Znamenie Zverokruhu Ryby


Existujú pravdy aj klamstvá. Niektoré fakty sú založené na skutočných vlastnostiach znamení zverokruhu, zatiaľ čo iné sú šírené jedovatými jazykmi, aby vytvorili falošný obraz znamení. V tomto zhrnutí si povieme o faktoch, ktoré ukazujú, aké sú jednotlivé znamenia zverokruhu v skutočnosti. Pozrieme sa však aj na niektoré z najbežnejších mýtov o každom znamení, ktoré nie sú pravdivé.

Najdôležitejšie fakty o Rybách

Ryby sú posledné znamenie podľa astrológie zverokruhu. Sú známe svojími prevahujúcimi pozitívnymi vlastnosťami. Niekedy sa však stretneme aj s mýtami, ktoré sú s týmto vodným znamením zverokruhu spojené. Aby sme dokázali odlíšiť pravdy od klamstiev pre znamenie zverokruhu, musíme poznať pravdivú charakteristiku znamenia. A to hlavne v prípade, že je znamenie Ryby súčasťou nášho života, rodiny, alebo sme Rybami my sami.

Sezóna Rýb sa začína 19. Februára. Trvá teda od tohto dátumu, až do 20. Marca. V tomto období oslavuje znamenie Ryby každoročne svoje narodeniny. Charakteristika Ryby je spojená nielen s vodným elementom tohto znamenia. Ryby sú do veľkej miery ovplyvnené aj vládnucou planétou pre dvanáste znamenie zverokruhu - Neptún. Poloha tejto planéty zohráva podstatnú úlohu pri astrologických predpovediach pre znamenie Ryby.

Citlivosť, empatia a kreativita. Uvedené tri slová opisujú v úvode základné črty Ryby - znamenia zverokruhu, ktoré ľudia poznajú ako mystické a plné fantázie. Znamenie Ryby sú mimoriadne empatickým stvorením. Ryba dokáže cítiť pocity a bolesti ostatných. Vďaka jej silnej stránke, ktorou je empatia, citlivosť, je Ryba človekom s veľkým pochopením pre pocity i potreby ostatných.

Mnoho ľudí môže s hrdosťou povedať, že Ryby sú súčasťou ich kruhu priateľov? Prečo? Ryby sú veľmi priateľské znamenie zverokruhu. Ponúkajú nielen pomocnú ruku a ochotu poradiť. Silnou črtou Rýb je i ich živá predstavivosť, ktorá nejedenkrát pomôže prekonať problém iných, ktorí tápajú v temnote. Ryba je šikovná a má otvorenú myseľ. Veľmi aktívne a rada sa zapája do riešenia citových aj iných problémov ľudí ktorých miluje. Má silný vzťah k umeniu a častokrát zvolí umelecké smery obživy. Je otvorená duchovnému svetu a viere.

Obrovským darom pre ryby od vesmíru je ich farebná predstavivosť. V snoch sa Ryby častokrát dostanú do zvláštnych svetov. Citlivosť rýb je známa azda každému, kto dobre pozná toto znamenie zverokruhu. Ryby často bojujú s emóciami. Prostredníctvom nich sú totiž ľahšie ovplyvniteľné v porovnaní s inými znameniami zverokruhu. Ich emócie sú pre nich podstatné. Ryba má prirodzenú schopnosť nájsť dobré riešenia problémov. Je to prirodzene citlivé znamenie. A má silné prepojenie s osobným aj vonkajším duchovným svetom.

Ryba je prirodzene nápaditá. Vďaka tomu ostatní ľudia hľadajú radu práve u posledného znamenia. Ryby si dobre rozumejú takmer s každým znamením. Ich kompatibilita s ostatnými je tiež vyrovnanejšia než u iných znamení. Je to tým, že Ryba je prirodzene vnímavá. Jediným problémom Rýb je, že si nedokážu nájsť dostaok času pre vlastné záujmy, osobný rast a premýšľanie. A to kvôli problémom ostatných, ktoré neustále riešia. Takéto sú Ryby - obetavé stvorenia s obrovským portfóliom emócií.

Znamenie zverokruhu Ryby je niekedy prekvapivé - Objavte viac o prvom znamení v poradí, jeho horoskopy a budúcnosť.

Nepravdivé mýty o znamení Ryby

Ryby sú označované za zanmenie so slabou vôľou. Jedovaté jazyky označujú Ryby ako slabocha. Prevažne je to kvôli ich citlivej povahe. Základnou charakteristikou Rýb s ktoru sa už stretol každý, je ich citlivosť. Ich silné emočné nastavenie vyvoláva pocit, že nedokážu zvládnuť veľké životné problémy.

Túžba ľudí, ktorí bojujú so slabšou vôľou sa rýchlo rozplynie. Ale túžba Rýb sa rozplýva až vtedy, keď ju naplnia. Ryba nieje žiaden slaboch. Ba naopak. Je to človek, ktorý dokáže zvládnuť nielen svoje problémy, ale aj problémy ostatných. Je to silný človek, ktorý má obrovskú vnútronú silu. Tento mýtus je tak mimoriadne klamlivý a častokrát aj škodlivý, ak popisuje posledné znamenie zverokruhu.

Znamenie Ryby sú prostredníctvom ďalšieho mýtu považované za nestále a najmä prelietavé. Mýtus je postavený na fakte, ktorý hovorí, že znamenie zverokruhu Ryby je často uzatvorené vo svojom vlastnom svete. Mnohí nevedia, čo od Ryby očakávať. Ryba je človekom, ktorý si stojí za tom, čo povie. Aj keď je často vnorená do svojho vlastného priestoru, i tak je nezmysel označovať ju za nestálu a prelietavú. Práve naopak. V názoroch, ani vo vzťahoch nieje Ryba vrtkavá.

Charybyteristika znamenia Ryby definuje kladné aj záporné vlastnosti Kozorožca. Muž Ryby i žena Ryby sa v tejto charybyteristike dozvedia všetko o svojej povahe a vlastnostiach.

Ryba je nerozhodná a ľahko ovplyvniteľná

Ryby si uvedomujú, že život sa skladá z množstva každodenných rozhodnutí. Práve tieto rozhodnutia nás častokrát vyčerpávajú. Ryba sa môže horšie rozhodovať v súvislosti s trávením voľného času. Má veľké množstvo povinností, ktoré chce naplniť. A tak je táto stránka nerozhodnosti Ryby naozaj pravdivá. Čo sa však týka rozhodnoti vo vzťahoch, práci alebo iných oblastiach bytia, Ryba nieje neistá. Naopak. Za všeobecnou nerozhodnosťou často stojí vnútorný strach. Ak má Ryba čas na sebarozvoj a prácu s vnútrom nemožno ju nazvať nerozhodnou.

Tvrdenie o tom, že Ryba je ľahkou korisťou zvodcou je ďalším v poradí mýtov o Rybách. Ryba vovláva dojem ľahkej prístupnosti tým, že je starostlivá a citlivá. Má však zmysel pre to kým je. Pozná svoju hodnotu. Vďaka tomu sa nedostáva často do situácií, kde si nevie stanoviť hranice. Ryba chce byť však galantná a preto nieje NIE jej často používaným slovom.

Znamenie Ryby sa uzatvára do seba a snaží sa uniknúť pred skutočným svetom - toto je jeden z najrozšírenejších mýtov o tomto úžasnom znamení zverokruhu. Ryba sa často stiahne do vlastných myšlienok. Neznamená to však za každých okolností, že uteká pred svetom.

Vo všeobecnosti má Ryba kvôli povinnostiam málo času sústrediť sa na seba. Ak si tento čas konečne nájde je zrejmé, že ho využije najlepšie ako vie. Celkovo sú Ryby plachým, tichým a od prírody kľudným znamením zverokruhu. Svet berú taký, aký je. A dokážu sa s ním aj vysporiadať. A navyše, vždy prispejú k tomu, aby pomohli ľuďom okolo. Ryby neutekajú pred svetom, skôr navigujú ostatných, ako sa so svetom stotožniť.

Aké ďalšie mýty poznáte o znamení zverokruhu Ryby? Napíšte nám do komentára na našom Facebooku - Horoskop a Tarot.


Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com