Denný Horoskop Váhy

(Denný Horoskop na štvrtok, 19.09.2024, znamenie Váhy)

Aj na vaše prekvapenie hýrite novými nápadmi. Vo vašej práci je to práve oblasť, kde sa môžete realizovať. Vaša energia bude nezastaviteľná. Hviezdy sú vám naklonené v získavaní pozornosti opačného pohlavia. Ak milujete vaša láska sa zväčší a milovaná osoba sa na vás bude dívať s obdivom a iskrou v pohľade.

Váhy Láska:

Váš partner má isté pochybnosti o vašom vzťahu. Môže mať pochybnosti o vašej láske a bude pociťovať aj pocity žiarlivosti. Nenechávajte ho tápať v jeho obavách. Astrologický vplyv planéty Merkúr vám totiž prináša ideálnu možnosť na úprimnú komunikáciu. Ak ste nezadaný, platí pre vás, že ak sa neoslobodíte od svojej minulosti, nebudete mať možnosť pohnúť sa vpred.

Váhy Zdravie:

Počas tohto obdobia buďte mimoriadne opatrný pri bežných činnostiach. Dávajte si pozor aj pri šoférovaní, aby ste nezranili seba, alebo aj niekoho iného.

Váhy Práca a Peniaze:

V nasledujúcom období by sa vaša finančná situácia mohla vylepšiť. Toto obdobie musí patriť triedeniu vecí a upratovaniu dokumentov. Nenechávajte neporiadok narušiť vaše dobré firemné meno, alebo znehodnotiť vaše doterajšie úspechy.

Rada na dnes pre znamenie Váhy:

Vaša súčasná situácia nie je jediná vec, ktorá vás robí tým, kým ste. Všetko je len dočasné. Raz je človek hore, inokedy dole. Život neplynie v jednej línii, pripomína Horoskop.

Tohtotýždňový SPLN MESIACA je najpodstatnejšou udalosťou a takto nás zasiahne:


Horoskop Dnes 19.09.2024 pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com