Zajtrajší Horoskop Kozorožec

(Denný Horoskop na Streda, 23.10.2024, znamenie Kozorožec)

Ak vás počas dnešnej noci potrápia príliš živé sny môžete sledovať, čo vám chcú povedať. Vplyv mesačného tranzitu môže na vaše znamenie silno vplývať a tento sen vás môže dokonca dohnať k negatívnym pocitom. Zamerajte sa však na svoju prítomnosť a ak vás potrápia ťažké sny uvedomte si, že život máte práve vy pevne vo svojich rukách a stane sa iba to, čo skutočne chcete.

Kozorožec Láska:

Počas nasledujúce obdobia si dávajte pozor na vaše vyjadrovanie. Astrologický vplyv planéty Merkúr pomotá váš jazyk a poviete niečo, čo vás veľmi zamrzí. Horoskop teda odporúča opatrnosť. Môže dôjsť k viacerým škriepkam s vaším partnerom, no vaša silná osobnosť to zvládne s gráciou. Ak ste nezadaní, je čas upratať si vo svojom vnútri.

Kozorožec Zdravie:

Vždy noste takú obuv, ktorá vás ochráni pred pocitom unavených nôh, ale aj pred prechladnutím kvôli nevhodnému počasiu. Nepodceňujte dôležitosť obuvy.

Kozorožec Práca a Peniaze:

Ak máte veľmi dobrý nápad, ale netrúfate si ho začať kvôli míňaniu financií, mali by ste sa odvážiť. Dobre si však svoje plány premyslite. V pracovnom živote sa budete musiť naučiť prekonávať ťažké obodbie a tiež to, že nie všetci súhasia s vašími pripomienkami a názormi. Viac počúvajte a menej hovorte. Časom vás začnú počúvať všetci okolo.

Rada na zajtra pre znamenie Kozorožec:

Aj v tieni ťažkých dní môže svietiť nádej.

Týždenný Horoskop na 43. Týždeň 2024:


Horoskop na zajtra pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com