša a Merkúr v Panne podporujú v Auguste reflexiu minulých krokov a plánovanie budúcnosti. Neskôr sa Venuša presúva do iného znamenia a Merkúr navštívi znamenie Leva, a tak August rozdúchava vzrušujúce energetické zmeny na globálnej úrovni.

Baran bude v auguste vnímať Venušu v Panne ako výzvu na zlepšenie zdravia a pohody. Merkúr povzbudí Baranov k lepšej komunikácii. Býk pocíti začiatkom mesiaca August útechu a každým dňom radosť z lásky, pričom Venuša podporuje Býkové vzťahy. Blíženci nájdu potešenie v kreatívnom prejave, s tým, že Blíženca Merkúr inšpiruje k prehodnocovaniu zabehnutých názorov.

Rak je v Auguste podporený Venušou v intímnych vzťahoch a Merkúr povedie Rakov k hlbším úvahám o svete, živote a existencii. Lev sa v Auguste teší z viery a nádeje v lepšiu budúcnosť a Panna nachádza silu v sebaláske a v inšpirácii druhých.

Váhy zažijú v auguste finančné príležitosti pod vplyvom Venuše v Panne, no cúvajúci Merkúr varuje pred rýchlymi rozhodnutiami. Škorpión sa zamýšľa nad minulými krokmi a zvažuje praktické zmeny. Strelec nachádza pohodu doma, aj keď sa objavia menšie problémy. Kozorožec hľadá radosť a dobrodružstvá, pričom nezadaní Kozorožci premýšľajú nad minulými vzťahmi. Vodnár sa zameriava na riešenie zdravotných komplikácií, zatiaľ čo Ryby zažívajú atmosféru lásky a porozumenia, posilňujúc svoje vzťahy.

Celkový augustový horoskop nás povzbudzuje k praktickosti, sebapoznaniu a k zlepšovaniu vzťahov. August prehodnocujeme naše aktuálne cesty a posilňujeme spojenia s ostatnými.

Konkrétne dni Augusta budú významné

19. augusta sa vesmír dostáva do obdobia kvadratúr, kde konjunkcia Slnka a Merkúru prináša pokoj a porozumenie. Augustové prechody signalizujú zmes dynamických energií pre celý zverokruh, s priaznivým vplyvom konjunkcie pre niektoré znamenia. Aby sme prekonali rušivé momenty, musíme byť tolerantní, prispôsobiví a odolní voči zmenám, hlavne v posledných 10 dňoch augusta.

Od 19. Augusta až do konca mesiaca je tento čas ideálny na meditáciu a hlboké spojenie s vnútorným ja. Pred prechodom Slnka do nového znamenia sa objavuje protichodná energia, ktorá vyžaduje zameranie na osobné ciele a pozitívne myslenie.

29. augusta 2024 Venuša po druhýkrát tento mesiac zmení znamenie a prejde do Váh. Tento prechod ovplyvní nielen Váhy, ale aj ostatné vzdušné znamenia (Blíženci, Vodnár). S Venušou vo Váhach sa cítime vyrovnanejšie a ochotnejšie, čo v závere Augusta zapôsobí na celý zverokruh.

Toto sú najjasnejšie kolektívne energie, ktoré vesmír v Auguste

Inteligencia nadobúda s Augustom magickú kvalitu a komunikácia sa stáva umením. Riešenie problémov odhaľuje tajomstvá ukryté hlboko v duši. Tí, ktorí sa narodia pod týmto tranzitom, budú silní a nezávislí, aj keď môžu zdediť chaos a nerovnováhu. Napriek tomu budú tieto deti ako vesmírni tuláci, vedení svojimi hviezdami, neznepokojení kritikou. Tento čas nás vyzýva, aby sme nasmerovali nebeské sily do porozumenia a posilnili vnútorné cnosti, čo nám pomôže zvládnuť prechodné obdobia s gráciou a odvahou.

Horoskop vníma August 2024 ako mesiac magických aspektov vďaka retrográdnemu pohybu Merkúra. Tento pohyb vytvára priestor na premýšľanie o minulosti a prehodnotenie našich rozhodnutí. Slnko v Levovi nesie statočnosť, kreativitu a sebavyjadrenie, zatiaľ čo prechod do Panny zameriava pozornosť na detaily a praktickosť.

Augustová kombinácia retrográdneho Merkúru a cesty Slnka od Leva k Panne sľubuje výnimočný mesiac plný sebaobjavovania. August spája minulosť, prítomnosť a budúcnosť a povzbudzuje nás, aby sme počúvali svoje vnútro a prijali vedenie vesmíru.

Prajeme vám úspešnú a láskou naplnený August 2024. Mesačný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude. VEĽKÉ ĎAKUJEM ZA ZDIEĽANIE. Každému, kto náš článok zdieľa, zasielame pozitívnu energiu! Pre astrologickú predpoveď energií Augusta ktoré zasiahnú každého z nás čítajte predpoveď ďalej, pre ďalšie znamenia zverokruhu. Kliknite nižšie na ďalej, ale predtým ešte srdečné ĎAKUJEME ZA ZDIEĽANIE tohto článku.



Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com