Znamenie Zverokruhu Vodnár


Existujú pravdy aj klamstvá. Niektoré fakty sú založené na skutočných vlastnostiach znamení zverokruhu, zatiaľ čo iné sú šírené jedovatými jazykmi, aby vytvorili falošný obraz znamení. V tomto zhrnutí si povieme o faktoch, ktoré ukazujú, aké sú jednotlivé znamenia zverokruhu v skutočnosti. Pozrieme sa však aj na niektoré z najbežnejších mýtov o každom znamení, ktoré nie sú pravdivé.

Najdôležitejšie fakty o Vodnárovi

Vodnár je znamenie zverokruhu, ktoré sa podľa astrológie spája s planétou Urán. Element, ktorý prepožičiava Vodnárovi isté charakteristické črty je vzduch. Znamenie zverokruhu Vodnár je jedenástym, predposledným znamením v poradí zverokruhu. Sezóna Vodnárov sa každoročne začína 20. Januára a trvá do 18. Februára. Práve v týchto dátumoch oslavuje každý človek v znamení Vodnára svoje narodeniny.

Vodnárovými základnými vlastnosťami je nezávislosť a jedinečnosť. Vodnár myslí dopredu a preto vie zvládať každú situáciu, ktorá sa vyskytne. Často žije budúcnosťou a plánmi, ktoré sa snaží naplniť. Znamenie Vodnár sa často prezentuje prostredníctvom zaujímavých nápadov. Tých má v skutočnosti vždy mnoho. Má nezvyčajný spôsob myslenia, ktorý môže na niektoré znamenia pôsobiť zvláštne.

Vodnárovou vlastnosťou, ktorá ho dobre špecifikuje je individualizumus, originalita a vrodená schopnosť nachádzať spôsoby riešenia problémov. Vodnár chce urobiť svet lepším. A dáva do toho celé svoje srdce aj originálne myslenie. Človek narodený ako Vodnár vie, čo chce snaží sa robiť veci tak, aby ho napĺňali spokojnosťou.

Silný Vodnárov zmysel pre nezávislosť môže byť Vodnárovou silnou charakteristickou vlastnosťou. No v niektorých prípadoch aj negatívnou povahovou črtou. Každopádne, ak hľadáte nové nápady, obráťte sa na znamenie zverokruhu Vodnár. Znamenie Vodnár špecifikuje zverokruh ako spoločenské znamenie. Vzdušný element je u Vodnára silne zastúpený. Prepožičiava mu nezávislosť a jedinečnosť. Vodnár sa teší, ak je súčasťou večších plánov alebo projektov. Je vynikajúcim pracovníkom aj v kolektíve. Dokáže sa spojiť s rôznorodými ľuďmi a nevadia mu spoločenské ani iné rozdiely.

Znamenie Vodnár je tolerantné. Má tendenciu hľadať spravodlivosť a rovnosť. A sám sa usiluje o to, aby boli veci okolo neho v rovnováhe. K ostatným ľuďom je znamenie zverokruhu Vodnár otvorené a tolerantné. Vodnár má otvorenú myseľ. Je to praktické a veľmi priateľské znamenie zverokruhu.

Všetky uvedené charakteristické vlastnosti sú vám známe, ak máte vo svojom okolí človeka narodeného vo vzdušom znamení Vodnár. Keďže srdce Vodnára je vždy pripravené pomáhať, je to obľúbený človek. Znamenie Vodnár vedie druhých, motivuje ich, ukazuje ostatným správnu cestu a smery. Vodnár je veľmi nápaditý a na veci sa pozerá prevratným spôsobom. Takto definujú základné fakty 11. znamenie zverokruhu - Vodnár.

Znamenie zverokruhu Vodnár je niekedy prekvapivé - Objavte viac o prvom znamení v poradí, jeho horoskopy a budúcnosť.

Nepravdivé mýty o znamení Vodnár

Jedným z rozšírených mýtov je tvrdenie, že vodnár je chladný. Hovorí sa, že toto znamenie nieje v kontakte so svojími emóciami. Že nedokáže svoje emócie vyjadriť a prejaviť.

Vodnár je podľa charakteristiky znamenia známy svojou neobyčajnosťou a nezávislosťou. Keďže dokáže svoj život zlvádnuť podľa seba, môže na niekoho pôsobiť až príliš slobodne. Ostatní okolo ho môžu vnímať ako chladného kvôli Vodnárovej jedinečnej osobnosti. Znamenie Vodnár však môže rovnako, ako iné znamenia cítiť hlbokú lásku. Priateľstvo, rodina a vzťahy sú pre vodnára, samozrejme, tiež mimoriadne dôležité. O Vodnároch sa hovorí, že ich správanie nedokáže nik predvídať. Nepredvídateľnosť tohto znamenia vyvoláva jeho tendencia líšiť sa od ostatných. Vodnár nechce kráčať v dave s ostatnými. Je to individuálna a jedinečná bytosť, ktorá sa snaží o originalitu. Jeho túžba po odlišnosti je častokrát zamieňaná s obavou ostatných o to, čo Vodnár urobí, alebo čo plánuje do budúcnosti.

Vodnár má mimoriadny dar - schopnosť predvídať a plánovať veci dopredu. So svojími myšlienkami sa však nezveruje tak často, ako by si to možno ostatní želali. A preto pôsobí nepredvídateľne. U Vodnára vznikajú fámy, že je bezcitný. Keď ide Vodnár za svojími cieľami, možno sa neobáva spáliť niekoľko mostov. Vodnár pri vzťahoch istotne kalkuluje aj s tým, či je tento človek pre neho prospešný. Robí to však väčšina ľudí. Vodnár si ale cení svoj čas a investíciu času do ostatných. A preto hľadá vo vzťahoch aj štipku praktickosti. Vodnár cíti hlboké pocity. Menej ich vyjadruje, alebo ich vyjadruje spôsobom im jedinečným. Takto vznikol mýtus, že znamenie zverokruhu Vodnár je bezcitné.

Chavodnarteristika znamenia Vodnár definuje kladné aj záporné vlastnosti Kozorožca. Muž Vodnár i žena Vodnár sa v tejto chavodnarteristike dozvedia všetko o svojej povahe a vlastnostiach.

Vodnár má problém s pravidlami a nieje romantický

Romantika je individuálna. Niekto považuje za romantické kvety a masáž, iní môžu očakávať veľké a okázalé dary. Romantika u znamenia Vodnár je u neho špecificky prejavovaná. Od Vodnára očakávajte predovšetkým kreativne prejavenie romantiky. Znamenie zverokruhu Vodnár má špecifický prístup i k romantike rovnako, ako aj k iným veciam v jeho živote. Jeho jedinečnosť môže niekedy pôsobiť neosobne. No robí veci pre milovaných tak, ako ich on považuje za správne. Vodnár je romantik, ale svojim vlastným spôsobom.

O Vodnárovi sa tiež hovorí, že je rebe a že má problém s pravidlami. Rebelské správanie vyvoláva jeho nadšenie pre vlastné nápady. Ak po niečom Vodnár túži robí všetky kroky preto, aby svoje veci dosiahol. Niekedy je nadšený prehnane a zabudne dotianúť detaily do úspešného konca. Ide hlavou proti múru a snaží sa, aby boli jeho nápady tie najlepšie. Preto môžu byť jeho kroky a rozhodnutia považované za rebelské. Jeho presvedčenia a nápady sú pre znamenie Vodnár dôležité.

Tieto vyvrátené, alebo usmernené mýty sú častokrát uvádzané v súvislosti s Vodnárom. Tieto riadky však upozorňujú, že niektoré tvrdenia o charakteristických vlastnostiach znamení zverokruhu nemusia byť pravdivé. Vodnár je zaujímavá a individuálna osobnosť. Zaslúži si miesto v našom srdci aj mnoho tolerancie. Za odmenu vám znamenie Vodnár ponúkne zaujímavé, originálne a častokrát aj prevratné nápady. A v neposlednom rade originálne emócie.

Aké ďalšie mýty poznáte o znamení zverokruhu Vodnár? Napíšte nám do komentára na našom Facebooku - Horoskop a Tarot.


Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com