Denný Horoskop Váhy

(Denný Horoskop na Utorok, 22.10.2024, znamenie Váhy)

Skúste sa viac venovať potrebám členov vašej rodiny. Môžete tak zistiť, že niekto skutočne potrebuje vašu radu. Raďte od srdca. Vďaka dobrotivej energii Venuše ste skvelým človekom, ktorý má ostatným čo ponúknuť. Uvedomujte si vašu hodnotu. Vaša pomoc ostatným sa vám stonásobne vráti. Svoj voľný čas venujte svojim priateľom.

Váhy Láska:

Pri hádkach si zachovajte pokojný tón hlasu a rozumné vyjadrovanie. Iba tak ukážete partnerovi, že ste úplne nad vecou a partner bude v prípade prehnaných reakcií sám sebou zahanbený. Do života nezadaných prichádza romantická perspektíva. Stane sa tak vtedy, keď to budete najmenej čakať.

Váhy Zdravie:

Ak sa cítite unavene nemusí to byť len príznak choroby. Možno si potrebujete iba dopriať horúci, relaxačný kúpeľ.

Váhy Práca a Peniaze:

Predajte nepotrebné veci. Zbavíte sa nepoužívaného a doprajete si nejaké peniaze navyše, ktoré môžete použiť tak, ako budete chcieť vy. Nenechajte sa vo svojej práci obťažovať každodennými problémami a zamerajte sa skôr na konštruktívne riešenie vecí, ktoré musia byť splnené. Nedovoľte aby ste kvôli nepozornosti zanedbali niečo dôležité.

Rada na dnes pre znamenie Váhy:

Všetky vaše sny sú možné. Nasledujte ich a neprestávajte si veriť.

Týždenný Horoskop na 43. Týždeň 2024:


Horoskop Dnes 22.10.2024 pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com