Týždenný HOROSKOP (8.-14.Júl): Strelec rieši PENIAZE, Venuša v LEVOVI láme srdcia

Čo hovorí týždenný Horoskop pre znamenia zverokruhu? Rodina je základom pre Býka, Raka a Leva. Na tento týždeň má Strelec priestor, aby zotavil rozladené financie. Baran, Kozorožec, Vodnár, aj Blíženci sa stretávajú s poučnou situáciou, kde smútok môže rázom vystriedať príjemná radosť. Venuša sa od 08. do 14. Júla nachádza v ohnivom znamení Lev, čo naznačuje krušné obdobie pre lásku niektorých ľudí, hlavne pre nezadaných.

Láska sa tento týždeň môže prejaviť veľmi zaujímavo, ale aj komplikovane. Zaujímavosť v láske nebude tento týždeň spočívať len v pozitívnych odpovediach vesmíru. Nezadaní majú počas Venuše v Levovi tendenciu rýchlo vzplanúť, ale vesmír hovorí, že náhly oheň lásky môže byť pravdepodobne aj rýchlo uhasený. Pozor, tento týždeň sú letné romániky nebezpečné pre naše srdcia. Pekne premýšľajme o našich krokoch v láske, aby sme sa vyhli zlomenému srdciu a smútku.

Škorpión sa tento týždeň, hneď v jeho úvode, od 08. Júla 2024, usadí v príjemnom okruhu priateľov, či rodiny a cíti, že je na správnom mieste. Znamenie škorpión v posledných týždňoch cítilo rozladenie niektorých pocitov, ale tento týždeň praje škorpiónom upokojenie vnútorných otázok.

Panna, Váhy a aj vodné znamenie Ryby objavujú nové lokality. Týždenný Horoskop neurčuje presne, či pôjde o miesta v zákutí duše, alebo o vôňu nových miest, alebo cudziny. Z astrologického nastavenia je však jasné, že trojica znamení - Panna, Ryby a Váhy môžu v tomto týždni nájsť radosť v bezstarostných okamihoch.

Druhý júlový týždeň roka 2024 je napríklad pre tieto znamenia, podľa astrológie, perfektný na cestovanie a užívanie si života. Každé znamenie zverokruhu tento týždeň nájde svoje umiestnenie. Pre niekoho budú okamihy veľmi vzácne a uchovajú si presnú pozíciu vo vašej pamäti. Pre iných bude podstatné posilňovať rodinné vzťahy.


Láska môže byť tento týždeň dramatická, varuje Horoskop

Horoskop na tento týždeň, ktorý trvá od 8. do 14. júla, prepovedá v láske a vzťahoch cestu od pokoja k vysokej dráme. Aj keď nie ste fanúšikom napätia, nezabudnite, že dotyk nepredvídateľnosti môže byť celkom vzrušujúci.

Ako sa týždeň rozbieha, možno znamenia zverokruhu očarí nový romantický záujem. Nemusí ísť len o nového človeka, no s vášňou znamenia objavujú aj nové koníčky. Tento nárast v osobnom živote znamení zverokruhu je podnietený Venušou, planétou lásky, ktorá 8. júla vytvára harmonický sextil s Uránom, planétou inovácií.

Vášeň je však na tento týždeň tak silná, že niektorým znameniam nasadí ružové okuliare. Pozor, práve v tomto týždni sú na astrologickej scéne udalosti, ktoré vedú lásku ku krokom, ktoré môžeme neskôr ľutovať. Zdá sa, že v tomto týždni urobí viacero znamení zverokruhu ohľadom lásky také rozhodnutia, ktoré vedú neskôr k smútku, výčitkám, alebo k obavám. Pozor preto na tento tienistý obraz astrológie tohto týždňa.


Horoskop na tento týždeň ovplyvňuje Venuša, Saturn aj Merkúr

Už v pondelok môže Venuša podnietiť významný pokrok v sociálnej a finančnej sfére znamení zverokruhu. Zaujímavý finančný ťah pocíti hlavne Strelec, ktorý môže peňažne prosperovať, čo v úvode týždňa neočakával.

Okrem spomenutého sa aj ostražitý Merkúr, už v pondelok, 08. Júla 2024, priaznivo zarovná s Jupiterom v Blížencoch. Znamenia zverokruhu povzbudí k prijatiu novej cesty s horlivosťou a optimizmom. Možnosti, ktoré stoja pred viacerými znameniami sú prakticky neobmedzené.

Do stredy, 10. júla nám vesmír pošle do cesty vlnu stability, pretože slnko v Rakovi vytvorí trigón so Saturnom. O tom hovorí nielen týždenný, ale aj denný horoskop. Planéta Saturn je momentálne v retrográdnom pohybe v Rybách, čo spôsobuje obavy. Tento vplyv však znameniam zverokruhu pomáha pestovať trpezlivosť a disciplínu. Cúvanie Saturnu tento týždeň znameniam umožňuje sústrediť sa na zmysluplné ciele alebo prehodnotiť nevyriešené projekty s obnovenou energiou.


Od štvrtka, 11. Júla 2024 sa rozbieha nápaditejšia povaha dní

Štvrtok, 11. Júl, predstavuje čas, kedy sa Venuša zladí s romantikou Raka. Namiesto prehnanej romantiky sa vzduch okolo nás napĺňa romantickejším prostredím. Venuša sa zlaďuje s Neptúnom takmer v dokonalosti, čím sa nielen Rak a Ryby - hlavní aktéri zladenia, cítia príjemnejšie a harmonicky.

Aj ostatné znamenia zverokruhu, no najmä tie vodné - Ryby, Rak a Škorpión sa cítia silne v súlade s tvorivým a duchovným ja. Je to príjemný čas, pretože viete, že vaše duchovno je liečené, a vaše obavy sú miernejšie.

Vzduch, ktorý dáva podstatu znameniam Blíženci, Váhy a Vodnár, v závere týždňa inšpiruje k prehodnoteniu návykov v zdraví. Ale touto témou sa budú zaoberať aj znamenia zeme a ohňa (Baran, Býk, Panna, Lev, Strelec, Kozorožec).


Cez víkend sa láska pýta opäť ku slovu, analyzuje týždenný horoskop lásky

V piatok, 11. Júla 2024, je tón sveta viac dramatický, ako to veštil horoskop lásky v úvode predpovede. Objavujú sa nové záujmy, a tu sú v nebezpečí tí, ktorí majú tendenciu rýchlo vzplanúť a náhle zhasnúť.

Láska nie je teraz taká hlboká, ako keď prichádza od romantického znamenia, je skôr vášnivá a ohnivá, pretože ju vedie ohnivé znamenie Lev. Malé hádky, dramatické scény a odmietavé okamihy čakajú na tých vo vzťahu, najmä v piatok, sobotu a v nedeľu, od 12. do 14. Júla 2024. Nuž, láska je taká, ponúka vášeň, ktorá je hnacím motorom pre dramatičnosť.

Vzťahy budú tento týždeň tiež závisieť od osobných rozhodnutí a preto sa namiesto intenzity nechajte zlákať porozumením a toleranciou. Ale zaujímavým okamihom je čas, kedy viaceré znamenia zisťujú, na čom v láske záleží a čo sú len smiešne problémy, na ktorých vlastne ani nezáleží.

K príjemným záverom v osobnom živote dochádza najmä cez víkend - 13. až 14. Júla 2024. Takýto týždeň sľubuje týždenný horoskop. Je vidieť, že znamenia zverokruhu istotne nuda nečaká, a že týždeň od 08. do 14. Júla ponúka svoje čaro každému znameniu zverokruhu. Aké máte plány vy? Dajte nám vedieť cez facebook Horoskop a Tarot.

Prajeme vám úspešný a láskou naplnený 28. týždeň. Svoj týždenný Horoskop nezabudnite zdieľať, aby sa každý okolo vás dozvedel o svojom osude. Viac o tomto týždni vraví aj zajtrajší horoskop, ktorý každý deň v predstihu informuje o osude znamení zverokruhu.

Horoskop na Dnes, Streda 13. Marca 2024, pre všetky znamenia zverokruhu:


Rýchle Vyhľadávanie: Napíšte čo hľadáte (napríklad - Horoskop Dnes):



Baran Býk Blíženci Rak Lev Panna Váhy Škorpión Strelec Kozorožec Vodnár Ryby


Tím Horoskop a Tarot je vám k dispozícií na adrese horoskop.vestenie@gmail.com

Všetky horoskopy, tarot a veštenie, pre vás s láskou vypracovala veštkyňa Sibyla. Vydavateľom článku je tím Horoskop & Tarot.
Najlepšie horoskopy nájdete na stránke https://horoskop-tarot.sk

Kontakt: Pre Vypracovanie Osobného Grafu, veštenie, výklad Tarotu, alebo vytvorenie Horoskopu Lásky je veštkyňa Sibyla k dispozícii prostredníctvom mailu vestenie.horoskop@gmail.com

Navštívte tiež náš spriatelený web v Anglickom Jazyku www.horoscope-divination.com

Spriatelená stránka v Českom Jazyku www.horoskop-tarot.cz

Tieto stránky používajú súbory cookies. Zotrvaním na stránke súhlasíte, že ich môžeme používať.

Autorské práva sú vyhradené. Akékoľvek rozmnožovanie časti alebo celku textov, fotografií, akýmkoľvek spôsobom, v slovenskom, ale aj v inom jazyku bez písomného súhlasu autora je zakázané. Pre použitie článkov alebo vybraného obsahu na vašom webe či inak, kontaktujte autora prostredníctvom mailu horoskop.vestenie@gmail.com