Denný Horoskop Rak

(Denný Horoskop na Utorok, 22.10.2024, znamenie Rak)

Dnes sa držte bezpečných vôd a neplavte medzi žraloky. Nechajte váš deň plynúť bez toho, aby ste sa púšťali do výmeny názorov s niekym, kto si vašu pozornosť ani nezaslúži. Veci sa pohnú vašim smerom, len je potrebná dávka trpezlivosti.

Rak Láska:

Je potrebné, aby obdobie hádok a nezhôd s vaším partnerom prestalo a aby ste mu venovali viac vašej lásky. Obdobie vplyvu bojovného Marsu negatívnym smerom musíte ukončiť. Môžete partnera tiež obdarovať niečim malým pre radosť. Ak hľadáte partnera, mali by ste sa zamyslieť, či hľadáte správne.

Rak Zdravie:

Mali by ste sa začať viac zaujímať o svoje zdravie a venovať sa pozorovaniu seba. Váš zdravotný stav sa len zázrakom nebude zlepšovať sám od seba.

Rak Práca a Peniaze:

Pozícia Venuše v tomto období môže oddialiť vašu snahu na prilákanie peňazí do vášho života. Ak chcete vymeniť svoje pracovné postavenie, alebo požiadať o povýšenie tak teraz na to nie je vhodný čas.

Rada na dnes pre znamenie Rak:

Dokážete si poradiť s každým problémom, ktorý sa vám v živote dostane do cesty. Na životnej ceste nekráčate sám, aj keď vy sám si viete tvoriť krajší vnútorný svet. Každým dňom.

Týždenný Horoskop na 43. Týždeň 2024:


Horoskop Dnes 22.10.2024 pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com