Horoskop 2022 Vodnár

Detailný Horoskop 2022 Vodnár - Zdravie v roku 2022

(Horoskop zdravia na rok 2022 - energia, komplikácie, vitalita)

V tejto časti sa Horoskop 2022 Vodnár od veštkyne venuje zdraviu vzdušného znamenia zverokruhu Vodnár. Pozrieme sa na to, ktorá bylinka bude pre vás v roku 2022 mimoriadne prospešná a tiež na to, ktorý olej je pre vás olejom roka 2022 pre ešte väčšiu vitalitu, energiu a pre boj s miernymi zdravotnými problémami. Predpoveď na rok 2022 sa venuje zdravým Vodnárom ale aj tým, ktorí prekonávajú chronické ochorenie, alebo iné zdravotné komplikácie. Prečítajte si predpoveď zdravia, ktorú prináša Horoskop 2022 pre celý rok, pre znamenie zverokruhu Vodnár.

Vo všeobecnom pohľade vám predpoveď na rok 2022 veští, že každý Vodnár by si mal dávať veľký pozor na zranenia pri bežných činnostiach. Ženy narodené v znamení Vodnár môžu počas roka potrápiť kŕčové žily. Obe pohlavia, hlavne Vodnári v staršom veku a s pridruženými ťažkosťami môžu potrápiť ochorenia srdca. Silnou stránkou Vodnára je, že má schopnosť viery, a prepojenia svojej mysle s telom. Vodnár tak môže dosiahnuť psychické uspokojenie kedykoľvek je psychické zdravie zasiahnuté stresom, alebo inými problémami v živote.

Vodnár bude v roku 2022 svoje zdravie zanedbávať. Preto je mimoriadne dôležité aby Vodnár nezabúdal na starostlivosť o seba samého, aby sa venoval svojmu telu do takej miery, ako sa venuje starostlivosti o financie a o členov svojej rodiny. Pre Vodnára je rok 2022 vynikajúcou príležitosťou na korekciu svojej váhy. Týka sa to tých Vodnárov ktorí musia alebo chcú schudnúť. Najlepším partnerom pre túto činnosť Vodnára, či už chcete schudnúť alebo začať s pravidelným športovaním, je znamenie Škorpión, s ktorým zdieľate množstvo aktivít, a tak pre vás predstavuje najlepšieho partnera pre šport, alebo chudnutie v roku 2022. V tomto smere si porozumiete aj so znamením Panna, ktoré vám dokonca môže poradiť v bežnej fitness rutine, a v stravovaní. Najväčšiu psychickú rovnováhu nájde Vodnár v prírode, a preto budú prechádzky, alebo športovanie v prírode alfou a omegou roka 2022 pre každého z vás.

Môžete vsadiť aj na skupinové fitness cvičenia, kde spoznáte nových ľudí hlavne v prípade, ak patríte k nezadaným Vodnárom, ktorý si túži rozšíriť obzory záujmu, vraví Horoskop Vodnár 2022. Pri fyzickej aktivite, alebo pri prekonávaní zdravotných ťažkosti počúvajte hudbu, ktorá do vášho tela vyplaví endorfíny potrebné na prekonávanie ťažkých chvíľ súvisiacich s vaším zdravím. Ak sa chcete oslobodiť od stresujúcich dní alebo situácii doprajte si oddych v pohodlí domova, ktorý spojíte s niektorým z vašich koníčkov, ktorým je maľovanie, fotografovanie, prechádzky, domáci miláčikovia, varenie a podobne. V roku 2022 môžete aj viac čítať, alebo len tak odpočívať pri televízii. Zvoľte akúkoľvek činnosť, ktorá vám pomáha relaxovať, no sústreďte sa na také koníčky, ktoré sú zmysluplné.

Bylinkou roka 2022 pre každého Vodnára je Kostihoj lekársky (Symphytum officinale), definuje ročný Horoskop Vodnár. Táto bylinka pôsobí protizápalovo a stimuluje rast rakovinových buniek. Podporuje regeneráciu tkanív, a je vhodná pre každého Vodnára, ktorý trpí žalúdočnými problémami. Túto bylinku môžete použiť na prípravu čajovej zmesi. Čajovú zmes z kostihoju lekárskeho nechajte lúhovať 3 minúty. a pite dve šálky denne. Môžete ho použiť aj do kúpeľa, kde pridáte dvesto gramov listov kostihoju do horúcej vody a užívate si relaxačný a ozdravný kúpeľ. Vynikajúcim spôsobom, ako si Kostihoj lekársky vychutnať po malých dúškoch je príprava vína z tejto liečivej bylinky. Pridajte 5 čerstvých koreňov kostihoja do jedného litru bieleho vína a nechajte lúhovať 7 až 8 týždňov.

Takéto víno je vynikajúcim prostriedkom pri prekonávaní prvých príznakov prechladnutia, alebo pri pľúcnych problémoch. Kostihoj lekársky v sebe skrýva obdivuhodnú silu, pretože Kostihoj patrí k nenahraditeľným bylinám, ktorú nám ponúka príroda do daru. Ženy môžu tinktúru z kostihoja použiť na obklady proti kŕčovým žilám, a taktiež pri bolestiach chrbtice. Listy získané z kostihoja lekárskeho sa používajú tak na obklady, ako aj do kúpeľa a pri reumatických bolestiach. Je to naozaj nenahraditeľný a vynikajúci pomocník pri kŕčových žilách a na liečenie zlomenín po ťažkých úrazoch. Vnútorne aj vonkajšie použitie vašej bylinky roka 2022 vám dáva celú škálu možností na jeho využitie pre prospech vo vašom zdraví.

Olej roka, ktorý by ste mali mať K dispozícii hneď zo začiatku roka 2022 je pre Vodnára citrónová tráva ktorá opäť prináša veľké množstvo využitia. Keďže viacerých Vodnárov bude v roku 2022 trápiť viacero problémov s akné alebo inými kožnými problémami, je vhodné stiahnuť pro prírodnom oleji či po silici z citrónovej trávy, popisuje presný Horoskop Vodnár 2022. Chráni bunky pred poškodením, oživuje, detoxikuje a dezinfikuje. Upokojuje bolesť a stuhnutie svalov, a kĺbov, a pri vnútornom použití podporuje trávenie a zvyšuje vstrebávanie živín v črevách. Stimuluje lenivý tráviaci systém, a tak pomáha nielen pri chudnutí, ale aj pri celej rade zažívacích ťažkosti.

Olej roka 2022 môžete použiť v aromaterapii. Môžete ho použiť do olejovej lampy, a týmto olejom prevoňať celú vašu domácnosť, či kanceláriu. Buďte opatrný hlavne pri výbere tohto oleja, a vsaďte na 100% prírodný olej z citrónovej trávy, ktorý môžete použiť na inhaláciu, na masáže, alebo na celkovú starostlivosť o telo a o pleť. Masáže olejom z citrónovej trávy podporujú vašu energiu a dodávajú vám potrebnú vitalitu, vraví Horoskop zdravia Vodnár na rok 2022. Chráňte svoje telo a zlepšíte si náladu prostredníctvom citrónovej trávy, a prostredníctvom oleja, ktorý posilňuje a upokojuje nervový systém a pomáha vám prekonávať stresové situácie a tak chrániť vaše zdravie pred psychickými ťažkosťami. Tento olej roka 2022, ktorým je pre Vodnára citrónová tráva si zaobstarajte včas, ešte v úvode roka 2022, pretože hneď v prvý mesiac roka znamenajú Astrologické tranzity zaťažujúce dni pre vaše psychické zdravie.

V januári sa až 3 planéty nachádzajú v retrográdnom pohybe, čo zasiahne aj vašu psychickú pohodu a psychické zdravie. Každý Vodnár, ktorý bude mať poruke svoju bylinku a olej roka 2022 môže tieto chvíle plné duševného napätia prekonať jednoduchšie. Január preskúša vašu psychickú odolnosť do 20. januára. Od tohto obdobia vstupuje slnko do znamenia Vodnár a pohybuje sa vašim prvým astrologickým domom, a znamená tak dobre duševné zdravie a množstvo energie, ktorú viete využiť tým správnym smerom. Obdobie od 20. januára znamená pre každého Vodnára započatie boja s dlhodobými ochoreniami, a s pretrvávajúcimi zdravotnými problémami.

Od 24. januára sa k tomuto pozitívnemu tranzitu pridáva Mars prechádzajúca 12. domom. Každý Vodnár teraz musí byť opatrný, pretože vás potrápia isté, špcifické zdravotné problémy. Tieto zdravotné problémy sa dotknú Vodnárov ktorí trpia závislosťami, ale aj tých, ktorí si nedávajú pozor pri bežných činnostiach. Môžu vás totiž zastihnúť úrazy, alebo dokonca aj nepríjemná auto nehoda. Vodnár by sa mal preto od 24. januára až do 6. marca vyhnúť akýmkoľvek návykovým látkam, či už alkoholu, alebo liekom, ktoré poškodzujú vašu psychiku ale aj vaše telo, upozorňuje Horoskop Vodnár 2022. Mars sa nachádza v direktívnom pohybe, a signalizuje duševné utrpenie a uväznenie vo svojom vlastnom tele, so svojimi vlastnými problémami. Zdravie bude do veľkej miery závisieť od vašej vlastnej starostlivosti o seba samého. Musíte byť opatrný hlavne pri šoférovaní, kedy by ste sa nemali nechať vyrušovať žiadnymi vonkajšími vplyvmi.

Plne sa venujte šoférovaniu, pretože až do 6. marca je pravdepodobné, že sa vám stane malý, alebo väčší úraz. Ak sa budete potykať s nečakanými zdravotnými komplikáciami spôsobenými autonehodou, alebo poranením pri práci, či pri bežnej činnosti v domácnosti je nutné, aby ste dostali odbornú pomoc, ale aj aby ste siahli po vašej bylinke roka 2022. Horoskop Vodnár 2022 a Aromaterapia vám tiež na zvýšenie koncentrácie odporúča nakvapkať si pár kvapiek oleja z citrónovej trávy do auta, pretože tento olej vám pomôže aj pri stimulácii vašej koncentrácie. Nezanedbávajte vonkajšie vplyvy okolia, a venujte dostatočnú pozornosť svojmu zdraviu v prvých 3 mesiacoch roka 2022, pretože je veľmi dôležité, aby ste odolali negatívnym astrologickým tranzitom pôsobiacim na vaše zdravie.

Sledujte tiež, aké zdravotné predpoklady vám dáva váš dátum narodenia a hlavne vaše znamenie zverokruhu. Kompletná Charakteristika Znamenia Vodnár vás oboznámi zo základnými vlastnosťami znamenia Vodnár aj v roku 2022.

Zdravotný Horoskop 2022 Vodnár počas ďalších mesiacov roka 2022

Od 29. apríla vnímate počiatok sily retrográdneho Pluta. Pluto prechádza 12. domom, a tak môže mať viacero Vodnárov pocit, že vám ostatní nerozumejú. Z viacerých strán sa do vášho života pretláčajú deštruktívne sily, ktoré zasahujú hlavne vaše psychické zdravie. Opäť je veľmi nebezpečne v živote každého Vodnára podliehanie závislostiam, či už na alkohole, drogách alebo na liekoch. Akákoľvek závislosť vašom živote vám v roku 2022 spôsobí veľké množstvo problémov. Riešte tieto vaše problémy ešte v úvode roka, aby ste sa vyhli devastačnému zásahu vašich závislosti do celkového zdravia nielen vás, ale ja členov vašej rodiny.

Horoskop 2022 Vodnár dôrazne varuje každého z vás, aby ste sa vyhýbali akékoľvek hádke, či závislosti vo vašom živote. Veľké množstvo energie vám od 18. júla ponúkne Venuša vstupujúca do znamenie rak v 6. astrologickom dome. Až do 18. júla si každý Vodnár dáva pozor na závislosti, ale aj na činnosti ktoré by vám mohli spôsobiť úrazy. Na prekonávanie stresových situácii siahnite nielen po vašom oleji roka, ale aj po zdravej životospráve. Určte sa od ostatných, ako prekonávať chronické choroby vo vašom živote, a určte sa aj novým spôsobom liečenia. Vaše zdravie posilnite hlavne silou prúdiacou z prírody, ale aj fyzickým pohybom, a prechádzkami v prírode. Ako sme už spomenuli, najväčšie posilnenie zdravia vo vašom živote príde práve od znamenia Škorpión a Panna. Tieto dve znamenia zverokruhu prinášajú podporu pre zdravie Vodnára v roku 2022.

Prvá polovica roka tak bude náročnejšia, hlavne pre tých Vodnárov, ktorí sa nevedia zbaviť životnej závislosti, veští osobný Horoskop Vodnár 2022. Náročné obdobie môže nastať aj pre tých, ktorí nebudú venovať dostatočnú pozornosť šoférovaniu, alebo pre tých, ktorí kvôli akejkoľvek nepozornosti prídu k úrazu, ktorý môže byť invazívny. Nie príliš pozitívnu predpoveď v prvej polovici roka strieda Venuša vstupujúca do znamenie rak od 18. júla. Celková spokojnosť s prácou a s vašim osobným životom sa pretlačí aj do vášho zdravia, a tak si môžete užívať silnejšie a pevnejšie zdravie, no u žien narodených v znameni Vodnár sa opäť môžu objaviť problémy s kŕčovými žilami. Pristupujte k svojmu zdraviu opatrne.

Od 18. júla, počas celej druhej polovice roka 2022 prichádzajú ideálne možnosti na podstúpenie preventívnej prehliadky, a na riešenie akýchkoľvek problémov súvisiacich s vaším zdravím. Horoskop 2022 Vodnár vám odporúča, aby ste viac neignorovali zdravotné problémy vo vašom živote, a navštívili odborníka. Od 4. augusta získavate dostatok informácií o vašom zdravotnom stave, a o spôsoboch liečenia, alebo ukľudnenia bolesti, ktoré vás potrápia. Merkúr ukazuje na možnosti liečby prostredníctvom komunikácie s niekým, kto sa v probléme vyzná.

Vaše zdravie počas dnešného dňa? Na všetky otázky o zdraví počas dnešného dňa vám odpovie Horoskop na Dnes Vodnár, pripravený na rok 2022, vždy aktuálny, horoskop od veštkyne!

Horoskop 2022 Vodnár v oblasti zdravia a vitality

Zdravie Vodnára v druhej časti a v závere roka 2022

Druhá polovica roka nezasiahne vaše zdravie veľmi invazívne. Ak sa obávate, či v roku 2022 ochoriete, Horoskop Vodnár predpovedá iba zdravotné komplikácie v prvej polovici roka. V prvej polovici tak buďte veľmi opatrný voči svojmu zdraviu, až do 18. júla 2022, kedy odoznie negatívne vibrovanie tranzitov na vašu osobu. Posledným tranzitom súvisiacim s so zdravým Vodnára je obdobie od 6. decembra, kedy planéta Merkúr prechádza 12. domom, ktorý je teraz silné obsadený. Tento Merkúr, a neskôr aj slnko prechádzajúce znamením Vodnár môže spôsobovať nervozitu vo vašom živote a zdržanlivosť v zdravom stravovaní, či dokonca priberanie na váhe. V chudnutí, a zdravej životospráve sa vám bude dariť hlavne v druhej polovici roka, no tento váš zabehnutý postup preruší práve mesiac december, kedy by ste sa mali zameriavať hlavne na zdravé životné návyky, na zdravú životosprávu.

December vás totiž môže potrápiť žalúdočnými ťažkosťami, a problémami s trávením v prípade, ak nebudete uvažovať o tom, čo jete. Budete bojovať proti bolestiam, predvída Horoskop Vodnár 2022, aj proti zdravotným problémom nielen vo vašom živote, ale aj u ľudí ktorí tvoria vašu najbližšiu rodinu. Počas celého roka je mimoriadne dôležité aby sa každý Vodnár vyhýbal látkam, ktoré spôsobujú závislosť. Opakujeme to, pretože pre Vodnára je to mimoriadne dôležité, nielen z hľadiska psychického ale aj fyzického dobrého zdravotného stavu. December je tiež mesiacom, v ktorom môžete zvoliť detox celého vášho tela. Objavte čaro smoothie, a zdravých nápojov pozostávajúcich hlavne zo zeleniny, ktoré sú nízkokalorické, no vášmu telu doprajú dostatok dôležitých vitamínov. Kŕčové žily, ktoré vás potrápia v roku 2022 musíte taktiež riešiť. Vhodné je siahnuť po geloch, a mastiach, ktoré obsahujú látky podporujúce cirkuláciu krvi a zmierňujú zápaly, či bojujú pri bolestiach žil, svalov a kĺbov. Zvoľte také prípravky ktoré sa používajú pre ručne masáže, a doprajte si každodennú masáž a pravidelné užívanie tohto lieku, odporúča každému z vás Horoskop 2022 Vodnár.

Vodnár sa musí o svoje zdravie poctivo starať počas celého roka 2022. Vaše zdravie si vyžaduje plnú pozornosť každého z vás, no opatrný by mali byť hlavne tí Vodnári, ktorí trpia závislosťou, bolesťami klbov, zápalovými procesmi v tele, alebo obezitou. Zvoľte zdravú životosprávu a nezabúdajte na pravidelný pitný režim, ktorý astrologička považuje za mimoriadne dôležitý počas celého roka. Predpoveď na rok 2022 z hľadiska vášho zdravia a vitality sa nesie skôr v rovine varovania, a obáv o zdravie každého Vodnára. Prvý polrok roka 2022 je obdobím vyžadujúcim plnú pozornosť Vodnára voči svojmu vlastnému zdraviu,. Musíte predchádzať úrazom, a takým procesom vo vašom zdraví, ktoré vás ochudobňujú o šťastie v živote. Preventívnym riešením pre zlepšenie vášho zdravia je nielen Kostihoj lekársky, a váš olej roka 2022, ale aj dostatok pohybu a zdravá životospráva. A samozrejme, rozlúčenie sa s akoukoľvek závislosťou v živote.

Mesačná predpoveď, ktorú opisuje Horoskop 2022 od veštkyne

V zozname jednotlivých mesiacov roka 2022 nájdete aj dátumy, ktoré predstavujú upozornenia zo zdravotného hľadiska. Aké dni budú pre Vodnára najlepšie na posilnenie zdravia, detox, relaxáciu…? Aké dátumy budú pre muža, alebo ženu Vodnára varovnými dňami pred ochorením, alebo nehodami?

Spoznajte aj týždenný horoskop Vodnár. Horoskop na rok 2022, aj na každý týždeň exkluzívne od veštkyňe. Týždenný horoskop Vodnár je vždy presný a aktuálny. Od veštkyne aj na rok 2022.


Horoskop 2022 Vodnár - Láska, Práca, Zdravie...

Kliknite na obrázok a čítajte ďalej...

Horoskop Vodnár 2022 od veštkyne - Pozitíva a Negatíva roka 2022:

Váš partner bojuje s pocitom, že mu nevenujete mnoho pozornosti, čo do istej miery veľmi narúša medziľudské vzťahy. 7. astrologický dom nebude u Vodnára silne zasiahnutý počas celého roka 2022, čo spôsobuje mierne nedorozumenia, no aj rozchody vo vašom dlhotrvajúcom vzťahu, no o tom vám Horoskop Vodnár 2022 povie neskôr... Čítajte Horoskop lásky Vodnár 2022 ďalej...

Horoskop Vodnár 2022 od veštkyne - Láska a Vzťahy v roku 2022:

Retrográdna Venuša sídliaca v 12. dome, zameriava vašu pozornosť na dávnu aj bližšiu minulosť, a taktiež na minulé vzťahy. Vodnár má celkovo problémy s vyjadrovaním pocitov. Retrográdna Venuša pôsobiaca v 12. astrologickom dome prechádzajúca Kozorožcom od 01. januára, až do 29. januára. Ešte do väčšej hĺbky tak blokuje úprimnosť ale aj otvorené pocity voči milovanému partnerovi... Čítajte Horoskop lásky Vodnár 2022 ďalej...

Horoskop Vodnár 2022 od veštkyne - Rodina, Priatelia, Manželstvo v roku 2022:

Ako som už niekoľkokrát spomenuli, úvod roka 2022 je prepojený s retrográdnou Venušou, a aj s Merkúrom a spätnému pohybu vládcu Vodnára, planéty Urán. Venuša v retrográdnom smere pôsobí v Kozorožcovom 12. dome, a ovplyvňuje vzťahy, aj tie rodinné... Čítajte Horoskop Vodnár 2022 ďalej...

Horoskop 2022 Vodnár - Práca a Peniaze:

Astrologické tranzity hovorí o pohyboch planét, ktoré ovplyvňujú prácu ale aj na peňažné blahobyt Vodnára a tiež na presný Horoskop Vodnár 2022. astrologické tranzity sú v januári 2022 prevažne orientované na 1. a 12. dom astrológia Vodnára, a tak sa Vodnár vracia myšlienkami do minulosti , a tiež sa zaoberá svojím zdravím ... Čítajte Horoskop 2022 Vodnár práca a peniaze ďalej...

Horoskop Vodnár 2022 - Zdravie:

Vodnár bude počas roka 2022 zanedbávať svoje zdravie. Preto je veľmi dôležité aby Vodnár nezabudol na starostlivosť o seba samého, aby sa venoval vlastnému telu do rovnakej miery, ako sa zaoberá starostlivosťou o financie a o rodinných členov. Pre Vodnára je celý rok 2022 vynikajúcou možnosťou na korekciu váhy a zlepšenie zdravia ... Čítajte Horoskop zdravia 2022 Vodnár ďalej...

Retrográdne Pohyby planét pôsobiace na Horoskop 2022 Vodnár

Graf Retrográdnych Planér roka 2022 - Vplyv na Horoskop 2022 Vodnár

Kliknite na Obrázok vyššie a prečítajte si všetky dôležité informácie o Retrográdnych planétach roka 2022 a o ich vplyve na Horoskop 2022 Vodnár. Nižšie nájdete zoznam termínov dôležitých pre vašu energiu, vitalitu a pre celkový Horoskop 2022 Vodnár.

Retrográdny Merkúr a Horoskop 2022 Vodnár
Retrográdna Venuša - Horoskop 2022 Vodnár
Retrográdny Mars - Horoskop 2022 Vodnár
Retrográdny Jupiter - Horoskop 2022 Vodnár
Retrográdny Saturn 2022 - Horoskop Vodnár 2022
Retrográdny Urán - Horoskop 2022 Vodnár:
Retrográdny Neptún 2022 - Horoskop Vodnár:
Retrográdne Pluto 2022 - Horoskop Vodnár 2022

Horoskopy 2022 pre všetky znamenia zverokruhu - Zdravie:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com