Znamenie Zverokruhu Blíženci


Existujú pravdy aj klamstvá. Niektoré fakty sú založené na skutočných vlastnostiach znamení zverokruhu, zatiaľ čo iné sú šírené jedovatými jazykmi, aby vytvorili falošný obraz o tom, aké je znamenie zverokruhu. V tomto zhrnutí si povieme o faktoch, ktoré ukazujú, aké sú jednotlivé znamenia zverokruhu v skutočnosti. Pozrieme sa však aj na niektoré z najbežnejších mýtov o každom znamení, ktoré nie sú pravdivé.

Najdôležitejšie fakty o Blížencovi

Blíženci sú tretím znamením zverokruhu. Blíženec je prispôsobivý, zvedavý a zhovorčivý. Toto sú najznámejšie fakty o znamení zverokruhu, ktoré je prepojené s planétou Merkúr. Vládnucím elementom Blíženca je vzduch, ktorý ovplyvňuje i jeho základné črty. Vzdušný element prepožičiava Blížencovi logické myslenie a dobré sociálne vzťahy. Komunikatívnosť Blíženca je podmienená nielen vládnucou planétou Merkúr, ale aj elementom vzduch.

Blíženci sú prirodzene zvedaví a radi sa dozvedia viac. Majú rýchly dôvtip a prirodzenú schopnosť rozprávať sa s ľuďmi, čo z nich robí skvelých hovorcov a pomáha im jasne povedať, čo si myslia a cítia. Blíženec je veľmi flexibilné znamenie zverokruhu. Vie sa sa vysporiadať so zmenami. Vďaka týmto vlastnostiam dokáže znamenie Blíženci zvládať tlak i rýchly životný štýl.

Toto znamenie zverokruhu je vykresľované symbolom dvojčat. Môže to súvisieť aj z jeho odlišnou stránkou osobnosti. To spôsobuje, že Blíženci sú vnímaný ako nevyspytateľné znamenie zverokruhu. Blíženec má veľa priateľov. Jeho priateľská povaha je jeho zbraňou, pretože vďaka tomu sa ľahšie pohybujú svetom. Blíženec však niekedy túži po samote, a tak ich mnohé sociálne povinnosti vyčerpávajú.

Blíženec je pohotový a vtipný. Na spoločenských akciách je často stredobodom pozornosti. Toto znamenie zverokruhu je seriózne. Vystupuje veľmi intelektuálne a má vtipný pohľad na svet. Blíženec hľadá skúsenosti a príležitosti. Chce rásť a zlepšovať sa v tom, čo robí.

Znamenie zverokruhu Blíženci je niekedy prekvapivé - Objavte viac o prvom znamení v poradí, jeho horoskopy a budúcnosť.

Nepravdivé mýty o znamení Blíženci

Blíženec je flexibilné znamenie zverokruhu. Prijíma zmeny a dokáže s nimi pracovať. Z tohto pohľadu vzniká o Blížencoch mylná predstava, že je to znamenie zverokruhu s dvoma tvárami. Blíženec je dostatočne flexibilný, aby ochránil seba i milovaných pred manipulatívnosťou, alebo pred zlými energiami. V jeden okamih prívetivý Blíženec sa môže rýchlo zmeniť, ak niekto, alebo niečo ohrozuje jeho, či rodinu. Má dve tváre? Nie, je iba obetavý a ochranársky.

Tvrdenie, že Blíženec je nerozhodný považuje zverokruh za ďalší mýtus pre tretie znamenie zverokruhu v poradí. Blíženec sa nebojí nových vecí. Má dokonca rád, keď sa okolo neho niečo deje. Nevyplaší sa z nových situácií a zvláda ich s nadhľadom. Reakcia na nové veci však nemusí byť zo strany tohto znamenia zverokruhu blesková. Blíženec dodrží čo sľúbil, a to za každú cenu. Kvôli tomu si dáva načas pre rozhodnutia a na finálne riešenia. Vie, že to čo povie chce aj dodržať. A tak sa môže znamenie zverokruhu Blíženci javiť ako nerozhodné.

Znamenie zverokruhu Blíženci, ktorému vládne vzduch je známe záujmom o všetko nové. Blíženec sa nebojí. S obľubou sa púšťa do nových dobrodružstiev. Poháňa ho zvedavosť a túžba po učení, získavaní rozhľadu. Toto je dôvod, prečo sú Blíženci známi rozlietanosťou a tým, že nezostanú dlho na jednom mieste. Blíženec sa môže zdať nestabilný. No v skutočnosti sa dokáže plne sústrediť na akékoľvek mieso i úlohu, ktorá je pre neho podstatná.

Charakteristika znamenia Blíženci definuje kladné aj záporné vlastnosti Blížencia. Muž Blíženci i žena Blíženci sa v tejto charakteristike dozvedia všetko o svojej povahe a vlastnostiach.

Zverokruh tvrdí, že na Blíženca sa nedá spoľahnúť

Mýty o znamení Blíženci sú bohaté. Je ich mnoho, a ďalší mýtus v poradí považuje Blíženca za ľahkovážneho. Hovorí sa, že toto znamenie zverokruhu neberie nič vážne. Vzťahy, ani svoje povinnosti. Je to však skutočne tak?

Blíženci skutočne neberú veci tak vážne, ako napríklad niektoré iné znamenia zverokruhu, napríklad Kozorožec. Často sa chcú zabávať. Majú menej upnutý pohľad na svet, povinnosti. Nič z toho však neznamená, že svoje vzťahy, či povinnosti neberie Blíženec vážne. Ak si to situácia vyžaduje, toto znamenie sa vie plne sústrediť na veci, ktoré sú dôležité. Pri práci a dosahovaní cieľov je Blíženec sústredený a odhodlaný.

Lojalita znamenia Blíženci je tiež častokrát témou, ktorú rozoberá charakteristika zverokruhu. Blíženci sú podľa niektorých ľudí nelojálni. Opak je však v tomto prípade pravdou. Je nepravdivé, že Blíženci sa nestarajú o svoje vzťahy. Majú radi rozmanitosť a zmenu. A preto môžu pôsobiť ako niekto, kto zo dňa na deň zmení svoje základné presvedčenia a vzťahy. Toto je však len ďalší mýtus o cilivom a hlavne oddanom znamení zverokruhu Blíženec.

Aké ďalšie mýty poznáte o znamení zverokruhu Blíženci? Napíšte nám do komentára na našom Facebooku - Horoskop a Tarot.


Viac zo sveta Horoskopu a Tarotu:

Vyskúšajte Tiež Horoskopy:

Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com